Oppkast galle under svangerskapet

 Kvalme og oppkast, spesielt tidlig i svangerskapet, ikke uvanlig. Imidlertid kan ikke bare toxicosis forårsake oppkast av galle i løpet av svangerskapet. Årsakene til oppkast kan være annerledes.

 Oppkast av galle i toxicosis


 Tidlig morgenkvalme hos kvinner kan være i form av ganske sterk. Oppkast kan være flere ganger om dagen, og selv oppkast galle under graviditet er ikke uvanlig, spesielt om morgenen når det er fortsatt tom mage.
 For å lette tilstanden i gravid toxicosis anbefale frokost på sengen uten å få. Forberede yoghurt eller eple om kvelden og om morgenen posnidayte, ikke stiger opp fra sengen.

 For forebygging av oppkast av galle under graviditet prøve å spise oftere, men sakte. Lage en meny med de produktene som ikke forårsaker kvalme og oppkast.

 Pankreatitt graviditet


 Oppkast galle under svangerskapet kan være forårsaket av kronisk pankreatitt, så det er lurt å rådføre seg med legen din. Symptomer på tidlig toksisitet og pankreatitt er svært like hverandre, kvalme, oppkast, diaré.
 Hvis du får symptomer før 12 uker av svangerskapet, mest sannsynlig en tidlig morgenkvalme. Hvis vises symptomer etter 12 uker, er det pankreatitt. Å avklare diagnosen bør gjennomføre mer forskning.

 Galleblærebetennelse i svangerskapet


 Symptomene på kolecystitt i svangerskapet er også svært lik symptomene på tidlig toksisitet inkluderer kvalme, oppkast galle, bitter smak i munnen av en konstant strøm av galle. Men disse symptomene er lagt til og smerter i øvre høyre kvadrant.
 I dette tilfellet må du gi opp skarp og salt og holde seg til en streng diett. For mer informasjon om kosthold kan du fortelle legen din. Oppkast av galle under svangerskapet bør gå.
 Vær oppmerksom på at i løpet av svangerskapet stress på kroppen dobler, og kan forverre din kronisk sykdom, som dere har nesten glemt. Stillesittende livsstil og konstant forstoppelse, hyppig under graviditet øker risikoen for sykdom. Prøv mer tur i frisk luft, spise sunn mat av menyen for krydret, salt og søt mat - det vil gagne deg og din baby.
 Vi diskuterte galle oppkast i svangerskapet.  
Hvordan flykte fra toksisitet under svangerskapet

 Mange vordende mødre måtte tåle en ubehagelig periode med kvalme og ubehag kalt toxemia. Kan unngå dette noen. Så en kvinnes kropp reagerer på hormonelle endringer.
 Hvordan flykte fra toksisitet under svangerskapet eller i det minste lindre symptomene?
 Tidlig morgen sykdom oppstår i første trimester av svangerskapet og fortsetter til 12-13 uker. Hvis det forekommer svært smertefullt og kvalme og oppkast hos kvinner er 20 ganger om dagen, så selvfølgelig må du medisinsk intervensjon. Men hvis kvalme flere ganger om dagen, det er en alvorlig medisinsk behandling er nødvendig.
 Dessverre, for å bli kvitt toksisitet under svangerskapet kan ikke være bra, men ganske lette statlige styrker.

 Hvordan flykte fra toksisitet under svangerskapet:

 Hvordan å lette morgenkvalme under svangerskapet


 Drikk rikelig med væske, slik at du kan hjelpe kroppen holde seg hydrert. Utelukke fra kostholdet vanskelig å fordøye mat: sjokolade, pickles, stekt. Spis ofte, men i små porsjoner, og ikke tvinge deg selv hvis du ikke vil.
 Kvinner under graviditet er svært akutt følelse av lukt og kvalme kan føre til lukt, så bære et lommetørkle gjennomvåt disse luktene som ikke forårsaker du kvalme. Bruke det på ansiktet ditt, når du hører "dårlig" for du lukter. Fra huset bare fjerne de elementene som du lukter irriterende.
 Ofte kvalme og oppkast er morgen, så ta deg tid å få opp om morgenen, legge seg ned, spise yoghurt eller eple liggende i sengen. Dette er veldig gode råd som lette morgenkvalme under svangerskapet.
 For å stoppe kvalme, alltid lagre sitron eller saltede nøtter, mint godteri - alt for å hjelpe deg å bli kvitt angrepet.
 Veldig nyttig frisk luft. Lufte ofte flat, spesielt på kjøkkenet.
 Assist og ekstrakter av peppermynte, calendula, ryllik. De har en gunstig effekt på magen og berolige nervene. Te med mynte og sitron godt fjerner kvalme.
 Gjøre enkle tips, kan du enkelt flytte den dårlige perioden, og til en viss grad lindre morgenkvalme under svangerskapet, i det minste redusere antall angrep av kvalme per dag.
 Nå vet du hvordan å flykte fra toxemia under svangerskapet.  
Hva gjør du når toxicosisToxicosis anses uunnværlig følgesvenn av svangerskapet. Faktisk, gleden av morskap fremtid for mange kvinner er dette ubehagelige fenomenet overskygget. Det kan dukke opp i løpet av den første måneden eller nær slutten av svangerskapet, flyter mer alvorlig. Leger klassifisere toxemia alvorlighetsgrad: mild, medium, tung.
Hva de skal gjøre med tidlig toxicosis
Vanligvis, de første tegn på toksisitet oppstår når svangerskapet er ukjent.Depresjon, kvalme, tap av appetitt - de viktigste symptomene på tidlig toksisitet, som starter nesten umiddelbart etter unnfangelsen. Det antas at denne situasjon oppstår fra umodenhet av morkaken, og dens manglende evne til å beskytte kroppen. Frukt identifiserer stoffskifteprodukter som kommer inn i morens blod og forårsake forgiftning. I tillegg er det hormonelle forandringer i kroppen, som er et resultat av økt sensitivitet av lukt. Dette forklarer lukt intoleranse og aversjon mot visse matvarer. Noen leger mener at morgenkvalme er relatert til psykologiske faktorer: det ubevisste motvilje mot å få barn, eller frykt for fødsel. Verdien er arvelighet: hvis din mor torturert toxicosis er sannsynlig, og du utvikler et forhold.
Moderat og alvorlig grad av toksisitet underlagt tvungen behandling. Tidlig morgen sykdom oppstår under dannelsen av et barns hjerne. Hyppig oppkast tørker kroppen, reduserer tilførselen av næringsstoffer til fosteret, forårsaker en risiko for misbruk av sin formasjon. Så mamma med alvorlig forgiftning anbefales å gjennomgå undersøkelse og behandling i sykehus.
Hvis toxicosis oppstår i mild, må vi være tålmodig og bare gå gjennom denne perioden. Legen din kan foreskrive piller for å lindre tilstanden, men det er påvist teknikker for å hjelpe takle den ubehagelige fenomenet.
Den vanligste anbefaling - spise lite og ofte. Menn bør vise bekymring for mor og nyte en lett frokost på sengen. Hvis du går til en horisontal posisjon, vil det redusere risikoen for oppkast morgen på tom mage. Hver to ordne snacks. God hjelp kjeks, skiver av salt ost, skiver av sitron, mynte godteri. Drikk mineralvann, mynte eller ingefær te. Mest gange. Kvalme munnvann hjelper avkok av mynte eller salvie. Hvis du føler deg syk om natten, er det et tegn på tretthet. Prøv å slappe av og sove fredelig.
Tidlig morgenkvalme ender vanligvis ved tidspunktet for dannelsen av morkaken - seksten uker bør gå tilbake til normal tilstand.
Hva de skal gjøre med sen toxicosis
Toxicosis i andre halvdel av den mindre vanlige og ofte forbundet med livsstil eller tilstedeværelsen av visse sykdommer - hjertesykdom, nyresykdom, endokrine lidelser. Sen toxicosis har et medisinsk navn preeklampsi. Faren er at den ikke nødvendigvis ta faktorer som kvalme og oppkast. Noen ganger symptomer kan oppdages bare i undersøkelsen: Hidden hevelse og protein i urinen. Konsekvensen av denne situasjonen er frukten av hypoksi, tap av viktige næringsstoffer. Derfor, hvis legen sender deg til sykehuset, ikke gi opp.
For å unngå sent toxicosis, gjør du følgende:

- Unngå salt og krydret mat, røkt mat. Følg vekt og regelmessig måle trykket.
- Prøv mer hvile, nok søvn, gå.
- Å drikke mye væske kan føre til hevelse skjult. Hvis du føler at craving intensivert, og antall tildelte urin mindre åpenbart beruset, konsultere legen din.
- Drikk tørket frukt kompott, og med tegn på pyelonefritt - tranebærjuice.

Selv om du satt på sykehuset, ikke bekymre deg og ikke bekymre deg, legene vet hva de skal gjøre med svangerskapsforgiftning. Din oppgave - å tune inn og vente på en god baby til verden.
Ernæring og toxicosis
Når en kvinne blir møtt med manifestasjoner av toksisitet, det første den bryr seg - hva slags mat du kan spise? Gravid nyttig grøt, fisk, kjøtt og kalvekjøtt ung kanin, frukt og grønnsaker.
Manifestasjoner av toksisitet vil bidra til å redusere vitamin B6. Det er funnet i kylling egg og kjøtt, nøtter og belgfrukter. Bør spise små måltider hver to til tre timer, for ikke å irritere magen reseptorer og laster ikke det.
Under graviditet, er det ønskelig å bruke kokt, bakt retter og dampet. I kosten bør ikke være fet, krydret og stekt mat. Det er viktig at maten var ikke varm eller kald.Hvis hele dagen følte kvalme og oppkast er bedre å male mat.Frukt og grønnsaker bør skiftes juice og pureer.
Vi bør si om meieriprodukter. Det antas at de er meget nyttige fordi de har mye kalsium. Men hvis du har morgenkvalme og alle meieri ekkelt, ikke spise på grunn av makt - ingenting godt vil komme ut av det.
Nyttige tips toxicosis
Hvis du ønsker å ha en sunn baby, gi opp alle dårlige vaner, ofte gå i frisk luft. Hvis du våkner opp tidlig, være sikker på å gå ut i gaten umiddelbart etter oppvåkning. Tilstrømningen av frisk kjølig luft avlaste kvalme.
Unngå langvarig soleksponering. Men sørg for å gå om natten. Selv om vinteren bør gå ut i det minste ikke for lenge. Ikke overse trening. Under svangerskapet, kan du gjøre yoga. Det bidrar til å normalisere lever, nyre, mage. Med regelmessig trening hodepine forsvinner, musklene blir elastisk og pusteteknikker du kan bruke under fødselen.
Hvis du følger alle anbefalingene i betydelig grad kan lindre deres tilstand. Hver kvinne til å bestemme hva de skal gjøre med toxicosis. Unntak er medisiner som kan være foreskrevet bare av en lege. Mindre tenke på toxicosis, bare nyte svangerskapet og alle problemene forsvinner.  
Яндекс.Метрика