Kviser på ryggen: Hvordan bli kvittAkne kan dukke opp på baksiden av mange av oss, men ikke alle vet hvordan man skal håndtere dem. Selvfølgelig, for å bli kvitt akne, må du vite hva de var. Årsakene kan være flere.
Årsaker til akne på ryggen
Det er flekker på baksiden av samme grunner som i en hvilken som helst annen del av kroppen. Sebum produseres i større mengder enn nødvendig. Det tetter talgkjertler, bakterier faller i denne pluggen. Sund og betent kvise vises. Følgelig kan årsaken til kviser på ryggen være en annen faktor som utløser økt sebum, det være seg ekstern eller intern.
De eksterne årsaker inkluderer:

- Feil valg av klær (vanligvis vinter). Baksiden svetter ofte vinter og syntetiske klær gjør huden å "puste". Det skaper en slags "drivhuseffekten", som er en yngleplass for bakterier og dannelsen av akne;
- Misbruk soling (sommer) - sol og varm luft stimulere talgproduksjon;
- Mangel på hygiene. Kanskje huden din krever ekstra omsorg eller andre former for utvalg for å eliminere akne på ryggen;
- Overdreven bruk av skrubber og andre midler for å skrelle.
De interne årsaker er:
- Hormoner, mer presist, med brudd. Ofte hormoner utløser økt produksjon av fett under oppvekst modning. Også det kan være hormonelle forstyrrelser hos kvinner skyldes PMS, uberegnelig månesyklusen, graviditet eller abort;
- Stress;
- Feil på det endokrine systemet;
- Uregelmessigheter i fordøyelsessystemet;
- Redusert immunitet.
Måter å bli kvitt kviser på ryggen
Å bli kvitt kviser på ryggen, gjør du følgende:
- Analyser årsakene som kan forårsake kviser på ryggen er du;
- Prøv å bli kvitt kviser på ryggen av sine egne, slik som deres kosthold gjennomgang diett, begynner å bære naturlige stoffer;
- Hvis en måned etter dine forsøk du ikke kan bli kvitt kviser på ryggen, så du trenger å se en lege.
Ernæring
Til kviser på ryggen min stoppet bry deg, begynner å spise ordentlig. Reduser inntak av fet, stekt mat, søt og stivelsesholdige matvarer, begrense alkohol. Foretrekker rasytelnoy fersk mat rik på vitaminer.
Etter samråd med legen din, kan du kjøpe en spesiell vitamin kompleks til å forbedre hudens tilstand. Det omfatter vanligvis vitaminer som A og E, sink og folsyre.
Bistå i behandlingen av kviser på baksiden av ølgjær tabletter.
Hvis eksperter insisterer på at du overvekst, kan du begynne å ta probiotika - medikamenter som normalisere tarmfloraen.
Personlig hygiene
Ofte uten skikkelig hygieneprosedyrer kvitt kviser på ryggen er ikke mulig.
Selvfølgelig, du må dusje regelmessig, fortrinnsvis om morgenen og kvelden. Ta en dusj, vaske håret først, og deretter kroppen. Hår produkter kan irritere huden og tetter porene.
Når betente utslett ikke kan bruke stiv svamp og peeling. Å massere huden uten konsekvenser og vaske bort all forurensning, bruk en myk svamp.
Like viktig er det riktig valg av verktøy for å rense huden. Hvis de ikke samsvarer din hudtype, kan de være en årsak til utslett.
Å bedre hudens porer fjernet, kan regelmessig bruke badstuen eller dampbadet (hvis du ikke har noen kontraindikasjoner).
Kosmetikk
Disse verktøyene kan brukes i tilfeller hvor moderat utslett.
De mest tilgjengelige og praktisk hjelp er de som vi kan kjøpe i skjønnhetssalongen. Du kan plukke opp et skum, toner og krem ​​som bidrar til utslett i ansiktet, og bruke dem til baksiden. Legg merke til at det er bedre å bruke midler fra en kosmetisk linje at de ikke er i konflikt med hverandre.
Du kan også kjøpe tjære såpe som fremmer dyp rens huden. Tjære er ganske sterkt antiseptisk, slik det er brukt i mange hudsykdommer.
For dyp rensing kan du også bruke en skrubb forberedt med vanlig iodized salt vann. Kjøpe fine salt, bland to deler salt til en del vann, legge til mix betyr å vaske eller dusjsåpe. Blandingen bør ha konsistensen av slurryen. Forsiktig bruke det på fuktig hud massasje bevegelser. Litt massasje og skyll.
Apotek verktøy
Apotek i store tall er verktøy som kan hjelpe deg bli kvitt kviser på ryggen. De er dessuten ansett for å være lav kostnad.
Du kan kjøpe noen desinfeksjonsmiddel, som salisylsyre, Metrogyl, hlorheksyn, kloramfenikol, borsyre alkohol, hydrogen peroxide og tørk måte en av de følgende stedene utslett. Når løsningen har tørket, påfør en topp-sinkpasta eller svovelsyre salve. Disse verktøyene er effektive, men effekten vil være merkbar i løpet av få uker.
Du kan også bruke kaliumpermanganat. For å bøte har hatt effekt, bør løsningen gjøres ganske intens. Med kaliumpermanganat bør være svært forsiktig fordi bare én av uoppløst linsen kan skade huden. I tillegg, vær oppmerksom på at kaliumpermanganat flekker på huden en mørk farge.
Ta hensyn til hvordan for eksempel en blanding av hydrogen peroxide og babypudder. Komponentene blandes til konsistensen av rømmeblandingen påføres på baksiden etter hver vask.
Folk er interessert i aromaterapi, for å bli kjent egenskapene til tea tree eterisk olje, som også vil bidra til å bli kvitt kviser på ryggen. Tilsett olje i din favoritt akne krem, rør jevnlig bruk.
Bli kvitt kviser på ryggen for the People

Bra å bli kvitt kviser på ryggen og beis påført, følgende maske:
- Bland en spiseskje med grønn leire med seks dråper eterisk olje av rosmarin og legge en teskje vann. Masken påføres problemområder og holdt for en fjerdedel av en time;
- Bland eggehvite med to teskjeer sitronsaft, gjelder for feltet av betennelse eller tegn på akne på kvarter;
- Bland en spiseskje med hvit leire pulver, med fire teskjeer sitronsaft og en teskje vann. Masken også brukt til feltet og utslett alderen for femten-tjue minutter;
- Du kan også blande en teskje av stivelse med en spiseskje med tomat masse. Søk om en halv time.  
Kan gravide kvinner gå i solarium

 Solbrenthet var og er populær blant unge mennesker. En gang, når de står overfor en slik "pynt" i huden, er for vanskelig å forlate det, som alltid synes å se blek. Ligge i solen hele året ikke fungere fordi blant gravide kvinner trykke spørsmålet - er det mulig å gå i solarium gravid?
 Hvert år flere og flere mennesker har en tendens til å bruke naturlig kosmetikk og naturlige produkter, men hva om den brunfarge? Vel, hvis tanning er klart, bruken er ikke anbefalt å gjøre med solarium? På mange måter er det ligner på vanlig brunfarge i solen, men likevel, dette er ikke det samme.

 Ultrafiolette stråler "kunstig sol" farligere enn naturlig.

 Risikoen for gravide tanning


 Kan gravide kvinner gå i solarium og hvor farlig er det? Soling i solen, er du utsatt for varme eksponering, og et solarium varmen er konsentrert rundt kroppen enda lysere. Barnet er svært følsom for temperaturøkning, så selv en liten endring kan skade ham, mulig spontanabort eller for tidlig fødsel.
 Kan gravide kvinner gå i solarium og hvordan det påvirker huden? Huden under svangerskapet er svært følsom for sollys, så sterk mulighet "brenne" og få brent. Et annet problem er at overflaten av huden ofte har mørke flekker, som til slutt vil forsvinne, men utsatt for UV-stråler kan bli for alltid. Føflekker kan også være farlig fordi UV-stråler kan utløse utvikling av hudkreft.
 Snakk med legen din om du kan gå i solarium gravid og han vil forklare alt individuelt. Likevel graviditet - det er ingen grunn til å vise kroppen sin for publikum, så det er ikke nødvendig i solarium kan gjøre uten det.
 Vitamin D kan fås i tilstrekkelige mengder for sommeren på stranden, men ikke verdt en hel dag soling, er nok en halv time. Det er ikke perehrivaytesya ikke å skade barnet, og ikke få en solar eller heteslag, og at posisjonen din ikke er ønskelig. Det er bedre å vente med tan før fødselen, som en reaksjon på hudtest brunfarge i solarium kan reagere forskjellig. Du ønsker ikke å bli oppdaget for livet.  
DepresjonDyspepsi - En funksjonell problem som manifesterer seg som forstyrrelser i mage-tarmkanalen av midlertidig dårlig fordøyelse. Akkompagnert av ubehagelige symptomer i mage eller tarm. Ofte oppstår hos spedbarn, små barn og personer med kroniske sykdommer i fordøyelsen.

Årsakene til dyspepsi

Den viktigste grunnen som fører til utvikling av dyspepsi, er en mangel på enzymer for fordøyelsen. Dette var et ledd-absorpsjon syndrom, noe som fører til poluperevarennoy transitt av mat gjennom tarmen. Et annet vanlig problem er de grove feilene i kosten, ingen diett, ubalansert kosthold, mat vsuhom'yatku, krydret eller for fet mat.
Denne funksjonelle (non-ulcer) dyspepsi - en lidelse i fordøyelseskanalen uten påvisning av organiske endringer i strukturen av magesekken og tarmene. Denne mangelen på fordøyelsesenzymer vanligvis et resultat av organisk lesjoner fordøyelsen når lidelse tarmen. I dette tilfelle er dyspepsi bare et symptom.
Hos barn (spedbarn og småbarn første år) dyspepsi hovedsakelig oppstår på grunn av feil fôring, er barn gis ikke alderstilpasset mat (upassende blanding, kumelk, yoghurt, tidlig prykormы), eller det er en kvantitativ overfôring, intoleranse mot visse matvarer. I de første seks til åtte ukene av livet hos barn kan oppstå såkalt fysiologisk enkle fordøyelsesbesvær forårsaket av mekanismer av enzymer og mikroorganismer konfigurasjon av tarmen umodenhet tildeling. Det trenger ikke å bli behandlet, er det deres egne.
Klassifisering

Typer av funksjonell eller ernærings (mat), dyspepsi:

- Fermentering dyspepsi oppstår fordi vыsokouhlevodystoho mat, tar streifer matvarer som forårsaker fermentering i tarmen mikroflora under påvirkning av dannelsen av gassbobler;
- Putrefactive dyspepsi utvikler hovedsakelig i proteinrik mat, som krever lange perioder med fordøyelsen; med aktiverte putrefactive flora, provoserer utviklingsprosessene av forfall og ubehag;
- Fat fordøyelsesbesvær oppstår når overflødig mat i smelte fett, som er fullstendig nedbrutt av enzymer.
Fordøyelsesproblemer fører mangel av enzymer:
- Hepatohennaya (problemer med lever og galle utskillelse det);
- Holetsystohennaya (prosesser påvirket utskillelsen av galle fra galleblæren);
- Pankreatohennaya (brutt tildeling bukspyttkjertelen juice);
- Gastric eller hastrohennaya (brudd på produksjon i magen pepsin og saltsyre for å bryte ned proteiner);
- E. eller эnterohennaya (brudd tildelingstarmsaft);
- Mixed versjon.
Dyspepsi er:
- Easy - akutt fordøyelsesbesvær på grunn av feil i kosten, vanligvis hos barn, skrøpelige mennesker og gravide kvinner;
- Giftig - akutt dårlig med symptomer på toksisitet;
- Kronisk - symptomer på dyspepsi oppstår ofte sju dager i måneden.
Symptomer på dyspepsi
Dyspeptiske symptomer avhenge av type og alvorlighetsgrad av dyspepsi. Først vises dårlig syndrom:
- Alvorlighetsgraden av magesmerter, fylde;
- Kvalme, raping, oppkast;
- Halsbrann, oppblåsthet;
- Brudd på diaré avføring.
Øverst fermen dyspepsi symptomene er oppblåsthet, buldrende, flatulens og diaré, med putrefactive - forgiftningssymptomer, kvalme, magesmerter.
Diagnostiske teknikker
Diagnosen er basert på klinisk presentasjon og klager, supplerer deres blod og koprohrammoy. Er fibrogastroduodenoscopy, ultralyd av bukhulen, radiografi av magen med kontrast.
Behandlinger
Behandling av akutte form er å utnevne en diett med en gradvis økning i kosten, må du være spesielt oppmerksom på rasjonell ernæring. Viser behandling enzymer replacement therapy (pepsin, gastric juice), drikking regime.
Behandling av sekundær behandling av dyspepsi er den viktigste sykdomsfremkall dyspepsi.

Forfatter: Alain Paretska, barnelege
Яндекс.Метрика