Kviser på baken - hvordan bli kvitt dem?
 Problemet med kviser på baken er svært følsomme og gir en rekke negative poeng, spesielt i hans personlige liv. Når skal du ikke behagelig følelse med gjenstand for hans tilbedelse, da plutselig et øyeblikk av begjær uyavysh at kviser på baken plutselig blitt synlig, kan det ødelegge hele romantikk. For å unngå dette, er det nødvendig å ta betydelige tiltak, dessuten at det er en enkel og effektiv metode for behandling og forhindring av akne i Pope hjemme. Så må du vurdere disse metodene i detalj.


Kviser på baken - hvordan bli kvitt dem?
 1. Rens huden på baken. Tenk på alle bry tolerere baken i løpet av dagen når svette i trange jeans, følelse av irritasjon syntetisk undertøy, eller sitter på benken i skitne gym. Som et resultat av disse negative faktorene, vises paven gunstig grobunn for bakterier. Det er derfor viktig i den daglige dusjing grundig med en myk vaskeklut til å gni baken med vanlig såpe. Som et resultat, vil huden på setet være ren og glatt.

Kviser på baken - hvordan bli kvitt dem?
 2. Bløt huden på baken. Huden på baken krever samme forsiktig og forsvarlig omsorg som huden din. Spesielt etter bading alltid smøre sin vanlige krem ​​for hender og kropp. For dette formål egner seg som babyen fløte eller smør, og med barberkrem. Det må ta hensyn til holdbarheten av kremer zalezhalas bruk er ikke nødvendig.

Kviser på baken - hvordan bli kvitt dem?
 3. Behandling av akne på paven. Hvis du finner kviser på baken, nøye pripech av alkohol eller skjær av calendula, hydrogenperoksid, salisylsyre? kort sagt, med noen midler for hånden antiseptisk. Fukt en bomullsdott og fest den til ønsket sted, og litt venting. For akne brenner paven kan også bruke jod. Det viktigste - å stoppe spredningen av infeksjonen, så det ikke medfører utslett, betennelse eller koker på baken.

Kviser på baken - hvordan bli kvitt dem?
 4. Fjern kviser på paven. Hvis du bestemmer deg for å presse en kvise, selv om dette ikke er anbefalt, ta seg først og fremst om renslighet av deres hender. Før prosedyren, vask dem med varmt såpevann og sørg for å vikle fingrene med en vev. I kvise skal trykke veldig nøye og forsiktig, ikke gjør det "i blodet". Dette skinnet rundt kvise rubbing alkohol før og etter inngrepet. Ikke klem fortsatt "umodne" røde kviser. Avhende bare de som er godt synlig ansamling av puss. Hvis du fant paven koke (betennelse i hårsekken med purulent sekret) er ikke selvmedisinering, og søke legehjelp. Hvis du regelmessig holde hygieneregler hudpleie rumpe, vil du ikke trenger å ty til ulike behandlinger.
Kviser på baken - hvordan bli kvitt dem?
 5. Bruk skallet. Hvis du - eieren av "gås" hud på baken og hoftene etter dusjing regelmessig behandler henne skrubb. Gni den i sirkulære bevegelser, så la det sitte i noen minutter og skyll med varmt vann. Det faktum at en del kratt er aktive abrasive partikler ofte - fra naturlige kilder, slik som knust sten. Bruk derfor en skrubb effektivt renser huden og tilstoppede porer og stimulerer blodsirkulasjonen. Et bredt spekter av Scrubs presentert i kosmetiske butikker, men du kan gjøre hjemme og med fint salt (helst - sjø) og bakken havregryn, finhakket mandler eller bær med små frø, malt kaffe eller kaffegrut, cornmeal, etc. peeling gode prestasjoner som stiv svamp. Spesielt effektiv mestring med akne skrubb maske. Den består av kratt og nyttige tillegg som honning, knust i en blender frukt og bær, rømme, ost eller yoghurt, banan, olivenolje, etc..Seksjon. Å produsere skrubb maske heller kombinere flere ingredienser. Resultatet vil ikke vente på seg: Denne masken eksfolierer død hud perfekt, mette huden med paven på mineraler og vitaminer og fine toner og frisker det. Etter prosedyren, gjelder for huden nærende krem. 
Kviser på baken - hvordan bli kvitt dem?
 6. Health Care. Kviser på baken kan skyldes feil i fordøyelsessystemet, noe som resulterer i stagnasjon stillesittende livsstil, så vel som et resultat av kronisk stress og hormonelle endringer, intoleranse for visse medikamenter og mat, etc. Kombinere individuelle lege anbefalinger med personlig hygiene, mister du av problemer, og huden på baken vil rense og smidig.

Kviser på baken - hvordan bli kvitt dem?
 7. Regelmessig omsorg. Merk: Hvis du vil ta vare på huden på baken hver dag, ikke andre ganger kan du glemme om dette problemet som kviser på baken. Sunn hud er i stand til å oppdatere og administrere sine egne infeksjon.  
Hvordan bli kvitt føflekker
 Hvis du bestemmer deg for å bli kvitt føflekker - ta deg tid. Sørg for å gå til legen hudlege, som vanlig føflekk kan være kimen til en ondartet svulst. Selv mole fjerning hjemme - det er veldig farlig hendelse. Hvis hudlege vil råde deg til å fjerne fødselsmerke, gjøre det umiddelbart. Bli kvitt føflekker på flere måter.

 Fjerne føflekk laser


 Denne metoden er den mest effektive. Før operasjonen er lokal anestesi, begynner deretter å behandle mol med en laser. En visuell inspeksjon av operasjonen kan bli sett på som en føflekk bokstavelig talt fordamper foran øynene våre. Fjerning mol laser - en meget fin operasjon, ettersom frekvensen til enheten er konfigurert parametrene oppnådd i løpet av undersøkelsen av enkelte fødselsmerke. Pluss denne operasjonen er: helt ublodig fjerning sesjon, komplett sterilitet hele scenen av prosedyren og mangel på postoperativ arrdannelse. Prosessen med fjernelse tar omtrent 5 minutter. Oppgangen i huden - to uker.

 Tilbring electrocoagulation føflekker


 Essensen i fremgangsmåten er å fjerne fødselsmerke ved å mate ham høyfrekvent elektrisk strøm. Etter denne fremgangsmåten for å rodymtsi skorpe er dannet, blir som deretter fjernes med en fødselsmerke. Ulempen med denne operasjonen er at etter inngrepet arr skjemaer som ikke kan fortsette å helbrede. I tillegg, etter fjerning av formene brennes, noe som forsinker helbredelsesprosessen. Elektrokoagulasjon, samt laserfjerning forårsaker ikke blødning.

 Slett muldvarp radionozhem


 Operasjonen tar ca 5 minutter og har omtrent samme effekt som ved bruk av elektrokirurgi og laser. Ved anvendelsen av lokalbedøvelse kontaktløs metoden utføres halvert muldvarp. Samtidig radyonozh stopper blodet og desinfisere såret.

 Bruke til å fjerne føflekker cryodestruction


 Fremgangsmåten er den iskaldt mol nitrogen temperaturen er 180 grader Celsius.

Hvordan bli kvitt føflekker


 Denne metoden brukes sjelden fordi helbredelsesprosessen av huden skjer innen to måneder. I tillegg er det muligheten for gjentatte behandlinger.

 Fjerne føflekk kirurgisk


 Denne metoden brukes i praksis er nesten aldri brukt. Gjelder kun når du fjerner føflekker svært store. Etter kirurgi, masker, arr forblir i alle tilfelle.  
Fjerning av føflekker, vorter, vorter
 Fjerning av føflekker, vorter, vorter er i dag veldig fort - noen få minutter og smertefri. Laserfjerning gir vedvarende klinisk effekt, i det minste tilbakefall og komplikasjoner, raskere heling av huden.

 De viktigste typer av godartede svulster i huden Mole - en medfødt hudsykdom som utvikler seg gjennom hele livet for å danne nye svulster godartet viral. Anatomisk mol er en klynge av melanocytter, som er dannet på grunn av den store mengden av pigment i huden. Forming muldvarp påvirket melanotropnoho hormon. Lite punkt kan vises på den første leveår. Så de vokser, endrer farge. Siden deres årsak - frigjøring av hypofysehormoner, skal det bemerkes at det er et stort antall mol i gravide kvinner.

 Papilloma - utvekster på huden forårsaket av humant papillomavirus. Overføres gjennom seksuell kontakt eller fra person til person. Papillomer kan ozlokachestvlyatsya.

 Vorte - en spredning av epidermis i huden som forårsaker papillomavirus.

 Alle disse svulstene er kosmetiske defekter i huden, forårsaker ubehag, mens på steder hang friksjon. I dette tilfellet, fjerner føflekker, vorter, vorter nødvendige.
 Klart er først og fremst de føflekker som er utsatt for sol, vokser raskt, gni mot slitasje og ikke ser estetisk.

 Fjerning av føflekker, vorter, vorter på forskjellige måter


 Diagnostisering av disse enhetene er riktig anamnese, finne ut informasjon om tilstedeværelse av melanom i familien, som utdanning har endret seg siden introduksjonen. Deretter tilbringe Dermatoskop, som tillater oss å anslå muldvarp visuelt og for å velge en tilnærming.
 Histologisk undersøkelse bestemmer arten av patologi måte å fjerne, tilstedeværelse av atypiske celler.
 Fjerning av føflekker, vorter, vorter overføring laser. Denne metoden fjerner mol og papillomer uten å forstyrre integriteten av huden og forlate arr på den. Handling på grunn av svært høy laserenergistråle.
 Laser kauterisering prosedyre er lidokain bedøvelse eller ksykaynom og videre obstrelyvanyy muldvarp laser. Prosedyren er smertefri og ikke lenge - det tar bare fem minutter.
 Kirurgisk fjerning av føflekker, vorter, vorter brukes når de er kompliserte. Under påvirkning av lokal anestesi skalpell mol fjernet og sendt for biopsi histologi. Deretter masker og en bandasje.  
Яндекс.Метрика