Sprenge blodkar i øyet: hva du skal gjøre?
 Øyne - speil av vår sjel. De lyver aldri. Bare sannheten kan sees i disse bunnløse pits. Og uansett hvordan vi prøver å skjule fra nysgjerrige virkelige årsakene til deres egen frustrasjon, følelser eller sykdom, øyne likevel fortelle hvordan ting går virkelig. Selv en liten rødhet vil bli observert og notert.
 Hvorfor skjedde dette eller sprengte blodkar årsaker
 Hvis øyet var blodrøde striper, så ting brast fartøyet. Panikk og kjempe i hysterisk anfall, jammer, er ikke nødvendig. Grunnen til at dette kunne skje, være ubetydelig og trenger oppmerksomhet. Men også hender det at den skadede fartøyet i øyet - og drivsignal for tilgang til en lege. I noen tilfeller, og som kan sprenge blodkar i øyet?
 For det første kan fartøyet briste dersom trykket eksplodert eller før det var en meget høy temperatur. Dernest, blødninger i øynene - en sann følgesvenn av dem som lider med diabetes eller blodkar patologi. For det tredje kan det være et tegn på sykdom konjunktivitt og post alarm oppmerksomhet - uvøren og dum. Fjerde, kan årsaken til blodflekker på sclera (hvite i øyet området) være et alvorlig slag for øyet området.
 Hva du skal gjøre i denne situasjonen?
 Før du begynner å ta avgjørelser og bestemme hva du skal gjøre når en ødelagt fartøy i øyet, er først og fremst for å lytte og se til sine egne følelser som ville identifisere årsaken.
 1. Hvis disse følte en brennende følelse og følelse av at et eller annet sted inne er et støvkorn som hindrer og irritere øyet, er det mulig at dette konjunktivitt. I tilfelle av denne sykdommen bør umiddelbart gå til legen. Enhver forsinkelse bare vondt. Det er fordi sykdommen sprer seg svært raskt, og blir en sunn øye. Uten medisinsk praksis og kunnskap til selvstendig tildele riktig behandling kan ikke nobody.
 2. Fartøyet kan briste gjennom mangel på søvn. Spesielt hvis folk stadig ikke får nok søvn. Kroppen blir sliten, og dette er hva skiltet sender informasjon umiddelbart behov for søvn og hvile.
 3. Røde øyne kan være et resultat av en alvorlig bakrus. Hvis partiet ble forsinket i lang tid, bør du være oppmerksom på sclera med raskt utført i helgene. I dette tilfellet, den beste medisin - sunn avslappet søvn.
 4. Økt blodtrykk kan også forårsake skade på blodkar i øyet. Men det vil bare konstant press kontroll. Noen hopp blødning tilbake til sin opprinnelige plassering.
 5. Dette problemet er der i allergier. Veldig ofte røde og hovne øyne under våroppblomstringen. Den eneste hjelpen i slike tilfeller - regelmessig bruk av narkotika mot allergier.  
Hvordan fjerne rødhet i ansiktetHver kvinne drømmer om en vakker hud og sunn glød. Men noen ganger vises på ansiktet krasnыt flekker som klør, skrell og forårsake ubehag. Hvordan fjerne rødhet som vises på forsiden?
Hvorfor rødt ansikt
Rødhet kan forekomme på ansiktet for noen grunn. Avhengig av natur, de er delt inn i eksterne og interne. Ansiktshuden er en refleksjon av alle prosessene i kroppen vår. Fordi rødt - et tegn brudd og svikt i sitt arbeid.Potensielle problemer inkluderer:
sykdommer i mage og tarm,
mangel på vitaminer,
allergier,
endokrine lidelser
hudsykdommer.

Noen mennesker flushing skyldes den spesielle strukturen av blodkar under huden. Like viktig er den type nervesystemet. Denne tilstanden er det vitenskapelige navnet på rosacea og betraktes ikke som farlig.
Rødhet i ansiktet kan være under påvirkning av ytre faktorer. Det sollys, temperatur, kjemiske stimuli og konsekvenser av eksponering for allergenet. Dessverre, ofte rødhet forårsaket av flere problemer, så behandling tilnærming bør være omfattende.
Hvordan fjerne rødhet
I de fleste tilfeller, synes rødhet som uregelmessige reaksjonsbeholdere. Hvis dette har skjedd med deg, husk hva bør ikke gjøre. Først av alt, gi opp den aggressive kosmetikk, kremer med aktive stoffer, masse urter, aromaer av midler. Alt som lukter sterkt utsatt for avvikling. Forsiktige holdning til produkter som inneholder alkohol. Aldri tillate en grov effekt på huden. Massasje, stiv svamp og manuell rengjøring - se holdning til deres hud. Putting makeup, bruk en myk børste og lys pohlopыvayuschye bevegelse.
Hvis ansiktet ditt er utsatt for rødhet manifestasjon, unngå direkte sollys, vind, frost, gi opp badstuen og damp innånding. Ikke overforbruk dristig og skarp, fjerne fra livet ditt dårlige vaner. Fjern flushing hjelp B-vitaminer A, E, C og antioksidanter. Prøv å bevege seg mer, ikke forsømme trening og herding prosedyrer.
Å bekjempe røde flekker dukket opp på ansiktet hans, kan du bruke medisinsk kosmetikk. Når man velger må ta sonden og se reaksjonen i huden. Velg ditt firma: hvis ett av produktene bruker ikke noe problem, mest sannsynlig vil du nærmer deg hele linjen. Din kosmetolog bør alltid være micellar vann og beroligende krem.
Hvis du ønsker å raskt fjerne rødhet i ansiktet ditt, gjør salicylic maske: to tabletter av aspirin rozkryshyte og bruke fuktighetskrem gjør krem. Bruk den på ansiktet og femten minutter å vaske. Røde flekker vil fjerne masken av kosmetisk leire eller ferske poteter.
Den beste måten å løse hudproblemer - gjelder for to spesialister, en hudlege og kosmetolog. I skjønnhetssalongen gjennomføre mild eksfoliering, hvis årsaken er akne rødhet og lymfedrenasje massasje, hvis flekker i ansiktet er et tegn på rosacea.  
Nervøs tic øyne
 Nervøs tic øyne (i medisin kalt hyperkynez) - et fenomen som oppstår på grunn av feil i hjernen i sine ulike sentre som er ansvarlige for regulering av normal muskel tone. Grunnene som forårsaker datafeil kan være svært forskjellige, leger skille flere av dem. Den viktigste årsaken til nerveskader kan bli teak nervesystemet, som ble beveget én eller varte i lang tid. Blant de fremstående fødsel traumeskader, udushene, sirkulasjonssvikt i hjernen, økt intrakranielt trykk, alvorlige skader i skallen, flyttet hjernehinnebetennelse.
 Årsaker til nervøse tic øyne
 Nervøs tic øyne, og du kan få som en følge av lange doldrums, skrekk, nervøsitet, psykisk lidelse. Utsatt for dette fenomenet av mennesker som er utsatt for aggresjon, depresjon. Det kan være forårsaket av en nervøs tic tretthet i øynene som ofte oppstår ved langvarig dataarbeid, lese et stort antall sider med liten tekst. Ganske sjelden er når en nervøs tic mottakelighet for arvet.
 Utseendet til hyperkinesis krever obligatorisk behandling, som er oppnevnt nevrolog. Ofte pasienten vil utnevne agenter som er utformet for å redusere stress, stabilisere mentale tilstand, gjenopprette normal drift av hele nervesystemet, god sirkulasjon av hjernen.
 Forebygging nervøs tic øyne
 Når en nervøs tic øyne er ikke permanent (kronisk) fenomen, og vises veldig sjelden, kan du stoppe ved å følge enkle regler. For å unngå dette fenomenet, må du følge riktig daglig rutine, prøv å unngå utseendet av negative følelser, overdreven tretthet øye bevilge nok tid for søvn og hvile, unngå ekstreme temperaturer (ta vare på sine øyne), utsette den mekaniske øyeirritasjon.
 Av særlig betydning er drømmen, som under søvn kan slappe muskler, lindrer spenning, fjerner blokker nervøse systemet tilbake til normal. Derfor, hvis en nervøs tic ble hyppig, kan det signalisere behovet for god søvn. Gå til sengs tidlig er best, siden tidlig stige neste dag. Hvis det er mulig, kan i løpet av dagen gjør liten fordypning, kommer til å ta en lur i 45-50 minutter.
 Måter å eliminere teak øyne
 Hvis det var en nervøs tic, den første tingen å prøve å roe ned og fjerne alle irritanter som forårsaker negative følelser. Du kan holde pusten en stund, telle til ti, ta en beroligende infusjon (vendelrot, mynte, sitronmelisse). Du kan prøve promorhatsya - ett minutt blink så ofte som mulig.
 Det er også øvelser for å hjelpe lindre spenninger fra øynene. Opprinnelig øyne bør lukke med en innsats, få mest alvorlig press noensinne prøve å gjøre noen få åndedrag, puster ut, så kan du åpne øynene dine. Denne øvelsen må gjentas fem ganger. Hvis det ikke er resultatet, og nervøs tick øye varer, kan du gjenta noen minutter og gjøre øvelsen fem ganger.
 Behovet for tilgang til en lege
 Hvor unngå en nervøs tic øyne kan ikke på noen måte, og er en hyppig fenomen, kan det fortelle oss om forekomst av alvorlige sykdomskomplikasjoner i nervesystemet, hjernen, som krever umiddelbar behandling til legen. Legen vil bestemme årsakene til fenomenet og eliminere ikke bare de ytre manifestasjoner, men også brudd som forårsaker TEC tildele riktig behandling og medisinering.  
Hvorfor hovne bryst
 Hevelse av brystene er vanligvis ledsaget av overdreven følsomhet for berøring, smerte, prikking og smerter i brystvortene - ubehagelige opplevelser. Så du trenger å identifisere årsakene til at dette kan skje.
 I ungdomsårene, seksuelle organer modne og nye og endrede hormonnivåer. Derfor er brystspreng i denne perioden regnes som normalt. Når forming jentene over, og menstruasjonssyklus er etablert, vil brystene hovne opp bare noen få dager i syklusen (for eksempel før eller under menstruasjon).
 Graviditet er også assosiert med hevelse bryster. Grunnen - hormonelle endringer, herunder produksjon av hormoner ved å vokse og morsmelk vises. Mest bryst er spesielt følsom i de første tre månedene fra begynnelsen av svangerskapet og rett etter fødselen. Når mor stopper amme babyen din, alt normalt.
 En annen grunn for brystspreng - undertøy. Eller rettere sagt feil størrelse BH, grov stoff eller stive rør. Dette kan forstyrre blodsirkulasjonen. Ideelt BH bør støtte brystet, men være så fri å ikke presse den.
 Væskeansamling i kroppen og dens stagnasjon i brystet - en vanlig årsak bryst hevelse. Dette kan skje hvis feil kvinne spiser (spiser fet og salt mat og drikke mye koffein) og ledende usunn livsstil - unngå fysisk aktivitet. I tillegg kan en slik situasjon provosere noen medisiner. Derfor, hvis kvinnen lagt merke til forholdet mellom inntak og bryst hevelse, bør du oppsøke lege oppnevnt agent. I tilfelle at denne hormonelle piller, så tror ikke det er en naturlig bivirkning - fortelle ham din gynekolog.
 Dessverre er kreft også ledsaget av dette symptomet. Men bortsett fra brystspreng det er andre tegn - skiftende form av brystkreft, utflod fra brystvorten og depresjon. Så ikke bekymre deg på forhånd.
 Hvis du har noe problematisk, sørg for å konsultere legen din. Spesialist bryst og brystsykdommer - mammologist. Han vil foreskrive de nødvendige prøver og undersøkelser for å oppdage den virkelige årsaken og løse problemet.  
Яндекс.Метрика