Første trimester av svangerskapetHele perioden av svangerskapet er delt inn i tre faser - trimester. Den første trimester - tidlig i svangerskapet, den andre - den midterste perioden, og tredje trimester - sent i svangerskapet. Selv trimester er ikke akkurat en tredjedel av svangerskapet, en divisjon vitenskapelig. Når det følger de naturlige reglene for barnet og de av fysiologiske og anatomiske trekk ved endringer i gravide kvinner.
Første trimester av svangerskapet, som varer i 12 uker er veldig viktig for barns utvikling, er det mest ansvarlige. I denne perioden blir det befruktede egget et embryo og embryo - foster. I første trimester av svangerskapet, dannet barnet begynnelsen på de fleste organer og systemer, så forventningsfull mor bør være spesielt oppmerksomme på deres helse og livsstil.
Første trimester av svangerskapet, symptomer og helse
I en kvinnes kropp gjennomgår betydelige hormonelle endringer. Som et resultat, økende volumer hofter og mage (vekt forblir uendret), brystvorte areola mørkere bryst blir mer og mer følsom. Gjennom det første trimester tretthet iboende i kroppen, noe som vil bli holdt på 13 til 15 uker. Også preget av humørsvingninger, irritabilitet, irritabilitet, lett for å gråte.
Noen kvinner kan predobmorochnoho tilstand assosiert med økte nivåer av progesteron og strekke den glatte muskel i blodårene. Resultatet er stagnasjon av blodet i bena. I sin tur, blodet strømme til livmor øker. Sluttresultatet av disse prosessene kan være redusert trykk og besvimelse.
Ett av problemene med den første trimester av svangerskapet kan være hyppig forstoppelse. Fordøyelsesprosessen blir bremset på grunn av økte nivåer av progesteron, som er laget av tykk muskel og tynntarm glatt.
Mange kvinner skremmende utseende av hvit utflod fra kjønnsorganer. Vanligvis er dette helt normalt i første trimester, men fortsatt er det bedre å informere legen din for å forhindre trost.
Ofte det første trimester er også kvalme og oppkast. De tilhører de såkalte manifestasjoner av toksisitet. Kvalme kan forårsake noen skarpe lukter og sult.
Utviklingen av fosteret i første trimester av svangerskapet
Første måned
Omtrent fire dager etter befruktning egget når livmoren. Hun vil representere ballen med en væske, som inneholder ca 100 celler. Rundt slutten av den tredje uken, begynner egget som skal gjennomføres i en myk vegg av uterus, som er implantasjon. Prosessen med unnfangelsen anses som fullført når egget er godt festet til veggen.
Den andre og tredje måned
Den andre og tredje måned av første trimester av svangerskapet er ikke mindre viktig enn den første. Det er en fane av alle systemer og interne organer for barnet. Ved slutten av den tredje måneden av dannelsen av sirkulasjonssystemet er nesten fullført i denne periode ved hjelp av ultralyd kan bestemme babyens hjerterytme.
I første trimester av svangerskapet, begynner barnet å danne holosoobrazuyuschyy maskin.
Noen muskel fungerer, begynner barnet å gjøre de første trekkene, flytter beina og hendene, hodet tilbake, komprimerer cams, åpner munnen. Ved 12 uker er det fatte refleks.
Er dannelsen av de ytre kjønnsorganene. Frukten tar gulvet fra ca ni i tolvte uke av første trimester.
I første trimester av svangerskapet og slutter med dannelsen av morkaken. Det forutsetter en stor rolle i utviklingen nødvendig for å støtte graviditet hormoner.
Første trimester av svangerskapet: Ernæring
Selvfølgelig, til rollen som mor forberede seg godt før graviditet, se din diett selv når du planlegger, og foretrakk bare nyttige naturlige produkter. Vi må gi opp nikotin og alkohol, unngå å ta medisiner uten å konsultere lege før.
Det er visse regler for forsyning i første trimester av svangerskapet. Hovedregelen er å bruke neharyachiy mat nytelse. Spis litt bedre.
Hvis du har "tegnet" på salt og sur - et godt tegn. I første trimester av svangerskapet slike produkter er et must. Sauerkraut, pickles, epler dynket et stykke sild eller til og med bidra til forbedring av appetitt.
Frukt og grønnsaker, selvfølgelig, svært nyttige for kroppen til en gravid kvinne og en voksende baby, men fortsatt i bruk i første trimester bør være forsiktig. Lytte til sine følelser, spise hva du liker og gjennom hele oppfølgings grad.
I første trimester av svangerskapet må inkludere i kostholdet kokt fisk og kjøtt. Aminosyrer som finnes i animalsk protein, essensielle for et barns utvikling.
Meieriprodukter bør også innta en viktig plass i kostholdet ditt. Kalsium med deg baby vil trenge mer.
Drikk fersk juice. Også, ikke nekte deg selv i bruken av stuet frukt, fruktdrikker, og et bord mineralvann - væske du trenger i første trimester. Samtidig må vi glemme kaffe. Koffein skader voksende barnets kropp. Å ha en vanndrivende effekt, øker kaffe dehydrering.
Hvis du spiser og drikker i tilstrekkelig mengde, kan du unngå forstoppelse, som er hyppig i første trimester av svangerskapet. Hvis fordøyelsesproblemer fortsatt oppsto, for å bidra til å etablere sin arbeids svisker, rødbeter, glass av vann, slurker beruset i morgen på tom mage, og et glass kefir drikke før sengetid.
Som for vitaminer, syntetiseres i kroppen bare noen få. De fleste av dem fra mat. På sin ankomst i første trimester av svangerskapet bør følge nøye. Hvis nærings mangler, begynner barnet å "tjene" dem fra mor, gi til det en negativ innvirkning. Derfor bør kosthold moren i første trimester være komplett.
I første trimester av enkelte mikronæringsstoffer er avgjørende:
- Kobber, sink, selen og folsyre for å hindre fødselsskader som feilaktig dannelsen av ryggraden og ryggmargen;
- Cobalt, jod, selen nødvendig som mor og baby. Thyroid barn trenger disse elementene, og disse mineralene mamma bidra til å redusere alvorlighetsgraden av toksisitet;
- Vitamin C bidrar til å øke kroppens adaptive reserver mor og styrker hjertet av et barn;
- Magnesium og vitamin B6 og E bidra til å redusere faren for spontanabort;
- Vitamin PP gir cellulær respirasjon.  
 Strikkede vinter kjoler er laget til den kalde årstid å dekorere våre liv. Uansett hva materiale laget kjole viktigere, at det noen jente føle feminin og ønskelig.
 Kjoler ble oppfunnet slik at hun når som helst kan endre seg. Bare tenk på en garderobe av menn og kvinner, mange av de samme tingene: skjorter, bukser, gensere. Men det er et privilegium å bære kjoler utelukkende kvinnelig. Så bruk den i noen sesong slitasje kjoler.
I vinter Strikkede kjoler (25 bilder)

 Strikkede kjoler vil definitivt dekorere enhver figur. Det kan være grov openwork eller vice versa. Det hele kommer an på smak.

 Hvorfor er det nødvendig å ha på vinteren strikke kjole?


 Om vinteren, når det er ingen måte å bære åpen og ærlig selv ting vi onde vanvittig lyst til å gjøre det. Men å overse deres helse bare ikke verdt det, fordi vinter ting skal være eller hvor mye fasjonable som varm og komfortabel. Vinter kjoler tilfredsstiller alle disse kravene.
I vinter Strikkede kjoler (25 bilder)

 I vinter klær du aldri fryse, der du kan trygt bevege seg og til og med skøyte (hvis dårlig vil). Kjolen henger ikke, men bare gjentar kurvene i figurene. Hvis kjolen er laget av naturlig filament da du skje to ganger, får du en god ting som holder på varmen.

 Vinter strikket kjole - fargen


 Den nye moten 2013, og i prinsippet i de siste par årene, mest relevante, vinter fargene er pastell eller irritabel, kule farger. Vinteren ser ikke veldig fine sure farger: grønn, gul og rosa. Neonfarger er best igjen for våren og sommeren. En vinter som fulgte blende folk skrikende kjoler.
I vinter Strikkede kjoler (25 bilder)

I vinter Strikkede kjoler (25 bilder)

 Blant det store antallet farger, bør du velge: grå, svart, brun, blå, burgunder. Hvis du ønsker å binde seg til folks syn, deretter strikkes vinter slitasje hvite kjoler og rød.
I vinter Strikkede kjoler (25 bilder)

I vinter Strikkede kjoler (25 bilder)

 Også, for å fortynne beroligende farger kan du velge kjole med striper eller intrikate ornamenter. Med vinteren forbundet snømenn, snøflak, snø, reinsdyr, slede, vel, Santa Claus. Alt dette kan være til stede på kjolen som dekorasjon. Forresten, vil folks design også være populære.
I vinter Strikkede kjoler (25 bilder)

I vinter Strikkede kjoler (25 bilder)


 Hva bør være å strikke i vinterklær?


 Velge spesifikke trender vanskelig. Som et stort utvalg av design. Det eneste mønsteret som er litt passert posisjonene - en flette. Kjoler kan kobles i tre forskjellige tråder, være skjøre og lett. De fleste modeller vil delta tyggegummi. Anta at pakken var tett, vil denne kjolen ser mer grov, men det er bedre å skjule de ekstra pounds.
 Ikke dårlig utseende kjole med geometriske aksenter. Du kan også kle det var ikke på grunn av ett mønster, og brukte tre eller fire forskjellige seg. Denne kjolen vil se mer interessant.

 Modeller strikkede vinter kjoler 2013


 Designere prøvd ordentlig, slik at du og jeg kan ha en annen type kjoler modeller. Populære modeller er uten fast krage, er de mer enkle og mindre assosiert med vinter. Disse kjolene kan trygt vinter slitasje til fester og feiringer.
 Vanligvis krage kjole i vinter ofte fungerer som hovedanlegg for design. I 2013 vil mote være store, klumpete krager, som representerer en sammensatt porter og skjerf.
I vinter Strikkede kjoler (25 bilder)

 Vinter kjole kan ha ulike former ermet. Mangel ermeløs kjole for den kalde årstiden er litt rart, men det legger smaken sammen. Sett i en tynn genser kjole og få deg en stilig måte. Strikket kjole uten ermer lar deg eksperimentere med farge og tekstur.
 Du kan også kjøpe en kjole med korte ermer eller et balltre. Ingen klassisk langermet og kan være en fin dekorasjon for eventuelle vinterklær.

 Lengde på vinter strikket kjoler


 Ingen grunn til å tro at strikket kjole kun egnet for fotturer i gaten for å fungere. Det kan være veldig stilig. Kort strikket kjole du kan bruke til et diskotek, utvide sin passende tilbehør. Disse kjoler kan være mettede farger, men på samme bunt tett.

 Kort vinter strikket kjole bilde


I vinter Strikkede kjoler (25 bilder)

I vinter Strikkede kjoler (25 bilder)

I vinter Strikkede kjoler (25 bilder)

I vinter Strikkede kjoler (25 bilder)

I vinter Strikkede kjoler (25 bilder)

I vinter Strikkede kjoler (25 bilder)

 Lang vinter strikkede kjoler


I vinter Strikkede kjoler (25 bilder)

I vinter Strikkede kjoler (25 bilder)

I vinter Strikkede kjoler (25 bilder)

I vinter Strikkede kjoler (25 bilder)

 En seremoni er lang strikket kjole. Det er perfekt for en fest eller stiliserte besøker utstillinger og teater. Over lang vinter klær ser komplisert ut, men det er ganske uvanlig.

 Kjoler strikket vinter


I vinter Strikkede kjoler (25 bilder)

I vinter Strikkede kjoler (25 bilder)

I vinter Strikkede kjoler (25 bilder)

I vinter Strikkede kjoler (25 bilder)

 Alle brukte den kjolen må sys med fine tekstiler. Men nå er ikke tiden for å leve stereotypier. Det er samlinger av kvelden kjoler og strikket selv kjendiser har råd til å komme til presentasjon av Oscar maker kjole.
 Strikkevarer er det mest populære materialet for vinter kjoler. Dens positive egenskaper alle vet, så du bør absolutt være et par kjoler.

 Fra hva du skal ha strikkede vinter kjoler?


I vinter Strikkede kjoler (25 bilder)

 De er gode "venner" med støvler, støvler og uhamy. Det hele avhenger av modellen kjole. Hvis det er en klassiker, velge sko med hæler. Hvis strikket kjole kuttet gratis, så det Ugi eller bruke sko uten hæler. Å kle avslappende farge kan bære lyse sko.
Яндекс.Метрика