Gi førstehjelp for brannskader
 Burns kan fås under alle forhold. Hjemme kjøkken noen vertinne gjentatte ganger obpikalasya kokende vann, varm olje og varm stekepanne. Svi tilgjengelig i naturen, i landet, på en piknik. Gi førstehjelp for brannskader vil hindre oppføring av infeksjon i såret.
 Brenne huden har flere etapper. Ofte møtt med brannsår første og andre grad - en hjemmesykepleien. Den sikreste og nesten smertefri - en førstegrads forbrenning, preget av svak rødhet, hevelse og ødem.
 Andregrads forbrenninger er ikke så ufarlig. På stedet av hudlesjoner i tillegg til hevelse og rødhet vises blemmer fylt med væske. Den andre grad er ledsaget av smerte og behandlet for lengre enn den første grad.

 Gi førstehjelp for brannskader første grad


 Hvis det ved uaktsomhet eller på annen måte dannet Etsende med litt hevelse og rødhet (1 trinn), så skaden bør være kul. Ikke bruk is kjøling bør gjøres bare under rennende kaldt vann eller ved å sette dette stedet i en beholder med kaldt vann. Deretter er det nødvendig å behandle et sår salve mot forbrenninger. Med noen små hudlesjoner hot emne bandasje er valgfritt.

 Førstehjelp for brannskader andre grads


 Gi førstehjelp for brannskader andre grad begynner med kjøling av det berørte området. Etter kontakt med varme gjenstander lær kroppen fortsetter å brenne, så det burde være dyppet i kaldt vann. Deretter bør det berørte området påføres Burns noen måte. I nærvær av store bobler til å unngå prorыvanyya Dette er det beste stedet for å behandle spray. Deretter huden rundt såret er ønskelig å behandle grønn maling og bruke en steril bandasje.
 På noen slakk termiske hudlesjoner gi førstehjelp for brannskader nesten det samme.

 Laboratorium rette for brannskader


 I medisin brystet må være tilstede legemiddel mot brannskader. For å unngå grov fysisk kontakt, er det best å bruke spray Panthenol. " Den passer perfekt til det berørte området en solid skum, beskytter og omslutter sted brenne. Stoffet har smertestillende egenskaper. Hvis du bruker den et par dager, regenerering av hudceller foregå i en akselererende tempo.  
Burns par førstehjelp og anbefalinger for behandling

 Skade på vev ved høye temperaturer kalles brenne. Kokepunktet for vann 100 ° C, er imidlertid de to sannsynlig skade enn brann.
 Brenn paret som helst - termisk forbrenning fører til det faktum at noen hudvev dør, der er dårlig sirkulasjon, hevelse og inflammasjon. Irritasjon av nerveender i lesjon forårsaker sterke smerter.
 • Pasienter med en grads forbrenning (lys brenne) rødhet, smerte og hevelse i huden lys snart passere. Behandlingen utføres hjemme.
 • Burns klasse 2 (moderat alvorlighetsgrad brenne) i stedet for varetekt danner en boble fylt med væske. Utvinning skjer innen 14-16 dager. Når infiserte brenner 2 grader healing kan ta flere måneder, så behandlingen gjøres best i klinikken under tilsyn av en lege.
 • Burns grad 3 (alvorlig brannskade) observerte nekrose og peeling av huden. Smerte er svak fordi nerveendene er ødelagt. Pasienten blir sendt til havari eller brenne intensivavdelingen på et sykehus. Når dødt vev healing avvist, og arr former.
 Varmekapasiteten av damp i 4000 ganger høyere enn tørr luft, så til tross for at brenne ut av dampproduksjonsforhold er begrenset, vanligvis 123 grader, en rask nederlag store områder av hud, øyne og luftveier stor fare. Dette mer:
 1. Termisk øyesykdom er mer vanlig mild til moderat alvorlighetsgrad. Når øyet blir par, han umiddelbart stengt, så det meste av skaden til å ta på øyelokkene.
 2. Enhver skade mer enn 10-15 prosent av kroppsoverflaten brenne sykdom begynner. Nederlag av store områder av huden forårsaker alvorlige generelle sykdommer: brenne sjokk, som er den ledende dødsårsaken i nederlaget mer enn 50% av kroppen, forgifte kroppen forfall produkter av skadet vev og brenne infeksjon.
 For å vurdere alvorligheten av tilstanden, brukes "regelen flaten" (håndflateområdet er omtrent 1% av det totale arealet av kroppen), og "regelen for niere" som uttrykker den prosentområde:
 • Stammen, foran og bak - 18%;
 • Hver etappe - 18%;
 • Nakke - 9%;
 • Hver arm - 9%;
 • Perineum - 1%.
 3. Innånding av damp kan forårsake brannskader i luftveiene, noe som kan føre til ulike komplikasjoner (i de første 6-12 timer utviklingsluftveisødem, halvparten av pasientene ved den tredje dag diagnostisert lungebetennelse).
 Hva gjør du når et par av varetekt?
 Førstehjelp er opphør av varmeeksponering og redusere sannsynligheten for smitte smertefulle støt eller brenne.
 1. Eliminer kilden til damp eller flytte offeret. Raskt, men forsiktig for ikke å forstyrre bobler, fjerne (cut) klær fra de berørte stedene.
 2. Hvis det kloretyl-, prosess dem brenne, hvis ikke dypp det berørte området i kaldt vann i 10-20 minutter eller helles på plass brenner kaldt vann for å beskytte mot skader dypere vev. Hold det berørte området i hevet posisjon for å hindre hevelse.
 3. Sakte men gir ofte drikking løsning, per liter vann - en teskje salt og en halv teskje natron.
 4. Gi en bedøvelse - Analgin (Tempalhin, Pentalhin, Sedalhin) .Pry liten brenneprosessen berørte området vodka eller 33% alkohol, panthenol eller Olazolem og bruke en steril bandasje. Hvis det brenner er stor, immobilisere det berørte området og vente på legen.
 5. Hvis forbløffede øyne, huden rundt grønn maling som skal behandles eller sintomitsinovoy salve. Prokapaty øyne sulfatsil natrium eller levomitsetinom og bruke en steril bandasje.
 Hva om ikke å gjøre det:
 1. rive av klærne stakk til såret. Du må kutte stoffet rundt brenne.
 2. hell, hell og utflytende på hudoverflaten improviserte folk rettsmidler.
 3. Prøv å rense såret med en steril bandasje og uten bedøvelse.
 4. pierce boblene dannet.
 5. bind hvis du ikke vet hvordan du gjør det i saken. Du kan utløse styrke ødem.
 Umiddelbart ringe en ambulanse dersom:
 • Den skadde barn eller en eldre person;
 • Er åpne sår;
 • areal påvirket mer enn 5%
 • Shaken lysken;
 • Shaken hodet.
 Behandling
 Tradisjonell medisin tilbyr omsorg for å behandle alt fra mel og såpe til urin og løk. Noen homeopater, ekstreme mener at omsorg må behandles av et par åpen flamme.
 Det er mye tryggere å bruke spesielle forberedelser for brannskader, kjøpt på apoteket. Bandasje (dressing av novocaine 05% gir en god analgetisk effekt) endring en gang om dagen. Når stikker å fukte blek rosa eller kaliumpermanganatløsning furatsilinom.
 Når du skal velge behandling for brannskader konsultere en spesialist!  
 Bekvemmelighet, eleganse og funksjonalitet - de tre viktigste pilarene som hviler en stor gren av moderne mote, stil Casual. Interessant, og si noe mer er nødvendig, fordi disse tre skjellsord fullt prege alt du trenger å vite for å kle seg i stil kezhual.
 Oversatt til russiske betyr "casual" eller "tilfeldig, uaktsom", men hvis det står at alle klær som vi slitasje i hverdagen kan karakteriseres Stil Casual? La oss prøve å finne ut av det?
Kezhual stil i klær - gir (11 bilder)

 Hvis du går ut og stoppe deres oppmerksomhet til noen nabo "tante Masha" eller "Valentina" fra en nærliggende butikk, er du neppe til å komme opp med døpe stilen hennes er kezhual. Så er det jente i en kjole og høye hæler litt vanskelig å forene med ham, ikke sant?
 For casual wear, og noen detaljer om hver av skapet, kan det faktisk passer denne stilen. Det er omtrent her er den fine linjen som skiller normal hverdag genser med jeans fra populære og stilig Casual.
 En viktig faktor som skiller kezhual alle andre stiler, dette upåklagelig eleganse mot et bakteppe av demokrati, vennlighet og avslapping. Det vanskeligste - en balanse på bakgrunn av dette veldig kreativ uformell eleganse, men ikke spre seg til hele blanding av stiler og bilder.
 Så hva er kezhual stil på kjolen? Det har vært mye uenighet om hvor gjorde denne moten trend, men de fleste eksperter er enige om en felles tro: casual stil stammer fra stilen av fotballfans, bevegelsen som var utbredt på slutten av 70-tallet i Storbritannia.
Kezhual stil i klær - gir (11 bilder)

 På den tiden fotball var på toppen av sin popularitet, de fleste unge folk glad i dem deltok fotballkamper, heie på favorittlaget, lærte slagord og sang salmer. Å være en fotball fan - det var svært fasjonable og prestisjetunge, dannet hele gruppen av fans en koalisjon, og over tid, forvandlet til en subkultur av fans som skissert sin egen stil på kjolen.
 Et karakteristisk trekk ved denne bevegelsen var fansen slitasje enkelte merker, for eksempel, Lonsdale, Lacoste, Fred Perry og mange andre, og attributter av fotballklubber var fraværende.
 Disse bevegelsene fans begynte å kalle seg «Casuals», typisk form som besto av helt ordinære ting: lys blå jeans, t-skjorte eller polo skjorte lyse vanlige, tennis skjorter eller gensere, sport sko, joggesko. Over tid, denne moten trend vedtatt og fans av andre land, stilen var den samme for alle disse trendene.
Kezhual stil i klær - gir (11 bilder)

 I dagens verden av stil trender kezhual noe endret, for eksempel, er det vanskelig å identifisere noen bestemte merker som må nødvendigvis være forbundet med denne stilen. Snarere det motsatte, noen merker er noen av samlingene i denne stilen, mer tilbøyelig til funksjonelle og allsidige elementer som du enkelt kan bruke hver dag.

 Typer av Casual-områder


 Stil kezhual lett bli kalt en av de mest populære og utbredt, spesielt blant den yngre generasjonen, fordi det virkelig oppfyller alle de nødvendige kravene til dagens ungdom: praktisk, allsidighet, komfort, skjønnhet og eleganse.
 Støtter denne stilen i din egen garderobe, vanskelig å gå ubemerket, hans beste som den kvinnelige halvdel av samfunnet og menn, er det mange tenårings og selv barnesamlinger. Kanskje det er derfor tilfeldig utvidet raskt, fikk sine egne synspunkter og trender, diskutere noen av dem.
 •  Business casual. Strengere sammenlignet med smart kezhual stilen er preget av en kombinasjon av kjente klassikere og lys demokrati. I næringslivet kezhual tillatt cardigan og genser, og mangel på bånd kan være til stede elementer fremmede strenge virksomhet stil: dobbel søm, patch lommer.

 •  Smart-casual. Grunnleggeren av denne typen kan betraktes berømte designeren Giorgio Armani, som viste verden hvordan du kan lette den strenge bedrift dress, legg til litt letthet og uaktsomhet, ønsket om frihet og selvutfoldelse selv i grå kontor rutine. Hovedtrekkene i smart kezhual er poluprylehayuschyy kutte klær, gensere, slitt over en skjorte, ingen slips og kneppet opp den øverste knappen, en streng bedrift dress, under hvilke iført skjorte eller turtleneck. Liberty-stil er uttrykt i muligheten for å brette opp ermene til albuen eller bruk av et stort antall tilbehør: skjerf, sjal, øredobber, og farge variasjon.

 •  Street-casual. Kanskje den mest levende og perfekt uttrykk for stil kezhual, som det mangler nesten alle restriksjoner, av valgfrihet, er det spontan kombinasjon av farger og stoffer, viktigst, ikke gå utover hoved elegant uaktsomhet.

 •  Sport-casual. Visning, ligner til Street kezhual, men på samme tid, er det utvannede denim elementer, spesielt rette jeans og skjorter, fancy vester, sko, joggesko, hatter med brede kalesjer og tilbehør i form av stoff armbånd, briller, anheng.

 •  Casual Chic. "Tilfeldig elegant", skapt av motedesigneren Nino Cerruti, er kjennetegn på denne stilen dyktig kombinasjon av kjole enkel og minimalistisk stil med dyre og luksuriøse tekstiler. Evnen til å kombinere urimelig - det er den viktigste funksjonen kezhual chic.

 •  Hvordan å mestre kunsten å Casual stil?


   Allikevel fortalt gjennom en kontroversiell stil kezhual forplikter sitt kjøretøy til en følelse av perfekt smak og finne ut normale dagligdagse ting på samme grunnlag for å skape et unikt bilde. Det er veldig vanskelig å lære så kle men vi prøver å avsløre hemmelighetene deg et par merkelig og interessant stil.
 •  Selv om hver linje som beskriver denne trenden er ordet "slurvete" strukket sportyvky flekkete skjorte og her det ikke er inkludert. Tilstrebe podcherknutosty uaktsomhet, legge aksenter, unngå uforsiktighet og slapphet av bildet. Hjelp multi-layer, kombinere urimelig og se hva som skjer, er det ikke overdrive det!

 •  Velge et annet bilde, riktig tenke gjennom hvor du går om det er en vanlig lunsj med venner, kan du bruke jeans eller leggings og og kveldsmat mer fit bukser eller kjoler. Husk at din opptreden bør variere i hvert enkelt tilfelle uforenlig, slik som arbeidsordre eller for en fottur i filmen er usannsynlig å liksom overlappe.

 •  Kezhual ikke særegen stil glamour eller overdreven elementer elegante jeans strazynku, mye av skinnende smykker, og andre slike elementer - ikke tilpasse bildet diskret casual. Det samme gjelder sko, høye hæler og pigger, forlate plattformen i det siste på spill og komfort, så mokasiner, ballett leiligheter, sandaler å gå lavt, slyperы, sko, Ugg og andre typer lys på farten.

 •  Photo kezhual stil i det virkelige liv


  Kezhual stil i klær - gir (11 bilder)

  Kezhual stil i klær - gir (11 bilder)

  Kezhual stil i klær - gir (11 bilder)

  Kezhual stil i klær - gir (11 bilder)

  Kezhual stil i klær - gir (11 bilder)

  Kezhual stil i klær - gir (11 bilder)

  Kezhual stil i klær - gir (11 bilder)

  Kezhual stil i klær - gir (11 bilder)
  Яндекс.Метрика