Er det mulig å kurere en rennende nese i en dag
 Den vanligste sykdommen - en rennende nese. Rhinitt eller rennende nese i mennesker i alle aldre, og jo raskere treffe de nødvendige tiltak, jo lettere vil det være å forkjølelse.

 De første tiltakene for å bekjempe de udøde


 Raskt og uten konsekvenser kurere rhinitt en dag det er mulig, men det er utrolig vanskelig å gjøre, og er ikke alltid mulig.
 I de tidlige manifestasjoner av sykdommen bør alltid henge knust hvitløk og løk. Denne metoden er effektiv i lang tid, det fraråder bakterier. Det innpodet en løsning av havsalt nese tre dråper i hvert nesebor. Denne fremgangsmåten frigjør nese av slim.
 En vanlig vask å gjøre - dette vil eliminere sykdom og holde renslighet nasal passasje. Hvis nesehulen begynner å hovne opp og blir vanskelig å puste, er det nødvendig å ty til vasokonstriktor dråper (Derynat, Nazyvyn). Vi trenger å begrave nesen etter en hel utgivelse av slim.

 Hvordan kurere en rennende nese i en dag Hvis du raskt vil kvitte seg med vandøde behov for å fukte rommet så mye som mulig, egnet ventilasjon og regelmessig våt rengjøring. Varm drikke fylle fuktighet i kroppen. Assist dråper protargolum, de avlaste lunger av purulent utflod. Om natten pute bør være forhøyet, så lettere å puste. Bedtime nødvendig prosedyre innånding balsam "stjerne".

 Å kurere en rennende nese i en dag hjelper saltvann og kamille te, plantain, calendula, merian, salvie, fersken smør, tindved og eukalyptus. Alt dette kan legges til urtete og infusjoner. Tørkede urter infused i kokende vann i to timer. De kan vaskes nesen.

 Aloe juice fortynnet i vann - det perfekte stoffet fra forkjølelse. Fortynn det bør være som følger: 1 dråpe juice ta 10 dråper vann, fire dråper i ett nesebor. Aloe bidrar til raskt å bli kvitt en forkjølelse.

 Den mest anerkjente måten, hvordan å kurere en rennende nese for en dag er bad for hender og føtter. Trenger de om kvelden før sengetid. Etter denne prosedyren på fote skal bruke ullsokker og gå til sengs. For Foot trenger tilførsel av barnåler og bjørkeblader. Dette er brygget og brygget. Deretter helte vann i et fat (50 grader) og lagt til infusjon. Det er tilrådelig å bruke en dype bassenget til foten så mye som mulig var under vann. 20 minutter er tilstrekkelig for en slik fremgangsmåte.  
Hvordan å behandle betennelse i mandlene hos barn?
 Angina er en akutt infeksjonssykdom som er ledsaget av betennelse i mandlene. Den utløsende agent for denne sykdommen er streptokokker gruppe A. Smitten overføres ved luftbårne dråper og gjennom mat eller drikke. Chill i kaldt vått vær reduserer immunforsvaret, noe som resulterer i gunstige forhold for sykdom. Også angina kan være en manifestasjon av noen sykdommer: difteri, skarlagensfeber, influensa, kikhoste, blodsykdommer. Symptomer på betennelse i mandlene hos barn
 - Fever;
 - Sår hals;
 - Rødt slimhinnen i halsen;
 - Hovne lymfeknuter;
 - Øk dekning og røre mandlene.
 Ved de første symptomene bør umiddelbart ta kontakt med barnelege som vil foreskrive riktig behandling kompleks. Før han kom til spesialist barnet kan gis førstehjelp. Så, hvordan å behandle sår hals hos barn?
 Behandling av betennelse i mandlene hos barn
 Et sykt barn er viktig for å sikre sengeleie og rikelig varm drikke. Drikking hjelper kroppen å kvitte seg med giftstoffer, men svært sure drikker mens du ikke bør gi barnet ditt som de vil irritere sår hals. Vi kan heller ikke gi å drikke kullsyreholdige drikker og varmt. Godt egnet sitron te i stedet for sukker ønskelig å legge til honning, beroligende og antibakterielle egenskaper.
 Smøre mandlene for å behandle angina lenger praktisert siden behandlingen hals jod eller jod løsning øverste laget av slimhinnen som en "strippet". Derfor er behandlingen bedre å bruke mer tilgivende midler - skylling spray.
 Gurgle trenger så ofte som mulig, vekslende løsninger:
 - Furacilinum: knuse og oppløse en tablett i et glass vann;
 - En oppløsning av salt 1 ts et glass vann;
 - ekstrakter av urter (kamille, johannesurt, salvie - sammen eller hver for seg): 2 ss urter, hell et glass med kokende vann i 45 minutter, sil, fortynne med vann til det opprinnelige volum.
 Dersom barnet er for lite til å gurgle selv, i så fall en løsning for å skylle behovet for å skrive i sprøyten, vippe baby badekar og en vanne hans munn og svelg. Barn over 7 år kan gi godteri, redusere sår hals, for eksempel, Strepsils.
 I de forstørrede cervical lymfeknuter kan sette napivspyrtovyy komprimere (alkohol blandet med vann), og barn under 3 år alkohol og vann bør tas i forholdet 1: 4. Put komprimerer to ganger om dagen.
 Merk at angina, spesielt i sin alvorlig form, kan ikke behandles uten antibiotika, som må oppnevne en lege. Ellers mulige farlige konsekvenser for hjerte, nyre, lever. Avhengig av egenskapene og alvorlighetsgraden av sykdommen, antibiotika er utpekt i 5 - 7 dager, i noen tilfeller - mer. Noen foreldre velger å avvikle bruken av antibiotika foreskrevet av en lege etter en reduksjon i symptomer. Men dette er ikke nødvendig fordi reduksjon av eksterne manifestasjoner av sykdommen betyr ikke at infeksjonen er helt ødelagt. Hvis du slutter å ta antibiotika før blitt foreskrevet av en lege, vil de resterende bakterier utvikler resistens mot denne type narkotika, og videre behandling vil måtte erstatte den med en kraftigere. Det bør også tas i betraktning at antibiotika dreper ikke bare skadelige bakterier, men også gunstige bakterier kroppen. Så, du tar medisiner som hjelper gjenopprette flora. 
 Fordi feber er et tegn på kroppen bekjempe infeksjonen, så er det bedre å ikke skyte ned 38-385 grader. Hvis den stiger over disse tallene, bør barnet gis febernedsettende middel. Hvis et barn lider av noen sykdom i hjertet eller nervesystemet, selv ved temperaturer vitnesbyrd til 375-38 grader bør aksepteres slike midler.
 Hvis du oppdager et barns symptomer som:
 - Body temperatur over 39 grader, kan du ikke slå ned ved hjelp av tabletter;
 - Barn pustevansker;
 - På slimhinnen i strupehodet var gråaktig film.
 I dette tilfellet må du umiddelbart søke medisinsk hjelp.  
Eksem hos barnI dag, selv folk langt fra medisin, vet at lyse roser i kinnene baby er ikke et sunnhetstegn, og sannsynligvis indikerer diatese hos spedbarn. Oversatt fra det greske ordet "diatese" refererer til tendensen eller lyst til noe. Legene mener at det i seg selv er allergisk diatese hos spedbarn er ikke en sykdom, bare kroppen til barnet tilsier en predisposisjon for ulike allergiske og inflammatoriske sykdommer.
De viktigste veier av allergener
Foreldre ofte merke at babyen kinnene rødme ved bruk av enkelte produkter. Barn Allergikere forklare at eksem hos spedbarn - er ikke så mye en diagnose som utilstrekkelig respons av barnet til en bestemt gruppe av produkter. Derfor må vi ikke behandle eksem og sykdommer som oppstår i bakgrunnen.
Små barn er ofte diagnostisert som "atopisk dermatitt" - betennelse i huden. Denne sykdommen er allergisk i naturen, som den primære oppgaven for foreldre er å identifisere allergener som utløser sykdommen. Dette allergener kan trenge gjennom lungene (åndedretts bane) kommer fra mat eller direkte påvirke huden (kontaktallergi). Hvis tiden ikke oppdage og fjerne allergener, vil behandlingen diatese i barne kremer og salver gi et positivt resultat.

Diett barnet lider av allergisk dermatitt

Det skal bemerkes at for et barn som lider av allergisk dermatitt, utviklet et spesielt system for mating. Hvis barnet blir ammet, har moren til å følge en streng diett for ikke å provosere hud betennelse. I dette tilfellet, foreldre bekymre seg for at barnet ikke får tilstrekkelig ernæring, så blottet for mange nyttige produkter. Barneleger si at opp til fire år i de fleste babyer fordøyelsesenzymer komme tilbake til det normale, og barnet begynner å bevege seg til den vanlige kosten, spise sammen med jevnaldrende.
Flere nylig, i beholdere med barnet tørr blanding ble avbildet gutt med en lys blush på kinnene. I dag, produsenter av barnemat vet nøyaktig hva sunt ikke bør være et digert røde kinn, som er et klart tegn diatese hos spedbarn.
Eksemet som en grense statlig organ
Det er kjent at de fleste av kroniske sykdommer som rammer mannen på en bakgrunn for å utvikle hensiktsmessig disposisjon. Eksemet hos spedbarn er en form for helse grensen. Hvis du ikke tar nødvendige tiltak kan være mer alvorlig sykdom, og det til slutt vil utvikle seg.
Alle har en genetisk kode som bestemmer deres individuelle tilbøyeligheter og følelser. Det finnes flere varianter diatese hos spedbarn, småbarn særegne exudative catarrhal diatese.
Barn som lider av allergisk diatese, har en økt følsomhet i huden og slimhinnene i kroppen tåler litt ulike infeksjoner og inflammatoriske prosesser er langvarige og ofte ledsaget av allergiske reaksjoner. Denne formen diatese hos spedbarn er mest vanlig, denne typen finner fullstendig synonymt med "diatese".
I dag allergisk diatese sett i mange barn, men etter to år, de fleste av dem ikke viser tegn på sykdommen, og da de ikke bry allergisk sykdom.

Årsaker diatese hos spedbarn

Studier har vist at det tendens hos spedbarn ved å senke den beskyttende funksjon av tarmen. Videre i denne alderen av økt permeabilitet av tarmveggen, men likevel ikke nok fordøyelsesenzymer og produserer beskyttende antistoffer. Settet av individuelle kjennetegn alder gastrointestinale små barn fører til det faktum at proteinene blir nedorasscheplennыmy matvarekomponenter som er lett absorberes inn i blodstrømmen. De er i stand til å kjøre en kjede av allergiske reaksjoner fordi protein molekyler har en uttalt antigene egenskaper.
I prinsippet utløser noen allergisk reaksjon spesifikke antistoffer som hører til klassen av immunoglobuliner. Som et resultat av deres eksponering for allergener er en tildeling av histamin - at dette stoffet forårsaker vev ødem, vasodilatasjon og kløe. Hos barn frigjøring av histamin kan føre til at noen andre stoffer, samt eksterne faktorer (for eksempel, chill). Nøytralisering av histamin hos spedbarn sterkt redusert, samtidig som følsomheten av vevene er høy nok.
Mekanismen av diatese hos barn
Fra ovennevnte er det tydelig hvorfor kan ikke identifisere den typisk allergisk reaksjon og allergisk eksem hos spedbarn. Et sterkt immunsystem respons underliggende allergi og diatese hos spedbarn i å utvikle en slik reaksjon stor rolle spilt av alder kjennetegner mage-tarmkanalen.
Imidlertid kan tegn på en allergisk diatese hos spedbarn og typisk allergi være svært like, til tross for de svært forskjellige mekanismer for sykdom. Det er klart at behandlingsmetoder diatese hos barn bør være annerledes. Bare én av tre barn som lider av allergisk diatese har forhøyede nivåer av IgE i blodet. Utseende diatese hos spedbarn er avhengig av mengden mottatt allergener. I praksis er det kun i sjeldne tilfeller ubetydelig dose allergen fører til komplekse allergiske effekter.  
Яндекс.Метрика