Hva du skal gjøre ved høy temperatur hos voksne

 Stigende temperaturer i de fleste tilfeller er et tegn på en forkjølelse, influensa eller akutt luftveissykdom SARS. Vi føler navalyvshuyusya steds tretthet, mangel på krefter som har plaget tilbakevendende hodepine. Så snart temperaturen når en viss grense (38 i noen annen 39), begynner vi å febrilsk lete etter måter å redusere den høye temperaturen (voksen, barn).
 Men legene sterkt anbefale ikke få ned temperaturen under 38 fordi kroppene våre på dette punktet er en alvorlig kamp mot patogener, og uforsiktig mottar antipyretika stoppe vårt immunsystem. I dette tilfellet gjelder et kaldt omslag på pannen. I overkant av 38 bør bruke febernedsettende midler. Vil hjelpe og fortelle deg hva du skal gjøre på 39 eller høyere, legen (eller coach "Akutten"), som i dette tilfellet bør umiddelbart ringe på grunn av fare for liv.
Hva du skal gjøre ved høy temperatur hos voksne

 Hvor raskt få ned temperaturen til en voksen


 Høy temperatur tolerert av kroppen veldig hardt og churn det skal ikke i alle tilfeller. Prøv å drikke rikelig med væske for å unngå dehydrering. Vel, hvis det være te med honning og sitron vann med tindved, bringebær syltetøy, juice, mineralvann uten gass juice. Svette vil indikere temperaturen faller.
 Men bruken av store mengder væske og komprimerer ikke alltid tilstrekkelig til å senke temperaturen av en voksen. Du kan prøve å gni kroppen - cologne, alkohol, vodka og eddik, fortynnet i kaldt vann. Tørking løsning vil senke kroppstemperaturen. Etter denne prosedyren, trenger ikke å skjule eller bruke klær.
Hva du skal gjøre ved høy temperatur hos voksne

 Etter en tid pasienten skal bruke. Pyjamas (bukse og skjorte med lange ermer), varm te med tillegg av kalk, kamille og honning skje. Husk at du trenger å drikke mye og ofte. Ikke glem å endre våte ark (dette vil forbedre pasientens tilstand), lufte ut rommet, gjør våt rengjøring.
 Hvis temperaturen holdes lenge 38 (voksen eller barn) kan anvende klyster. Dens innhold kan være 2 ts salt i et glass varmt vann (du kan også legge til 15 dråper bete juice), kamille kjøttkraft (fortynnet med vann, med tillegg av et par skjeer solsikkeolje), løsning av noen febernedsettende og varmt vann.
 Ta medisiner på temperatur (voksne og barn) bør være mest forsiktig. I alle apotek finner du et svært bredt spekter. Leger anbefaler paracetamol, ibuprofen, aspirin. En sterk varme bør ta stikkpiller, som følge av økt brekningsrefleksen. Misbruk aspirin er ikke nødvendig - det har uheldige virkninger på nyrene og svekker blodets evne til å tykne.
Hva du skal gjøre ved høy temperatur hos voksne

 Ikke glem at hjemme, og bare du kan helbrede på egne bare de letteste forkjølelse. På spørsmålet, hva holder temperaturen 38 asymptomatiske (voksen eller barn), bedre å referere til den aktuelle spesialist (terapeut). Tross alt, kan denne varmen skjule abscess, feber, infeksjoner i urin-systemet, malaria, traumer, hjerteinfarkt, og mer. Legen etter å ha undersøkt sannsynligvis foreskrive noen undersøkelser (analyse av urin eller blod tok prøver, etc.) og gjøre behandlingen. Setter pris på din helse!

Behandling panaritium hjemme
 Panarytsyem kalles betennelse i dermis eller subkutant vev, bein eller leddet på fingeren. Denne infeksiøs sykdom påvirker de som arbeidet er forbundet med jord, forskjellige oljer, brenselsolje eller andre forurensende stoffer.
 Panaritium finger i den kroniske formen forekommer hos personer med svekket immunforsvar, de som lider av diabetes eller uhelbredelige sykdommer.
 Du kan også bli beseiret hvis vevsskade eller forstyrre manikyr med grader når boret hånd, for eksempel bein fisk skrotter ved demontering. Infeksjonen blir inne og sår er dyp og smal, skaper perfekte forhold for avl betente bakterier som umiddelbart spredt over overflaten av bindevev og bein beveger seg til utdanning og sener, i hvert fall på leddene.
 Ved første tegn på sykdom bør kontakte en hudlege, kan pus danne svært raskt, og du kan ikke utsette, eller du sendte til kirurgen å avdekke abscess.
 Men hvis du vet årsaken til panaritiums og er selv i stand til å gi nødhjelp, kan du bruke materialer på hånden, slik som Ammonium bituminosulfonate eller salve Vishnevsky regnes som den første av anti panaritium.
 Men hvis disse pengene er ikke for hånden, kan det være det første å bruke en konvensjonell mangan fra løsningen som du ønsker å lage et varmt bad til det berørte området av hånd eller fot, og du kan bruke alle Alkohol komprimere.
 Symptomer panaritiums
 Panaritium - det alltid vondt og smerte og trekke derhayuschaya, vokser det mye fester og øke blodsirkulasjonen. Det er ingen tilfeldighet pasienter perebyntovannыmy fingre prøver å holde dem på brystet nivå, så det gjør mindre vondt. Men hvis infeksjonen står ubehandlet, er syndromet av "første søvnløs natt" til å øke kroppstemperaturen gitt til deg. Så, selvfølgelig, befinner du deg i en stol i en kirurg. Dersom berørte spiker, er det fullt mulig at det eksfolierer etter sykdom (sitt beste for å fjerne som vokste sunn).
Behandling panaritium hjemme
 Behandling panaritium hjemme
 På egen risiko, kan du prøve å behandle forbryter huset, men bare på et tidlig stadium, når såret er frisk, og ingen gjødsel: det gjør narkotika mer sannsynlig til å trenge såret og nøytralisere bakterier.
 Først, er det nødvendig å damp finger spiker eller med skadet falanks. Vanntemperaturen bør være minst 65 grader, og "vann session" vil ta noen få sekunder. Du må bruke en kompress av yhtyolkoy eller salve Vishnevsky. Å gjennomføre prosedyren 3-4 ganger om dagen.
 Behandling panaritium folk rettsmidler
 1. Varmt bad med salt og natron i like mengder vil fullt igjen i løpet av få dager (du kan rotere dem med bad med celandine brygget). Prosedyren utføres i 15 minutter to ganger om dagen, så det berørte området med en steril bandasje zabyntovuyetsya.
 2. Komprimer med fersk løk. Dette krever en liten lyspære til å bli knust i en blender eller gni på et fint rivjern og sette på en serviett (lag bør være minst 1 cm i tykkelse). Finger på toppen av løk komprimere bør dekke med folie, og deretter vikle.
 3. Kål - en sikker middel for magesår. Brevet skal frastøte kål ferskt kjøtt klubbe å vises juice, legge til fingeren i 2 timer, deretter gjøre karet med celandine eller salt og brus.
 4. Propolis tinktur som en komprimere er også en god behandling panaritium.
 5. Knust hvitløk mix med noen dråper av tindved olje og brukes på såret. Denne skarpe komprimere tåler ikke alle voksne, men det er veldig effektivt.
 Forebygging panaritiums
 Å svinge på en lem infeksjon, mens du arbeider, bruker personlig verneutstyr: kauser gummi eller lin hansker.
 Prøv å nøye håndtere skjellaget i løpet av manikyr. Og husk, skal den berørte huden desinfiseres umiddelbart at såret begynte å fester ikke.
 Etter en tur med barnet, når inspisere hånden til umiddelbart prosessen var ssadynky.  
Hvor å redusere temperaturenDet er ingen hemmelighet at den vanligste indikator på normal kroppstemperatur for en frisk person varierer mellom 36 og 36 1 9 grader. Men, under og over - allerede peker til et problem i kroppen. Men det er tilfeller der den menneskelige normal temperaturen er over 37 eller under 36, men er heller et unntak fra regelen.
Temperatur - en slags indikator på helsestatus, reaksjon på stimuli (sykdom, tretthet, spenning, etc.). Denne artikkelen vil diskutere metoder og høy temperatur reduksjon. Denne kunnskapen kan være nyttig for alle, så ikke overse dem.
Det er to hovedmetoder for å senke temperaturen, spesielt hvis du trenger det umiddelbart. Når de kombinerer et sett med anbefalinger, delt inn i rusbehandling metode og tradisjonelle medisiner. Men før du går på å diskutere disse to metodene, er det verdt å nevne omstendigheter bør få ned temperaturen. Når det kommer til voksen - 38,9 til 39 og over. Dersom barnet, inkludert barnet, barnet førskolen og grunnskolen alder - 38.
Du trenger ikke å få ned temperaturen når det er under disse indikatorene. Deg, selvfølgelig, slå den, men da vil spare deg selv muligheten for kroppen å bekjempe sykdom. Husk at disse estimatene han fortsatt motstår neduzi etter dem - han trenger hjelp.
Hvordan få ned temperaturen på folk rettsmidler
Folk rettsmidler mykere i forhold til medisinsk intervensjon, og hvis du ikke vil forårsake skade på kroppen selv små - bare bruke dem. Forresten, for de som plent nekter å svelge piller, disse metodene - en ekte universalmiddel, hvis du ønsker å få ned temperaturen.
Ved høyere temperaturer som ikke kan betraktes som tilfredsstillende. Kroppen, som om dekket med ild, og hver celle er ubehagelig. Vel, kan eventuell brann settes ut. Å få ned feber og lindre smerte, bare grundig gni kroppen det vanlige vodka eller alkohol (grad skal ikke overstige 55). Kle ukutuvatysya eller nyere kreves. La væsken tørker på huden selv. I prosessen med tørking av alkohol vil opptre kjøling. Det samme resultat kan oppnås ved hjelp av eddik, som må løses opp i kaldt vann (100 gram per liter vann).
Hvis temperaturen er ikke kritisk, men i nærheten av sin grense for å komprimere, som må stadig våt i kaldt vann. Det vil være nok isbiter innpakket i tøy og feste dem til pannen, armhulene, lysken (men en pakke kan holdes lenger enn 10 minutter).
Etter avkjøling prosedyrer er svært viktig for en prosedyre som vil gjøre deg svette. Så du kan også vinne sykdom, og ikke bare for å få ned temperaturen.
Så, så snart temperaturen avtar, slitasje komfortable klær laget av naturlige stoffer, klatre under dyna og ta tak i healing drikke - te med bringebær og honning, som kan erstattes av andre diaphoretic drink eller kjøttkraft (med kamille blomster, lind og etc.). Du kan drikke to porsjoner.
Etter inngrepet må pereodyahnitsya i det hele tatt tørr, endre ark og dynetrekk og bare gå i dvale. Det er lurt å sove mer og ventiler området.
Neste, er et annet godt verktøy i kampen mot høy temperatur vitamin C. Det er under sykdom bør ta mer enn normen, spesielt i sin naturlige form - med sitrus og bringebær.
Når å gå videre til narkotika
Hvis alle forsøk på å få ned temperaturen var mislykket, og hun, i tillegg fortsetter også å vokse, er det best å ringe en ambulanse og mens hun rir febernedsettende ta rask handling.
Vi har et valg i apotek febernedsettende slående i sitt mangfold. Men antallet - i dette tilfellet er det absolutt ikke kvalitet. Vi vil ikke gi navn på bestemte legemidler, men ingen omtale av paracetamol kan bare ikke. Det var, og er fortsatt den fremste når det er nødvendig for å bringe temperaturen ned. Egnet også for små barn.
Et annet viktig punkt. Man må huske at tablettene ikke er like rask som, si, brusetabletter, spesielle medisinske teblandinger, eller stearinlys. Siste normalisering temperatur raskest.
Helst mens du tar noen piller sammen for å ta ytterligere medikamenter som skulle beskytte og gjenopprette tarmfloraen. Deres valg i apotek og mangfold overflod fordi alt avhenger av egenskapene til budsjettet.
Kjøpe narkotika bør bli husket at kostnadene ved ikke alltid snakker om kvalitet og vice versa. Men det er et emne for en annen artikkel.  
Яндекс.Метрика