Rubdown barn på Eddik
 I kjølvannet av total mistillit i befolkningen til narkotika, som i dag tilbyr det moderne farmasøytiske industrien, i bevaring av helse ledende posisjon gjenvinne tradisjonelle medisiner testet selv våre bestemødre.
 Forskjellige urte, tinkturer og salver hjemmelaget mer og mer begynte å dukke opp i kits unge mødre, er det ikke uvanlig i dag rapporterte en negativ effekt av mange legemidler på kroppen barna. Så med mindre det er absolutt nødvendig kvinner har en tendens til ikke å ty til å bruke narkotika for å kurere en av prøver ikke skalichyty mer.
 Er det berettiget kamp med høy feber?
 Det vanligste problemet møtt av foreldre - en akutt viral luftveis og smittsomme sykdommer som er ledsaget av en kraftig økning i kroppstemperatur. Dette er en naturlig prosess som signaliserer kroppen bekjempe sykdommen dukket opp fra hans defensiv reaksjon. Det er fortsatt blant eksperter er det ingen enighet om hvordan man skal gå videre med en økning i kroppstemperatur hos voksne og barn. Hvis legemet bekjemper sykdom, eller han trenger ekstra hjelp, eller i dette tilfellet, er den beste løsning for ikke å forstyrre?
 Det bør være oppmerksom på i første omgang, i en alder av barnet og dernest hvor mange grader termometeret viser. I tilfelle av spedbarn og barn under ett år noen selv utestengt fordi på denne alderen immunsystemet er den mest sårbare og er ennå ikke fullt modnet. Derfor, selv en liten avvik fra normal kroppstemperatur krever profesjonell intervensjon og riktig behandling.
 For trygg og sunn voksen er en indeks på 385 ° C. Hos barn, denne grensen, ifølge mange eksperter, når 40 ° C. Hvis frekvensen av kvikksølv ovenfor, bør du umiddelbart begynne å ta inn febernedsettende medikamenter, fordi langvarig forsinkelse kan krenke nerveimpulser, som igjen fører til irreversible negative virkninger i hjernen. Et alternativ til medikamentell behandling kan være å tørke babyen eddik.
 Hvordan få ned temperaturen i eddik?
 Eddiksyre rubbing kontraindisert hos små barn under tre år. Natershy babyens hud vann-eddik løsning, er det en risiko for alvorlig forgiftning eddiksyre, som trenger gjennom porene i huden.
 Eddik på barnet skal bare brukes i en vandig løsning, og bare til friksjon, ikke intense, men heller de bør være av delikat snyltende. Helst løsningen vil bli gjort på grunnlag av eple cider eddik. Og enda mer så i alle fall ikke bruker konsentrert eddik, fortynne riktig kan du ikke være i stand til.
 Fender eddik bør brukes hvis temperaturen steg over 39 ° C mark og lemmer samtidig som kulde. Gni hender og føtter til mild rødhet i dette tilfellet vil bidra til å utvide blodårer og varme.
 Eddik er utarbeidet med en løsning av varmt (i alle fall ikke kaldt!) Vann på frekvensen av en spiseskje med 9% - eddik per liter vann. Begynner å gni seg tilbake og være med brystet, gradvis flytte til ekstremiteter av intervall på to timer. På slutten av prosedyren og i den grad det er nødvendig for å skjule barnet svetter i en tørr varme klær og tidvis ventilere rommet.  
Medisinsk terpentin bad
 Terpentin - raffinert olje avledet fra furu harpiks. Det er en fargeløs væske som har en karakteristisk lukt og brennende smak. For terapeutiske formål har lenge vært brukt terpentin, siden de gamle grekerne og romerne.

 Medisinske terpentin bad er nyttig ikke alle


 Terpentin har evnen til å gi lokalirriterende, bedøvelse og bakteriedrepende handling. Også terpentin har en annen merkelig funksjon - det fremmer frigjøring av biologisk aktive stoffer reseptorer i huden.
 Medisinske terpentin bad har blitt foreslått AS Zalmanovыm lege som utviklet sammensetningen matlaging hvit og gul emulsjon, som er de viktigste komponentene i disse behandlingene.
 Medisinske terpentin bad er noen kontraindikasjoner for bruk. Nei de er nyttig for folk som lider av angina (koronar hjertesykdom), hjerterytmeforstyrrelser. Også kontra terapeutiske terpentin bad for dem som lider hjertesvikt og har kronisk leversykdom. Ikke anvendelige disse behandlingene for kronisk nefritt, samt parasitt hudsykdommer som skabb.
 Medisinsk terpentin bad bør ikke kombineres med injeksjoner, antibiotika, hormon narkotika, kjemoterapi og andre lignende drastiske prosedyrer.
 For å gjøre terpentin bad bør være grundig oppløse 20-60 gram emulsjon (gul eller hvit, hvis nødvendig) i 1000 g varmt vann, hell deretter den resulterende væske i badet, temperaturen i vannet som ikke overstiger 38 grader Celsius. Varigheten av behandlingen bør ikke overstige 15 minutter, tørk av med anbefalt og må hvile i to timer, godt skjulte.
 Medisinske terpentin bad kan ta en dag eller to på rad, men med en pause i den tredje). Løpet av behandlingen bør ikke overstige 18 prosedyrer.

 Hvit og gul emulsjon


 Å forberede terpentin bad bruker hvit og gul emulsjon.
 Hvit emulsjon som brukes under redusert trykk, sykdommer i fartøyer og skjøter for impotens, prostatitt. Kontraindikasjoner for bruk i medisinske hvite emulsjon terpentin badene har hypertensjon.
 For å fremstille en hvit emulsjon trenger 05 liter kokende destillert vann, som tilsettes 3 g salicylsyre og 30 g hakkede revet babyen såpe (med konstant omrøring). Den varme løsningen ble deretter helt over i et kar, som tilsettes 05 liter terpentin og bland grundig. Oppbevares i kjøleskap emulsjon er nødvendig, du kan bruke hele året, programmet nøye risting (emulsjon kan tidvis flasse).
 Den gule emulsjon brukes i sykdommer som høyt blodtrykk, diabetes, glaukom og noen former for revmatisme. Også terapeutiske terpentin bad bruker gul emulsjon kan tas i inflammatoriske sykdommer i kjønnsorganer og benbrudd.
 For å fremstille den gule emulsjonen må være 300 ml ricinusolje helles i en emalje bolle og satt i et vannbad. Når olje begynner å koke, tilsett oppløst i 200 ml destillert vann, 40 g natriumhydroksyd og røre innholdet i kokekaret for å få grøtaktig masse. Når preparatet vil være lik den olje på overflaten ser hvitt skum, må den fjernes fra varmen og hell i pannen terpentin, igjen alle grundig blandet og hell emulsjonen i et glassfat. Oppbevar i en lukket beholder for et år.
 Husk terapeutiske terpentin bad - potent middel. Derfor, under prosedyren overvåke deres helse, og deres søknad til å rådføre seg med legen din!
 Forfatter: Natalia Balatsyuk
 Spesielt for nettstedet http://ledy-life.ru/  
Behandling av ormer folk rettsmidler
 Worms - parasitter er delt på tape, rundorm og flukes. Parasittiske ormer forårsake en persons ulike sykdommer - orm. Behandling av ormer folk rettsmidler som effektivt som medikamentell behandling.

 Antihelminthic terapi


 Medisiner laget av gresskarfrø, neppe dårligere enn andre formuleringer av opprinnelse, de er ufarlig for kroppen og har lik effektivitet. De er utstyrt med kontraindikasjoner mot bruk av moderne antelmintiske narkotika, for eksempel gravide, folk med nyresykdom, lever og hjerte. Gresskarfrø er vant til å utvise ormer hos eldre, hos barn.
 Å forsterke virkningen av antihelminthic terapi pasienter kan tildele komplekse tilskudd bregner og gresskar. Som den dose av ekstraktet driopterysa redusert sannsynlighet for manifestasjon av bivirkninger sammenlignet med monoterapi fern ekstrakt.

 Behandling av ormer folk rettsmidler, oppskrifter Før behandling kvelden for å spise sild eller brisling, og i morgen for å ta ett hundre gram knuste gresskarfrø med tranebærjuice. To timer må ta et avføringsmiddel - Seine lite poruhatysya. Tarmen vyporozhnytsya og ormer forlate kroppen.

 Har alltid trodd at den beste behandling av ormer folk rettsmidler gjennomført gresskarfrø. Gresskarkjerner podsushyvalys, hud filmet og masse yzmelchalas et pulver. Den resulterende verktøyet rozvodylasya en liten mengde varmt vann og tas oralt to eller tre spiseskjeer. Dette verktøyet er best tas på tom mage, to timer ta et avføringsmiddel og parasitter kommer ut avføring.

 Frø bør skrelles og deretter knust. Den resulterende pulver kontakt med malurt i like deler, legge vodka tre ganger større enn massen av pulver. Insister uke og ta to ganger om dagen for 50 ml på kvelden før middag. For to uker, alle parasitter dør.

 Den vanligste behandlingen av ormer folk rettsmidler - gresskar frø pulver blandet i varmt vann. Før det ferdige produktet, kan du legge en skje med honning eller syltetøy. Frø bør bare brukes rå, tørket i friluft, som tørket i en panne eller i ovnen mister sin terapeutisk effekt.  
Bakteriell vaginose (gardnerellez): Symptomer, ÅrsakerBakteriell vaginose, også kalt gardnerellez, anaerob vaginose og annen medisinsk begrep - en sykdom som overføres gjennom seksuell kontakt. Gardnerellez svært vanlig, ifølge medisinsk statistikk, lider av sykdommen til 20 prosent av kvinner i reproduktiv alder.
Symptomer på bakteriell vaginose
Klinikk Gardnerella ikke uttrykt i noen konkrete tilfeller. Men ofte er det noen tegn og symptomer på Gardnerella kan telles.Blant dem:
- Heavy utflod, ligner en grå-hvit kremaktig substans. Disse tildeling følge vaginalslimhinnen og i de fleste tilfeller en ubehagelig lukt. Lukten av utflod som ligner lukten av fisk forringende, som følge av sammenbruddet av aminer - flyktige stoffer som dannes av anaerobe mikroorganismer;
- Betennelse i vagina, som forekommer i 50 prosent av pasientene;
- Og om lag halvparten av kvinner med bakteriell vaginose, bemerket i sin irritasjon i underlivet, kløe, svie, ubehag ved samleie.
Årsaker til Gardnerella
Bakteriell vaginose provotsyoruetsya utskifting av normal, sunn vaginal mikroflora, som domineres av bakterier av Lactobacillus, bakterier i slekten Gardnerella vaginalis (Gardnerella), anaerobe mikroorganismer gruppe Bacteroides, Prevotella, Porphyromonas, Peptostreptococcus, Mobiluncus, og Mycoplasma (Mycoplasma). Når det ble antatt at den viktigste utløsende agent for bakteriell vaginose er Gardnerella, fordi de fleste kvinner med symptomer på skjedesekret Gardnerella viste bakterier. Men i senere studier har funnet at halvparten av kvinnene i vaginal mikroflora tilstede denne patogen, men symptomene på bakteriell vaginose de ikke.
I gardnerellas hos pasienter med denne diagnosen er anaerobe bakterier og mykoplasma og Mobiluncus. Snakker av de to sistnevnte mikroorganismer og deres rolle i utviklingen av Gardnerella fortsatt dårlig forstått. I livs gardnerellas følge aminosyrer. Under påvirkning av disse stoffer anaerobe bakterier bryter ned i flyktige aminer. De er årsaken til ubehagelige "fisk" lukt utflod, som følge av bakteriell vaginose.
Vanligvis oppstår gardnerellez hos kvinner som er seksuelt aktiv. Mye mindre vanlig sykdom hos de som bruker barriere prevensjonsmidler, og mer - for de som foretrekker Navy eller bruker noen måte beskytte. Dokumenterte tilfeller av intrauterin føtal infeksjon.

Hvordan er bakteriell vaginose?

I utviklingen av Gardnerella signifikant endring i sammensetningen av de floraen og indre vaginalmiljø. På grunn av det faktum at en betydelig reduksjon av innholdet av lactobacilli i vagina miljø avtar mengden av melkesyre, som skille disse organismer, forstyrret syre-base-balanse. Grunnlagt miljø har en nøytral pH og er ideell for utvikling av sykdomsfremkallende mikroorganismer, anaerobe bakterier, trichomonads. Leger si at utviklingen av vaginal infeksjon Gram-negative cocci vises Lactobacillus, som utløser utvikling av patogener som Gardnerella.
Vaginal flora endringer under påvirkning av interne (med opprinnelse fra kroppen) og eksterne (kommer fra miljøet) faktorer.Disse inkluderer slike endogene (indre) faktorer:
- Hormonell ubalanse;
- Redusert immunitet;
- Brudd på tarmen;
og eksogene (ytre) faktorer:
- Antibiotika;
- Akutt og kronisk sykdom i urogenitale område;
- Hormonelle legemidler, immundempende.  
Яндекс.Метрика