Hvor å trekke vann fra kroppenVann i en voksen tar omtrent 75%. Innholdet kan endres, men hold deg til vannbalansen, som er lik mengde vann som forbrukes og utskilles fra kroppen, du alltid. Vann utveksling er viktig, som en integrert del av metabolismen. Utilstrekkelig inntak av vann rettigheter eller omvendt, kan det overskytende føre til ulike sykdommer.
Den mest vanlige resultat av akkumulering av overskudd av fluid i kroppen er mangel på vitaminer og næringsstoffer. Også, hvis det ikke trekke seg vil bli opprettet ekstreme forhold i kroppen og overdreven belastning på hjertet. En person som lider av ødem, akselerert prosessen for proteinnedbrytning i vev, og svetting.
Årsakene til overflødig vann


Årsakene til overskytende vann i kroppen og behovet for dens utgang kan tjene en rekke faktorer:

- For mye salt i kosten;
- Slow metabolisme;
- Stillesittende arbeid;
- Mangel på vann;
- Alkoholholdige drikker;
- Ubalansert kosthold.

Problemet med overflødig vann i kroppen kan føre til visse medisiner. Vanligvis er denne reaksjon er observert ved behandling av hypertensjon kortikosteroider, ikke-steroide antiinflammatoriske og antidiabetiske legemidler.
Svært ofte er overflødig vann i kroppen på grunn av hurtig vekttap i løpet av en diett. Eksperter innen dietetics anbefaler følge et riktig kosthold slik at vekttap var mindre enn 2 kg i uken, ellers vil oppbevaring. Dette skyldes det faktum at miste proteiner og karbohydrater, kroppen begynner å søke andre energikilder.
Noen ganger, væskeansamlinger i kroppen og hevelse forekommer i de siste månedene av svangerskapet. Dette er normalt, etter legens anbefalinger, du bli kvitt overflødig vann umiddelbart etter fødselen. Noen kvinner har hoven i løpet av menstruasjonssyklusen. Denne prosess i kroppen blir sett på som en mulig faktor på premenstruelt syndrom og ikke krever undersøkelse.
Et annet like viktig grunn av overskytende vann i kroppen virker dehydrering. Grunnen til dette er at mangel på humane kroppsvæsker har evnen til å samle den for fremtidig bruk. I tillegg til disse årsaker væskeretensjon kan oppstå på grunn av overspising, høyt blodtrykk, leversykdom, nyresykdom, diabetes, forstyrrelser i stoffskiftet.

Anbefalinger for fjerning av overskudd av væske fra kroppen

Hvis du følger noen enkle regler, vil væsken akkumulere og ikke et problem som sin leder, vil du ikke bli forstyrret.
Det er nødvendig å begrense kosthold salt forbrukes med hovedretter, fordi det ikke bare fører til vann oppbevaring, men også nøytralisere kalium, hvis viktigste oppgave er å gi hjerte. Et alternativ til salt mat kan være krydder og urter.
Unngå alkoholholdige drikkevarer. Alkohol, spesielt alle typer øl, fremme væskeretensjon og ødem utseende. Spis mer grønnsaker og urter som bidrar til å eliminere vann fra kroppen, rødbeter, selleri, brennesle. Delta på minst en gang i uken bad eller badstue. På grunn av damp gjennom åpne porene vil gå den ekstra vann. Også godt å ta et bad med tillegg av furu ekstrakt.
Å trekke væske fra kroppen, drikke vanndrivende te og drikker hofter buljong, timian, tyttebær. Å hindre ødem av hjerte opprinnelse anbefalte infusjons gullris og hagtorn. En gang i måneden, følger en streng diett uke, som begynner med tarm rensing ved hjelp av klyster. Dietten involverer daglig inntak på minst 1 liter yoghurt kombinert med kokte poteter, kylling og grønnsaker. Den viktigste forutsetning ved ferdigstillelse diett - en balansert diett med bruk av lav-kalori mat.
Oppskrifter av tradisjonell medisin kan også bidra til å bringe vann fra kroppen:
- Nylaget gulrot juice med fruktkjøtt er et vanndrivende, som serverer utmerket vanndrivende. Drikk den på tom mage du trenger en halv kopp.
- tyttebær og tranebær, søtet med honning, banket i en morter, fylt med kokende vann og infunderes i flere timer, drikk tre ganger om dagen for 70 ml
- En god vanndrivende effekt er observert fra chokeberry, med den kan du lage syltetøy eller juice og ta 1 ss. spoon 3 g. per dag.
- En utmerket handling har irhy bær. For å utlede den overskytende væske fra kroppen, egnet ikke bare Blåheggslekta frisk, men frosset. Laget med fruktjuice det ernæringseksperter anbefaler å drikke 80 ml om gangen.
- Bruk av avkok av frø såmaskiner havre bidra til å bringe overflødig vann fra kroppen og eliminere hevelse. For å forberede en buljong å helle en liter råvann en spiseskje med bønner og kok på svak varme i tre timer. Den avkjølte blandingen ble pulverisert i en blander og ta 80 ml 3 ganger om dagen.

Ernæringseksperter anbefaler å kvitte seg med hevelse spise regelmessig morgen grøt, kokt uten tilsatt sukker vann. Å rote med poyidalas appetitt, er det mulig å legge biter av frukt og krydret med kanel.
I grønnsaker, bær, å te og concoctions bekjempe overflødig vann i kroppen, har meget god effekt bad med bakepulver og salt. Det er ikke ønskelig å drikke og spise to timer før du tar et bad. Vi må få full badevannstemperatur er mindre enn 38 grader, legge til det 500 g salt og 200 gram soda. Når bør definitivt tørk med et håndkle og innpakket i et teppe minst 40 minutter for å ha en god svette. Etter den tid som kreves for å ta en dusj, og en time etter inngrepet kan spise.  
Creative korte hårklippI dag, korte frisyrer for kvinner i mote enn noensinne, og hvis de er laget med litt kreativitet, så enhver jente begynner å se stilig og uvanlig. Interessant, kvinner fortsatt måtte bære bare langt hår og kort hår kutt, de begynte relativt nylig - i løpet av andre verdenskrig. Mens det smukke kjønn ikke kunne ta vare på håret som det skal være, enn si hva du skal gjøre styling og curling hår, mange kvinner begynte å bruke korte frisyrer. Deretter ble det ansett som en handling av protest, men dagens korte frisyrer har blitt en reell trend og vise kort hår kan være absolutt overalt.
Hvis du bestemmer deg for å drastisk kutte hår, er det best å velge den type snarvei håret for å passe formen på ansiktet ditt. Mange jenter ikke engang tenke på det, velge en frisyre. Hvis du vil fremheve funksjoner, gi din opprinnelige bildet og stil, så du virkelig bør ta hensyn til de kreative frisyrer for kort hår, hvor det i dag er mange. Gjennom ulike kreative teknikker kan gi volum tynt hår og forbedre sitt utseende totalt. Kort hår clippers kreativ tilnærming, spesielt de som ikke er redd for å eksperimentere og interesserte andres synspunkter, fordi noen ekstravagant frisyre vil sikkert gi deg oppmerksomhet fra menn og kvinner.
Creative korte hårklipp
Creative korte hårklipp

Først av alt vil jeg gjerne presisere at uttrykket betyr "kreative hårklipp." Kreativitet - er etableringen av innovative og originale ideer. Det vil si, når det gjelder å kutte, kan det bli vurdert kreative når det opprettet med litt fantasi, manifestert, for eksempel, asymmetri, skarpe overganger eller, i klare geometriske former. I utgangspunktet når du oppretter kreative frisyrer for kort hår plass for fantasi kan være enorme.
Creative korte hårklipp

Dagens Profesjonelle Hairstylists bruke aktivt ny, innovativ teknologi og kreative hår. Kort kreativ grooming legemliggjøre ungdom, frihet og individualitet.Vanligvis er de basert på flere sentrale klassiske hårklipp:
- Grooming personsøker. Ofte er det preget av rett hår og smell trimmet jevnt, og den mest populære lengde hår kommer vanligvis til mellomøret. For å konkludere kutt personsøker, må du kjøre en hårføner og en pensel, sette tuppen av håret inne. Dette frisyre kan understreke perfekt god linje av halsen og hår for å skjule mulige mangler ører.
- Bob Hårklipp.Denne populære, elegant frisyre er grunnlaget for mange andre frisyrer. Å skape en bob kutt hår bør like rundt hodet, og venstre foran langt hår nå til haken.
- Grooming Cesson. Dette frisyre er svært lik pazhom, men det er mer kropp. På Cesson kutte hårklipp håret av litt kortere foran enn bak og smell gjort en halvsirkel.
Grooming servitør eller "en gutt". Dette frisyre er passende, kanskje, dristige og eksentriske jenter som ønsker å forsterke skjønnheten i ansiktet.
Creative korte hårklipp

Disse frisyrer for kort hår er bare ute etter kreative ideer for å skape unike frisyrer ved å legge til eller fjerne visse elementer.
Gradert og asymmetriske korte hårklipp
Baserte sider, kan Cesson annet du opprette en fantastisk, kreativ grooming som vil skille deg fra andre, understreker din singularitet. Teknologi for asymmetrisk frisyre er i utgangspunktet stryzhutsya håret i en klassisk firkantet, sidene, etc., og deretter begynner å mestre hver påfølgende kutt av en hårlokk fra den forrige noen inches. Det er andre teknikker skape kreative hårklipp.
Creative korte hårklipp

En interessant høydepunkt kort gradert kreativ frisyre kan være en sideskill. Dette håret med en hånd, mye lengre enn den andre. Interessant, asymmetrisk smell legger enda mer eleganse og originalitet på håret ditt. Gradert og asymmetriske hårklipp vil se flott ut på kort hår av enhver type gjennom "gir fillete effekt."
Creative korte hårklipp

Det antas at dratt frisyre passer bare unge jenter, men ikke modne damer. Men disse hårklipp er ment å visuelt forynge ansiktet, slik at de kan gjøre kvinner i alle aldre.
Ultra kreativ frisyre

Redusere lengden på håret - dette er seriøst arbeid for hver jente og veldig stilig kort frisyre er forbeholdt de modige og bare slappet av. I en slik kreativ frisyre vil være viktige funksjoner i ansiktet og hodeform og ørehår som skjule feilene vil ikke lenger være mulig. Spesielt kreative og stilig utseende Elven hårklipp, servitør og ekstravagant pinnsvin.
Creative korte hårklipp

Grooming servitør, forresten, er svært populær blant forretnings kvinner som ønsker å se moteriktig, men ikke har nok tid for hårpleie og daglig ukladok. Men fet, lyse, kreativ ung pinnsvin dress, desperate jenter. Bangs eller lange smell kan være et interessant stykke kort hår.
Creative korte hårklipp

Korte og Ultra kreative hårklipp for all sin originalitet, er uvanlig fortsatt ganske praktisk og funksjonell. De krever ikke spesiell ukladok hår, og med matchende tilbehør og klær kan være egnet for alle anledninger, inkludert seremoniell.
Creative korte hårklipp
Яндекс.Метрика