Hva er Siberian helse?

 Det er velkjent at helse er gitt oss av naturen. Vi kjøper det genetisk fra sine foreldre. Men hvis alt er fint med genetikk, betyr dette at det vil alltid være dette riktig nivå? Eller omvendt, hvis din helse er god nok, sikkert det vil bli verre for hver dag?

 Begrepet "Siberian helse" var ingen tilfeldighet. Det kan forklares som en høyeste grad av tilfredshet, fysiske, åndelige og mentale nivå. Dessuten er forskerne overbevist om at bare 20% av kroppen vår påvirker genetikk. De resterende 40% - miljøet. Og dette miljøet, ernæring, følelse av tilfredshet, positive følelser, selvrealisering. Så la oss forstå årsaker og konsekvenser.


 Hvilke faktorer påvirker kroppen vår?


 Det har lenge vært kjent at det menneskelige legemet - et skjelett ramme. Det er viktige ting noen. Disse er:

 •  arvelighet;


 •  tempoet i livet;


 •  fysisk aktivitet;


 •  sport;


 •  kreativitet;


 •  riktig ernæring;


 •  etterspørsel;


 •  økologi;


 •  positive følelser;


 •  mentalitet;


 •  energi;


 •  Mental Helse


 •  Enhver faktor betydelig påvirker en person. Hvis vi fjerner minst en av dem, kan du ikke engang snakke om en full og robust kvalitet menneskelige ånd. En ånd fylt til hjelpe overleve og energi.
  Hva er Siberian helse?


   Virkningen på mental energi rett person


   Dessverre, mange mennesker fortsatt ikke ta hensyn til energileddet, basert på vår mentale natur. En forgjeves.
   Energi - er alt rundt oss. Når folk er friske, glød de med lykke, er de fylt med fysisk og psykisk, er de ikke bekymret for omverdenen er urettferdig. De ønsker å fly. Når strømforsyningen er ødelagt, folk begynner å verke, først mentalt, da - på det fysiske.
   Noe som fører til utryddelse? Feil måte å leve på. Ikke glem å bestille at det store antall pendler som tar vår energi, og dermed ødelegge vår sterk kropp. Vi liste dem:

 •  ondskapsfull mennesker;


 •  krangler, konflikter, stress;


 •  negative holdninger og programmer;


 •  begrenset tenkning;


 •  misnøye;


 •  motvilje mot å handle;


 •  mangel på motivasjon;


 •  feil plassering av sengen;


 •  utilstrekkelig forhold til virkeligheten;


 •  foreldre programmer og så videre. d.


 •  Faktisk kan de negative faktorene bli oppført på ubestemt tid. Fordi som ønsker å ødelegge oss sin nok. Det er nødvendig å vurdere det og roe ned, eller mental helse vil forverres og føre til irreversible resultater.
  Hva er Siberian helse?


   Måter å forbedre kroppens energi


   Man - dette er så skjør og unike ting, så du bør unne deg forsiktig, med kjærlighet. Og husk en enkel sannhet: Hvis han ikke kan elske deg selv, ingen kan hjelpe ham i dette. En kjærlighet til seg selv fører til tilfredshet.
   Listen over faktorer som øker energipotensialet, og dermed bidrar til den sibirske menneskers helse:

 •  kontakt med naturen;


 •  positiv holdning;


 •  goodwill;


 •  riktig ernæring;


 •  Yoga;


 •  gå barbeint;


 •  vegetarianisme og mer


 •  Hvis en person forstår skillet mellom fysisk og åndelig helse, fokuserte han på hva han er Siberian helse i den sanneste betydning av ordet.
  Hva er Siberian helse?


   Hvordan å holde kroppen på høyeste nivå?


   Det er viktig å huske de grunnleggende lovene som forbedrer humøret og positiv holdning til alt nytt.
   Law prytyazhenyya.Mы trekke inn i våre liv og bare de hendelser som er i våre tanker. Konklusjonen - positiv tenkning.
   Law podobyya.Chelovek stand til å tiltrekke inn i livet ditt akkurat de forhold og situasjoner som har dannet seg i hans sinn gjennom å lese aviser, se på TV, prater med folk.
   Law speiling. Bare avhenger av oss, vår tilstand i organismen på et gitt tidspunkt. Avhengig av våre gjerninger og handlinger, skaper vi vår egen skjebne. Det er i våre hender, så det er ofte mulig å tenke på gode.
   Siberian helse - er ikke en myte, men et mål som vi bør gå ved å følge en sunn livsstil ved å følge harmoni i sinnet og kroppen og nyter hver ny dag.
  Hva er Siberian helse?

  Hva om natten tilbake verke
   Etter en travel dag, en lang og rik, alle venter tid på dagen og natt søvn. Den eneste måten kroppen kan slappe av og stresse ned, lade fornyet styrke og energi, men når natten tilbake gjør vondt, er det usannsynlig at noen ikke klarer å slappe av.

   Hvorfor på kvelden tilbake gjør vondt?


   Årsakene til smertesyndromer kan være for mye, fordi selv klosset holdning kan utløse smerte. Mange foretrekker å sove på magen, feil holdning, som spente alle musklene i kroppen, ikke tillater dem å slappe av. At denne staten og kan føre til ryggsmerter, ikke bare om natten, men i morgen.
   Hvis kveld tilbake gjør vondt fra vanskelige positurer, må vi prøve å trene deg opp til å sove på en annen måte, og for å lindre ryggsmerter bør settes under føttene på puta.
   Hvis årsaken er ikke i posisjon, bør du ta hensyn til sengen, mest sannsynlig det bør erstattes av en ny, mer praktisk, fortrinnsvis med en ortopedisk madrass.
   På ryggsmerter kan påvirke pute for å unngå dette, bør den erstattes av en spesiell, i form av "bein". Rett ut av en drøm eller en seng med ortopedisk madrass mye forklare hvorfor natten tilbake gjør vondt.
   Men hvis smertene vedvarer, det trenger hjelp lege, nevrolog eller traumer. Sannsynlige årsaker til osteochondrose, ryggmuskler hevelse, lunger tilbake, asymmetriske muskelsammentrekninger, osteochondrose av ryggraden eller brokk.

   Lindre smerte, vondt i ryggen om natten når


   Å lindre smerte eller for forebygging av første behovet rolig, med sterke og uutholdelige smerter plager bør ta i smertestillende medikamenter, "Diclofenac", "brufen", "Nupryn", "Ibuprofen".
   Utmerket hjelp lotion. Hvis natten tilbake gjør vondt, bør du veksle lotion så den første dagen - kald lotion, da - varm lotion. Disse behandlingene slappe muskler, redusere ryggsmerter. Like før sengetid er anbefalt å ta varme bad med olje av rosmarin, neroli, gran. Ikke glem en lett avslappende massasje før sengetid. Dette kan være en enkel stryke med spesielle oljer og eteriske oljer.
   Ikke glem at de ulike typer sykdommer kommer tilbake massasje er forskjellige, så det er best å bære lys, beroligende effekt hånd.  
  Hvorfor sår tilbake i lyset
   Ryggsmerter kan oppstå fra ulike årsaker, og behandling bør primært rettet mot den underliggende sykdom som forårsaket smerte og symptomatisk behandling av smerte.

   Hvorfor sår tilbake i lyset


   Hvis en plutselig smerte i den plutselige lys, zabolila tilbake foran og bak i lungene, økt hoste det, foruten feber kroppen, er det sannsynlig å forårsake lungebetennelse, pleuritt, tuberkulose. Disse sykdommene er svært alvorlig, og det eneste tegn når en sår tilbake i lungene.
   Det er bedre å oppsøke lege og få en x-ray. Med unntak av de viktigste sykdommene utnevnt smertestillende for ryggen, avhengig av grunnene til at det gjør vondt.

   Slik er ryggsmerter i lungene


   Hvis en sår tilbake i lungene, de oppnevnte anti-inflammatoriske medisiner med smertestillende effekt. De er kontraindisert ved kroniske sykdommer i magen, spesielt i magesår. Anti-inflammatoriske medisiner bør tas med måltider, skylt ned med varmt vann. Noen ganger utnevnt antacida for å beskytte mageslimhinnen.
   De viktigste stoffene som er tildelt når en sår tilbake i lungene - Indometacin, Ibuprofen, Diclofenac. Anti-inflammatoriske midler kommer i form av tabletter, kapsler, salver, geler, løsninger for injeksjoner (injeksjoner).
   Å redusere spasmer og smerter Legen kan foreskrive muskelavslappende. Disse legemidlene reduserer muskelspenninger redusere ryggsmerter i lungene, lette utøvelsen av fysioterapi.
   Når ryggsmerter i lungene er mye brukt Mydocalm. Denne medisinen er godt tolerert i nesten alle, selv de eldre, det kan kombineres med andre stoffer. Mydocalm tas oralt tre ganger om dagen til 150 gram per dag. For å forbedre effekten av medikamentet er bedre å kombinere med fysioterapi.
   Hvis plutselig zabolila tilbake foran og bak i lungen, ikke engasjere seg i selv. Videre behandler hvis du ikke vet diagnosen? Tilbake oppvarming salve smurt med effekten av smerte? Det hjelper sikkert, men for noen tid, men behandlingen av årsakene til smerte kan gå tapt, da disse symptomene kan være forårsaket bare seriøse patologi.  
  Яндекс.Метрика