Hva er insulin i blodet, og det som er det normale
 Hormonet insulin produseres i Langerhanske øyer i bukspyttkjertelen, slik at fordøyelsessystemet for å bryte ned glukose fra mat for produksjon og lagring av organismen energi. Insulin er ansvarlig for å opprettholde blod sukker, lavt blodsukker og samtidig øke (hypoglykemi) og høy - redusert (hyperglykemi).
 Cellene i kroppen trenger energi som er lett å få, splitting sukker. Imidlertid kan et stort molekyl ikke trenge direkte gjennom cellemembranen. Signalet for insulin øyceller Larhenhansa er å øke blodsukkeret som oppstår etter vedtakelsen av karbohydrater. Insulin angir celler som trenger energi, og hjelper dem å absorbere sukker fra blodet.
 Insulin - en slags "nøkkel" otpyrayuschyy celler til å tillate glukose for å gå inn i den og brukes til å dekke energibehovet.
 Hvis kroppen av glukose innenfor normalområdet, hjelper det insulin til butikken sukker i leveren, slippe den når nivået ned eller det er behov for energi (for eksempel lange intervaller mellom måltidene eller under trening). Således er balansen opprettholdes ved rettidig sukker regulerings hormon.
 Når kroppen ikke kan produsere nok insulin eller cellene i bukspyttkjertelen er resistente mot hormonet, utviklings hyperglykemi (høyt blodsukker), forårsaker langsiktige komplikasjoner av diabetes og utvikling.
 Behandling av diabetes med insulin
 Personer med den første typen diabetes insulin er ikke produsert. Grunnen til dette er at beta-cellene i bukspyttkjertelen blir skadet eller ødelagt. Slike mennesker livet insulin injeksjoner er nødvendige for å behandle glukose og eliminere komplikasjoner av hyperglykemi.
 I den andre typen diabetes celler utvikler resistens mot insulin. Pasienter kan trenge hormon injeksjoner for bedre splitting glukose. Men første behandling innebærer å ta medisiner, spesiell diett og ytelsen til en kompleks øvelse, noe som minimerer insulin injeksjoner. Utviklingen av den andre typen diabetes skjer gradvis. Jo lenger opptatt av problemet, jo mer sannsynlig at en person vil bli avhengig av insulin injeksjoner.
 Hva du trenger å vite nivået av insulin i blodet?
 Test insulin nivåer er svært viktig å finne ut hvilken type diabetes og gjøre den riktige regime. Dersom insulin eller cellene ble utført motstandsdyktig mot den, så er det cellulære sult. Høye insulin nivåer er mulig ved utvikling av insulin-produserende svulst (insulinoma).
 Analyse av insulin kan benyttes i de følgende kliniske situasjoner:
 - Diagnose av insulinoma, sjekke fremdriften fjerne svulster i bukspyttkjertelen;
 - Bestemme årsak til hypoglykemi i nærvær av symptomene;
 - Påvisning av insulinresistens;
 - Kontroll av insulin produsert av betacellene i bukspyttkjertelen;
 - Måling av insulin syntese transplanterte betaceller, insulinproduserende overvåking evner grafts.
 Når behovet for insulin analyse?
 Tester insulinnivåer er bestilt ved påvisning av lave nivåer av glukose i blodet, eller i tilfelle av akutte eller kroniske symptomer på hypoglykemi forårsaket av, for eksempel, cancer i bukspyttkjertelen.
 Symptomer på lavt blodsukker følgende:
 - Konstant sult;
 - Økt puls;
 - Intens svetting;
 - Forvirring;
 - Uklart syn;
 - Svimmelhet;
 - Besvimelse.
 I alvorlige tilfeller, er det dyp besvimelse og tap av bevissthet, noe som indikerer hypoglykemi. Å gjøre tester på insulin nivåer er nødvendig for mistanke om diabetes type II, med polycystiske eggstokker, hjertesykdom og metabolsk syndrom.
 Hva er frekvensen av insulin i blodet?
 Nivået av insulin i blodet, bør vurderes i sammenheng. Frekvensen av insulin i blodet er 3-28 mkod / ml dersom det tas på tom mage analyse.
 Gravide kvinner kan figuren stiger og spenner 6-27 mkod / ml, på grunn av høye energibehovet vokser i sitt nye liv.
 Siden insulinnivåer meget raskt i stand til å vokse i respons til strømmen av glukose fra mat, kan enhver test insulin nivåer er signifikant bare når det tas på tom mage blod.  
Hvordan fjerne kvise på kvelden?
 Hver jente er kjent med problemet med hudutslett. Først må vi alle lider av dem rikelig manifestert i puberteten. Deretter lære å ta vare på ansiktet og kroppen, slutt å få en ren og glatt hud. Men hva hvis du ikke er 15 år gammel, foran en viktig begivenhet, og i ansiktet uten noen åpenbar grunn popped betent og rød kvise?! Hva kan tilgi en tenåring uakseptabelt for voksne damer. Som uakseptabelt og vise seg offentlig med en slik "pynt". Heldigvis, hvis problemet var natten før, har du fortsatt noen timer å bli kvitt det, eller i det minste skjule de åpenbare tegn på sin tilstedeværelse. Fjern kvise ha - natt-ganske gjennomførbart oppgave hvis begynne å ta det umiddelbart. Typer av akne og årsakene til deres opptreden
 Først må du finne ut hva som var årsaken til betent problemer på ansiktet ditt. Dette vil for det første å forutsi fremtidig scenario og "oppførsel" kvise. Sekund, forteller den beste metoden for å håndtere det. Til slutt, for det tredje, for å unngå lignende problemer i fremtiden. Bare en helhetlig tilnærming til acne behandling sikrer effektiv og svært raske resultater. Så gå til speilet og ikke berøre hendene nøye vurdere kvise:
 1.  Hygiene - En viktig forutsetning for riktig hudpleie for ansiktet og kroppen som en helhet. Det er vanlig dyprens av huden mot ytre forurensning, makeup og døde hud partikler. Hvis morgen og / eller kveld du forakter vaske med rent vann, ikke bruk fuktighetskrem og kratt, kan vises på huden svarte prikker. De forekommer på steder der tilstoppede porer sebumom inne og ute - pulver. Huden rundt tilstoppede porer slike opphører å puste normalt og betent. Akne opprinnelsen til dette ser ut som røde smertefulle støt liten diameter og med et svart hode.
   Ernæring påvirker funksjonen av alle organer, inkludert huden, som er den største orgel av menneske. En tilstrekkelig mengde av frukt, grønnsaker, naturlige og ferske råvarer, en moderat mengde av vegetabilske oljer i kostholdet for å sikre sin renhet, fasthet og elastisitet. Fastfood, søtsaker, røkt og saltet snacks, konserveringsmidler, fargestoffer og dyrefett i matvarer føre til mangel på næringsstoffer, svikt i fordøyelse og metabolisme, og dermed betennelse og hudutslett.
   Akne utveksling opprinnelse - rød, stor og moden lang. De dukker opp fra dypet av huden, som var populære kallenavn "subkutan" akne. Faktisk er de perfekt synlig på huden, men hva de produserer betennelse går dypt inn i epidermis. Podkozhnyky - den mest smertefulle av alle akne, kan prosessen med utvikling ta fra flere dager til en uke, og etter resesjonen betennelse i huden på plass kvise forbli mørke flekker. Vanligvis folk er tilbøyelige til dårlige matvaner og utseende av akne, er huden i ansiktet ditt fet og sensitiv.
   Hormoner kjøre mange prosesser i kroppen, blant annet "ansvarlig" for huden og utslett på henne. Det er på grunn av dem dekket med kviser og / eller akne tenårings hud, de gjør huden følsom dagen før menstruasjon. Akne hormonell opprinnelse er forskjellige, men ofte de er for smertefullt og underhud. De som er forårsaket av naturlige årsaker og tilstanden kroppen er selv restaurering av hormonelle status. Ellers må du oppsøke lege og finne ut hva som er hormonell ubalanse forårsaket av deres konstante tilstedeværelse i ansiktet.
   Allergi mot mat, Makeup og miljøfaktorer manifestert på ulike måter, inkludert akne. Snarere vil det være lite lokalt gruppert utslett på stedet av allergen eksponering eller den såkalte T-sonen: panne, nese og hake. Prøve å identifisere og eliminere den irriterende faktor på det. Deretter acne allergisk opprinnelse forsvinne og ikke lenger bry deg.
   Intern feil arbeidet til noen av kviser oppstår i visse områder av ansiktet og kroppen. Therapeutist lokalisering av lesjoner kan bestemme hvilke interne systemer er koblet til. Vanligvis nok til å organisere arbeidet i kroppen til å kvitte seg med akne. Men før det, vil de hoppe ut av huden og signal patologi plagsomme regularitet.
   Viktigst, hva du ikke bør gjøre, studere naturen og type kvise - det prøver ikke å presse eller klippe det. Under denne lille haugen av rød betennelse utvikler, som fortsatt vedvarer fra mekanisk påvirkning, men kan spre seg til andre områder. Spesielt det gjelder strengt overfladisk akne som ikke kan berøres så lenge modningsprosess og utvikling vil ikke komplett syklus. Den eneste tilfelle hvor en kvise inni intervensjon er hensiktsmessig - når du ser at tenningen forvandlet til en byll, og hvit tupp fylt med væske, klar til å briste. Da kan du hjelpe ham tidligere sterilisert fingre alkohol eller hydrogen peroxide. I alle andre tilfeller, tillates kun ekstern behandling av akne.
   Raske måter å bli kvitt akne
  Hvordan fjerne kvise på kvelden?
   Selv om du merker en kvise på ansiktet ditt sent på kvelden, og i morgen du dato / prom / rapportering konsert / utstøping, skal vi ikke få panikk og ta umiddelbare skritt for å redusere betennelse. Hvis du gjør det riktig, så er det sannsynlig at i morgen kvise betydelig redusert, ikke vil tiltrekke seg oppmerksomhet, hvis ikke tapt. Du vil bare skjule det som en korrekturleser og / eller foundation. Så ikke kast bort tid forgjeves, fordi hvert minutt teller i kampen for renheten av huden, og velge riktig middel:
  1.  Aspirin. Salisylsyre reduserer raskt betennelse og tørker ut huden. Bare knuse pivtabletky en teskje, plassere en stor ferskvann på det og bruke den resulterende slurry på kvise før sengetid. Prøv ikke å gni medisin av puten.
    Peroxide desinfiserer og stopper betennelser. Det er uunnværlig hvis du hadde tilfeldigvis stripe huden av kviser. Dypp bomullspinner og peroxide og feste til prыschyku i et halvt minutt. Deretter suge inn væsken vatt søke på kviser, fikse patch og gå til sengs.
    Apotek narkotika inneholdende flere komponenter som tar sikte på å løse problemet fra forskjellige vinkler. Noen redusere betennelse, mens andre bekjempe infeksjoner, andre akselerere hud regenerering. De mest vanlige medisiner - er Bazyron, Levomekol og deres analoger, lik i sammensetning. Holde minst ett legemiddel i sitt slag i kjøleskapet i tilfelle og bruke som anvist.
    Urtete kamille, ringblomst og celandine redusere betennelser og berolige huden. Du kan også bruke alkohol anstrøk av urter, men de må brukes i små mengder for å brenne på huden og ikke forverre tilstanden hennes.
    Aloe - Universal hjelp av tradisjonell medisin. Ta en moden blader av denne planten, ta den ut av skallet og masse pund i grøt og satt på stedet. Dekk med et stykke steril bandasje, sikker tape. Morning betydelig redusert betennelse og kvise snart bli utryddet.
    Tea treeSnarere sin eterisk olje - en kraftig antiseptisk. Når det uforsiktig håndtering kan forårsake kjemiske brannskader, så bruke ikke mer enn en dråpe fortynnet i en hvilken som helst vegetabilsk olje. Sett en prikk på huden, uten å gå utenfor betennelse.
    Tannkrem. Dens bivirkning er evnen til å raskt finne og redusere betennelse i huden. Sett det på kvise og natt mentol og peppermynte berolige irritasjon og forårsake kvise nesten usynlig.
    Is anvendes til andre anlegg for fremstilling av huden. Kjøling roer betennelse, constricts blodkar og hjelper kroppen med å takle heller utslett.
   Hvordan fjerne kvise på kvelden?

    Hands off ansiktet! Jo mer du rører til prыschu, jo mer "blomstrer" og rødt. Derfor, alt for behandling av solskadet hud og lett å sette et punkt, ikke trykk og gni irriterte epidermis, med mindre du ønsker å forlenge levetiden til akne.
    Diet. Unngå fet og sukkerholdig mat til kvise er borte. En bedre, selvfølgelig, generelt for å minimere bruken av produkter som bidrar til hudirritasjon. Sunn mat - et løfte som akne vil ikke forekomme, men er sjeldne ubudne "gjester" vil forsvinne like fort som den dukket opp.
    Sminke - En venn og fiende samtidig, slik at det er i stand til å provosere akne og hjelpe ham å skjule. I morgen, etter å ha brukt noen av disse oppskriftene, gjelder kvise vokst blek grønn fargekorrigereren som visuelt nøytraliserer rest rødhet. Tone krem ​​brukes bare når det er nødvendig og god skygge slik at den ikke la seg ned på huden maske, som bare understreke kviser som du prøvde så hardt for å bli kvitt.
    På kvelden, etter hjemkomst, ikke nøl med å fjerne sminke og vask. For en rask og full gjenoppretting hud trenger å puste, og under ansikts hun ikke får riktig mengde oksygen. Etter vask, tørk ansiktet med antiseptisk lotion, med fokus på problemområder. Påfør en lett fuktighetskrem. Fatty nærende kremer er best unngås. Men masken fra kosmetisk leire - din alliert i kampen mot akne. Etter en natt du bli kvitt sine symptomer, ikke kaste det begynte å drive. Skjemme bort din hud Exchange-rengjøringsprosedyrer og detox makt, og hun vil fortelle deg så mye frisk blomstringen utseende og fravær av lesjoner.  
Яндекс.Метрика