Hvordan bli kvitt spor av akneMange unge mennesker står overfor problemet med akne. Fenomenet er ganske ubehagelig, og etter hans behandling er ofte i ansiktet er ofte igjen spor. De fleste er røde flekker eller edderkopp årer. Ren kan bevises tradisjonelle medisiner.
Face of spor av akne

En svært effektiv måte å løse problemet flekker og arr som vises på ansiktet etter acne behandling - en maske laget av leire.Til arr og røde flekker er borte for alltid, fortynne leire kaldt vann for å få en kremet masse. Leire Stir å oppløse absolutt - det bør ikke være noen klumper. Deretter legge til fire dråper masken av noen essensielle oljen og bruke det på ansiktet aktuelle området. Ti minutter vaske med og bruke fuktighetskrem. Til akne arr forsvinne helt, trenger fire maske annenhver dag.
Et positivt resultat gir en maske fra hvit leire. Hun satte et poeng og holdt i femten minutter. En annen deilig oppskrift - en blanding av kanel og honning. Bland en skje alle midler, gni dem og bruke oppdateringer, kan du føle en liten kriblende følelse - dette er normalt. Men hvis alvorlig brennende, nekter å bruke denne funksjonen.
Effektive måter å bli kvitt arr

God blekemiddel - agurk juice.
Dette grønnsak kan brukes på noen måte. Påfør på ansikt frisk agurk skiver eller hakket til en tilstand av slurry. Enhver slik maske skal tåle ca tjue minutter.
Eteriske oljer kan være ikke bare en komponent av kosmetikk. Hvis hele dagen for å sette på lapper essens, alternerende dem i en uke vil det være enda et snev av akne arr. Du kan blande flere oljer - i dette tilfellet en rask effekt garantert. Men ikke overdriv - midler skal være nøyaktig så lenge som det tar å sette på et ansikt.
Hvordan redusere akne arr etter
Hvis du kan fjerne kviser, men etter at de forlot spor forberede neste kjøttkraft. Vask stor haug med persille, deretter kokt i et glass vann. Insisterer blande et par timer, så det bør være frosset. Kokt på denne måten med isbiter to ganger daglig rent ansikt.
Det er en annen oppskrift kjøttkraft. I et glass alkohol, tilsett to spiseskjeer Hypericum. Blandingen ble satt i et mørkt sted, vil den være klar i ti dager. Bruke løsningen hver dag, behandle dem spor som dukket opp etter akne.
Den positive effekten er eple cider eddik, men fortynnet med vann. Vaske ansiktet med denne blandingen i morgen, og snart alle plassene forsvinner. Det samme verktøyet vil hjelpe å bli kvitt spor av kviser som dukket opp for lenge siden. Fukt kluten i løsningen og fest den til ansiktet, forlater fem minutter.
Ved hjelp av oppskrifter på tradisjonell medisin i tankene de mulige kontraindikasjoner. Noen fond kan brukes fra edderkopp årer. Derfor pre-sjekk med legen din.
Profesjonelle måter pozbuvannya spor av akne
Hvis du er en fan av populære kosmetikk, gå til kosmetolog. Eksperter tilbyr sine metoder for løsning. Den mest effektive - rengjøring av huden. En versjon av fremgangsmåten - ultralyd. Under påvirkning av svingninger porene blir renset porer, fine linjer er glattet ut, er døde celler fjernet.

En annen vanlig metode - støvsuging.
Rør som brukes under prosedyren vil fjerne små spor og arr, dukket akne. Også hånd holdt, kjemisk, mekanisk rengjøring. Uavhengig av hvilken metode som brukes, husk at et positivt utfall er mulig bare hvis du bruker riktig verktøy.  
Injeksjoner for å øke immunitet
 Mange lurer på om injeksjoner for å øke immunitet? Det finnes forskjellige injeksjoner for dette formål i de senere år har de blitt populære. Det er forskjellige grunner, noen mener at disse stoffene er mer effektive. Men selv den mest effektive stoffet for å utnevne seg selv ikke kan. Dette verktøyet kan være bare immunolog.
 Immunolog, fremfor alt, gjøre imunohramu, analysere forholdet Lyddemper og hjelper, og deretter en beslutning om anvendelsen av en teknikk for å styrke immunforsvaret. Og injeksjoner for å øke immunitet oppnevnt på de fleste, kanskje til å starte andre egnede metoder: folk rettsmidler, infusjoner og decoctions av urter, kompleks vitaminer, rense kroppen, etc.

 Effektive injeksjoner for å øke immunitet


 Timalin
 Vakker stimulator, gjenoppretter aktivitet i immunsystemet, immunceller påvirker prosesser av fagocytose. Dette stoffet bør brukes for betennelse i bein, bløtvev, brudd, magesår, brenne sykdom. Den brukes i tilfelle av hypotyreose thymus, stor immunsvikt, nedsatt blod.
 Tymogen
 Gode ​​skudd å øke immunitet, immun-boosting påvirker humoral og cellulær immunitet, det generelle nivået av motstand. Tymogen forbedrer regenerering, øker effektiviteten av cellen metabolisme. Produktet er beregnet for behandling av kroniske og akutte inflammatoriske sykdommer som reduserer effektiviteten av immunsystemet. I tillegg er det brukt for forebygging av komplikasjoner ved akutte infeksjoner i den postoperative perioden, med store doser av antibiotika.
 Cyclopheron
 Immunstimulerende stoffet har antiviral effekt, aktivere aktiviteter benmarg stamceller, granulocytter former. Effektive i kampen mot influensavirus, hepatitt, encefalitt, herpes immunsviktvirus. Cyclopheron brukes til å behandle klamydia, bronkitt, underlivsinfeksjoner, lungebetennelse. Dette stoffet er mer effektive antibiotika, det reduserer autoimmun reaksjon, blokkerer dannelsen av tumorer, har analgetiske og antiinflammatoriske effekter.  
Hvordan du kan redusere kvalme under svangerskapet?

 Tidlig i svangerskapet i hver tredje kvinne vises toxicosis. Følelsen av kvalme svært ødelegger gleden ved graviditet. Årsaker til toksisitet er fortsatt ikke i, så behandlingen er foreskrevet kun i ekstreme, svært alvorlige tilfeller av forgiftning. Hvordan du kan redusere kvalme under svangerskapet? Hvilke verktøy er tilgjengelige for dette?

 Måter å redusere kvalme under svangerskapet


 Det finnes ulike måter å redusere kvalme under svangerskapet.
 Under graviditet, kvinner er utrolig akutt følelse av lukt. Lukt tidligere likte, nå kan føre til kvalme. Så fjerne alle produkter og elementer som du ikke kan lukter. La deg være med lommetørkle lukt som du behagelig. Du kan bruke det på ansiktet ditt for å dempe lukt. Aromaer av sitron og lime ofte hjelpe takle kvalme.
 Lag en diett av matvarer som ikke føre til at du kvalme. La mann og slektninger vil hjelpe. Kanskje de vil være i noen tid, for eksempel, spise ute, slik som å redusere kvalme under svangerskapet - er ikke bare din, men deres oppgave.

 I morgen, ikke rush å komme seg ut av sengen, liggende spise. Forberede seg på forhånd eple eller yoghurt, så du kan uten å få dem til å spise.
 Spis et lite men ofte. Ikke tomhet i magen. Ta med små smørbrød eller frukt.
 Mangel på vitamin B kan være én årsak kvalme. Inkluderer vitaminer i kosten.
 Drikk mer vann, slurk, men ofte. Husk at dehydrering fører til anfall av hodepine og kvalme, og er ikke nyttig for barnet ditt.
 Urtete med mynte, ingefær, sitron, reduserer kamille følelsen av kvalme. I tillegg hjelper de til å forbedre fordøyelsen.
 Følg drømmen din. Mangel på søvn vil bare forverre tilstanden din.
 Prøv oftere utendørs, gå i parken eller park.
 Overvåke din mentale tilstand. Ofte spenninger og stress kan føre til kvalme.
 Du og barnet ditt er en hel og må tenke først av alt om ham.
 Hvis du har noen problemer, ta kontakt med legen din. Konsultere hvordan du kan redusere kvalme under svangerskapet. Ikke ta medisin på råd fra venner. Alle legemidler under svangerskapet bør utnevne en lege.  
Revitalisere Hair MaskHårfarge avslappet og vinket, termovozdeystvyem krever spesiell omsorg. I de fleste tilfeller er spesiell omsorg ikke nok, og så sier de at håret restaurering behov. Måter hår restaurering, det er mange. Den dyreste av dem - salong behandlinger og masker, etterfulgt av kosmetikk og kjøpe de mest budsjett kan være en maske, wrap og te forberedt hjemme. For sine egenskaper er ikke bukke dyre salong verktøy, dessuten kan du alltid være trygg på deres sammensetning, friskhet og sikkerhetsapplikasjoner.

Hvem laget masken

Selv om du ikke farge håret, bør du ikke utsette deres kjemiske bølge og bare tørke i romtemperatur, betyr det ikke garantere deg at håret ditt er i perfekt stand og krever ingen utvinning. Selv en vanlig kam kan skade håret struktur, så periodisk prosedyre for å gjenopprette hårets struktur, vil ingen være overflødig.

De fleste oppskrifter for hår masker

En av de mest populære masker er betraktet, som inkluderer dimeksid. De er spesielt bra for å gjenopprette sterkt skadet hår, men for hår av middels skade og er ideelle. Dimexidum selges i apotek, og dens verdi er et gjennomsnitt på 50 rubler. Denne løsningen brukes til å gjenopprette huden, spesielt etter brannskader, og den betente sår og inflammatoriske prosesser av enhver etiologi. Det særegne ved denne masken er at den er i stand til å gjenopprette "innsiden", mens dens effekt ikke er begrenset til håret, men røttene av håret og hodebunnen. Legg dimexide av de oftest brukte masker til håret ditt er i stand til å forbedre egenskapene til alle komponenter, noe som resulterer i betydelig bedre resultat.
I dimexide som i noen bivirkninger kan forekomme, manifestert ved kløe og brenning av huden. Hvis du vet at huden din er veldig følsom, ville det være bedre å oppløse stoffet med vann for å unngå trøbbel. 1: 1-forhold perfekt egnet for fremstilling av masker.

Et tynt og flisete hår. Klargjør hår maske

Å forberede hår maske vil trenge dimeksid (spiseskje), vitamin E (en teskje), vitamin A i olje (en teskje), 2 eggeplommer og en teskje kakaopulver. Alle komponenter maskere blande sammen, bringe oppnå en homogen masse, og du trenger å sette på håret for en time før vask. For å forsterke effekten hår maske behov for å vikle hodet med et håndkle. Påfør tilstrekkelige midler til å restaurere en gang i uken. Mask gjenoppretter tynt hår, gir dem styrke til tipsene.
Farget hår

Strukturen i maske for farget eller utsatt for perm hår er dimexide spiseskje, spiseskje med lakserolje og tre spiseskjeer av burdock olje. Alle oljene bør røre og varme, deretter legge dimeksid (ren eller fortynnet med vann). Blandingen ble satt på tørt hår og la stå i en time, sår i hodet med et håndkle. Som i den forrige saken, anbefales det å bruke en maske en gang i uken.
Sterkt skadet hår. Lage masker
Forårsaker skade kan være forskjellig, og helt ut kan være laget av hår maske, som returnerer til liv selv Tørkings og skadet hår.For sin forberedelse trenger vi:
- Spiseskje Burdock olje;
- Castor olje (spiseskje);
- Vitamin A olje løsning (spiseskje);
- Vitamin E olje løsning (spiseskje);
- Vitamin B6 i olje (ss);
- Eggeplomme;
- Dimexidum (spiseskje).
En del av masker, oljer og dimeksid stand til å gjenopprette selv den mest skadet hår. Påfør denne masken er anbefalt en gang hver syv dager, og tidspunktet for sin handling på håret er et gjennomsnitt på 1 time til en halv time. Etter påføring av blandingen på håret, fortrinnsvis vikle et varmt håndkle for å forsterke effekten.
Før du bruker hjemme hår maske, bestående dimeksid, bør være kjent med særegenheter av sin søknad.
Hvordan å sette en maske på håret med dimexide
Masker brukes på håret med varme, så all oljen som er en del av behovet for å varme opp. Dimexidum lagt nylig, som en del av dens egenskaper går tapt når oppvarmet.
Å bruke masken etter håret ikke er utyazhelyalys gjennom bruk av oljer bør vaske deres sjampo 1-2 ganger. Hvis håret ditt er utsatt for fettinnhold, kan de skylles med en svak løsning av eple cider eddik.  
Яндекс.Метрика