Whitening Cream av pigmentflekker: de mest effektive alternativer
 Problem pigmentering kjent for mange mennesker førstehånds. Ofte denne plagsomme kvinner står overfor i løpet av svangerskapet. For bedre å forstå hvordan bleking krem ​​fra alder flekker, forstår de viktigste årsakene til dannelsen av en kosmetisk feil.
 Årsaker
 Utseendet av pigmentering forbundet med ujevn melanin, forårsaker kroppen områder mørkere farge. Hovedårsaken er ansett som skadelig effekt på huden solenergi UV-stråler. Krenket melanin og i ujevn påføring av kosmetikk eller solkrem bruke kremer og oljer, som har lang holdbarhet utløpt.
 Flekker dannet som et resultat av langvarig eksponering for sol kan vises umiddelbart, men selv to eller tre år. Provoserer deres utseende ved hjelp av sminke når du besøker stranden og soldekk, samt feil valg av kosmetisk innhold. Andre faktorer er:

 stresset;

 graviditet;

 tilstedeværelsen av forskjellige interne sykdommer.

 Blekemiddel flekker bruker krem
 Se forekomsten av pigmentflekker, må du begrense tiden som brukes i direkte sollys, og deretter fortsette å eliminere den. I dag er det mange måter å bli kvitt dette ubehagelig kosmetisk feil. Bruk av bleking kremer - en av de mest populære og rimelige metoder for kamp.
 Ofte en person som støtt på dette problemet begynner å lete etter effektive selv krem ​​uten først å rådføre deg med legen din. Og det var makt til å etablere profesjonell hudtype og utelukke muligheten for allergi mot bleking krem. Før bruk av et produkt, internett kan lese anmeldelser av folk som har brukt det. Så hva er kremen bleker flekker?
 Hvithet krem ​​på kvikksølv
 Den mest effektive i kampen mot denne kosmetisk feil er en krem ​​som inneholder kvikksølv. Men sin søknad har flere kontraindikasjoner. Dermed er kremen forbudt for kvinner under graviditet og ammende babyer og folk med nyresykdom og leveren.
 Før påføring av krem, sørg for å sjekke ut hvordan det vil reagere på huden. For denne krem ​​påføres på albuen og så i løpet av dagen. Hvis ubehaget er ikke der - det kan trygt brukes. En ting: ikke glem om kvikksølv toksisitet og ikke bruke krem ​​for en lang periode.
 Ved hjelp av rik krem
 Bli kvitt de ekle flekker på huden, kan du bruke bleking kremer som har en fettete basis. I løpet av de første to ukene av produktet ikke bør få lov til inntrengning av vann behandlet hud. Denne tilstanden er beskyttelse mot alvorlig irritasjon. Under bruk fett krem ​​hud rengjøres med spesielle kremer.
 Kinesisk respons på problemet med pigmentflekker
 Det er veldig populært på grunn av høy effektivitet i kampen mot pigmentflekker er kosmetiske kits laget i Kina. Kinesiske bleking kremer bestå av ulike urter og komponenter av animalsk opprinnelse. For mange kvinner, disse kosmetikk er den beste, fordi etter en uke med bruk synlige resultater - synlig opplyste flekker. Husk at virkelig effektive kremer som selges i apotek eller distributører av medisinske kosmetikk.  
Svart reddik skallethet
 Mange forskere har en tendens til en enighet om at den helbredende egenskaper av svart reddik forhindre håravfall. Det er svart reddik skallethet er effektivt, som har et høyt innhold av sporelementer slik som sink, kalsium, silisium og svovel, som er en nødvendighet for god hårvekst. Når kroppen begynner ulempen av disse høyt ønskede elementer, kan snart begynne tidlig balding eller grånende hår.
 Skyllinger, sjampo og balsam, som inkluderer svart reddik, bidra aktivt til regulering av talgkjertlene i håret. De anbefales å bruke minst 3 ganger i uken.
 Svart reddik juice utstråler skarp, som har alle de viktige vitaminer og mineraler. Det er veldig frustrerende sover hårsekker og mater dem, og dermed stimulere hårvekst.

 Svart reddik skallethet i folkemedisinen


 Svart reddik skal være grundig vasket for å fjerne alt skallet, rist på middels rivjern eller male i en blender. Den resulterende slurry så vær forsiktig så klemme gjennom cheesecloth å skille juice. Det er dette behovet juice og gni inn i hodebunnen i 30 minutter før sjamponering.
 Svart reddik skallethet vil ha en større effekt hvis den resulterende juice type i sprøyte og sette i hver avskjed hår. Du kan også male svart reddik juice til dannelse og den resulterende slurry gni inn i hårrøttene. Kort tid etter påføring av reddik juice kan være en brennende følelse i hodebunnen. Dette er ingenting å bekymre seg ikke, som en svart reddik skallethet derfor nyttige Skiller av sin meget sterk konsentrasjon av juice, men hvis tåle brenning er ikke lenger mulig, bør du vaske av masken før den avsatte tiden.
 For raske og merkbare resultater denne prosedyren må gjentas flere ganger. Vanligvis etter 3-4 svart reddik juice gni skallet områder av hodet kan se vidrostayuchyh lo hår.

 Shampoo med tilsetning av svart reddik


 Veldig effektivt mot hårtap sjampo med svart reddik. For å gjøre det, bør du:

 2 hoder av stor reddik

 1 rå eggeplomme

 1 liten sitron

 Svart reddik gni på et fint rivjern og klem saften. I egenskap av vanlig sjampo legge eggeplomme, sitronsaft og en halv kopp med svart reddik juice. Gni hodebunnen forsiktig massert i ca 2 minutter. Skyll med kaldt vann med eddik.
 Også svart reddik skallethet god hjelp, hvis du regelmessig bruker masker basert på det.  
Hvordan å fremskynde hårvekstDet antas at håret vokser et par inches i en måned, men hvis du ønsker å fremskynde hårvekst, bør du lytte til noen av våre anbefalinger.
Hver jente drømmer om et storslått langt hår, men, dessverre, ikke alle kan skryte av hva naturen skjenket. Det viser seg at noen mangler bare vanlig sjampo og periodisk bruk av spesielle masker, men andre må foreta kontinuerlig kamp for noe å fremskynde hårvekst.
Men la oss tenke hvis en jente er så viktig å akselerere hårvekst og for de fleste er det ikke spiller noen rolle? Selvfølgelig, alle er fri til å velge sitt aller beste hårklipp. Men hvem kan argumentere med ideen om at langt hår - er en av de viktigste attributter av skjønnhet og femininitet? Det er derfor det er nødvendig å prøve og fremskynde hårvekst å snu, selv trendy, men en snarvei til elegante fletter, som den naturlige vekstraten er svært lav. Hvis du ikke ønsker å lide i å prøve å fremskynde hårvekst, kan du selv søke prosedyren forlengelse.
Men dersom slike tiltak ikke er for deg, vil du måtte jobbe hardt for å fremskynde hårvekst, og tilbringer mye tid. Vi tilbyr flere effektive anbefalinger som vil fremskynde hårvekst, korrigert så ikke den beste hårklipp og bidra til å gjøre dem tykkere og hennes hår - attraktiv.
Beste tips

Stige og pleie håret ditt avhenger av om du kjører livsstil. Derfor, for å fremskynde prosessen, bør nøye overvåke deres kosthold. Alle produktene du bruker, må nødvendigvis være frisk, høy kvalitet og nyttig, i tillegg, ikke glem å ta med variasjon i kostholdet ditt. Hvis du gjør det, sørg for at du kan fremskynde hårvekst, fordi kroppen din vil motta alle nødvendige materialer og mineraler.
Ikke glem at ikke hjelpe fremskynde hårvekst vaner som røyking og alkoholforbruk. Erstatte tidsbruk med et glass i hånden eller savner på trening og til slutt en full og sunn søvn.
Det er også viktig å forstå at hastigheten opp hårvekst uten forsvarlig omsorg og hodebunnen vil ikke fungere. Nærme nøye apparatet og styling, som overdreven bruk kan være skadelig. Men når du vasker hodet, deretter tilbringe litt massasje, og starte en douche. Vel, selvfølgelig, vil bidra til å fremskynde hårvekst og forbedre sin helse spesielle masker som du kan kjøpe på et apotek eller handle og forberede deg selv.
Ved hjelp av naturlig rettsmidler
For eksempel er det antatt at de mest effektive hårvekst kan akselerere innpakning og masker olje-basert. De er ganske lett å forberede seg hjemme, fordi alt som trengs - er bruk for en time før du vasker hodet av en blanding av mandel og lakserolje i like proporsjoner. Neste må du vikle hodet med folie og pakk den inn i et håndkle og så bare vaske godt med mest vanlig sjampo. Vel, hvis etter du vasker skyll håret avkok av kamille.
Også stor hjelp hastighet opp hårvekst er verktøy som irriterer hårsekkene. Det faktum at som et resultat av deres innflytelse blir sterkt forbedret blodstrøm, og følgelig forskjellige næringsstoffer. Disse maskene inkludere de som inneholder en slags sennep eller rød pepper. Disse midlene er grunnlaget for masker som kan akselerere hårvekst fordi de forårsake en svak brennende følelse. Påfør denne masken du trenger å rengjøre fuktig hår, men det er nødvendig å bruke hansker eller bomullspinne. Som i den forrige saken, etter påføring av wrap og vikle hodet med et håndkle. Slik maske må holde i minst 20 minutter, og hvis du kan vente, og deretter fortsette prosedyren til 40 minutter.
Men husk at for å fremskynde hårvekst, trenger du å gjøre denne prosedyren en gang i uken. Hvis du putter en maske mindre, effekten er svært liten. Men jo mer hyppig bruk er også uønsket fordi stedet akselerere hårvekst, tjener du et problem med hodebunnen.  
Яндекс.Метрика