Hvordan du skal behandle såret etter flåttbitt?
 Sen vår, sommer og tidlig høst - den tiden når det er varmt, og vi alle elsker naturen, hvor det i tillegg til moro og god oppførsel tid forventer vi flere og ulike farer. Eksempler på disse farene kan være insekter som finnes i nesten alle breddegrader - flått. De fleste midd angripe en person mellom slutten av mai til slutten av juni. På et sted der det er vegetasjon, kan du bli stukket. De fester seg til kroppen ikke umiddelbart plassere kan velge den mest passende for sine mørke gjerninger av noen timer, noen ganger til og med dager. Så hva du skal gjøre hvis du flåttbitt og hvordan å behandle såret etter flåttbitt?

 Flått er av leddyr, edderkopper klasse. Deres størrelser varierer 005-30 mm. Totalt for øyeblikket kjent for vitenskapen for mer enn 20 tusen. Arter av flått. Disse insektene bære på en rekke infeksjoner, den tyngste av dem - den flåttbårne encefalitt. Denne sykdommen er preget av betennelse i hjernen, symptomer på noe som er feber, hodepine, ulike lidelser av bevissthet.
Hvordan du skal behandle såret etter flåttbitt?


 Faktisk er flått ikke sitter i trærne, som mange tror, ​​de fleste av dem lever i gress, lave busker, plener, etc..d. Ofte er de i en avstand på 5 cm til 1 meter over bakken. De er plassert på slutten av grener eller gress, og la fram den følsomme foran ben som tjener dem både kropp berøring. Det samme mite klamrer seg til beina på offeret, vanligvis i knærne eller hoftene, noen ganger under. Kryss av krypende på kroppen, på jakt etter den mest gunstige plassen å suge. Disse parasitter er noen områder av kroppen, som er deres foretrukne, aksillær og inguinal område, baksiden av halsen, bak ørene eller hodet plass for knærne. Så hver gang du kommer tilbake fra naturen, sterkt anbefalt å inspisere disse stedene, men det er ønskelig å undersøke alle andre områder av kroppen. Det er best å sjekke kroppen før du gikk inn i dusjen og vaske alle klærne der du går for en spasertur ved høye temperaturer. 

 Flått er liten størrelse før nasosutsya blod, så de er ganske vanskelig å legge merke til. Foruten flåttbitt er ikke ledsaget av noen smerte eller kløe, som de sammen med spytt injiseres smertestillende, så føler det er nesten umulig.
Hvordan du skal behandle såret etter flåttbitt?


 Hvis du likevel funnet en hake på, ikke heve panikk og prøve å fjerne den så raskt som mulig. For å gjøre dette, bruker pinsett, i alle fall ikke berør insekt hender, da dette kan være en smittekilde. Før du fjerner flåtten bite behandle noen antiseptisk, og deretter dryppe på ham litt vaselin olje. Få parasitten bør vыkruchyvayuschymy bevegelser. Fjerne forsiktig flåtten med pinsett, sørg for at det var hele, må hodet ikke forblir i kroppen, fordi det kan føre til infeksjon og pussdannelse. Hvis flåtten er fortsatt blakk og en del av det forble i hud, prøv å trekke den ut med en nål som du trekke ut splinten, det er ganske enkelt.

 Hvis du ikke kan fjerne flåtten selv, ta kontakt med nærmeste klinikk hvor du fjerner det profesjonelt. Ved tvil, ikke et insekt vektor for smitte, bør tick plasseres i en krukke med bomullsdott dynket med vann tett og ta med til et laboratorium i 2-3 dager etter bittet. Der vil du kunne si sikkert om flåtten vektor for smitte.

 Etter fjerning av parasitten i huden forblir små sår, men ikke bekymre deg for dette, drar hun raskt og på tide huke bort i de fleste tilfeller ikke medfører noen infeksjoner. For utvikling av parasittinfeksjon i legemet bør være i det minste 36 til 48 timer, i tillegg, flått bære encefalitt i alle regioner i Russland. Imidlertid vil legen må gå, unntatt som flått bære encefalitt og andre infeksjoner som Lyme sykdom.
Hvordan du skal behandle såret etter flåttbitt?

 Hvis ingen erytem utvikler seg, er det ikke behov for bruk av antibakterielle stoffer som et forebyggende tiltak, kan den bare gjøre skade. Spørsmålet om hva behandle sår etter flåttbitt.

 Det er spesielle stoffer som kan håndtere såret. De kan finnes i alle apotek i byen din. Man kan også behandle morgenen eventuelle antiseptiske oppløsninger, som for eksempel etylalkohol, jod eller hydrogenperoksyd. Den indre delen morgen anbefalte behandlingen strålende grønn (i vanlige folk - strålende grønn), men ingenting bortsett fra ham, da dette kan forårsake brannskader. Hvis du krysser av bitt i en region som ikke er gjenstand for risiko for hjernebetennelse, så det er nok. Hvis du blir bitt av et insekt i en region der det er fare for kontrahering, anbefales det etter behandling sår antiseptisk å se en lege for å passere tester og videre behandling om nødvendig. Dessuten er leger rådes til å søke intens oppvarming til to timer for tre dager hvis det er mistanke om at parasitten var fortsatt en bærer av smitte.

 Når du går inn i skogen, vier spesiell oppmerksomhet til sine klær. Kroppen må ikke utsettes områder som parasitten kunne finne feil. Bukser beste sko å fylle. Yttertøy må være tett til halsen krage. Sko bør også velge autarki.
Feysbildinh - øvelser for ansikt
 Kvinner uten alder og nasjonalitet, prøver å holde sin skjønnhet og forsinke aldring. Noen har tydd til et bredt spekter av tjenester kosmetikk og estetisk medisin for å stramme ovalt ansikt, fjerne rynker og rynker ; andre bruker dyre kosmetiske produkter. Men det viktigste verktøyet for utvidelse av ungdom er ikke å bekjempe aldersrelaterte endringer og forebygging av aldring.

 Øvelsene som tar sikte på å korrigere ovalt ansikt, Har revolusjonert med advent carol Maddzhyo unikt program. Som en erfaren kosmetolog i 2002 hun utgitt en bok og video kurs som inneholder program skulpturell treningsøvelser person. Gjennom årene har hun dukket opp mange tilhengere. I sine leksjoner Carol lover ikke bare å eliminere tegn på aldring, fremme kvinner som krysset omfanget av middelaldrende, men også for å gjøre funksjoner mer raffinert og sofistikert, uten å ty til plastisk kirurgi.


Feysbildinh - øvelser for ansikt


 Essensen av øvelser for å korrigere ovalt ansikt og generell foryngelse er å styrke ansiktsmusklene og gi dem tone. Feysbildinh trollbinder sitt tilgjengelighet den kan brukes hver kvinne, uavhengig av deres økonomiske situasjon og sysselsetting. Det tar omtrent ti minutter om dagen og kan gjøres hjemme. Gymnastikk for enkeltpersoner gjør arbeidet alle ansiktsmusklene. Dette gjør at du kan laste inn i en kort tid å bli kvitt unnlatelse øyenbryn hengende århundre, sagging kinn, hake og hals. Trene gir energi ovalt ansikt, gi ham en entydig banen, fjerne poser og rynker øyne justere nasolabiale folder, hengende munnvikene løft og trekk haken. Hud defekter elimineres naturligvis, uten bruk av injisert kollagen, botulinumtoksin og hyaluronsyre.

 Mosjon, fjerner rynker i pannen og lar heve øyenbrynene senket

 - Peker fingre plassert i midten av pannen, slik at de er plassert i parallelle øyenbrynene. Ved å gi et lett trykk, trekker fingrene ned nærmere øyenbrynene og bo i den posisjonen. Se oppover til toppen. Ikke slappe av fingrene og ikke flytte dem begynne langsomt heve og senke øyenbrynene. Gjenta til fremveksten av en brennende følelse eller trykk i musklene. Etter trening, bør du massere øyenbrynene lette sirkulære bevegelser.


 Øvelse som gjør det mulig å heve munnvikene

 - Klem forsiktig og strekke leppe munnvikene slik at de blir solide knuter. Ikke anstrenge hendene, sette pekefingeren til hjørnene av leppene. Fortsett å strekke lepper, vekselvis danner bitte smil og vice versa, senke hjørnene av leppene. Utføre denne øvelsen 10-15 ganger, deretter lett banke pekefingrene i munnvikene 35 ganger. Trening hjelper også å glatte ut rynker på leppene og rundt dem.

 Øvelsen sikte på å eliminere de nasolabial foldene

 - Presentere midtpunktet av de øvre og nedre lepper. Åpen munn, anstrengende og trykke leppene til tennene, slik at det så ut som en klar tynn oval. Potyrayuschymy bevegelser med en lett berøring, holde peker fingre i retning fra hjørnene av munnen hennes opp i nesevinger, og vice versa. Fortsett utførelse inntil brenn nasolabiale folder. Når det skjer, bør du begynne å banke pads pekefingrene i samme retning opp og ned i 30 sekunder.


 Øvelsen strammer ovalt ansikt og eliminerer slapp hake og kinn

 - Åpne munnen, rullet seg i underleppen og tennene for praktisk å plassere den på kjeven. Trukket tilbake munnvikene; overleppe tett til tennene. Plasser pekefingeren på haken for å gi mild støtte. Sakte åpner og lukker kjeven bevegelser tegne. Gjennom dem, bør haken presse frem ca 1 cm Føler varmen i kote ovalt ansikt, hals slappe av og ta hodet tilbake, så opp til haken parallelt til taket. Hold hodet i denne posisjonen i et halvt minutt.


 Øvelse for en ren, vakker utsikt. Fjerner rynker, poser og plukker opp hjørnene av øynene

 - Plasser fingertuppene på den ytre og indre øyekrok, forming på ansiktet med fingrene bokstaven W. gi hendene lett trykk. Utsikten bør rettes oppover mot kronen. Anstrenge øynene, gjør soschuryvayuschee bevegelse med kraft, følelse i takt med muskel under fingrene dine. Zischulyty og slappe vekselvis 10 ganger, så hold øyelokkene i en anstrengt tilstand i 40 sekunder.


 Øvelser for å jevne rynker på halsen hennes og løfte

 - Den mest effektive og praktiske, vil denne øvelsen skal utføres i liggende stilling. Omfavne halsen med begge hendene til håndleddene tett kontakte hverandre, og fingrene var på side områder i nakken, tett klamrer seg til dem. Hev hodet og foran på halsen fra gulvet omtrent en tomme og bo i den posisjonen i noen sekunder. Forsiktig slippe hodet tilbake og sakte gjenta et sett med bevegelser 35 ganger.

 Alle øvelsene skal utføres i en avslappet og behagelig kroppsstilling, bedre sittende eller liggende. Start med å varme opp ansiktsmusklene - lett selv-massasje.

 Jevnlig utføre alle øvelser, kan en kvinne oppnå utrolige resultater. Forfatterne anbefaler trening med feysbildinha ta et bilde før de daglige aktivitetene og deretter - etter 2-3 uker. Trenere hevder at på så kort tid, kan du merke de første fruktene daglige aktiviteter.

 I tillegg til å stramme ansiktsmusklene og forebygge aldring feysbildinh jevner hudtonen, slik at det er glatt, og glødende rosa inni. Huden blir glatt og får en normal tone. Som et resultat av den generelle formen for trening en person blir frisk, tretthet forsvinner og justert andre defekter i form av rynker, rynker og folder.  
Яндекс.Метрика