Den rette for en kald under svangerskapet
 Pålitelig og trygt rette for en kald under svangerskapet - en nese dråper er gjort på en naturlig basis. Du må heller ikke glemme å vaske nesen, er det solgt i et apotek saltvann eller du kan bruke ferdiglagde preparater laget av sjøvann og salt. Du kan også vaske avkok av kamille og salvie.

 Folk rette for en kald under svangerskapet


 Ha en god effekt dråper fremstilt av gulrot eller eplejuice. Det bør settes 6-8 dråper i hvert nesebor sirkel tre ganger om dagen.
 I tillegg kan du forberede deg brus-tannin slipp. For å gjøre dette, ta en teskje av te og legge til en kopp kokende vann, legg på brann og kok i 15 minutter. Når te er avkjølt, belastning og legge en teskje natron. Dryppe en oppløsning bør være en pipette inn i hvert nesebor 3 ganger om dagen

 Søknadsprosedyrer som et middel tonn kald under svangerskapet Selvfølgelig, graviditet sveve ben eller sette sennep forbudt, men du kan bruke lokal varme. For eksempel, for å bære på sine føtter varme ullsokker, kan varm nese bli kokt egg eller en pose med varmt salt eller sand. Imidlertid være svært forsiktig for ikke å bli brent.

 Følgende prosedyre er inhalert, mest effektive løk-hvitløk innånding. Du må skjære løk og hvitløk og hell kokende vann i tekanne. Vekselvis puste hvert nesebor prystavlyayuchy dem å tut. Varigheten av slike prosedyrer er fem minutter og ikke overdriv, for ikke å brenne neseslimhinnen.

 Også, ikke glem å ventilere rommet, så du hele tiden puste frisk luft.

 Neste rette for en kald under svangerskapet er en massasje som reduserer nesetetthet. Det er nødvendig å lett massere punktet i de ytre begrunnelse neseborene. God effekt vil være hvis du vil bruke under en massasje balsam stjerne. Det er nødvendig å bruke balsam til hjørnene av neseborene, whisky og andre områder hvor du føler ubehag. Denne fremgangsmåten kan utføres to ganger om dagen.

 Selvfølgelig, rennende nese, som oppstår under graviditet bør behandles umiddelbart, som i dette tilfellet, er det vanskelig å puste, ikke bare deg, men også din baby. Så prøv å velge den mest trygg behandling av rhinitt. Husk også å alltid konsultere legen din som kan fortelle deg og gi råd til ikke bare effektivt middel for kaldt, men som ikke vil ta skade for deg og barnet ditt.  
Sykdommer i bryst
 Selvfølgelig er helse i seg selv alltid gir skjønnhet - og dette er en god farge, god stand - uten sår, herpes og andre, og gode tenner og negler og hår i denne serien og ignorere kvinners bryster helt umulig for er den viktigste egenskapen av kvinnelig skjønnhet. Hvordan ta vare på helsen til brystene? Husk å starte sine sykdommer, men ikke det verste, som samtalen om brystkreft - en separat problem.
 Sykdommer i hud og vev
 Huden på brystet og er underlagt det subkutane fettvev kan være noen sykdom preget av hud og fett generelt - streptoderma, byller, carbuncles, etc. Kliniske funksjoner og behandling generelt forskjellig fra sykdommer slike andre nettsteder. Tro mot brystet, de er mye mindre vanlig - men hans bryst kvinner er stort sett nøye, men fortsatt gjør en BH beskytter. Egentlig er dette og forebygging - prøv å holde brystene fra bunnen av, skrape, insektbitt og andre småskader. BH bør ikke være stram, uansett zdavlyuvav ikke gni brystet, og hvis du behandler uten den, den uønskede grov stoff som kan skade brystvorten og areola.
 Skader og brannsår
 Den vanligste skaden under bryst ment slakting. Om lidenskap som følge betydelige traumer vil ikke snakke, snakke om hverdagslige skader. Og min her - en sjelden situasjon. Det verste resultatet av en slik skade - hematomdannelse. Derfor, som et resultat av hematom er vanskelig å forutsi - det kan løse opp og kan organisere og uschilnytysya, forlot en slags "zhelvakom" brystet, og kanskje fester. Forresten, ikke så sjelden, og andre slags skader - forbrenninger. Behandlingen utføres etter alminnelige regler for alle brannskader. Men det er hva du bør være oppmerksom - dette er for å bli solbrent. Det er amatør soling uten BH. Jeg gjorde ikke noe galt her, men det er brystvorten og areola bør alltid være beskyttet mot direkte sollys - de kan lett "brenne".
 Pyoinflammatory sykdom
 Pussdannelse av brystkreft kan være en lignende lokal abscess og diffuse - lik phlegmon. Men oftere begrepet "mastitt" bare indikerer kronisk betennelsessykdom i brystvevet. Noen mener at det er bare skjebnen til ammende kvinner, men det er det ikke. Faktisk, postpartum mastitt ta brorparten av all mastitt, men de er ikke forbundet med amming. For eksempel, som en forlengelse av hudsykdommer, av disse er nevnt i foregående ledd, eller som et resultat av traumer og hematom fester. Hvis forebygging av mastitt klart nok (for å unngå pustular hudsykdommer, skader, rettidige og tilstrekkelig behandle dem hvis de fortsatt har noen), deretter amming postpartum mastitt forebygging viktigere - tilstrekkelig pumping melk. Enhver forsinkelse melk - en yngleplass for bakterier.
 Utflod fra brystvorten
 Galaktoré - Melken fra melkekjertlene av førstegangsfødende kvinner eller som har fullført amming. Oftest er det observert i hyperprolaktinemi, skjoldbruskkjertelen til å redusere sin funksjon. Men i mange tilfeller er årsaken galaktoré ikke satt, og kan ikke - såkalt idiopatisk galaktoré). Graden av galaktoré kan variere betraktelig - casual galaktoré, valg av enkeltdråper med sterk trykke brystvorten rikt utvalg når du klikker på brystvorten, spontan separasjon av melk. Hvis hormonelle lidelser er ikke, gjør da en spesiell behandling, og ofte ikke holde.
 Mastopatia
 Dette er sannsynligvis den vanligste bryst sykdom. En annen hyppig navn for mastopatiy - dishormonal hyperplasia. Faktisk, siden denne andre navn er lett å beregne at bryst selv ikke som en sykdom, som et resultat av hormon ubalanse hos kvinner. Risikofaktorer som fører til utvikling av mastitt, oftest menstruasjons dysfunksjon, kronisk betennelsessykdom i livmoren, skjoldbruskkjertel, lever, bukspyttkjertel, mer enn to aborter en historie av traumatiske situasjoner, psykoseksuelle forstyrrelser. Helst presis definisjon av de bakenforliggende årsakene til mastitt, som behandling må rettes i første omgang det. Det er posyndromnoe behandling direkte til brystet, som er primært rettet mot å fjerne visse ubehagelige symptomer. Ofte graviditet og fødsel kan kurere denne mastopati. Uansett hva det var, ikke glem å behandling med jevne mellomrom vise legen din og gjennomgå årlig inspeksjon mamolohichni. 
 Godartet Utdanning
 Slik formasjon oppstår i brystet er mye mer vanlig enn ondartet. Disse inkluderer fibroadenoma, lipoma bryst og cyster. Når det gjelder sistnevnte, på det nåværende stadium er lett behandles - cystene punktering er utført under ultralyd og innhold utvinning. Som fibromer og lipomas, som regel, vitnesbyrd til deres fjerning bare kosmetisk. Her, derimot, bør du tenke - hva er bedre: en liten enhet som ikke er synlig og namatsuyetsya hardt eller arr på brystet (ikke alltid garantere at arret vil være lite merkbar selv ved å pålegge kosmetiske masker). Men hvis det ikke er medisinsk indikasjon for fjerning av en utdannelse, spørsmålet om fjerning bør endelig bestemmer bare kvinnen. Til slutt må vi nevne en annen godartet utdanning - intraductal papilloma. Det er manifestert blødning fra brystvorten. Etter ytterligere undersøkelse (for å utelukke brystkreft) utføres fjerning av de berørte duct. Dette terapeutisk og diagnostisk prosedyre en gang, så det er umulig for slike situasjoner utelukke ondartet papillær adenokarsinom.  
Humper på baksiden
 Avslørt på baksiden bump kan bety formasjonen, kalt lipoma. Det er en haug med fett avrundet. Folk kaller det wen, og det kan dukke opp i hvilken som helst del av kroppen. I Lipo kan ignoreres, med mindre det begynner å bringe ubehag kontinuerlig vekst. Konsistens wen viskøs og tett på samme tid. Hvis famle fingrene, virker det som det "flyter" under huden, men er knyttet til ett sted.
 Nummeret er ikke alltid begrenset til én trening. De ofte vises på flere steder, for eksempel skuldre, hode, mage. I hodebunnen kan bli funnet på baksiden wen eller nærmere pannen. Her fibertykkelse mindre fordi Lipo oppdage enklere. Det er mindre tett enn er, for eksempel i magen. Dette mønsteret er sett hos alle pasienter - wen tetthet enn i områder med et tykt lag av fett.
 Hvorfor wen?
 Medisin forklarer lipomer blokkering av talgkjertlene, som resulterer i subkutant fett samler seg på ett punkt. Hvorfor er blokkering? Eksakte svar legene ikke gi, men ofte en metabolsk ubalanse, og nesten alltid - arvelig faktor. Forklaring vare samme livsstil, aktivitet, gastronomiske vaner også ikke bekreftet.
 Tradisjonell medisin antyder sine argumenter, vises lipomas etter slagging kroppen. Men observert at de ikke forsvinner ved å ta mange rengjøring av tradisjonelle metoder. Størrelse wen ikke begrenset, kan de vokse kontinuerlig eller slutte å vokse når som helst.
 Utdanning kan presse eller punktering nål dyppet i alkohol hvis den har en størrelse på opptil 2 mm og er nær hudoverflaten. Men det er nesten alltid gjenoppstår. Merk at denne metoden for å bli kvitt lipomas er ekstremt uønsket og krever grundig desinfeksjon.
 Nåværende behandlinger
 Størrelse lipomas mer enn 3 cm er en indikasjon for fjerning hvis det forstyrrer pasienten fysisk. Dette gjelder spesielt for barn. De fører en aktiv livsstil kan påvirke wen, rozdryapaty, skade den. På hodet kan det utilsiktet kam kam. Truet spredning av smitte betennelse med alvorlige konsekvenser.
 Lipoma kan se ut som en vanlig klump på baksiden av barnet, og foreldre må da undersøke den ved hjelp av ultralyd for å kontrollere riktigheten av diagnosen. Celler wen ikke utarte til ondartet, men kan kombineres med bindevev og sirkulasjonssystemet. I det sistnevnte tilfelle er operasjonen mer komplisert, siden å gjøre søm fartøy.
 Vanlige behandlinger for lipomer anvendes i det første trinn av sitt utseende, når mengden ikke overstiger 05 cm. Populære måter: søker en slurry av hvitløk blandet med olivenolje. Også sette et nytt ark av gull film bart eller rå egg. Det skal bemerkes at bruk av aggressive metoder for selv beskytter ikke mot degenerering av cellene, betyr dette ikke gi noen garanti for medisin.
 Hvis det var en kul på hodet, la merke til at når hun tok stor, engasjere selv forbudt. Videre vil det ikke føre til de forventede resultater. Det faktum at vi ikke skal bare bli kvitt fett utbredt, men fra skallet. I dette tilfellet, ved hjelp av moderne metoder for fjerning. Totalt er det flere metoder:
 - Skjære med en skalpell;
 - Endoskopi;
 - Bruken av laseren;
 - Radio-bølge fjerning.
 Skjær wen skalpell - den enkleste måten å fjerne det. Det har sine ulemper - bruk av anestesi, pasientens opphold på sykehuset i minst en dag, tilstedeværelse av postoperative arr. Men det er fordeler kirurg overvåker visuelt komplett rengjøring av fett, warrants tilbakefall.
 Bruken av et endoskop unngår en punktering, men formen og utstrekningen av spire lipomer ikke alltid gjør det mulig å fjerne den ved denne metoden. De mest moderne metoder - bruk bølger laser eller radio. De gir en god kosmetisk effekt av mangel på arr, men er kontraindisert hos pasienter med pacemaker.  
Яндекс.Метрика