Hva er en lipomaLipoma kalles godartet svulst som består av fettvev. Folket Lipo kalt "wen".Dannet lipoma ofte på steder hvor fett - på rygg, nakke, rygg eller mage, og kan være forskjellige størrelser og tettheter. I svært sjeldne tilfeller vises lipoma på de indre organene i mage-tarmkanalen, bryst, hjerne, lunger, bein eller myk muskelvev. Noen ganger er det flere lipoma, som forekommer hovedsakelig hos kvinner i midten alder og personer med sykdommer i det endokrine systemet.
Beskrivelse lipomas
Lipoma, dannet under huden, forårsaker ingen skade. Subkutan lipoma er en bevegelig pakning, av lignende konstruksjon som Mandarin. Pomatsavshy lipo, kan du oppleve at det også består av myke segmenter eller mer tett.Faktisk er denne akkumulering av fett som samler seg i binde kapsel. Hvis du prøver å presse deg selv fett, mislykkes det fordi kapselen vil forbli på plass og fortsette å akkumulere fettvev. Sykdommen er vanligvis asymptomatiske og er trygg, som lipoma ikke metastasizing og ikke degenereres til en ondartet svulst, ødelegger ikke vev og forårsaker ingen symptomer.
Hva er en lipoma

Mye mindre vanlig diffuse lipoma, som har binde kapsel.
Størrelsene varierer lipomer. Det kan være på størrelse med en ert eller med en liten melon. Omsider lipoma kan øke, samler fett. Noen ganger, etter å ha nådd en viss størrelse, lipoma henge ned, og grunnlaget for mye tynnere som forårsaker ubehag. I en slik ekstrem stadium av sykdommen kan være svært farlig, ettersom det er mulig nekrose av vev og blod stagnasjon. Men dette skjer sjelden, ofte lipoma forblir uendret i mange år.
Årsaker til lipoma
Fortsatt etablert ikke en vitenskap den eksakte årsaken til dannelsen av lipomer. Vi vet bare at det fører til blokkering av talgkjertlene.Derfor kan det konkluderes med at den viktigste årsaken til wen er galt metabolisme.Hvis kroppen er ikke nok regulatoriske proteiner, kan dette føre til dannelse av svulster. Wen er veldig ofte en følgesvenn av diabetes.
Også lipoma kan være arvelig sykdom og dannet en ganske ung alder.
Diagnose lipomas
Hva er en lipoma

Allerede på den første undersøkelsen lipo kirurg kan diagnostisere. Noen ganger, hvis svulsten oppstår på overflaten av indre organer og muskler, trenger du en ultralyd eller røntgen. I slike tilfeller vil legen gjør også en punktering for å ta en prøve av materialet fra tumoren.

Behandling av lipomas vist bare i tilfeller hvor svulsten pasienten bringer alvorlig ubehag eller forstyrrer normal funksjon av organer, klemme dem.
I utgangspunktet Lipo fjernet rent kosmetiske formål.
Fjern lipoma kirurgisk
Nå til dags, leger utviklet et tilstrekkelig antall effektive metoder for å fjerne wen. Riktig behandling kan være en lege.
Hva er en lipoma

Det finnes flere typer operasjoner:
- Den mest enkle og effektive av disse er at kirurgen lager et snitt og fjerner lipo med kapselen. Denne operasjonen vil ikke ta mer enn en halv time og er utført under lokalbedøvelse. Men dersom svulsten har nådd en stor størrelse, så den er fjernet under narkose. I dette tilfelle kan kreve sykehusinnleggelse i et par dager.
- Det er en ny minimal invasiv metode: hjelp mynyэndoskopa Lipo fjernes bare inne i kapselen, og deretter kontrollere at den er fullstendig.
- Også praktisert lipoma fettsuging hjelp lypoaspyratora når et lite kutt gjennom fettet er fjernet fra kapselen. Denne operasjonen er kun indisert for liten størrelse svulster.
- Nylig, for å fjerne små Lipomas leger praktiserer radiobølge metode. Etter det er igjen på huden arr og arr, og pasienten kan forlate legekontoret innen 20 minutter etter operasjonen.
- Det er også mange populære oppskrifter mot lipomas: anvende Kalachoe blader og hestehov, komprimerer burdock rot med vodka, kremer med hvitløk og løk. Noen eksperter på tradisjonell medisin rådes til å spise en dag for et par skjeer av kanel.

Vanligvis er disse verktøyene er ikke effektiv i det hele tatt, siden den nødvendige behandlingen kan være en lege.
 Også legmann kan lett forveksles med noen lipo ondartet dannelse, som fører til uopprettelig konsekvenser. Det er bedre å ikke selvmedisinering, og umiddelbart søke kvalifisert hjelp i alle tilgjengelige medisinske institusjoner.  
Hvordan bli kvitt hudormer på nesen? Oppskrifter masker med naturlige ingredienser

 Sorte prikker på nesen - den såkalte åpne kamedonы, dvs. porer, som skitt og overflødig talg. Tenke på hvordan å bli kvitt hudormer på nosuv hjem, mange mener at deres ekstrudering - den mest effektive måten. Faktisk er det ikke. Sorte prikker på nesen er den såkalte T-sonen, hvilket betyr at de må håndteres meget forsiktig, da en meget stor mulighet for infeksjon. Derfor det beste alternativet vil fortsatt forskjellige kosmetikk.
 Bli kvitt hudormer: klar betyr
 Sannsynligvis de fleste av dere har møtt strips for å fjerne hudormer, som selges i apotek. Prinsippet for slike strimler er meget enkel. Lim den på nesen (det ser ut som en patch), la stå i 15 minutter, fjerne, deretter bruke en vanlig fuktighetskrem.
 Hva er effekten av etablerte bånd? De fleste av dem som hovedkomponent omfatter kull. Det er en naturlig sorbent som trekker ut fra porene forurensning og overflødig talg. I tillegg blir de vanligvis impregnert med forskjellige ekstrakter som mykner og lindre huden. Disse stripsene kan brukes hvis du er interessert i hvordan å bli kvitt hudormer på nesen, som allerede har dukket opp. Men hvordan å hindre dannelsen av nye? Du kan bruke hjemmelaget maske yskrabы.
Hvordan bli kvitt hudormer på nesen? Oppskrifter masker med naturlige ingredienser

 Hjemmelagde masker mot hudormer
 Som du vet, huden, utsatt for hudormer, krever regelmessig og riktig omsorg. En av de viktigste prosedyrer - er rengjøring med Scrubs (ikke holder mer enn to ganger i uken).
 Havregrøt
 En av de mest populære alternativene - er havregryn. For å gjøre en ansiktsskrubb, ta deg to håndfuller av havre og male dem i en kaffekvern. Du kan gjøre mindre. I alle fall bør melken tilsettes så mye til en tykk homogen masse. Den resulterende blanding ble satt på de områder hvor huden er rammet av sorte prikker. Hold en maske i 10 minutter og vask deretter av. Frest havremel funksjon veldig myk og delikat kratt.
 Havremel maske kan være blandet med en teskje malt kaffe. Få skrubb også et godt alternativ som kan brukes flere ganger i uken.
 Rømme og salt
 Ofte hjemmelaget rømme og skrubb med grovt salt (du kan havet). Andelen er: en spiseskje rømme på en teskje salt. Disse ingredienser blandes og deretter brukt til å vaske som vanlig kratt.
 Kli
 Det finnes flere lignende oppskrifter med kli. Også scrubs kan legge natron, som vanligvis er blandet med fine salt. Imidlertid bør disse bestandene ikke brukes i slike tilfeller, hvis ansiktet er irritert eller betent - de vil sakte helbrede.
 Kefir
 Den mest enkle og effektive maske - kefir. Alt du trenger for det - dette er vanlig yoghurt, du ønsker å vaske. Det skal bemerkes at det inneholder syrer som oppløses overflødig talg og samtidig skånsomt.
 Lotions
 Snakker av kremer, de er flere. Først kan du lage lotion med knust til papirmasse statlige aloe blader (to spiseskjeer av blandingen helle et glass kaldt vann og la stå i en time). Deretter satt på brannen, kok opp og holde på komfyren i noen minutter. Etter denne blandingen kan fjerne fra varme og kjølig. Hun gned T-sonen ansiktet hver dag i morgen og kveld.
 Veletablert lotions basert concoctions av urter - salvie og calendula. De kan også tørke ansiktet flere ganger om dagen.

Hvordan bli kvitt hudormer på nesen

 Sannsynligvis i verden er det ingen slike mennesker som ikke ønsker å gjøre unna med sorte prikker på nesen. Derfor er denne saken svært relevant i dag.
 Slikt som svarte prikker på ansikt skjønnhets kalles komedoner.
 I ungdomsårene, synes oftest svarte flekker, og ofte de er dannet på huden med forstørrede porer.
 Bakgrunnen for deres utseende kan tjene slike faktorer som stress, medisiner med sterke resultater, ikke veldig gunstige miljøforhold, feil kosthold. Sorte prikker kan vises i både menn og kvinner, slik at ingen er immune mot dette.
Hvordan bli kvitt hudormer på nesen

 Metoder for rengjøring.
 1) Underernæring er trolig den viktigste årsaken til deres forekomst. Du bør prøve å spise mindre fet mat, søtsaker og kaffe. Eple cider eddik er stor hjelp rense kroppen for giftstoffer og bidrar til å etablere en prosess med fordøyelsen. I morgen på tom mage løses i et glass vann en spiseskje med eddik og drikke. Er du i tvil så brukt eddik bør ikke fortsette å bruke den.
 2) En annen måte er å forberede infusjoner av urter. Ta burdock rot og løvetann, johannesurt, humle, ringblomst, bloodroot, bedstraw. Hell alt av urter med kokende vann og la det trekke i fem timer. Ta behovet for mat i form av varme for en halv kopp infusjon. Dette kurset skal vare i tre måneder.
 3) Bjørkeblader, salvie, peppermynte, ryllik blomster, calendula, kamille, kjerringrokk bruk for å lage tinkturer. Fra dette skjær å gjøre kremer og komprimerer. To spiseskjeer med blanding av urter, hell en og en halv kopper kokende vann. Insister fortrinnsvis i en termos. La infusjon i to timer, hvoretter det må drenere og kule. Bomull pads trenger å fukte på skjær og tørk huden, fortsetter daglig.
 4) For å rense huden og kan brukes med en maske av havremel. For å starte, male dem i en kaffekvern eller jeksel. Bland med varmt vann til du har en tykk pasta. Blandingen påføres i ansiktet og la stå i 15-20 minutter. Deretter vaske av masken må og nøyaktige bevegelser for å massere de mest problematiske områdene.
Hvordan bli kvitt hudormer på nesen

 Menings kosmetologer.
 Mange skjønnhetseksperter er enige om at den mest effektive måten å bli kvitt ansett vanlige klemme hudormer. Men det må strengt overholde reglene for hygiene og sterilitet.Яндекс.Метрика