Hvordan lage et skudd i baken? Detaljerte instruksjoner for video
 Alle av oss er lært fra barndommen at medisinske prosedyrer bør utføres av fagfolk, som er mange nyanser og krever visse ferdigheter. Men det finnes situasjoner hvor det ikke er noen måte å søke hjelp fra helsearbeider. Så noen manipulasjon må lære å gjøre selv.
 En av de enkleste fremgangsmåter anses intramuskulær injeksjon. Som regel trenger vi ikke kalle dem, men bunnlinjen er fortsatt den samme. Vet hvordan å gjøre et skudd i setemuskelen, bør hver. Nøkkelen til dette følger reglene.
 Hvordan gjøre intramuskulære injeksjoner
 Fra selve navnet antyder at disse injeksjonene gjør en muskel. Og setemuskelen regnes som den mest aktuelle for dette alternativet. Det faktum at dette stedet er ganske stort antall av blodårene til farmakologiske midler startet raskt assimilert av kroppen. Samtidig risikoen for eventuelle skader og skader minimeres, slik at selv om du gjør en feil injeksjon, vil du føle smerte, blåmerke dannet, men de mer alvorlige konsekvensene vil bli.
 Trening
 Men for å forberede for denne prosedyren må være nøye. Selvfølgelig, først må vi lære å lage et skudd i setemuskelen. Først av alt, må du følge sterilitet. Hendene må vaskes grundig med såpe og vann, og bruke medisinske hansker. Sprøyter bør bare bruke disponibel. Velge trenger en viss mengde for å unngå feil av dosering. Du må også rubbing alkohol og bomull. Pre-behov for å fremstille medisin. Vanligvis narkotika selges i kapsler, som ender bør nøye bryte av.
 Detaljerte instruksjoner
 Bomullspinne fuktet med alkohol og tørk området med - det er alltid de øvre ytre kvadrat baken. Sprøyte åpen og rekruttere ham medisiner. Dette gjøres forsiktig for ikke å røre nålen eventuelle utenlandske overflater. Deretter løfter sprøytespissen opp og forsiktig trykket på stempelet for å slippe fra luften. Sprøyten blir sprøytet inn i injeksjons sted valgt for skarpe og presise bevegelser i rett vinkel på setet, og trekk deretter nålen litt over, bare et par millimeter.
 Det finnes legemidler som skal administreres raskt, andre sakte introdusert - det kan leses i instruksjonene. Når sprøyten er tom, trekker hans rask bevegelse, og området med en bomullspinne gnidd med alkohol og litt massasje.
 Hvordan kan stikke barnet?
 Intramuskulære injeksjoner - en av de enkleste prosedyrer. I utgangspunktet er det kraften i hver. Men injeksjoner barn har sine egne særtrekk. Det faktum at barn er vanligvis redd for injeksjoner. I tillegg har de fleste mødre kan også nervøs, og deres nervøsitet overføres kid. Så det viktigste du trenger i denne prosedyren - en sterilitet og mangel på oppstyr.
 Så bør min mor vaske hendene med såpe og slitasje medisinske hansker. Å rengjøre skuffen eller parabol bør utformes narkotika, noen bomull pads, alkohol og engangssprøyte og nål. Den beste rekrutt i medisin sprøyte slik at barnet ikke se. På samme måte som vanlig, du tips delvis bryte ampullen. Hvis du ønsker å presse stoffet i pulverform (for eksempel et antibiotikum), først få en ampulle løsemiddel, så skriv det inn i hetteglasset med pulver. Lokket av flasken deretter kjøre til tørk dynket i alkohol.
 Sørg for å forklare barnet at mamma kommer til å gjøre. Dette kan ærlig si at først kan være litt frustrerende. Men vi må snakke rolig og selvsikkert at barnet var ikke redd.
 Deretter er det nødvendig å snu barnet på magen og bestemme stedet hvor vil bli plassert skudd. Det er alltid øverst på baken, dens ytre side. Andre steder injeksjoner utestengt, fordi du kan komme inn i skipet eller nerve. Favorite Place gnidd bomull pads dynket med alkohol. Skjøt seg selv gjør akkurat samme måte som voksne. Husk å snakke med barnet ditt, fortelle ham noe forstyrrende historie. Etter et skudd er tatt, er det nødvendig å massere huden for å unngå et blåmerke.
Hvordan lage en shotIkke alltid har vi muligheten til å søke på medisinstudiet eller å ringe en lege for å gjøre en så enkel prosedyre som en intramuskulær injeksjon. Med andre ord, sette stikke deg selv eller en venn. Og behovet for å gjøre det kan når som helst. Derfor mestre denne ferdigheten - bokstavelig vitale behov. Videre kan intramuskulær injeksjon gjøre nesten alle. Deretter vil jeg beskrive hvordan du gjør det riktig og maksimal sikkerhet.
Først intravenøs injeksjon delt inn og intramuskulær. Den første er mye mer komplisert og krever mer ferdigheter og kunnskap enn den sistnevnte. Det er derfor de bør overlates til fagfolk av virksomheten, dvs. kvalifisert medisinsk personell. Men med intramuskulær injeksjon (i vårt tilfelle, setemuskelen), som nevnt tidligere, møte noen i nærvær av den viktigste forutsetning - for ikke å være redd. Hvis frykten er over, plukket du den mest alvorlige og konfigurert, kan du starte.
Å begynne å forstå hvor du skal sette et skudd. Ikke undervurdere betydningen av dette øyeblikket - en feil kan føre til svært alvorlige konsekvenser. Nemlig - skade på isjiasnerven og følgelig mulige komplikasjoner.
Så, mentalt dele hver rumpeballe til 4 "firkantet" imaginære linjer (skal få slags koordinatplanet). Nødvendig område på toppen av baken ekstreme. Hvis du har nok erfaring, kan du selv tegne en "cheat sheet" bomullsdott dyppet i jod eller Zelentsy.
Typisk injeksjon gjøres i liggende stilling. Siden de fleste avslappede muskler som gjør smertefri injeksjon og risikoen for å bryte nålen i pasientens muskel sammentrekning er minimert.
Viktig rolle nålen av en sprøyte, som du gjør et skudd. Det bør være lang, ikke kort, både intravenøs og subkutan injeksjon. Det er viktig å innføre nålen i full lengde, ellers er det en risiko for ikke å få muskler. Som et resultat - medisin får under huden din, noe som ofte fører til betennelse.
Det er viktig å gjennomføre riktig trening, tok det ikke lang:

1 Som på enhver annen måte av denne art, vaske hendene;
2 Fra spissen av ampullen skal fjerne all væske, det riste det og bearbeid tips til luftboblene bortsett fra det er ingenting venstre;
3 Fjern spissen av ampullen, spesielt neglefil (det kan bli funnet i en eske med medisin) gjentatte ganger sveip av sin innsats på det grunnleggende, så Bryt av;
4 Fjern sprøyten med steril pakke, sette en nål uten å fjerne lokket (det bryter sterile nåler);
5 fingre for å unngå å berøre nålen, fjerne hetten fra det;
6 Dial medisin;
7 Trykk på sprøyten godt spikre holder den vertikalt opp nålen. Luftbobler bør stige til nål;
8 Langsomt slipp av luft fra sprøyten til en dråpe på spissen av nålen (i samme posisjon);
9 Dypp en bomulls plate eller stykke bomull med alkohol og tørk området med dem;

Følge prosedyrene for forberedelse kan begynne:

1. Hvis du gjør et barn en injeksjon, klem huden på injeksjonsstedet (som reduserer smerte);
2 brå og avgjørende bevegelse satt nålen på hele sin lengde (bevegelse må være som en svak spark);
3 Skriv inn medisiner, unngå hastverk;
4 Fjern nålen og presse til der injeksjonen ble introdusert som bomull, som tørkes det før.

En liten avklaring på hvilke typer narkotika. Det sistnevnte kan være i forskjellige former: flytende, tørr eller fet løsning. Innføring væske beskrevet ovenfor, bør tørre legemidler (pulver) fortynnet med destillert vann og en oljeoppløsning være litt varm ved å plassere dem i en ampulle med varmt vann.
Hvordan gjøre videobilder

Behandling av trost i svangerskapet
 Under svangerskapet, kan en kvinne opplever dette ubehagelig fenomen som trost. Det provoserer soppen Candida som forårsaker betennelse i slimhinnene i kjønnsorganene. Kvinner begynner å bry kløe, svie, utflod utseende av rikelig hvit. Hvis du finner enda en av disse symptomene, bør dette definitivt si gynekolog som trost behandling hos gravide kvinner krever en spesiell tilnærming.

 Symptomer på trost utseende


 Symptomer på trost utseende er lett å kjenne igjen fordi kvinnen begynner å føle ubehag i underlivet. Bakteriene som provoserer sykdommen lever i kroppen nesten hver person og for en lang tid ikke bry. Men under innflytelse av noen faktorer de forårsaker betennelse, noe som gir en masse problemer.
 Fordi gir opphav gjær infeksjon hos gravide kvinner:

 Dårlig hygiene kjønnsorganer;

 Syntetisk undertøy;

 Ta antibiotika;

 Andre sykdommer;

 Hormonelle endringer i kroppen.

 I den innledende fasen av sykdommen er ikke så farlig for det ufødte barnet. Rettidig behandling av trost i svangerskapet er ganske lett, takket være moderne medisiner.

 Behandling av trost i svangerskapet. Forebygging


 Å lære hvordan behandling av trost hos gravide kvinner bør konsultere en gynekolog. Mange stoffer er forbudt vordende mor på grunn av mulig skade på fosteret. Derfor bør medisinering og dosering utnevne en lege!
 En av de sikreste bilene er lys "Lyvarol" og "Clotrimazole". Med deres hjelp kur gjær infeksjon hos gravide 5-7 dager.
 Blant de tryggeste antibiotika er Pimafucin. Før du bruker et produkt må du lese instruksjonene og lese bivirkninger.
 Tillegg til behandlings lotions kan være brus eller et avkok av eik bark. De oppfordres til å gjøre før du går til sengs om 5-10 minutter. Den farligste perioden av sykdommen anses like før fødselen, fordi bakterier kan trenge gjennom fødselskanalen og infisere barnet. I dette tilfellet, er behandling av trost i svangerskapet en hastesak.
 Prøve denne gangen svært nøye se etter seg selv, spise riktig, observere genital hygiene, slitasje rene klær hver dag.  
Яндекс.Метрика