Gjær tabletter for kvinner
 Moderne farmakologi produserer en stor mengde narkotika for behandling av trost. Kvalifiserte leger tid til å bli kjent med de nyeste og etter det gi preferanse til det ene eller det andre stoffet. Metoder for behandling av candidiasis mye - brus douche, salver, gels, piller for kvinner trost, etc.

 Av lokal handling


 For behandling av trost ofte forskrivere lokal handling, stikkpiller, kremer, geleer og vaginal tabletter. Hvor gode disse stoffene er minimal absorpsjon i blodet som får lov til å gjelde for gravide og ammende kvinner. Men ikke engang alle disse stoffene er egnet. Alle lokale narkotika har en effekt bare på det punktet av bruk, derav navnet gruppen.

 Tabletter fra gjær til kvinner i antibiotika


 "Nystatin" og "levorina" brukt i lang tid, dette veteran av mange legemidler. Et par tiår kvinner behandlet dem og gi bare positive tilbakemeldinger. En moderne narkotika og har etablert seg positivt - "Pimafucin." Nylig har mer fremstilt stoffer, som har en nystatin.

 Tabletter av triazoler


 De mest kjente gjær piller for kvinner - "Nizoral", "Medoflyukon", "Mikomaks." Disse verktøyene er så effektive at noen ganger nok til å ta to kapsler eller tabletter og alle tegn på trost forsvinner. For de kvinnene som har gjær infeksjon - kronisk sykdom, er det anbefalt å ta en tablett hver måned.

 Imidazol


 Uavhengig av bakteriell infeksjon og hvilke typer bakterier kalt Candida, leger ofte foreskrive medikamenter fra gruppen bestående av imidazol, "Nizoral", "Klotrimazol", "Ketokonazol", "sertakonazol", "Gino-pevaryl." Som for "sertakonazol", er dette stoffet kjemper trost ved hjelp av en vaginal stikkpiller.

 Kombinasjonsprodukter fra gjær


 Grunnet medisinske planter som ødelegger bakterier av Candida, utviklet en kombinasjon av medisiner som behandler trost og redusere forekomsten av ulike bivirkninger. Mange av disse stoffene kan brukes selv for gravide kvinner, som for eksempel "Terzhinan." De mest populære og effektive gjær piller for kvinner - "Klion-D", "Polzhynaks."  
Behandling av trost under svangerskapet
 Ofte, en kvinne med en gjær infeksjon streik. Helseindikatorer viser at hver tredje kvinne under svangerskapet babyen trost eller candida oppstår.
 Denne sopp sykdom er preget av en slags melke sekreter og cheesy komposisjon. Sopp kan være i en kvinnes kropp for en lang tid, ikke blir vist. Men siden advent av bakterie sopp begynner å handle raskt formere seg og urovekkende kvinne kløe, utflod, lukt og smerte. Behandling av trost under svangerskapet er avgjørende.

 Risikoen for trost


 Hvis graviditet manifestert candidiasis, bør du være redd for komplikasjoner. Sopp stille imponerende praktisk talt alle organer hos fosteret fremtid. Men viktigst av alt, påvirker candidiasis navlestrengen, all den slimete system av barnet og hans hud. Fremgangsmåte for infeksjon kan forekomme både under fødsel og graviditet. Hvis trost kjører form, kan barnet dø, og det skjer ikke sjelden.

 Rettidig behandling av trost under graviditet


 En gravid kvinne er ansvarlig for det ufødte barnet, og har til sin uforsiktig holdning, og derfor ingen selv under trost. Bare en lege kan foreskrive behandling og må velge mellom lokale eller systemiske legemidler i alvorlige tilfeller å utføre terapi.
 Systemiske legemidler beregnet på oral bruk og spres via blodet. Gravide kvinner er sjelden utnevnt tabletter eller kapsler, fordi de har giftig og har alvorlige bivirkninger.
 Den vanligste gjær infeksjon behandling tidlig i svangerskapet er utført ved bruk av narkotika "Pimafucin" det er lett fordøyd, absorberes raskt i blodet, ikke giftig, men mindre effektiv enn medikamenter som gruppe.
 Etter "Pymafutsyna" sannsynligheten for candidainfeksjon på et senere tidspunkt høy. I andre trimester kan bruke narkotika "Clotrimazole", "mikonazol", "Isoconazole" og "natamycin".
 Hvis en kvinne er alltid behandlet gjær, og seksuell partner vil unngå dette, kan det positive resultatet ikke oppnås. Behandling av trost under graviditet skal finne sted både på samme tid, og denne tid utelukkes seksuell intimitet.  
Flukonazol Tabletter gjær
 Trost - en smittsom sykdom som oppstår fordi soppen Candida reproduksjon. Thrush kan ikke stå ubehandlet, som det skaper en forferdelig ubehag av stikking, kløe og annet ubehag. Flukonazol Tabletter gjær infeksjoner, som andre piller som brukes for noen grad av sykdom, det viktigste tidlig behandling for å unngå eventuelle komplikasjoner.

 Tabletter fra gjær


 Foreløpig tilgjengelig er mange effektive medikamenter som hjelpe bli kvitt soppinfeksjon. De selges på resept og uten, og har en annen form. Hvis behandlingen utføres under tilsyn av en lege, vil oppgangen kommer snart.
 Brukte vaginale stikkpiller og tabletter utvidet handlinger: Flukonazol tabletter gjær, Betadine, Terzhinan, Polzhynaks, Medoflyukon, Diflucan, Mikosyst, Forkan. Som en del av disse forberedelsene er antibakterielle ingredienser stort spekter. Moderne medisiner gjær absorberes raskt i mage-tarmkanalen.

 Flukonazol Tabletter gjær


 Flukonazol - soppdrepende middel, og nok en gang det tar å drepe alle sopp. Takket narkotika Flukonazol, forstyrret permeabilitet av cellemembranene forsvinner muligheten av sopp å formere seg, forsvinne seg selv symptomer på trost.
 Men selv til tross for at mangler en enkelt dose av moderne stoffet bør nødvendigvis holde et forskningslaboratorium. Noen ganger gjær tabletter Flukonazol administreres igjen.

 Kontraindikasjon


 Til tross for at dette stoffet er meget effektiv som et legemiddel, har det kontraindikasjoner. Bruker dette stoffet gjær strengt forbudt de med nyre og lever, er det en økt følsomhet for de ingredienser, amming, graviditet, små barn. Når du mottar flukonazol både drikker alkohol er strengt forbudt, selv i minimale doser. Dette stoffet kan ikke kombineres med å ta medikamenter som reduserer blodpropp.
 Generelt er Flukonazol godt tolerert, men noen ganger er det appetitt, kvalme, diaré, forstoppelse, håravfall og allergisk hudreaksjon. I overdose mulige hallusinasjoner.  
Rensing av blod folk rettsmidlerBlod - en væske, det vil si flytende stoff av menneskekroppen. Det sirkulerer gjennom hele kroppen gjennom blodkar som deltar i arbeidet til hjertet.Det er flere grunnleggende funksjonene i blod:
• Blodet kommer inn i lungene, er den mettet med oksygen, og transporterer den til stoffet, som er i kontakt med under sin bevegelse. En velplassert i lungene av ballast akkumulert karbonutslipp. I tillegg, under sin bevegelse leverer blodceller i vev forskjellige næringsstoffer og bearbeidede produkter som transporteres til lungene og nyrene for videre avl. Med denne livgivende væske menneskekroppen er regulert kroppstemperatur, varmespredning i alle sine områder. Blodet strømmer fra en kropp til en annen, forene ulike organer og bærer såkalte signalstoffer, og enkelt - hormoner. Dette kan kombineres til en enkelt funksjon av blod - transport.
• De blodceller i kroppen gir beskyttelse mot den negative virkningen av patogener og organismer ved å utføre en beskyttende funksjon.
• Støtter også blod syre og vann og elektrolyttbalansen i kroppen under utførelsen av homeostatiske funksjoner.
Over tid blir vanskelig, kroppen som en helhet og spesielt forurenset blod og utføre vitale funksjoner om ikke umulig, grovt sett, inneholder en mekanisme for selvdestruksjon.For å unngå mange helseproblemer, bør du utføre regelmessig rengjøring prosedyre. Dette kan gjøres ved å kontakte spesialiserte medisinske fasiliteter. Dessverre, kostnadene ved slike manipulasjoner er ikke alltid tilgjengelig i enkel lekmann. I tillegg uaktsomhet fra sine plikter Aesculapius forårsaket noen mistillit blant befolkningen, tvunget til å se etter alternativer. Som et resultat, i motsetning til moderne medisin, økende populariteten til utradisjonelle metoder, flere og flere mennesker foretrekker å rense blodet folk rettsmidler.
Metoder for å rydde opp blod for the People
Det finnes mange metoder for å rense blodet, fra gamle, velprøvde i århundrer, og moderne og progressive. Uavhengig av dette,begynne å rense blodet medisinsk tilstand bedre om våren.
Urter - en av de mest populære materialer brukes for blod rensing folk rettsmidler. Det finnes mange oppskrifter på dette, men anser den mest effektive:
• Bland to ts av tørket burdock rot og solhatt, hell seks kopper kokende vann og kok på svak varme i 10 minutter. Hell så to teskjeer tørket og freste nesle blader, kok i ytterligere ti minutter. Fjern fra varmen og tilsett blanding av to teskjeer av rødkløver, hyllebær og peppermynte. Insister i en lukket beholder for fem minutter, sil og drikke 100 gram tre ganger om dagen, for en smak du kan legge honning.
• 1 ts nesle helle 200 g kokende vann, dekk, og 45 minutter om morgenen og om kvelden tar en spiseskje.
• Betydelig etterspørseldrikke fra samme nesler.For å gjøre det, trenger to spiseskjeer med pulverisert nesle blader og to liter kokende vann. Hell, la stå i 30 minutter, avløp. Opptak Scheme av nesle te er ikke lett, det er nødvendig for å tilpasse seg. Det bør drikke to spiseskjeer med te i mellom 15 og 19 pm hver dag i to uker. Neste - en to-ukers pause og re-opptak buljong på samme måte, men den minkende månen. For å hindre at dette ville være nok. Hvis hensikten med å ta te - vinne eksisterende sykdom, bør du fortsette kurset før forbedringen.
• For å rense blodet for tunge og radioaktive metaller brukesKinesisk måte. Krever samling av urter Astragalus, pueraryy, avgifter kodon krupnotsvetnoho og fiolett Manchu. Dette ekstrakt perfekt renser leveren, dens rensende kraft brukt under rehabilitering av ofre for eksplosjonen i Tsjernobyl.
• Calendula eller folket - negler, i lang tid kjent for sin rensende effekt. En kombinasjon av marigold blomster med gress, ryllik, tatt i like deler, til tider øker effektiviteten. Trenger bare to spiseskjeer av urt blanding helle 0, 5 liter kokende vann med lokket på i 30 minutter og deretter drikke 200 gram, to ganger om dagen i mellom måltidene.
• En annen medisinsk urt bidrar til å rense blodet -malurt. Det må være tørket, knust til pulver tilstand, en klype helle en kopp kokende vann. Neste tåler ikke mer enn 10 sekunder, avløp og ta en spiseskje før hvert måltid.
• Igjen i arenaen tørketburdock rot. Det bør være 3-4 ss roten kokt i en liter vann, la over natten og drikke før hvert måltid, en glass buljong. Eller en teskje malt til pulver tørr burdock rot internt for å ta med et glass varm drikke, bedre melk eller te.
• Her er et annet legemiddel for blod rensing folk rettsmidler,professor foreslo at i tradisjonell medisin VF Vostokov. Det bør blandes bjørk knopper, kamille blomster, johannesurt og evig. Alle plantene er tørket og knust til pulver tilstand. Deretter hundre gram blandingen blandes med hundre gram tørkede og knuste jordbær blader, to spiseskjeer av blandingen hell produsert ca 400 g kokende vann og la over natten i en lukket beholder, jo bedre - termos. Infusjonsbehandling er: to ganger om dagen før måltider for en kopp.
• Alle de samme professor Vostokov svært effektive for blod rensing tanken drikke med eplejuice og nesle.For å gjøre det nødvendig å ta en halv kopp eplejuice varianter som Antonovka eller rennet, bland det med en halv kopp brennesle juice drikke drikke, og fikk en halvtime før frokost for tjue dager. Deretter må du lage en ti-pause og gjenta syklusen av tjue teknikker drikke.
• En annen"Spring" metode for rensing av blod. Det er tidlig på våren løvetann samle, slipe til en pulverisert leire eller porselen bolle. En spiseskje av blandingen brygge i 200 ml kokende vann, dekk tett dekke og stå i 40 minutter. Tilbered suppen bør umiddelbart før bruk og bør tas på tom mage om morgenen i løpet av uken.
• Har en sterk healing og rensing evnersalvie. Å forberede medisinske avkok fra den burde en teskje av urter kokt i 500 ml vann i tre minutter. Fundamentalt viktig poeng er at du trenger å koke det, som i bladene av salvie inneholder en stor mengde av essensielle oljer, egnet for bruk i skylling, men ikke bra for inntak. Tre minutter etter kokende oljer begynner å fordampe, og vannet ut nyttig for spinal intervertebral brusk vev og kjertler enzymer. Klar til å insistere buljong, stamme, legge til smak mynte, sitronmelisse og johannesurt og drikke.
• uunnværlig i kampen mot kreft og i utvinningen av kroppen etter røntgenbestråling,Geranium eng gress. Å forberede te renser blodet fra hennes lille klype tørre pulverisert urter Geranium helle ti minutter 200 ml kokende vann. En kopp buljong oppnås i små slurker i løpet av dagen.
• PåCelandine urter arbeidsstykket kan gjøres og ta det hele året. For dette formålet, stengler og blader av celandine vri til grøtaktig tilstand, presset juice og bland med vodka eller alkohol. Vanligvis er én liter saft isolert mottatt 500 ml vodka eller 250 ml alkohol. Etter at et fartøy med en blanding av nøye forseglet og satt i et mørkt sted. Å ha en blod rensing i hjemmet, på den første dagen bør ta en teskje blanks før måltider tre ganger om dagen. Videre bør en enkelt dose økes til en spiseskje.
Alle de ovennevnte folks blod rensemetoder er god som ikke krever særlige utgifter, de fleste av disse komponentene, med få unntak, kan kjøpes på apoteket for en lojal ordinær pris.

Andre metoder for rensing av blod for the People

Urter og urte-te er - ikke en kur for blod rensing. Tradisjoner forskjellige land og folk, brøt seg inn i territoriet til landet vårt, har vi innført, slik som hemmeligheter tibetanske munker. Blod rensing og behandling av ulike sykdommer i sirkulasjonssystemet, de tok mat daglig i en måned, hundre gram lett stekt lever av små kalver.
Ikke dårlige håndtak ren te, fortynnet med melk. Du trenger å blande te og melk i forholdet 4:59, hvis du ønsker det, kan du også legge til pulver av tørket løvetann og dermed forbedre den rensende effekt. På grunn av den høye kalori drikke te med melk, og du kan melde deg ut fra andre produkter, slippe sammen med et par ekstra pounds. For å forbedre smaken er tillatt å legge det ferdige te honning og sukker, men bare på ettermiddagen.
For de som har ekstraordinære viljestyrke og villig til å tåle smerte stoisk, passformTradisjonelle metoder for rensing som applikator Kuznetsova. Virkningen av applikatoren til huden aktiverer blodsirkulasjonen, gjenoppretter og normaliserer blod, fordelaktig og styrker musklene og karsystemet.
Det har lenge vært fremhevet Tonic Antispasmodic og vasodilaterende egenskaper av ingefær rot. Dette produktet forfriskning og aktiverer blodsirkulasjonen. Ingefær har viktige egenskaper for blod - tynn er det nødvendig når du arbeider med hodepine, forkjølelse og influensa, diabetes og anemi, bronkitt og lungebetennelse, kan til og med astma behandles med ingefær rot. I tillegg er stoffer som finnes i ingefær bidra til å akselerere blodsirkulasjonen, noe som er gunstig for seksuell aktivitet. Ginger lagt til te, vann, melk, juice, det går bra med nesten alle produkter. Men vær forsiktig med ingefær i sykdommer i mage-tarmkanalen og høy kroppstemperatur.
Etter blod rensing prosedyre folk rettsmidler anbefalt periodisk og regelmessig ta bedre tiltak for å forebygge sykdommer i sirkulasjonssystemet ved å rense det.  
Яндекс.Метрика