Det som omgir oss jenter og kvinner som lider av fedme. De ser på zavystno slanke jenter. Men ingen innser hvor mange jenter tenker som dem opp i vekt raskere. De ser på sine venner og sjalu på sin runde form, som ofte zadyvlyayutsya menn.Hvordan du kan gjenopprette mager


 Tusenvis av eksemplarer, boken på vekttap og hurtig vekttap, men hvor ofte har du sett en bok om hvordan du kan raskt bli tykkere. Men dette vektøkning er ikke enkelt. Kanskje er det vanskeligere å fjerne enn vekten. At et slikt kosthold er ikke å gå ned i vekt og bli bedre.


 For begynner radmager jente skal se om hun er syk. Det er mange sykdommer som avfall energi og fett laget. Jeg må opp i vekt bare gjennom behandling. Hvis hun er sunn, den andre problemet - ormer. Ikke bli overrasket over er at i løpet av behandlingen parasittiske infestation kan bidra til å gjenopprette balansen i kroppen.


 Hvis du bestemmer deg for dette problemet, la oss lære å spise riktig. Mat bør inneholde kalorier, men det betyr ikke at du må hele tiden telle kalorier. Næringsrik mat inneholder proteiner, karbohydrater og fett, vil de hjelpe deg opp i vekt. Men ikke bli involvert bare fett eller karbohydrater. Du bør spise en balansert måte. Og forresten, du har å glemme hva du opp i vekt - er nødvendig. Du må spise med stor glede, og ikke for å få vekt.


 Tilsvarende er det en type av hva folk sier, "Ikke mate en hest." Dette er mennesker som spiser godt, veldig mye, men ikke fett. De helbredet per kilo - et mirakel. Det er noen fysiologiske grunner. For eksempel overskytende kortisol, et hormon som er ansvarlig for nedbrytning av vev. Derfor de ikke kan komme seg.


 Her er en oppskrift vektøkning (resept sjekket), kan du endre løpet av innholdet, vil du ikke spise en hel måned det samme, men det er best å endre produkter med identiske reseptbelagte produkter.


Hvordan du kan gjenopprette mager Frokosten din er: bygg eller havregryn. "Fu, som er en vederstyggelighet! "- Sier du. Men ingenting som dette. De to faste måltider inneholder næringsstoffer som er nødvendige for å bygge opp fett og muskelvev. De er en kilde til kalorier. Og så bør grøt, ikke på vannet, og melk. Og det ikke er fortynnet med vann. Sandwich med smør og ost. Te er best med sukker.


 Nå størrelse.: Tea - 200 ml, Porridge - 200g, Sandwich - 50g.. Et par av 2-3 timer - spise ost -. 200g, Tea - 200g. Etter ytterligere to timer - en banan. Nå lunsj. Suppe - 150-200hr, potetmos eller pasta med en kotelett - 150hr Te og kake eller bun.. Hvis du ikke liker søt, kan du spise en sandwich med pølse eller ost - 50g.


 To timer etter middag bør du spise frukt. Eple, fersken, banan, pære. To timer senere - salat, noe mel, te. På middag: bakt kjøtt (med majones eller ost). Og dampede grønnsaker. Alt dette må-brød. To timer - te, melk eller yoghurt. Det viktigste i et sett vekt - spise oftere, men små porsjoner til alle usvoylos.


 Du kan legge til trening, anbefaler jeg deg å komme til gym, kjøre om natten, gjør fitness. To uker senere (noen en måned du vil merke effekten om du skal fortsette -. Bestemme selv Riktig ernæring, sport, vil figuren din være at du vil!  
Hvordan å gjenopprette på kort sikt

 Problemet diett deler seg i to typer mennesker, de som ikke kan gå ned i vekt, og de som ikke vet hvordan å skjule sine storfe. Og hvis det første settet med skriftlige instrukser og prosedyrer, skapte en enorm mengde narkotika, for super skjønn så mye mindre.

 Noen kjempe for den ekstra vekten kommer fra baksiden, dvs. metoder for vekttap. Hvis vekttap er nødvendig å skille mat, jentene spiser alt, hvis du har skrevet flere ganger om dagen for litt, da for å gjenopprette alle gjort akkurat det motsatte. Det samme gjelder for trening.
 Men alle har en tendens til å få vekt, gjør en vanlig feil. De forstår ikke de fleste av de viktigste grunnene til ikke vektøkning er et høyt nivå på stoffskiftet. Derfor er den viktigste oppgaven å bremse ned hastigheten på stoffskiftet.
 Hvordan du gjør det? La oss glemme alt det vi vet om vekttap metoder og begynne med en "clean slate". Derfor må du først finne ut hvilken vekt og hvilke steder du vil Gain Vekt. Hvorfor er dette så viktig? Fett har egenskaper møte hvor han vil. Det vil si, hvis du ønsker å øke etappe størrelse, kan det møte deg i midjen. Kan du forestille deg hvilken form du kan få?
 Vår oppgave, fordele kaloriene i hele kroppen, og spesielt for å øke visse områder.
 Etter å bestemme plasseringen for våre kamper på kroppen, gå videre til spesifikke øvelser og dietter. La oss starte med trening, som de tillater oss å regulere fettfordeling. Det viktigste for dem, ingen kardiovprav! Båtliv, bading, sykling, ski simulatorer etc. - alt dette for oss. Vår oppgave er, hvor den maksimale belastningen er aktiv minimal mengde muskel.
 Disse øvelsene er: veltilløfterens fra bryst øvelser for skrå musklene trykker på simulatoren, ulike typer pushups, vekt presser ned, det vil si trening der kroppen din er i deres implementering inntar en posisjon i forhold til andre deler av kroppen. Vekt bør maksimeres. Minimum antall repetisjoner, antall henvendelser fra 2 til 4. Ikke mer.
 Ernæring. Mutohennыh Ingen fett, ingen obzhyralovok surt øl. Vi ønsker å bare bli bedre og ikke dø. Maten skal være næringsrik, men riktige produktene. Olivenolje, smør og brød om morgenen, eksperter anbefaler avokado minst to en dag, meieriprodukter, men ikke mer enn 5%. Mer: Mat må bestilles og strengt på timeplanen. For eksempel frokost på 8 am, lunsj - 13 timer, lunsj - 16 timer, middag - 19 timer for sent middag 22 timer. Alt! Strengt på timeplanen. Så kroppen din vil omfordele seg postupaemыe kalorier unødvendig forsinkelse i butikken. Hvis du spiser høy-kalori, men uten grafikken, kroppen vil umiddelbart bli kastet ut unødvendig. Dermed kan vi dempe aktiv metabolisme av kroppen.

 Hvordan å gjenopprette på kort sikt video


Hvordan å få vekt uten å svekke deres egen helseUansett hvor latterlig det høres ut, men antall personer som ønsker å gå opp i vekt er å gjenopprette så vel så stor som antallet av dem som ønsker å gå ned i vekt.
Utmattende treningsøktene, kosthold og suger et bredt spekter av metoder - alt for å gå ned i vekt - en stor maskin for pengene. Ikke overraskende, er dette veldig, veldig gunstig for mange mennesker.
Men hvordan å få vekt - dette spørsmålet er mye mindre svar, selv om det også Problemen og viktig som spørsmålet om vekttap.
Og sikkert vil du bli overrasket over å lære at for å gå ned i vekt - lettere enn å bli bedre!
En gevinst vekt uten konsekvenser, det vil si å komme seg ordentlig, uten at det berører deres egen helse - dette er et tema for en annen samtale.
Hvor farlig overflødig storfe?
Hvordan å få vekt til jeans ikke inntraff
Plager både fysiske og psykologiske termer, inkludert problemer som påvirker fosteret under svangerskapet, ulike typer stress og tretthet, søvnløshet og søvnproblemer. Dette er bare en liten del.
Vurdere råd, som er enige som ernæringsfysiologer og trenere treningssentre.
Siden økende vekt på riktig måte?
1. Stimulering av appetitt
Dette kan enkelt gjøres ved å drikke et glass før hvert måltid noe juice eller mineralvann kullsyreholdig vann. Også egnet, hvis du liker, fruktig cocktail eller alkoholfritt øl.
2. Ration
Det viktigste - næringsrik og regularitet. Du bør ikke føle deg sulten i det hele tatt. Frokost, lunsj og middag bør være full og varme retter. Ikke glem snacks, minst tre ganger, noe som nødvendigvis må inkludere snacks, frukt, grønnsaker og melk.
3. Rest
Slappe av etter hvert hovedmåltid - gi mat peretravytysya. I dvale, kan lese, se på TV - viktigst, at kroppen ikke var i uvisshet.
4. Drikke
Drikk rikelig med - 2-3 liter per dag. Drikking bør være annerledes, vann og juice, og melk drikker. Vær oppmerksom på kalori- og fettinnholdet i drikkevarer. Hva er mer, jo bedre. Således bør fettinnholdet i melken ikke være mindre enn 3%.
5. Energiverdien
Og så, som de sier, jo mer - jo bedre. Alle typer søtsaker og bakevarer, pasta og pizza, alle typer høy-kalori sauser og stekte poteter - nå alle du ikke bare tilgjengelig, men også nødvendig. Ikke glem om protein - kjøtt, vil være nyttig og mørk sjokolade.
6. gradvis økning porsjoner
Gradvis øke den delen. Derfor, for eksempel, hvis du spiste til lunsj 200g favoritt borsjtsj, i morgen spiser 250ml favorittrett.
7. Kosttilskudd og vitaminer
For full støtte av kroppen skal gå til apoteket og kjøpe en god vitamin kompleks. Vel, hvis vil den inneholde i tillegg til vitaminer og med mineraler og sporelementer. I alle fall før du kjøper må du ta kontakt med legen din - han absolutt vil anbefale den mest egnet for deg.
8. Kroppsøving og trening
Hvis du bruker mye mat, men ikke til kjøttet av øvelsen - i morgen får du ikke er "øl" magen, og selv cellulitter i tillegg ... du får bedre, men gode tall åpenbart ikke vil fungere. Ta hensyn til styrketrening. Manualer og vektstenger skal være venner.
9. Observasjoner
Nøyaktig hvordan å se på diett for vekttap og vektøkning når det er nødvendig å registrere hvor mye du spiser, hvor mange kalorier var at vekt fått. Det er nødvendig for å få mest mulig vektøkning glatt, trygt for kroppen din til så mye individualisert kosthold og trening, for å underordne ditt ønske og det ønskede resultat.
10. Mangel på utfallet
Hvis, til tross for alle anstrengelser, har vekten ikke endres eller du har gjenvunnet mye i 3-4 uker - oppsøke fastlege. Overflødig, og selv bli nødvendig konsultasjon og ernæringsfysiolog. Legen vil foreskrive de nødvendige undersøkelser og tester. Årsaken til at vekten forble det samme, kan bli en sykdom eller forstyrrelse av de interne systemer.
Bidra til å få vekt på riktig trening, ernæring med tre hovedmåltider og upotreblenyyamy 3-snacking, overvåkingsresultater og selv ferien!
Video hvordan å få vekt
Яндекс.Метрика