Hvordan du fjerner magefett hjemmeMagen - en av svakhetene ved de fleste kvinner. Selv damer slanke muskler i denne delen av kroppen er svake og små fettlaget, som er visuelt lite attraktivt. Du bør ikke være opprørt fordi fjerne magen og få en slank og vakker figur kunne enhver kvinne!
Øvelser for magemusklene
Slik fjerner du raskt buk fett, må du trene magemusklene. Selvfølgelig kan du gjøre det i gym, men pressen - er en del av kroppen, som kan pumpe og hjemme.Fremfor alt bør noen øvelser som involverer musklene gjøres minst 4 ganger i 7 dager.Ved lavere frekvens er lav deres effektivitet. Alltid coaching magen hjemme, gjør tre sett av en øvelse, som alle utfører 15-20 repetisjoner.
Øvelse for pressen skal tvinge kroppen til å bevege seg i området i midjen i tre hovedområder for å jobbe og nedre mage og skrå musklene og musklene langs aksen av ryggraden.
Effektive øvelser som vil fjerne den kvinnelige magen er:
Sett deg ned på matten, armene utstrakt på gulvet og lene vekselvis bøye ben i kneledd, trekke dem så tett til brystet;
Ligge på en matte på ryggen, bøy bena, trekke dem til toppen av magen;
liggende på matten, bøy kneledd og litt fra hverandre. Sette overkroppen, holder hendene på magen, brystet eller hodet. Annen stilling av hendene - en byrde som du gir pressen din, velge hva som er riktig for deg.
Ligg på matten og trekk hendene (én etter én) opp, løfte skuldrene fra gulvet. Hvis du ønsker å komplisere denne øvelsen som vil hjelpe deg å fjerne mage, armer trekke i motsatt retning: venstre til høyre, høyre-venstre.
Sett deg ned på matten, armene utstrakt mager på gulvet og løfte sammen (eller vekselvis) rette ben.
Ligge på gulvet på ryggen og løft bena utvidet 90 grader fra overflaten av matten. Pass på at under denne øvelsen liggende eller hendene langs kroppen eller hodet. Hvis du ønsker å raskt fjerne magen, løft bena 45 grader i noen sekunder på sitt høyeste punkt. Også kan ikke la denne utgangsposisjonen, strekke bena løfte og flytte den første til høyre og deretter til venstre, som om du beskriver en halvsirkel.
Ligg på en matte, fjerne ben og armer (bak hodet). Samtidig løfte føttene (ca. 45 grader) og overkropp (kniver rive på gulv). Hvis du ønsker å komplisere øvelsen, så hold din maksimale høyde i et par sekunder.
Sett deg ned på en hard overflate som er stabil og er på å øke 50-65 cm, magert på hennes utstrakte armer og begge ben å stramme brystet, bøye dem.

De kvinnene som ønsker å fjerne magen, er det viktig å inkludere i sine vanlige treningsøkter med en bøyle. Dette er en flott metode hjemme ikke bare bli kvitt fettet folder dannet i magen, men også redusere forekomsten av cellulitter på dette området. Velge ringer med stor diameter, fordi den større amplituden til rotasjon, vil den hurtigere prosessen brenne fett på magen. Egnet tung aluminium, stål og massasje hoops (hula hupy).
Vi fjerner magen ved hjelp av mat
De vanligste årsakene til utseendet på ekstra inches rundt midjen er å spise og drikke høy-kalori mat. Så bare fjerne magen gjennom trening mislykkes, du må vurdere din diett.
Selvfølgelig, for å gjøre figuren din var ideell, må helt gi opp søtsaker, mel og stekt. Det bør være i din diett forskjellige sauser / majones og forberedelser. Ikke misbruk av alkohol og gi opp øl, selv om det er din favorittdrink som øl har en stor innvirkning på å øke kvinners magen. Men du kan ikke råd til et ubegrenset antall av frukt, grønnsaker og magre meieriprodukter.
Bare spise riktig er ikke alltid nok. Du kan også bli nødt til å gjøre et par ganger i uken såkalte dager med utslippet. I disse dager trenger ikke å sulte! Bare redusere det daglige kalori til 1000-1200 cal. Ikke ofte faste dager, ellers vil du alltid være i pereutomlennom tilstand.

Effektive metoder for å fjerne magefettet

En metode for å lage vakker kvinnelig magen - rensing av urenheter og giftstoffer i kroppen, fordi årsaken til de ekstra inches på dette feltet i noen tilfeller - et brudd på magen og tarmene.
Selvfølgelig, før du renser kroppen for giftstoffer, bør hver kvinne rådføre seg med legen din. Men hvis du ikke har noen kontraindikasjoner, og deretter gjøre denne metoden for å redusere magen hjemme er enkelt - du trenger et kurs klyzmennoy terapi.
Du trenger en klyster hver dag gjør. Å oppløse den vanlige tilnærming saltvann (1000 ml vann 10 til 20 g salt). Virkningstiden for det meste må være minst 14 dager. Etter ferdigstillelse oppførsel slike aktiviteter er ikke lenger nødvendig, da det ikke bare bidrar til å rense magen, men kan være helsefarlige. Under behandlingen daglig klyzmennoy sikker på å ta rikelig med vann.
En utmerket metode for å fjerne overflødig kroppsfett på magen - massasje. I tillegg vil det gjøre huden i dette området er mer smidig og elastisk. For å hjelpe med massasje redusere hevelsen ikke nødvendigvis referere til en profesjonell massasje. Hjemme med hjelp av vakuum bokser, spesiell krem ​​og intense håndbevegelser i løpet av kort tid vil du være i stand til å bringe figuren i orden.
Hvis massasje er ikke verdt mye press på magen, komprimere huden på fingrene, og gjør bevegelser som gir deg ubehag. Enkel sirkulær strekke huden og abdominal bevegelse vil være meget effektiv, er å gjøre dem i forskjellige retninger.
Bidra til å fjerne magen og vannbehandling. Selvfølgelig utrolig nyttig under kvitt ekstra inches å svømme i bassenget, men selv i dusjen kan redusere inches rundt midjen. Bare prøve å lede en vannstråle på alle dine problemområder. Hvis du ikke kan gjøre det i ditt hjerte, bare massere magen stiv svamp. Denne massasjen er også effektiv lindring.
En annen vannbehandling som vil gjøre fett på magen bare smelte - russisk bad. Selvfølgelig, delta på et bad hver dag, men damp og massere magen kost gang i uken vil være svært nyttig.
Hvis du ikke liker magen din, ikke rush umiddelbart for å tåle alle de ovennevnte metoder. Først av alt, ta en titt på din holdning, så det er riktig posisjon på ryggen i noen tilfeller fører til at magen. Dette skjer fordi når en person sutulytsya, hans presse stadig avslappet at etter en periode, selv i rettferdig sex slanke magen visuelt ser stygg. For å unngå dette, bare alltid prøve å holde ryggen rett.
Hvis du har lenge vært et problem med de ekstra inches på magen på grunn av feil holdning, prøv hjemme for å gjøre øvelsen blir trukket magemusklene, alternerende mellom 10 sekunder og 10 sekunder reke avslapping. Vanskelig å utføre tilbaketrekking? Så bare prøv å holde magen litt fanget opp hele tiden, så du vil tvinge magemusklene til å være på tå hev og fange opp.  
Som en tenåring å gå ned i vekt

Hypoaktivitet, snacks i all hast, inkludert kjeks og chips, overdrevent forbruk av ferskvann - hva et liv annenhver moderne tenåring. Ikke overraskende, over tid leve på en slik rutine unge ser at deres danner langt fra standardeneSpredd magasiner, TV. Derav selvpiskingen, ulike bygninger og prøver å gå ned i vekt i ekstreme måter.
 Denne oppførselen i sin tur fører til skuffende resultater - hormonelle forstyrrelser, Broken helse og til og med psykiske lidelser. I forhold til vekttap for tenåringer bør iverksettes med den ytterste forsiktighet, forhånd konsultasjon med en ernæringsfysiolog.
Som en tenåring å gå ned i vekt

 Velge taktikk
 Unge mennesker bør justeres til den lange prosessen fordi streng diett og Ukentlig håndtering ungdom dager 17 år kontraindisert. Best i ungdomsårene rasjonell ernæring, velge de "riktige" matvarer og holde seg til en diett. Det er nyttig å legge til dette og trening - De vil øke fettforbrenningen, og vil hindre nye innskudd og styrke musklene.
 Ernæring
 Til slanking prosessen var effektiv og smertefri måltider bør deles opp i flere deler. Denne frokosten vil være den første tenåring nødvendighet, fordi maten fordøyd i morgen, ikke gir ekstra pounds og er kun for kraftproduksjon.
 Til lunsj er det best å spise supper. "First Course ikke et kalori og således tillate å bli matet og å etablere mage-tarmkanalen.
 I dietten til ungdom, spesielt bør omfatte ekorn - byggemateriale "for den voksende organisme, som daglig rate å" slanke "bør opp til 20%.
Som en tenåring å gå ned i vekt

 Inntak av protein gir ost, ost, melk, fløte, magert kjøtt, nøtter.
 Det bør være fullt ekskludert fra diett "tomme" karbohydrater, dvs. alle typer paier, kaker, kjeks, godteri og sukker og brus. Hvis du ønsker å unne deg søt, bedre å spise frukt - de er deilig og sunn.
 Lange karbohydrater, tvert imot, skal være inkludert i dietten. De bør gi kroppen med 50%. I store mengder, er de i frokostblandinger, rugbrød og litt mindre - en pasta måltid.
 I tillegg tenåring bør spise sunt fett(30%), som kan finnes i fisk, nøtter og vegetabilske oljer. Og, selvfølgelig, diett bør legges så mange frukter og grønnsaker - i enhver form.
 Viktige merknader
 1. Mat bør kokk dampet, lapskaus eller bake, men steke skal være forlatt.
 2. Utelukke fra kostholdet av ulike krydder, sauser, hermetikk og kjøtt.
 3. Begrense saltinntaket.
 4. Juice tilrådelig å drikke frisk.

Яндекс.Метрика