Hvordan velge en foundation

 Det har lenge vært kjent at fundament kan konvertere nesten alle skjønnheten i Ugly Betty, gjemmer sin feil hud. Mange moderne kvinner tydd til hans hjelp. Men for å riktig skjule feil trenger og har rett til å plukke oss selv foundation, siden feil valg, mangler kan bare podcherknutsya.
 Det er bare 3 typer kremer, fløte kamuflasje, solid fundament og en lett foundation. Forskjellen i nyanser - en sekundær funksjon.
 Cream "kamuflasje" serverer hovedsakelig for de mest komplekse problemer som lyspunkter, "konopushky" fødselsmerker, arr, etc. Den har en rik farge og vaske det bare med et spesialverktøy. Lenge holdt på huden, men det er nesten umulig å finne i en butikk.
 Tykk foundation inneholde mer pigment maling, men det er ikke lett å påføre. Det er nesten alle store kosmetiske butikker.
 Lett foundation er basert på silikonolje. Lett å påføre, lett å vaske av. I stand til å skjule noen små feil, gi fløyel og jevne ut hudfargen ansikt.
Hvordan velge en foundation
 Du må ikke glemme at kremen er valgt ut fra hudtype (normal, tørr, fet). Tone krem ​​bør ikke være synlig på huden, men hennes sateng maske og ulemper. For tørr hud krem ​​drakter designet vannbasert. For fet med naturlige mineraler.
 I typer fundament er delt inn i typer: tone krem ​​mousse, med effekten av pulver, flytende fundament, krem, gel, spray, kompakt fundament. Elg god i tegning og er vedvarende. Krem med virkning pulver som anvendes for fet og utsatt for hudinflammasjon.
 Tone Gel er egnet for normal hud og lett absorberes ved å justere ansikts tone, men det bør anvendes i tynne skiver. Spray - den raskeste og godt skjuler feil person (annet enn distinkte flekker og ujevnheter). Kompakt foundation utfører simulerings personer påføres med en pensel eller svamp
 Det er et variert antall produsenter kremer, gir et bredt utvalg. Blant dem Maxfactor, Maybelline, Mary Kay, Oriflame, Avon, Faberlic, Yves Rocher, Lumene, Loreal, Christian Dior, Nivea, Olay, Clinique, Clarins og mange forskjellige andre. Ifølge undersøkelser produsert, kjøpere foretrekker tonal krem ​​produsenten Maxfactor, på andreplass på den tredje Lancome og Vichy.

 Hvordan velge en foundation video


Hvordan å behandle rhinitt folk rettsmidler
 Det mest irriterende ting som kan skje i løpet av en kald - en kald utseende. Det eliminerer ikke bare lukt og appetitt, er det vanskelig å sove, gjøre de vanlige tingene. Coping med denne sykdommen ved hjelp av antiviral og vasokonstriktor dråper. Men ikke glem å behandle rhinitt folk rettsmidler like effektive.

 Det er viktig å merke seg


 Før du velger en behandling for forkjølelse, må du forstå at alle folk rettsmidler absolutt gode, og større effektivitet kan bli vekslet med hverandre. Men selv den mest vanlige rhinitt kan føre til alvorlige komplikasjoner. Derfor er det ingen effekt og dårligere helse i fem dager bør umiddelbart søke legehjelp.

 Hvordan best å behandle rhinitt folk rettsmidler Aloe - den vanligste folk rette for forkjølelse. Saften av frisk blad fortynnes med vann og noen få dråper innpodet i hvert nesebor. Hvis du ikke er allergisk mot honning, kan saften tilsettes noen dråper honning. Vanligvis er tre dager rennende.

 Like effektivt og nyttig anses bete juice. De trenger å grave i hvert nesebor en gang eller to ganger om dagen. Men på en måte barn kan forårsake irritasjon, så det må fortynnes med vann. Like effektive bomullsdott dyppet i bete juice og settes inn i hvert nesebor.

 Unn udøde folk rettsmidler ved hjelp av jod. Ved hjelp av en bomullspinne bør spres vinger og nesen rett over øyenbrynene for å få et brev T. Du kan smøre føttene og slitasje ullsokker. Nok tre behandlinger og kroppen går til endringen.

 Rhinitt kan behandles med pepperrot. For å gjøre dette, må det riv, satt i en krukke og lokk i en halv time. Deretter åpne den og gjøre en skarp pust gjennom munnen, hold pusten og pust sakte ut nesen. Denne prosedyren må gjentas tre ganger, innånding effektiv selv for komplikasjoner og bihulebetennelse.

 Så snart de første tegn på en kald manifestert seg selv bør være spredt vingene av nesen sitron. Med sterk utladning samme saften kan dryppe inn i hvert nesebor.

 Behandle vandøde folk rettsmidler enkle og effektive, men ikke alltid, disse prosedyrene er behagelig. Imidlertid, er effekten av disse metodene følt etter den første påføring.  
Hvordan du setter bort i gravid?
 Graviditet - den viktigste perioden i livet til kvinner og fødsel - et etterlengtet resultat. Men i løpet av ni måneder med venting fødselen av babyen vordende mor føler ikke bare positive følelser, men også lett stresset og til og med frykt. Etter å ha en baby kan ikke passere den samme i alle kvinner. Men i alle fall, må du være klar til å forlate, og vet at deres skiltene er raskt nærmer seg. En av disse tegn er et utløpsrør. Hva er rollen kork?
 Kork begynner å dannes i de første dagene av svangerskapet. Dannet hun slimet i livmorhalsen produsert under eggløsningen. Over tid blir det mer tett blodpropp, som har som mål å lukke livmorhalsen til livmoren gi beskyttelse mot infeksjoner og patogener.
 Kort tid før fødselen av den etterlengtede barnet bort. Bare svar når det skjer i hvert fall ikke er mulig. Noen kvinner begynner å føde i løpet av få timer etter avgang av kork, mens i andre er det 2-3 uker før levering. Men i alle tilfelle betyr dette at kroppen begynner å forberede for denne hendelsen.
 Under prosessen med fødsel
 Prosessen ligner korken ut av en utladning av slim fra vagina vekt. Det normalt hvit og gul (beige, rosa) farge, noen ganger med blodige patcher samt mulige hullene av små kapillærer. Mest plugg ren og klar.
 Utslipps plugger skjer vanligvis i løpet av formiddagen mens dusjing eller fottur til toalettet. Det er derfor en kvinne kan ikke alltid se det, men føler. Bry deg om det ikke verdt det, med mindre, selvfølgelig, etter stopperen i den forventningsfull mor ikke vann blakk, noe som skjer ganske ofte. I dette tilfellet må du ringe en ambulanse fordi arbeidskraft kan være bratt.
 Utslipp av slim plugg kan være helt eller små deler. Men noen kvinner føler en svak trekke i magen, ledsaget av press.
 Vær oppmerksom på at kork, men regnes som en klar budbringer av former, på et bestemt tidspunkt er bedre å gå til sykehuset fordi det kan gå bort og selv fødsel. I denne forbindelse, er ikke alle kvinner er gitt for å observere prosessen med utladning.
 Hva gjør du hvis du gikk kork?
 1.  Det er ikke anbefalt å kjøre eller gå bort fra huset.
   Sørg for at alt er klart for en tur til sykehuset.
   Advare familien (mann, mor, etc.).
   Ringe en ambulanse hvis vannet brøt og begynte sterke smerter, blødning, etc. Hvis det er utslipp fra en stor blanding av blod rødt er også viktig å søke så snart som mulig til sykehuset. Hvis det er mulig, er det bedre å dra til sykehuset med bil (som passasjer som går kjøring i denne tilstanden kan være farlig) og dermed ringe ambulansen at legene kunne forberede seg på opptak av pasienten.
   Sørg for å ta kontakt med gynekolog hvis korken gikk et par uker eller mer før forventet dato for levering, spesielt i nærvær av samtidig blødning, smerte, etc.
   Normen er, hvis mucus plug uten blødning. Dette tillates en liten mengde blod fra lopnuvshyh små kapillærer.  
Symptomer på kullosforgiftning
 Det moderne mennesket er ofte i rom med varmesystemet, ri i biler hvor det er karbonmonoksid - en reell trussel for forgiftning. Det er ikke mulig å identifisere og reagere på fare når karbonmonoksid vil destruktivitet.

 Når kan skje kullosforgiftning


 Ganske mye av situasjoner der det kan være tett, veldig mye. Årsakene til kullosforgiftning kan oppstå:

 Hvis en person er en lang tid i nærheten av motorveier, motorveier, parkeringsplasser stengt. Forbrenningsgasser er 3% for alvorlig forgiftning heller 01% konsentrasjon.

 Når batteriet i garasjen med rutine motorvogn.

 Hvis rommet er ingen ventilasjon, og oppvarming er gjennomført oppvarmings kolonner.

 Feil bruk av ovner i badstuer, sauna og hus. Når ventilen er lukket tidlig, noe som øker risikoen for karbonmonoksid forgiftning.

 Ved brann i rom med lukkede dører og vinduer.

 De viktigste symptomene på kullosforgiftning


 Når kullosforgiftning alle symptomer og tegn først og fremst avhenge av den fysiske tilstanden til personen og konsentrasjonen av skadelige stoffer i luften.
 Folk som lider av hjerte- og karsykdommer, tegn på kullosforgiftning symptomer vises av en gruppe. Forgiftning kan være mild til moderat alvorlighetsgrad. Men til tross for graden av forgiftning, kan forgiftning effekter av høyt gasser være tilstrekkelig alvorlig og farlig offer.
 Avhengig av alvorlighetsgraden, generelt, er følgende tegn på kullosforgiftning:

 Alvorlig hodepine som gir banke på whisky.

 Vises svimmelhet og tretthet. Redusert konsentrasjon, framføring.

 Med gjennomsnittlig alvorlighetsgrad av forgiftning oppstår kvalme og oppkast.

 Huden vises rød, spesielt på slimhinner.

 I øynene der og rivende smerter.

 Puls ujevn og akselerert.

 Det starter med kortpustethet. Det er en brystsmerter og tørrhoste.

 Øker blodtrykket.

 Det er hallusinasjoner.

 Symptomer på kullosforgiftning alvorlig form:

 Tap av bevissthet.

 Lammelse.

 Anfall.

 Elevene ble utvidet.

 Ufrivillig vannlating og avføring.

 Cyanose - cyanose av slimhinnene.

 Respirasjonssvikt.  
Яндекс.Метрика