I artikkelen "Hvordan å slutte å røyke selv og ikke gå opp i vekt (råd)" en av rådet var å lese boken Allen Carrs "Easy Way to Stop Smoking". Og med god grunn - fordi det bidro til å slutte å røyke mer enn 20 millioner mest tunge røykere rundt om i verden! Du tenker bare, en bok skrevet av en ordinær revisor i 1983, sparer hvert år en million mennesker! På denne drømmen et resultat av all verdens narcologists
"Easy Way to Stop Smoking" Allen Carr bok om hvordan å slutte å røyke for n'te gang, men for alltid
.
"Easy Way to Stop Smoking" Allen Carr bok om hvordan å slutte å røyke for n'te gang, men for alltid

 Hovedideen er å prøve å formidle Allen Carr i denne boken: "Røykeslutt er enkelt! ". Hvem, om ikke ham, røyker med stor erfaring, som røykte hundre sigaretter om dagen, som er kjent for å avslutte denne vanen. Etter mange mislykkede forsøk, i 1983, oppfant han sin egen metode, som hjalp ham en gang, og sluttet.
 Denne teknikken vist seg så effektiv at det umiddelbart anerkjente eksperter fra hele verden. Over 95% av de som brukte sin metode, var i stand til å slutte å røyke!
 Dessverre, men forfatteren døde i 2006 av lungekreft. Denne sykdommen er et godt eksempel og oppmuntring for alle røykere som ønsker å slutte. "Helt siden jeg sluttet å røyke, var jeg den lykkeligste mannen i verden," sier Allen. Selv når han lærte av sin sykdom, gjorde han ikke falt i fortvilelse og lykkelig liv, som om Allen tjue år siden hadde sluttet å røyke, så mest sannsynlig at han ville ha levd mye mindre år.
 Allen Carr sa at hans liv leves ikke forgjeves, fordi takket være boken "The Easy Way to Stop Smoking" han sparte millioner.  
 Hva er en street fashion? For noen mennesker noe slikt kan være en nyhet, de bare ikke tro at det viser seg ikke bare gjenstand for moteblader og moterullebaner. Street fashion - dette er hva vi ser på gaten, er det individuelle stil av alle som prøver å liksom skille seg ut fra mengden.
Nåværende street fashion 2014-2015 år (15 bilder)

 Det ville synes at alle disse motetrender som stadig dukker opp til oss med podier trinnene bør gi oss unike, men det meste er stereotypier, vandre i mengden. Sannsynligvis, mange besøkt situasjon der gårsdagens utrolig fasjonable og ekstravagant ting ble vanlig, kan du se hvert sekund som gikk forbi.
 Alt går i en sirkel, designere oppfinne, og folk blindt gjenta uten å nøle at dette er noe løs. Hva? Individualitet! Men, heldigvis, er ikke så ille, kan du se unike og eksklusive, mens resterende i trenden.
Nåværende street fashion 2014-2015 år (15 bilder)

 Dette er mulig takket være en spesiell flyt - street style, som nylig få betydelige høyder av popularitet. Street fashion 2014-2015 år med vellykket og uvanlig, blir det kjedelig og stereotypt og dette kan du se selv.

 Den grunnleggende ideen om street style - en kjærlighet for sin opptreden i første omgang, må du like deg selv.

 Det strømmer inn det faktum at folk i klærne begynner å reflektere deres lidenskap, holdning til livet, de frimodig eksperimentere, skape farge og levende historie, ikke nøl med og foruroligende at de fordømmer eller ikke forstår.

 Hvordan gjorde den moderne street fashion?


 Street fashion style utviklet seg gradvis, først hans selvsikker tone pochuvstvovalys 50-60 årene av forrige århundre, da etter andre verdenskrig har hevet levestandard, det var demokratisering av samfunnet.
Nåværende street fashion 2014-2015 år (15 bilder)

 På denne tiden, har den første street fashion vært ansett som en kilde til innovasjon i moteverdenen, fordi dette er moderne og morsomt å se kunne bare elite og ber tempoet i utviklingen av visse trender i moteverdenen. Et godt eksempel på dette er stilen «New Look», som var nesten ugjennomtrengelig for påvirkning utenfra. Men sammen med det begynt å tilby sitt syn på mote, særlig i lys av den kjolen, midtre og lavere klasser.
 Og overraskende, deres ideer slå rot. Samtidig forvandlet fra jeans til uformelle arbeidstøy, er det kataloger av klær for kvinner og barn.
Nåværende street fashion 2014-2015 år (15 bilder)

 Dermed i XX århundre mote begynte å utvikle ikke bare i høyere Estates, men i lavere sosiale lag, og skaper sine egne "celle" mote eksplosjoner. Tidligere, ungdom og barn måtte bære så vel som voksne, men på dette tidspunktet er den perioden av masse protest når unge mennesker nekter luksus toaletter for trendsettere.
 Gammel stil ble oppfattet som et symbol på klasse ulikhet, vold samfunnet over dem som ikke hadde råd til luksusplagg. På denne tiden er det deres verdier og ideer av unge mennesker med et hode nedsenket i ulike subkulturer: hippier, Teddy-boy, hipster, syklister, skinheads og ulike områder som er svært tydelig til uttrykk i hverdagen mote.
Nåværende street fashion 2014-2015 år (15 bilder)

 Og hva nå?


 Den grunnleggende ideen om street style - skape et unikt bilde, avvisningen av de foreslåtte kopiering bilder ved hjelp av en rekke destinasjoner som kan kombineres i ett enkelt bilde, noe som gjør den harmonisk utseende av det moderne mennesket.
Nåværende street fashion 2014-2015 år (15 bilder)

 Og mest interessant, har gatemotetrender blitt svært aktivt påvirke utviklingen i høye motetrender. For eksempel, slike kjente designere som Alexander McGueen, snudde Phillip Lim til street fashion, som en viktig del av sin vår-sommer 2014. Disse samlingene kan spores stort mangfold av ideer og tilnærminger som kan ha radikalt forskjellige visninger av samme sak .
Nåværende street fashion 2014-2015 år (15 bilder)

 Denne sesongen, street fashion estetikk forblir rolig, men stilig og sofistikert. For eksempel, gjør oppstå eksperimenter med detaljene i stil med 80-tallet, som uttrykkes kontrasterende farger og silhuetter, mye brukt grafikk og skriver ut den tiden som lykkes bestå slik uformell street style.
Nåværende street fashion 2014-2015 år (15 bilder)

 Denne dressjakke Bomber, posete topper og joggesko stil med "tilbake til college" er de beste resonerer med stiler 80-90-tallet. Den viktigste oppgave - trygg og dristige lyse farger mate, kontrasterende farger og teksturer.
Nåværende street fashion 2014-2015 år (15 bilder)

 Generelt, noe som vil bidra til å skille mannen fra mengden, ta hensyn til det, tilhører den perfekte assistenten street style. Og fargen, selvfølgelig, den mest tilgjengelige av dem: en uventet blanding av farger eller svart-hvitt print, er det opp til deg.
Nåværende street fashion 2014-2015 år (15 bilder)

 Det viktigste at det var uvanlig å reflektere humøret og essens, og generelt sett perfekt og konsist. Og nå helt normalt når fra den romslige vinterfrakk og jakker ser ut de fineste kjoler og bluser, lyse og fargerike tights skinni. Prøv de mest vågale kombinasjoner, hvis du ønsker å få en real street style.
Nåværende street fashion 2014-2015 år (15 bilder)

 Lagt vekt


 Ofte består bildet av små detaljer, men det er en hoved og unik, som i denne situasjon er koblingen rundt bildet. For eksempel, i den kalde årstiden, kan det være en cap, noe som kan ha uventede og kontrasterende farger.
Nåværende street fashion 2014-2015 år (15 bilder)

 En merkelig lys skjerf ikke bare varme deg i dårlig vær, men legger også fornærme sjarmerende og dristige notater, så lenge det var virkelig spesiell. Den samme effekten, men tenderer mot teatralitet og bohem, kan oppnås ved bruk av pels skjerf, krager, fargerike pels muffer og selv gigantisk pels clutch-konvolutter.
Nåværende street fashion 2014-2015 år (15 bilder)

 Ikke glem om alle typer tilbehør, smykker, vil slike detaljer ikke tillate bildet ditt til å gå ubemerket hen, over nøye og fullføre bildet. Du er en fan av vintage eller år?
 Bemerkelsesverdig, i en stil smykker kan være et flott tillegg til bildet ditt kan ta hensyn til de lyse, uvanlige og massive tilbehør de vil ikke forlate likegyldig de rundt deg.
Nåværende street fashion 2014-2015 år (15 bilder)

 Å passe street fashion?


 Dette er en rent personlig sak, kan det skade den interne kvalitet og sinnstilstand av mannen, fordi, avhengig av om han er forberedt på å se uvanlig, lyse og noen ganger trassig, ignorerer visninger av forbipasserende og misbilligelse av anstendige mennesker?
Nåværende street fashion 2014-2015 år (15 bilder)

 I det post-sovjetiske plass denne trenden er bare akkurat passe, tynn bekker sammenslåing, men nå mange fans og tilhengere av dette interessant område. Hvis du har noe å si hvis du ikke liker rundt "mote offer", tror du at hver person er unik, og det skal oppgis og klær, så du kan trygt dykke i street style, det viktigste her - en sinnstilstand.  
Яндекс.Метрика