Fra hva du skal ha timberlendy? Anbefalinger stilig kombinasjon
 Timberlendy - svært fasjonable i dag sko, noe som forklarer populariteten av praktisk og holdbarhet. Hun dukket opp i 1973 takket være den amerikanske Notanu Schwartz. Han utviklet sko for arbeiderne, så det bør være av høy kvalitet, slitesterk og vanntett. Så det timberlendy: først gult, så brun, svart, kamel, beige, gummisåle med semsket eller skinn øvre. Ganske tøft design og funksjonalitet ikke hindre disse skoene blitt populær over hele verden.
 Fra hva du skal ha timberlendy
 Disse skoene passer perfekt til stilen på casual. Menn, spesielt kreative og initiativrike, bør ta oppmerksom på at en kombinasjon av flere ting fra denne skoen understreke deres ambisjoner, kreativitet og aktivitet. For eksempel kan du bruke følgende elementer av klær skjorter i et bur, komfortable jeans, gensere, strikkede gensere, vester, jakker "Alaska" og "The Aviator". Ikke glem at alternativet velges bør oppfylle nasjonale og verdens menn passer inn i sin generelle stilen.
 Fordelen med denne type sko er at det er lett å rengjøre, til tross markist når støvlene tørke og kan settes i orden, ikke sette mye innsats.
 I denne merkenavnet sko produserer også utmerket jakke, som kombinerer moderne motetrender og klær tradisjoner for amerikanske arbeidere.
 Når skal bære timberlendy
 Hvis du - en fan av rap og praktisere den samme stil på klær, så du timberlendy å hjelpe. De er perfekt kombinert med vide bukser, jakke gratis, dzhynsovkamy, gensere, skjorter og caps annerledes.
 Det er relevant for disse støvlene vil selv festlig atmosfære. I dette tilfellet er det bedre å kombinere dem med mørke (svarte) jeans og hvit skjorte. Jenter passer elegant hvit bluse og trange svarte bukser. Lyse sko perfekt understreke originalitet dress.
 Funksjoner
 Det ville synes at funksjoner kan bli funnet i sko, spesielt laget av grov, vi kan si hverdags stil? Og de er. Først timberlendy vanntett, noe som er viktig for folk som liker å angrep på naturen eller gå camping med venner. Sekund, er de universelle - egnet for både jenter og gutter. For det tredje, kombinert med en masse ting, hver gang du oppretter en ny stil eller gi eksisterende og uvanlig smak.
 Hvordan å bære timberlendy
 Ikke vær redd for å eksperimentere. For eksempel kan jenter trygt bære dem under en dongeri mini skjørt eller shorts med scuffed kombinert med skjorte og vest. Et interessant tillegg vil sjal eller et skjerf bundet løpet vester. Hvis du er glad i ekstravaganse i kjole, prøve å fullføre sitt hat bilde. Dette alternativet er spesielt aktuelt i sommer.
 For jenter som foretrekker mer feminin og elegant bilde på den tiden disse skoene vil bli kombinert med en kjole laget av lys flyr materiale (f.eks chiffon) med blomstermønster. Denne samme dress og fishnet strømper.
 Ikke glem at timberlendy produsert i forskjellige versjoner som må vurderes når du tegner opp sitt image, såle, hæl, form og farge på cape boot skal passe og utfylle din stil.
Jeg fanget en: hva du skal gjøre

 Noen ganger i livet er det de øyeblikkene som fører til den erkjennelse at ingenting er klart. Dette kan være knyttet til følelser av en kjær, arbeidet, valg av partner, etc. Når en tanke: Jeg fanget en hva jeg skal gjøre - alt du trenger å tenke nøye.

 For å forstå situasjonen situasjon i livet, trenger du en stund å gi avkall på livet og "verdslige bekymringer."
 Jeg fanget en: hva du skal gjøre
 Tror du trenger for å planlegge videre tiltak alene. Hvis situasjonen gjelder et kjærlighetsforhold, spørsmålet om han er en mann eller en gutt velger, bør du se nærmere på deg selv og finne ut uten at noen fortsatt tristere eller bedre. For å gjøre det enklere, kan du sette på papiret alt som er spennende. Så les nøye og trekke konklusjoner. Du trenger ikke å ty til hjelp fra andre mennesker viklet inn i seg selv, med hverandre og sortere det ut.
 I det siste, på papir kan du skrive en plan for fremtidig handling. Det er noe avklare situasjonen og skissere en bane. Oftest, ideen om at forvirret oppstår i en situasjon der du ikke ønsker å leve den nåværende liv og starte en ny skremmende. Men vi må bestemme seg for å endre, du kan ikke alltid være ved et veiskille. Hva gjør jeg? Vi må finne styrke til å gå tilbake og forandre alt. Ikke nødvendigvis den beste, men den indre uroen vil ikke.
 Det var svaret jeg fanget en hva jeg skal gjøre.  
Hvordan gjøre om hetten på hodet?
 Volum frisyre ser veldig attraktivt. Å ha håret frodig og vakkert, kan du enkelt endre den visuelle formen på ansiktet, for å oppnå forskjellige visuelle effekter, skjule feil og fremheve fordelene. I de fleste tilfeller blir håret ikke kommer fra frodig natur. Økologi er ikke fornøyd, er ganske sterk i urbane smog, og luften er ofte tørr. Mangel på vitaminer, stress også føre til forringelse av hår. Men i din makt for å lage sin egen volum på hodet, oppnå god effekt på flere måter. Vurdere effektive metoder.
 Hvordan lage volumet ned? Det inni
Selvfølgelig, det er spesielle metoder for å lage kunstig hår volum. Men det beste alternativet - å handle innenfor, la håret fikk virkelig vitalitet. Styrking av strukturen i hvert hår, forbedre den generelle tilstanden til hodebunnen, kan du fortsette å legge volum "tekniske" metoder.
 1.  Burdock olje. Gni håret litt burdock olje før du vasker hodet. La den stå på i 5-10 minutter, og skyll håret.
  Nesle og burdock rot. Måtte du alltid være på vesker av tørket nesle og burdock rot. Kok anlegget. Når væsken er avkjølt, bruke det til å skylle håret. Volumet må øke frisyrer!
  Plommer av egg. Egg Mask er den mest populære. Bare 3-4 eggeplommer, avhengig av hårlengde, kan betydelig endre utseendet på din frisyre. Grundig visp eggeplommene. Grunnlagt tykt skum gni håret. Merk at masken skal holdes på håret i minst 15 minutter. Vikle hodet med et håndkle til næringsstoffer bedre kledd hår og hud. Masken skal deretter vaske av.
  Gjær. Enkelt gjær kan påvirke ikke bare på hårveksten, men også av deres volum. De styrker helsen til hodebunnen, positiv innvirkning på strukturen i håret, gjør håret sterkere en. Ta en spiseskje tørrgjær og oppløses i et glass kulturmelk. Masken skal være kroppstemperatur. Det er nok til å holde håret i 10 minutter.
  Kefir. God Assistant - kefir maske. Håret blir omfangsrik, hvis du podohreete kopp yoghurt, legge til den et par dråper eterisk olje og deretter tørkes henne i håret. Skyll masken etter 10 minutter.
  Gelatin. Ta 2 ss gelatin. Suge den i vann, så det er vel nabuh. Deretter bringe den til en byll, stadig i konflikt med en skje. Når massen er helt avkjølt, bør det være forsiktig på håret. Hold en maske i ca 5-10 minutter.
  Banan og yoghurt. Knuse en moden banan i en blender og bland med et glass kefir. Mass gni håret. La masken kle seg - det tar 15 minutter. Merk at denne masken bør være spesielt nøye med å vaske fordi banan partikler tørke ut og holde seg til håret.
  Fukte. For håret etter vask peresushuvalys ikke, ikke bruk tørketrommel umiddelbart. Først vikle hodet med et håndkle, så la stå i 15-20 minutter. Fuktighet vil du kunne dosushyty håret godt selv uten bruk av teknologi.
  Land uten hårføner. En flott måte å styrke håret og gi håret volum - start til tørt hår uten en hårføner. Når du bruker en hårføner, hår peresushuyetsya tungt, å miste den nødvendige fuktighet og blir sprø. Det er en god metode for tørking. Først må en turban på hodet, la stå i 20 minutter. Grunnleggende vann absorbert inn håndkleet. Deretter fjerne håndkle og ta en ny, tørr. Med hans hjelp er nødvendig dosushyty hår. Gni forsiktig hodehår. Ta en strand nedenfor og løft oppover for å få en slags ball av hår i et håndkle. Smynayte som hår, men forsiktig, uten anstrengelse. Når de tørker ut betraktelig etter ca 10 minutter, kan du dosushyty dem i oppløst form. Håret blir luftig og lett krølle håret etter denne prosedyren.
  Prøv å gi håret helse, styrke sine næringsstoffer masker. Tørt hår uten en hårføner for å ikke gjøre dem tynne og sprø.
   Vi gir håret volum. Flere effektive metoder
  Gjør volumet av hodet hjelpe forskjellige måter. Kanskje i gang du velge den mest hensiktsmessige. For å begynne å prøve å bruke flere metoder og teknikker.
  1.  Dobbel vask. Vask hodet to ganger. Opprinnelig shampoo vil fjerne forurensning. Skyll sjampo godt og påfør et nytt parti. Den andre gangen vil det være bedre sjampo samhandle med rent hår og næringsstoffer vberutsya samt hud og hår.
   Hodet mitt om natten. God sjampo like før du går til sengs, og gå med litt neprosushennыmy hår. I morgen, bør de være godt kam, hårføner bit prosess.
   Vasking - før du oppretter frisyrer. God voluminøs frisyre kan opprettes bare på rent hår, bare vasket. Husk at håret blir skitne veldig fort, selv om det ennå ikke er synlig.
   Sushi håret ordentlig. Tørt hår, sammenkrøpet og hodet. Hvis du bruker en hårføner, foreta trekk oppover mot hårvekst. Først plukke opp overflødig fuktighet med et håndkle.
   Ifølge en rokk. Du kan tørke håret tørker så, forsiktig løft en liten rokk. Hold en hårføner på hårrøttene til endene. Begynner å tørke håret fra de lavere lag og øvre midlertidig fikse klemmer slik at de ikke forstyrrer. Bare bra pidsushyvshy lavere hår, gå til toppen.
   Tang og curlers. Bruk en krølltang. Velg curlers, tror at vinke deg sprekere. Ser bra bølge klassisk, stilig hår, ikke for lite. Tang du også vil være i stand til raskt å skru låser. Forsiktig gre håret etter curling, slik at de blir mer naturlig utseende.
   Hår med vedlegg. Når din Feni District er nasadky- "fingre", rund børste, tørt hår det vil gi dem det høyeste beløpet.
   Gele, lakk, spray, gel, spesielle sjampo og profesjonell hårpleie. Nå er et godt utvalg av verktøy som forbedrer håret volum. Prøv å velge kosmetikk og sjampoer med gunstige naturlige ingredienser, slik at du bare sette kunstig volum og virkelig forbedre håret.
   Frisyre. For å gjøre volumet på hodet, noen ganger trenger du å endre frisyre hårklipp. Det var fra velvalgt frisyre avhenger i stor grad på utseendet på håret, deres prakt.
   Ta vare på håret ditt! Bruk en rekke verktøy, masker, bruke alle slags måter å gjøre håret glans. Så håret ditt vil alltid være omfangsrik.  
Яндекс.Метрика