Hva pille for halsbrann er
 Halsbrann - noe veldig ubehagelig, spesielt hvis det skjer hele tiden. Det er mange medisiner for å bli kvitt det i form av suspensjoner og pulver og tabletter. Den viktigste virkning av disse stoffene - en nøytraliserende syre i magen. Likevel, noen tabletter for halsbrann er det?
 En av de mest kjente kur for denne sykdommen - Maalox. Den nøytraliserer syren, absorberer og beskytter mageslimhinnen og fjerner gasser fra magesekken. I kroppen, er det omtrent en time. Kontra hans drikke for barn under 12 år ytelses kvinner som ammer.
 En annen god medisin - Helusyl male, finnes i tabletter. Gjelder det tar ca 15 timer etter å ha spist, tygget munnen. Det er forbudt å bruke den til gravide kvinner, små barn og i strid med nyrene.

 Hva pille for halsbrann kan fortsatt bruke?


 Hastal - en av de mest effektive virkemidler. Det omslutter, znebolyuye og nøytraliserer syre. Brukes med forsiktighet gravide kvinner og barn under 12 år.
 Rennie også en av de mest vanlige rettsmidler for halsbrann. Dette stoffet fungerer på samme måte som Hastal, men det er verdt å huske på at ikke skal brukes på lang tid, og folk som lider av diabetes.
 Du kan også bli kvitt halsbrann ved hjelp Hevyskona. Det betyr ikke trenge syre fra magesekken til spiserøret, og dermed hindrer og lindrer halsbrann. Etter å ha tatt denne medisinen halsbrann forsvinner kjapt, og du kan ta det til barn, gravide kvinner, så det kan betraktes som en av de beste verktøy i kampen mot halsbrann.
 Fortsetter samtalen på at pillen for halsbrann er best å bruke, kan du huske Hastrotsyd. Det fremstilles i form av tabletter som skal oppløses. Det har syrenøytraliserende, skjerming og absorberende egenskaper. Ikke ta gravide kvinner og barn under 12 år.
 Noen leger anbefaler bruk Hastromaks halsbrann. Dette chewy godteri med mint smak, så de er veldig praktisk, fordi noen har problemer med å svelge store piller. På grunn av det faktum at disse pillene lang handling, er en dag nok bare to stykker.
 Men spørsmålet som pille for halsbrann beste hjelp til bedre se en lege som vil plukke den medisiner sikkert at hendelsen.  
 Under svangerskapet, en av de første oppgavene for kvinner - å ta vare på egen helse. Dessverre, kan ingen være immune mot slike problemer som rennende nese og sår hals. På den første opptreden av symptomer på forkjølelse spørsmålet enn å kurere hals under svangerskapet. Fordi saken er komplisert av det faktum at ikke alle midler er egnet for gravide kvinner.

 Årsakene til sår hals


Hvordan å behandle hals under svangerskapet
 Sår hals oppstår vanligvis ved inntak av infeksjon. I kalde årstider ganske overfylt sted å besøke, og her har du tre hals. Men enkel kløe i halsen under svangerskapet - er ikke bare ubehagelig, det er et faresignal, og umiddelbart begynne å behandle hals. Hva inge viruset kan forårsake sykdommer som faryngitt, er et symptom på noe som bare en kile i halsen. Men som sår hals kan være forårsaket ved å treffe bakterier - streptokokker eller stafylokokker. I dette tilfellet, kan du utvikle en sår hals eller betennelse i mandlene. Og hals behandling avhenger av hva slags sykdom du kommer over.

 Hvordan kurere hals under svangerskapet


 Bokstavelig talt, hvor foreldre forumemner vises regelmessig der vordende mødre som er interessert enn å kurere hals under svangerskapet. Dette er forståelig, fordi vi alle vet at mange legemidler er kontraindisert for gravide. Så bare kjøpe apoteket vanlige midler mislykkes, og kvinner ønsker så raskt som mulig for å få et svar på spørsmålet om hva de skal gjøre hvis en sår hals under svangerskapet.
 Likevel, hvis sår hals er gravid i første omgang er å se en lege, ser graviditet og / eller prenatal terapeut. Disse profesjonelle vet nøyaktig hvordan å kurere hals under svangerskapet for ikke å skade det ufødte barnet stund.
 Så tar vi som et aksiom at behandlingen av halsen i svangerskapet bør være både effektiv og trygg, og gå direkte til behandling av følgende metoder. En av behandlingene er gargling.

 Hva gurgle Gargling furatsillina. Furatsillina er en antimikrobiell praktisk talt ingen bivirkninger. Å skylle knuste tabletter furatsillina utvannet med kokt vann (5 tabletter per 1 liter vann). Men selv om denne metoden er svært populært, hvis svangerskapet er liten, før gurglet furatsillina bør rådføre seg med legen din.

 Gurgle med salvie, eukalyptus, kamille. Skyll urt er godt egnet for behandling av faryngitt. Tilbered suppen vil ikke fungere: den farmasøytiske pakker gresset er alltid tilgjengelige instruksjoner for tilberedning. For å gjennomføre prosedyren bør være annenhver time. Gurgle med salvie og kamille reduserer betennelse i mandlene, letter smerte. Eucalyptus også desinfiserer og gjør puste lettere og bidrar til å fjerne den såkalte com hals.

 Selv om du sender inn et apotek eller urte furatsillina for alle som er ingen grunn til å miste motet. Det absolutt er et kjøkken i hver brus og salt. Når du føler at du har i halsen før du trenger å oppløse en teskje salt eller natron i et glass med varmt kokt vann og gurgle denne løsningen sår hals hver time.

 Gurgle og kan være andre, mindre kjente midler, eple cider eddik løsning (1 ts i 200 ml kokende vann); bete juice (200 ml juice 1 ss eddik +); hvitløk skjær; fortynnet i vann med hydrogenperoksyd; gulrot og sitronsaft; infusjon av Banan. Disse tradisjonelle medisiner nesten trygge med tidsriktig og effektiv tidlig behandling.

 Andre behandlinger hals under svangerskapet Ved behandling av sår hals god effekt er gitt inhalering. For samme sort inhalerte narkotika og skylle som følger: salvie, kamille, brus, eukalyptus. Trenger de å være minst tre ganger om dagen. MEN: tilstedeværelsen av selv en liten økning i temperaturen innånding ikke!

 Opplevd oppskrift fra sår hals: et glass melk + ss salvie - 10 minutter å koke, avløp og koke igjen. Heftig og drikke før sengetid.

 Det kan være fristende å bruke en enkel metode - godteri hoste. Dessverre er mange av de vanlige godteri hals kontraindisert under graviditet. Endring kan buckthorn olje eller aloe svezhesrezannыm. Flere detaljer i videoen. Legemidler med en sår hals i svangerskapet


Hvordan å behandle hals under svangerskapet

 Likevel, kan man folkemedisin ikke alltid takle. Så kommer til unnsetning medisiner (selvfølgelig, foreskrevet av en lege): antibiotika for kompliserte former av sykdommen, hals spray, tabletter for å suge, antivirale medikamenter.
 For eksempel kan mange favoritt godteri fra halsen under graviditet erstatte piller "Lyzobakt." De er trygge, mens svelge enklere, fjerne følelsen av en klump i halsen, og aktivt bekjempe bakterier som forårsaker sykdom.
 Noen ganger må vi behandle hals og ikke veldig vanlige legemidler. For eksempel har mange hørt over medikamentet "Myramistin", som brukes til behandling av bakterie- og soppsykdommer som for eksempel trøske. Derfor kan vi være overrasket over at noen utnevnt Myramistin hals under svangerskapet. Men du bør ikke bli overrasket, for de formål otolyarynholohyy Myramistin virkelig kommer som en spray for halsen. Et svært viktig poeng: Myramistin å behandle hals under svangerskapet kan bare brukes av en lege som nøye vurdere risiko og veie fordeler og ulemper.

 Generelle råd


 Avslutningsvis gir vi noen generelle retningslinjer som sår hals - er ett av symptomene på ulike sykdommer. Så begrenset til lokal behandling er ikke nødvendig.
 Ved første tegn på sykdommen bør begynne å ta mer væske. For dette formålet, egnede fruktdrikker, juice av sitrusfrukter, decoctions av urter, og en te med sitron, honning, bringebær (i fravær av allergiske reaksjoner).
 Øke inntaket av vitamin C, som bidrar til å takle sykdommen. Men ikke overdriv, kan et overskudd påvirke svangerskapet.
Hvordan å behandle hals under svangerskapet

 Kutt ned på trening av kroppen trenger styrke for å bekjempe sykdom og senere utvinning.
 Hold halsen (og ikke bare varm), men ikke perehrivaytesya. Og husk: sennep, varme fotbad, etc. Du er kontraindisert.
 Se opp for mat. Vanligvis folk som fører en sunn livsstil, får sjelden syk og lettere å bære sykdommen.
 Ikke glem den enkle sannheten: Forebygging - bedre enn kur! Ta vare på helsen din, for nå hører det ikke bare deg, men også din fremtidige baby!  
Symptomer på matforgiftningMed mat i kroppen kan få alle slags bakterier salmonella, stafylokokker, streptokokker. Men ofte årsaken til matforgiftning er ikke mikrobene og giftige stoffer produsert som et resultat av deres liv og ødeleggelse.
Matforgiftning og typer
All matforgiftning er delt inn i to grupper: nonbacterial og bakterielle. Den andre gruppen består av beruselse forårsaket av bakterier, virus og giftstoffer. Det kan oppstå på grunn av inntak av mat som inneholder noen form for sykdomsfremkallende mikrober og giftstoffer. De mest vanlige patogener av denne type mat forgiftning er Clostridium, Staphylococcus, Klebsiella, E. coli-stammer og andre bakterier. De kan akkumuleres i nærings som gjorde i strid med hygienestandarder, samt deres uforsiktig feil transport og lagring.
Noen typer matforgiftning hos mennesker kan føre til karakteristiske symptomer nesten umiddelbart etter en lav-kvalitet mat. Vanligvis disse forgiftninger forårsaket av for lange varmebehandlingsprodukter. Stafylokokker og andre mikrober er ikke redd for å koke og selv, tvert imot, de føler seg perfekt ved høy temperatur.
For å unngå forurenset mat forgiftning, bør du sjekke før du bruker den på farge, smak og lukt. Vanligvis, lav kvalitet på produktene har en ubehagelig lukt og sur smak. I tillegg har de en endring i konsistens. Et annet karakteristisk trekk ved mat forringende - er fremveksten av gassbobler - spesielt for flytende meieriprodukter. Men noen ganger mat forgiftning kan oppstå ved bruk av bortskjemt mat. Dette skjer for eksempel når giftstoffer komme inn i mat tilberedt en infisert person.
En annen gruppe av matforgiftning - Nonbacterial - oppstå etter inntak av kjemikalier eller ved bruk av giftige planter og sopp.
Som mange årsaker matforgiftning patogener, det er ikke overraskende at deres symptomer kan være så variert. De fleste pasienter er bekymret kvalme, oppkast, magesmerter, høy kroppstemperatur, og i de mest alvorlige tilfellene av forgiftning kan provosere lever-, nyre-, nevrologiske syndromer.
Matforgiftning: tegn
Symptomer på matforgiftning, først og fremst avhenge av type og konsentrasjon av giftstoffer. De første tegnene på mat forgiftning kan oppstå en halvtime etter å få giftstoffer i kroppen. I løpet av de neste dagene er deres forverring.
Symptomer på mat forgiftning forårsaket av hepatitt A-virus, er i skarp økning i kroppstemperatur hos pasienten, og fraværet av enhver appetitt. Det kan være en gulfarging av hud og øyne proteiner.
Dysenteri kan betraktes som en av de varianter av matforgiftning. Det kan også beskrive en kraftig økning i temperatur, hyppig avføring og diaré.
En veldig vanlig type matforgiftning er botulisme. Dens viktigste funksjon - kroppen svakhet, tåkesyn, overtredelse av den vanlige sentralnervesystemet. Botulisme kan bli oppnådd ved hjelp av lav kvalitet på kjøttvarer, sjømat og naturlig honning.
Matforgiftning forårsaket av visse varianter av sopp, ofte - giftige eller giftige midlertidig kan føre til hallusinasjoner, oppkast og skjelvende lemmer. I sin tur, symptomer på forgiftning av kjemikalier, plantevernmidler som følge av å spise dårlig de rene grønnsaker og frukt. Først av alt, slapphet, svakhet i kroppen, mye spytt, krampaktig effekter, kvalme og oppkast, tremor i ekstremiteter.
En annen form for matforgiftning - listeriose. Oftest er denne sykdommen ikke er ledsaget av noen karakteristiske egenskaper. Men det er veldig farlig for kvinner som venter barn, små barn og eldre. Listeriose kan ta opp til deg i bruken av leverpostei, krabber, semi ost og kjøttprodukter. Det er derfor vordende mødre bør være svært forsiktig i å velge de ovennevnte matvarer som ikke skader seg selv eller helsen til barnet ditt.

Forgiftning førstehjelp

Dersom pasienter har kvalme, oppkast og andre karakteristiske symptomer som kan være forårsaket av matforgiftning, bør han vaske umiddelbart magen, med en svak løsning av brus eller mangan. Vasking bør gjøres så lenge fra pasienten begynner å komme klart vann.
Etter det, bør pasienten drikke rikelig med væske og gi ham noen tabletter av aktivt kull. Det er ikke ønskelig å bruke brus, bedre nekrepkomu foretrekker te eller juice. Drikke rikelig med væske vil bidra til å kompensere for dehydrering etter forgiftning, som uunngåelig oppstår når sterk oppkast eller diaré.
Etter rengjøring magen fra skadelige giftstoffer pasienten må gi ro og kaller ham en ambulanse. Før du kommer til legen kan gi en person med matforgiftning narkotika - sulhyn, ftalazol eller noen antibiotika. Men hvis barnet led av forgiftning, da noen potente medisiner kan gi ham bare etter samråd med leger.
Ved alvorlig matforgiftning, noe som resulterer i et sinn, sørg for at hjertet er offeret, og han puster. Ellers vil han trenge hjerte-reanimuvannya. Hvis hans hjerte og lungefunksjon, men pasienten er bevisstløs, for å bringe den til liv, er det nødvendig å heve nesen vatt, tidligere impregnert hennes ammoniakk. Når en pasient kommer til seg selv, kreves han medisinsk undersøkelse og rask sykehusinnleggelse.  
Яндекс.Метрика