Hvordan fikse din holdning? Komplekset er effektive øvelser hjemme
 Fin holdning i det siste ga spesiell betydning. Hvis du husker historien, Institutt for Noble Maidens og boarding primært lærte nøyaktig hvordan å holde din holdning - ballen, soiree og selv hjemme.
 I dag, dessverre, glemt det. I mellomtiden, de fleste lider av krumning av ryggraden, noe som resulterer i uriktig stilling. Spørsmålet som å korrigere holdning er ikke bare estetisk, men også praktisk. Det faktum at utfallet av skoliose kan være av Skandinavia, som bringer smerte og ubehag.
 Grunner holdning
 Årsaken problemer med holdning er alltid endrer formen på ryggraden. Han har vanligvis et par vendinger fra naturen. Men under påvirkning av visse faktorer, kan disse kurvene forsterke eller flate.
 Disse faktorene er:
 - Fødselsskader;
 - Såkalte microtrauma som resulterer fra høsten av et barn;
 - Benker eller skrivebord feilaktig utforming;
 - Overbelastede skolesekker i stedet for lærebøker ergonomisk ryggsekk eller ryggsekk;
 - Feil gangart.
 Som du kan se, de fleste av grunnene holdning fra barndommen. Egentlig er det bedre å fikse en tidlig alder, som er direkte i barndommen eller ungdomsårene, når ryggmuskulaturen mer elastiske, bein ganske sterk, men myk, og tempoet ikke er dannet før mot slutten.
 I voksenlivet korrekt holdning er mye mer vanskelig, men fortsatt mulig. Ofte må du se en spesialist. Han kan gi råd, tildele et sett med øvelser. Det viktigste - ikke begynne å korrigere holdning dramatisk. Du trenger ikke å tvangs rette ryggen og gå hele dagen så fullt konsentrere seg. Du bør begynne med små, mens peiling gradvis tilbake til det normale.
 Hvordan fikse din holdning?
 Det er ingen universell måte å håndtere dette problemet i noen dager. Imidlertid kan du korrigere holdning hjemme, og uten å bruke mye tid. Dette krever daglig mosjon, noe som kan gi 15-30 minutter hver kveld. Slike øvelser bør være omfattende. Det bør ikke bare trene musklene i ryggen, men av magemuskler. Den oppnådde virkning kan sikres terapeutisk massasje, men i seg selv den ikke gir det ønskede resultat.
 Øvelser
 Breathing
 Start med et sett av mulige pusteøvelser. For å gjøre dette, ligge på ryggen, bena bøyd i knærne. En stakk hånden på magen, den andre - på brystet. Pust magen, sakte, rytmisk, og utpust bør være en liten pust. Deretter gå videre til å puste dypt inn. For inspirasjon du trenger for å løse opp hendene fra hverandre, puster - omfavne brystet.
 Å trene tilbake
 Slik sikkerhets nyttig å gjøre følgende øvelse. Liggende på magen din, må du rive av gulv ben, armer og hode og holde dem i en vase uten å berøre gulvet.
 For den andre øvelsen vil ta spesielt gymnas stick, de er solgt i noen butikk sportsutstyr. Liggende på magen din, må du holde fast bak på slutten. Direkte hendene løftet staven, deretter forsiktig senket til baken.
 I et treningsprogram bør inneholde de klassiske "saks" (ligger på ryggen, bena hevet i partier og hendene presset mot lårene) og "sykkel" (ben vri imaginær pedal, og den utstrakte hender holder rattet - gymnastikk stick).
 Mange nyttige øvelser kan bli funnet i komplekser yoga. Men det er viktig at slik opplæring fant sted under oppsyn av en trener, først, til disiplin, og for det andre, for å hindre feil.
 / Div & gt;  
Symptomer på kreftHvis du oppdage kreft på et tidlig stadium i utviklingen, kan det behandles. Det er viktig å holde styr på kroppen din, for å forstå at staten er normalt for ham, og når avvik gjelder for leger. I dette tilfellet du onkologipasienter, leger merke til det på den tidligste fasen.
Det finnes ulike vanlige symptomer på kreft. Hvis du oppdager i deg selv, betyr det at kroppen din er det visse endringer. Kontakt legen din hvis du har:

- En svulst;
- Kortpustethet, hoste, heshet;
- Bleeding;
- Endring i fordøyelseskanalen;
- Føflekker;
- Uforklarlig vekttap.
Hva hvis oppdaget tidlige symptomer på kreft? La oss prøve å svare på dette spørsmålet.
Svulster
Hvis du vet hvordan kroppen din fungerer under normale forhold,du kan definere onkologi, Eller snarere mistenkte det utseende av tidlige endringer forårsaket av sykdommen kan være. Hvis et eller annet sted på kroppen din vil du legge merke til hevelse, oppsøke lege umiddelbart. Veldig bra, hvis du bare kan fortelle hvor lenge du har det der, det hindrer deg hvis den øker i størrelse. Svært ofte kreftsvulster helt smertefri.
Gjenkjenne kreftsvulst opprinnelse ved berøring ekstremt vanskelig. Men hvis legen mistenker at du har en ondartet svulst, vil han henvise deg til en spesialist for videre undersøkelse og bestått testene.
Vær oppmerksom på at hvis kroppen din ganske ofte har hevelse og humper, så mest sannsynlig er de ikke ondartet.
Kortpustethet, hoste, heshet

De såkalte desember symptomer på kreft - en hoste, kortpustethet og heshet. Selvfølgelig kan de være forårsaket av infeksjoner og inflammasjon og andre sykdommer og lidelser, men i noen tilfeller, de tegn peker på lungekreft. Hvis for over to uker du ikke er tung pust og hoste, så se en lege umiddelbart. Det synes å være en spesialist hvis du ser blod slim.
Årsaken heshet laryngitt ofte. Denne sykdommen innebærer inflammasjon i strupehodet. Imidlertid, i noen tilfeller, heshet - et tidlig symptom på kreft i larynx. Hvis dette sykdomsfølelse sårer deg mer enn to uker, gå til resepsjonen til en spesialist.
Unormalt i fordøyelseskanalen
Symptom endringer i fordøyelseskanalen - tilstedeværelse av blod i avføringen. Det vanligvis lyse rødt eller mørkt. Tilgjengeligheten av friskt, rødt blod - et tegn på hemoroider.
Kreft symptomer kan endre frekvensen av fordøyelseskanalen (forstoppelse eller diaré) uten noen åpenbar grunn. Også, noen ganger er det en følelse av utilstrekkelig tarmen rensing etter avføring. Noen pasienter opplever smerter i endetarmen eller i magen.
Interesserte typer svulster og spørsmålet om hvordan du kan gjenkjenne dem, er det viktig å huske på at endring er ikke alltid en stol indikerer utviklingen av kreft. Årsakene kan ligge i å endre mat, spenning, tar narkotika. Hvis et par uker stol er ikke normalt, er det for å hindre en farlig sykdom, bør du oppsøke lege.
Blødning
Enhver blødning uten noen åpenbar grunn - et tegn på funksjonsfeil av indre organer. Dette er en viktig grunn til å gå til en spesialist.
Blødning fra endetarmen kan være et tegn på hemoroider, men et symptom på kreft i indre organer.
Hvis en kvinne har en ondartet svulst dannes i livmoren eller livmorhalsen, kan blødninger mellom menstruasjonene oppstå, eller etter samleie. Hvis blødningen observert hos kvinner etter overgangsalderen, så hun bør umiddelbart oppsøke lege.
Blod i urinen kan være et symptom på blærekreft eller kreft av nyresykdom. Imidlertid kan årsaken til dette fenomen være en infeksjon. Kontakt legen din hvis du oppdager at urinen er til stede spotting. Forresten, bør ta hensyn til at noen ganger urinen er rosa på grunn av tilstedeværelsen av fargestoffer i mat. Dette kan skje hvis du spiste dagen før, for eksempel rødbeter.
Dersom hoste slim ut av blodet, grunnen til dette - en alvorlig smittsom sykdom. Noen ganger er det et tegn på lungekreft. Blod i oppkast kan indikere kreft i magesekken, men årsaken til dette fenomen kan bli sår. Derfor, det eksakte svaret på spørsmålet hvordan man skal definere kreft - du trenger å se en spesialist.
Neseblod og blåmerker - en sjelden kreftsymptomer. Noen ganger er disse symptomene er et resultat av leukemi. Men folk som lider av denne sykdommen, er det andre, mer åpenbare tegn på kreft.
Føflekker
Som det viser seg hudkreft? Dette tror mange mennesker på kroppen der det er mange føflekker. La oss prøve å svare på dette spørsmålet.
En variant av denne sykdommen er melanom. Vanligvis synes det å endre utseendet av huden. Noen ganger virker det som du har dannet en ny stor føflekk. Imidlertid kan melanom dannes og eksisterende rodymtsi. Derfor, for å skjelne benigne fra maligne formasjonen er ekstremt vanskelig.
Til legen bør behandles umiddelbart hvis føflekker observert følgende funksjoner:
- Asymmetri (føflekker vanligvis like og symmetriske, og melanom - ingen);
- Jagged kanter;
- Atypiske føflekker for farge (hvis føflekker har vanligvis bruntone, melanom - brun, svart, rosa, rød, hvit eller blåaktig);
- Stor (mol vanligvis ikke overskrider 6 mm i diameter, melanoma - more enn 7 mm);
- Tilstedeværelsen av skallet, kløe, blødning, melanom kan blø, encrust, kløe (symptomer på hudkreft er ikke vanlig, men glemme dem er ikke nødvendig).
Hvis det var noen hud koder som ikke er holdt for flere uker, hvis du befinner deg i de ovennevnte tegn på melanom, deretter straks oppsøke lege.
Uforklarlig vekttap
Hvordan ellers kan bestemme onkologi? Dette vil fortelle din kroppsvekt. Hvis en relativt kort periode (f.eks to måneder) du sterkt redusert vekt, og dermed trenger du ikke stress, tungt fysisk aktivitet eller kosthold, er det en alvorlig grunn til å gjøre en avtale.
Hvis vekttap - et resultat av kreft, og pasienten kan oppleve andre symptomer: tretthet, smerte, kvalme.
Hva om du var faresignalene?
Hva gjør du hvis du finner deg selv i symptomer på kreft? Svaret er opplagt: det er nødvendig å se en lege. Bare en spesialist kan vurdere tilstanden og foreskrive riktig behandling. Bare en lege kan henvise deg til å gjennomgå røntgenbilder, etc. for å få testet.
Hvis legen mistenker kreft, vil han sende deg til å gjøre en biopsi, bildebehandling og gi råd til relevante spesialister. Hvis legen bestemmer at årsaken til sykdommen din har en annen karakter, er det på noen måte du kan hjelpe takle sykdom, og raskere enn hvis du behandlet deg selv.
Kilde:www.ravnoepravo.ru
Яндекс.Метрика