Migrene: typer, de viktigste symptomer, årsaker og behandlinger
 Mer rommelig konsept migrene enn en bokstavelig oversettelse fra fransk, som betyr "smerter i siden av hodet," kan neppe bli funnet. Denne ekle angrep svært vanlig og forekommer hos 10% av befolkningen. Migrene begynner i ungdomsårene, og rammer flere kvinner enn gutter, og kan ikke trekke seg i løpet av livet.
 Symptomer og årsaker til migrene
 Hvis er lokalisert smerte i visse deler av hodet, ikke plager kontinuerlig og periodisk ledsaget av forstyrrelser i det autonome nervesystemet, så det er trygt å si at mannen var utsatt for migrene. Like før angrepet navn kan oppleve punkter i øynene, nedgangen i humør og vitalitet eller døsighet. De fleste satellitter migrene blir dobbeltsyn, svimmelhet, nedsatt bevegelighet og tale, senking alder og ubehag i mage-tarmkanalen, fulgt av kvalme eller oppkast.

 De viktigste årsakene til smerte leger omfatter metodisk utvidelse og sammentrekning av cerebrale arterier, noe som fører til forskjellige typer allergier, noen endokrine lidelser og vaskulær hypotensjon. Provosere et angrep av migrene kan også være dårlig vær faktorer, lukter, Ser på TV eller arbeider foran dataskjermer.
 Også angrepet kan skyldes mangel på søvn eller overdreven søvnhormonet "hopping" av visse legemidler, lange pauser mellom måltidene, forverring av kroniske sykdommer, fysisk utmattelse og traumatisk hjerneskade historie. Ifølge nyere forskning, kan migrene forårsake biogene amin tyramin, som finnes i sitrusfrukter, kakao, sjokolade, egg, nøtter, søt brus, melk og tomater.
 Typer migrene
 Det finnes to hovedtyper av sykdom: klassiske og konvensjonelle angrep. Den klassiske versjonen er ledsaget av oftalmologiske lidelser. Lidelser kan begrense normal reduksjon i synsskarphet eller styrke en midlertidig blindhet. Det karakteristiske er en følelse av uvirkelighet av verden og tåke.

Migrene: typer, de viktigste symptomer, årsaker og behandlinger

 I vanlig person lider av migrene smerte i øyeeplet eller temporale smerte, som deretter påvirker hele av hodet. Dette skinnet på denne delen altfor blek eller rødmet.
 Behandlingsmetoder
Migrene: typer, de viktigste symptomer, årsaker og behandlinger
 Behandlingen er å redusere smerte i vidt begynt angrepet. Når smerten skal gå i mørk ventilert rom for å sikre fred og varme. Positivt etablert seg bruke vasodilatorer og smertestillende legemidler. Som fungerende analgetikum og vitamin C. Forebyggende metoder mot angrep lege velges individuelt.
 Bli kvitt migrene tradisjonelle metoder
 Blant de "deilige" narkotika som lindrer migrene merkede bananer, brokkoli, avocado, pods, asparges, poteter. På grunn av lav natrium og økt kaliuminnhold, disse frukt og grønnsaker er vasodilator og vanndrivende. Hvis, innen to uker om morgenen på tom mage for å spise prysolennoe søt eple, skåret i skiver, migrene retrett.

Migrene: typer, de viktigste symptomer, årsaker og behandlinger

 Fjerne stress fra angrepet vil lyse massasje templer ved hjelp av en blanding av mandel og lavendel oljer, tatt med en hastighet på 2: 1. Stor takle problemet og neste kjøttkraft 2 ts av vendelrot røtter strømmet 250 ml varmt vann og la det koke i 10 minutter. Klar buljong filtreres og fortynnes med vann til det opprinnelige volum. Til migrene ikke blir forstyrret, bør infusjonen tatt fire ganger om dagen for en spiseskje før du spiser.
 Du må drikke 3 ganger om dagen for 1/4 kopp fersk juice Viburnum eller tygge angrep anis frø. Stand til å angripe og fjerne kjøleansiktsmaske.
 Metafysisk syn på migrene
 Siden hodet er forbundet med menneskelig personlighet, indikerer forekomsten av migrene at mannen hadde vondt i hodet lavt vurdering og hyppige bebreidelser. Han er tilbøyelig til å klandre seg selv for alle mulige synder og nederlag, som viser overdreven tidskrav. Årsaken til smertene er frykt raskalыvayuscheysya være kritikk av andre eller hensynsløs handling begått i fortiden og er hjemsøkt stede. En smerte i pannen indikerer psykiske belastninger. Lederne av den hemmelige frykt svikt også lider av migrene.

Migrene: typer, de viktigste symptomer, årsaker og behandlinger

 Som de viktigste årsakene til migrene Louise Hay sier frykt, overdreven selvkritikk og lav selvfølelse. Valery Sinelnikov vurderer hodepine som en advarsel av feil beslutninger og handlinger. I hans syn, noen på seg en maske og vold mot dem vil føre til et nytt angrep. Han ganske lucidly forklarte natur smerte. En halvkule av hjernen som er ansvarlig for ytre atferd, den andre - i en forstand. Når uoverensstemmelse følelser og bilder vises migrene.
 Sergey Konovalov mener at angrepet skjer i tilfelle av selv bedrag og konstant misnøye med sine liv, samt klokke-kontroll og følelser. Vladimir Zhykarentsev sikker på at grunnlaget for hodepine er negative holdninger som folk gjør et ubevisst nivå. Og Sergey Lazarev blant de viktigste faktorene for coaching bemerker en mangel eller fullstendig fravær av kjærlighet i den menneskelige sjel.
 Behandling av migrene metafysiske metoder
 Hvor ofte i dagens verden, folk finner seg i første omgang penger, sex og makt, gradvis erstatte ekte relasjoner, spiritualitet og kjærlighet. Er det noe rart at migrene er så populært og utbredt sykdom. Først av alt, må du lære å elske deg selv, ikke kritisere og ikke klamrer seg til detaljer. Det bør tiltrekke seg positiv energi hver dag, bli kvitt eller i det minste å nøytralisere negative følelser og tanker. Ganske om morgenen for å utføre enkle oppgaver ved hjelp av ansiktsuttrykk, for fødselen av positive følelser, smil, slappe av. Hjelper og uttale sound "Aum" som du trenger hver dag for å gjenta 20 ganger.
 Det neste trinnet er å endre ideer om livet. Du må akseptere deg selv med alle de fordeler og ulemper, lære å se verden rundt oss og folk bare gode. Fordi universet er som et speil - at folk pleide å se det og viser det. Vi må stole på sin egen verden, fordi dette stedet er den sikreste og tillit og kjærlighet vil oppløse sterkeste frykt og fjerne smerte. Det er derfor endres og omkringliggende folk. Ingen er perfekt, og loopen på negative følelser og stahet uunngåelig føre til mental overbelastning og fremveksten av angrepet. Helt bevisst overgi balansere indre følelser og la arrangementer finner sted på et manus utarbeidet univers uten å forstyrre eller avbryte prosessen. Bare på denne måten vil være i stand til å ta presset bort til sin plass kom fred, glede og kjærlighet.  
Migrene symptomer og behandlingMigrene symptomer og behandling kan være forskjellig. Det kommer an på hva som forårsaket virkningen av migrene og intensiverer faktorer. Selv migrene anses arvelig sykdom, er det effektivt mot kjøretøyer, som er beskrevet nedenfor. Men først må du forstå at de symptomer og behandling av migrene har.
La oss starte med det faktum at sykdommen kan kalles "kvinner" fordi kvinner lider av det fire ganger oftere enn menn. Migrene symptomer og behandling bør inneholde: sterke smerter i visse deler av hodet, ofte denne smerten kan være ledsaget av kvalme og oppkast, og forverring iboende følsomhet for lyder og sterkt lys. Migrene Hodepine tilskrives vaskulær type. På grunn av den voksende veggene i blodårene som fôrer hjernen, det er press på omkringliggende nerver.
Migrene symptomer og behandling: en klassisk migrene.
I klassisk sykdom særegen for 10 prosent av pasientene. Fremveksten av hodepine innledes med utseendet til en rekke funksjoner (denne perioden kalles en aura). Symptomene kan variere fra tåkesyn til brudd på lukt, hørsel, berøring.

Migrene Symptomer og behandling: total migrene.

Generelt, er sykdommen innledes med tegn fraværende smerte skjer umiddelbart.
Migreneanfall kan ta noen timer til to eller tre dager. Smerten har påløpe karakter, er det vanligvis den ene siden av hodet, så klart lokalisert. Svekkende migrene pasienten moralsk og fysisk.
Migrene symptomer og behandling: utløsende faktorer og økende.
- Endring av vær;
- Kontakt med irriterende lukt;
- Alkoholmisbruk;
- Insomnia, overdreven fysisk aktivitet;
- Hormonelle endringer knyttet til menstruasjonssyklusen.
Migrene symptomer og behandling rent individuelle. Først må du identifisere utløsende faktorer og prøve å løse dem. Hvis ikke, bør du oppsøke lege som kan foreskrive medisiner som du vil ta i pausen mellom angrepene. Disse stoffene eller legge til rette eller helt avlaste deg fra migreneanfall. I noe tilfelle ikke misbruke beroligende stoffer, kan de skade og migrene symptomer og behandling bare intensivere.
Migrene symptomer og behandling: folk rettsmidler.
- Lag et avkok av tørket oregano urter (urter helle en spiseskje med varmt vann (ca. 300 gram)), la det stå. Tre ganger om dagen, ta et glass kjøttkraft;
- Hell en kopp kokende vann ca 15 gram tørket sitronmelisse, insisterer time. Ta 4-5 ganger om dagen, 2-3 spiseskjeer.
Migrene symptomer og behandling er forskjellig, men moderne medisin tilnærming for å finne alle. Ikke bli syk.
Яндекс.Метрика