Kan gravide spise sushi

 Hver dag Øst blir stadig mer populært. Hans rettene er mye foretrukket. En populær man er land.
 Kan gravide spise sushi - la oss innse det.

 Denne retten er laget av frosne, rå, røkt, etc. fisk og sjømat. Essensiell komponent - dette tallet. Serveres med ulike sauser og prypravkamy. Sauser er det ikke bare en ekstra smak av fyllstoff, men også som et antibakterielt middel, som dreper alle bakterier.
 Hvis du tenker på om gravid land, husk at rå fisk kan være forurenset av mikroorganismer og ormer som nå kan gi deg en masse problemer. Det bør bemerkes at fisken fortsatt allergene og det er ikke nødvendig å seg. Et annet problem kan være en bivirkning av forstoppelse ris. Gravide kvinner som lider og så dette problemet bedre ikke velge retter med ris, så du vil bare forverre situasjonen.
 På spørsmål om gravid land, kan du svare på dette: hvis du virkelig ønsker å spise denne retten, og spise, men ikke glem om tiltaket. Hvis du bestemmer deg for å, er det verdt å vurdere hvor du kan kjøpe og hva du skal være forberedt. Ideell når du gjør land på egen hånd hjemme, men hvis du ikke vet hvordan du gjør dem (og kokeutstyr er viktig), gå til et sted hvor de er fagfolk.
 Ta hensyn til rommet, ikke stoler på en skitten spisested, kan du gå til en fin restaurant hvor de koker du i tankene. Velg fisk som ble frosset på forhånd, kokt eller røkt siden drepte patogener under behandlingen.
 Derfor gravide spise sushi kan bare bli grundig sikre at det de tilberedes og hvordan, som finnes i fiske bakterier kan skade deg. Ikke helt gi opp fisk og sjømat. Hvis du ikke er en fan av sushi kan få alle de gunstige vitaminer, fiskeyngel i en stekepanne og stek i et par.
 Nå som du vet om gravide spise sushi.  
Beroligende tabletterLivet til moderne mennesket rask og dynamisk: arbeid, hjem, hverdagslige problemer. Tanker om alt årsak stress og angst, slappe av og ikke gi en pause. Som et resultat av akkumulert sinne og raseri. Hva du skal gjøre i denne situasjonen? Siden du ikke kan avslutte en jobb, bare en vei ut - beroligende piller. Vi kjøper på apoteket beroligende og håper at i et øyeblikk alt forandret. Men det er ingen resultat. Så neste gang vi bruker en mer kraftig verktøy elendig spørsmålet, er det riktig.
Hva beroligende tabletter velge
Apoteket tilbyr noen beroligende midler å velge mellom. Enkle - urter - vendelrot tinktur, motherwort peppermynte, og mer. Effektiviteten av disse midler er avhengig av grad av følelsesmessige forstyrrelser og symptomer. Hvis du kan slappe av uten hjelpemidler slike legemidler vil hjelpe. Men hvis angst bli din trofaste følgesvenn, disse stoffene ikke gi ønsket effekt.
Neste kategori - narkotika brom. De er relativt trygt, men har muligheten til å hope seg opp i kroppen og forårsake sykdom kalt bromizm. Det er manifestert ved symptomer som slapphet, sløvhet, menn redusert seksuell lyst.
De mest populære biler - anxiolytika eller beroligende midler. De brukes for en lang tid og vet at deprimerende nervesystemet.Angstdempende Drugs - sterke beroligende stoffer som har en rekke egenskaper:
- Sedative - rolig, lindrer irritasjon, normal emosjonell bakgrunn;
- Angstdempende - blir kvitt angst;
- Hypnotic - svekke oppmerksomhet, redusere hastigheten på tanken, og øker effekten av sovepiller;
- Miorelaksyruyuchy - påvirke muskel tone;
- Anticonvulsants.

Sedative effekten av disse medikamentene er assosiert med mange bivirkninger.
Typer av sedativa

Noen vanlige medisiner inkluderer:


- Xanax - effektive i frykt og panikk.
 -Diazepam - Vanligvis gis til barn og sår.
- Antylepsyn - epileptiske anfall og anfall.
- Afobazole - utarbeidelse av ny generasjon, hjelper overvinne depresjon og har ingen effekt på nervesystemet.
- Hydazepam - et legemiddel mot migrene.
- Valemydyn - indikert for søvnforstyrrelser, stress, fobier og høy oppstemthet.
- Novo Passit - et verktøy for å hjelpe returnere fred til å takle spenning og angst. Giftfri, trygt og ikke-vanedannende.


Sikkerhets sedativa

Sedativa er tilgjengelig i ulike former: tabletter, sirup, tinkturer, etc. Alle de deler narkotika med sylnovыrazhennыm, srednevыrazhennыm, slabovыrazhennыm handling. Nyeste nesten ingen kontraindikasjoner og bivirkninger er fraværende. Barn er separate verktøy - trygge og godkjent for utvidet bruk.
Snakker av trankvylyzatorah, husk at deres bruk er farlig. Noen måneder senere de er vanedannende å oppnå positive effekter må øke dosen, og avvisningen av dem kan forårsake abstinenssymptomer. Under behandlingen, vanligvis en nedgang i oppmerksomhet, døsighet, slapphet, muskelsvakhet. Så ta disse verktøyene skal bare være på anbefaling av en lege.
Beroligende medisiner graviditet
Hormonelle endringer som oppstår under svangerskapet, forårsaker symptomer som irritabilitet, nervøsitet, humørsvingninger, irritabilitet. I denne situasjonen, hjelpe beroligende medikamenter. Men ikke alle av dem kan tas av gravide kvinner.
Det bør bemerkes at i det første trimester av bruk av andre stoffer er meget uønsket. Under lagt denne perioden organer og systemer av det ufødte barnet, er det viktig ikke å skade ham. Hvis alarmen var konstant, kan sedativa være av vegetabilsk opprinnelse. - Valerian, motherwort, Persen, nylig Passit. Utmerket verktøy - Urtete med mynte, sitronmelisse, hagtorn. De lindrer stress, lindre humørsvingninger, bedre søvn.
I alle fall hvis du ønsker å ta beroligende midler, snakk med legen din. Han vil velge for deg det beste alternativet.  
Preparater av ormer for barn
 Små barn lider ofte av voksne innvollsparasitter, som mest kontakt med de store bærere av parasitter. Det kan være skitne leker nevymytyh eller dårlig vasket grønnsaker og frukt.
 Heldigvis er kur ormer ikke vanskelig, det er mye antelmintiske narkotika. Disse stoffene ormer for barn er trygge. Før behandling er nødvendig å oppsøke lege. Du må bestå tester for å påvise parasitter. Deretter behandling er foreskrevet og foreskrevet midler. Parasitter kan behandles av ulike medisiner, det kommer an på hva slags ormer.

 Preparater av ormer for barn: behandling og forebygging


 "Albendazole" og "mebendazol" - de vanligste antelmintiske stoffer er egnet for behandling av parasitter hos voksne og barn. Etter to år kan søke "ivermectin" og "praziquantel." Alle medikamentene er foreskrevet av en lege, avhengig av typen av parasitter.
 Medikamenter som "mebendazole" undertrykke symptomer på sykdommer forårsaket av ormer, ødelegge voksne en dag eller to. Ved hjelp av "Albendazole" - behandling fortsatte.
 Preparater av ormer for barn - "pyrantel", "Helmyntoks" og "Nemotsyd" - har et bredt spekter av aktivitet. De er tilgjengelige i en suspensjon og tabletter. Suspensjonen ble behandlet med små barn.
 "Pyrantel" forårsaker bivirkninger fra fordøyelsessystemet og nervesystemet. Det kan være kvalme, oppkast, forbigående økning i leverenzymer. Hos noen pasienter, en sterk hodepine, søvnforstyrrelse, eller det er en konstant tretthet, utviklings hallusinasjoner, forvirring bevissthet. I tilfelle av slike manifestasjoner av ormer legemidler for barn godtas ikke. Den samme i tilfelle av en allergisk reaksjon på huden. Legemidler skal opphøre umiddelbart og oppsøke lege, som i sin tur utnevne medisiner for å redusere symptomer på allergi, "Claritin", "Suprastin" og andre.

 Rehabilitering


 Preparater av ormer Barn tillatt hastighet, etter som bør ta probiotika for å gjenopprette tarm. Forebygging probiotika normalisere fordøyelseskanalen, styrke immunforsvaret til barnet. Det bør kontinuerlig overvåke håndhygiene, vaske plagg og leker.  
Det beste middel for ormer
 Det faktum at det menneskelige legeme er fylt med et stort antall av levende organismer, er det ingen overraskelse. Noen av dem er en del av en sunn mikroflora, mens andre, selv ubrukelig, under kontroll av immunitet eller forårsake skade. Men det finnes parasitter, hvis tilstedeværelse i kroppen ikke bare ekkelt, men er en reell trussel mot helse. Det handler om Worms - ormer hvis aktiviteter kan føre til feilfunksjon av mage-tarmkanalen og utmattelse. Hvordan velge den beste rette for ormer?

 Diagnose helminthiasis


 Tabletter av ormer skal utpekes etter testene for bestemmelse av nærvær av ormer i tarmen, så vel som å etablere deres art. De fleste mennesker smittet med nematoder (rundorm), trematodes (flat mark) og cestoder (Bendelorm). Legemidler stille lege velges avhengig av typen av ormer.

 Behandling av helminthiasis


 Det beste middel for ormer - kombinasjonsbehandling. I tabletter fra ormer bør utformes avstivningsorganet vitaminer Hepatobeskyttelse, fordøyelsesenzymer, narkotika for å forbedre tarmfunksjonen.
 Er prosedyrer avrusning. Det faktum at massedød av ormer fører til det faktum at legemet masse giftstoffer som skal nøytraliseres og fjernes. I tillegg er det ofte et behov for å ta allergi medisiner.

 Hvordan velge den beste rette for ormer


 I dag, ganske stort utvalg av legemidler for behandling av helminthiasis.

 Albendazole (Zentel, Sanoksal, Helmadol, Nemozol) - en bredspektret narkotika. Tilgjengelig i tablettform for oral administrasjon, tyggetabletter, suspensjoner. Tildele det hovedsakelig for nematoder.

 Karbendatsym (Medamin) effektive i ascariasis, enterobioze, tryhotsefalozi, nekatoroze, ankilostomidozi.

 Levamisole (Dekarys) svært effektiv i behandling av ascariasis, sjelden brukt i tryhostronhyloydoze, strongyloidiasis, nekatoroze, ankilostomidozi. Den har dessuten immunmodulerende effekter, forbedrer cellulær immunitet.

 Det beste middel for ormer - Forebygging


 Forebygging helminthiasis begynner ikke med narkotika, men med god personlig og hushold hygiene. Vask hendene hver gang de er skitne og før spising, prosess produkter - gjør obdavayte kokende grønnsaker, frukt, urter, ikke spise fisk og kjøtt rå, ansvarlig behandle rengjøring av huset, tilbringer forebygging av helminthiasis i husdyr.  
Яндекс.Метрика