Den kur for ormer i mennesker
 Tidligere kur for ormer i mennesker var basert på planteekstrakter, men nå begynte å produsere syntetiske stoffer, høyere effekt og sikkerhet mer. Alle disse stoffene kan deles inn i brede og smale medisiner spektrum.

 Den kur for ormer i mennesker smalspekt


 Disse stoffene er:

 Legemidler som er effektive i kampen mot rundormer (nematoder), piperazinet, levamisole, citrate Dietilkarbamazin, ivermectin og mange andre.

 Legemidler som er effektive i kampen mot flatworm (cestoder): Albendazole, Nyklozamyd.

 Medikamenter som er effektive mot trematodes (flukes): Hloksyn, perkloretylen, Bytyonol.

 Den kur for ormer i mennesker bred tiltaks


 Disse stoffene omfatter mebendazole og praziquantel. Mebendazole er mest effektive i kampen mot tryhotsefalezom og эnterobyozom. Det er også foreskrevet i tilfeller av ascariasis, tenyoza, strongyloidiasis.
 Dette stoffet stopper fremveksten av ormer i ATP er i stand til å bryte glukose utnyttelse og hemme cellulær tubulin. Imidlertid er bruken forbudt for barn under to år, gravide, ammende mødre, og personer med ulcerøs kolitt, Crohns sykdom, overfølsomhet og leversvikt.
 Når administreres mebendazole kan være hodepine, anemi, utslett, hematuri, hårtap, leukopeni, oppkast, magesmerter, kvalme og diaré.
 Abenteric trematodozы perfekt kurert ved hjelp av praziquantel. Dets bivirkninger er oppkast, kvalme, magesmerter, hodepine, diaré med blodig striper, allergiske reaksjoner, svimmelhet, tretthet, feber, økt svetting.
 Dette stoffet bør ikke tas for gravide kvinner, særlig i begynnelsen. Produktet har evnen til å trenge inn i morsmelk, så etter å ha mottatt amme babyen din er ikke nødvendig for tre dager. Du kan heller ikke bruke praziquantel å behandle barn under fire.
 Den kur for ormer i mennesker har mange forskjellige kontraindikasjoner og bivirkninger, og det er derfor oppnevne motta slike legemidler bør være kvalifisert, etter å ha lest alle analysene som oppnås. Uavhengig ta denne medisinen er ikke nødvendig.  
Fjerne vorter og vorter
 Det er sjelden å møte en person med ren hud. De fleste har føflekker, vorter, papillomer. De ikke bare føre til ubehag, men kan være farlig. Enhver tumor er i stand til å regenerere tumoren. Derfor fjerner vorter og vorter nødvendig.
 Det finnes to typer av vorter - viral og nevyrusnыe. Carriers papillomavirus er 80% av befolkningen, men vorter forekommer bare ved lavere immunitet beskyttende egenskaper.
 Nevyrusnaya papilloma - godartede svulster. Men riktig diagnose kan bare hudlege. Han finner også nødvendig å fjerne vorter eller ikke.

 Typer av vorter forårsaket av humant papilloma virus vanlige vorter - rund, grove knuter, oppstår vanligvis på fingrene, ansiktet og under håret;

 Plantar warts - å ha en form for filament bunter rundt skaftet av kåte lag, tilsynelatende ligner på korn;

 juvenile (kalt bare ungdommelig) vorter - små, flate og glatte knuter som oppstår på hender eller ansikt, vanligvis er i skolebarn;

 genital papillomavirus - forekommer på den slimete munnen eller kjønnsorganene. Hos kvinner, kan disse svulstene forårsake erosjon i livmorhalsen.

 Hudleger mener at visse typer vorter kan forårsake ondartet svulst. Dersom svulsten ikke forsvinner, selv deres Antallet øker, kan det være at fjerning av vorter og vorter - den eneste veien ut.

 Fjerne vorter og vorter: grunnleggende metoder Cryodestruction - svulst fjernet med flytende nitrogen. Etter den første behandlingen dannet blemme lege avslører, mens du fjerner døde hud papilloma deler. Hvis du er helbredet hull dannes i bunnen av eventuelle gjenværende røtter, må prosedyren gjentas.

 Elektrokoagulering - vorte brent med en nål gjennom hvilken en elektrisk strøm passerer. Tumorceller ble rett og slett brent i stedet dannet arr. Denne operasjonen er ganske smertefullt fordi anestesi brukes.

 Laser fjerning - laserstråle var varmt vorte, mens "zapayuyuchy" blodkar.

 Kirurgisk fjerning.

 Uansett fjerning av vorter og vorter, etter alle disse prosedyrene kan stå et arr. For å unngå slike konsekvenser, bør noen dager ikke bli arrete våt, smurt med krem ​​eller annen kosmetikk. Hvis vorten var i den åpne del av kroppen, er det nødvendig å bruke solkrem.
 Uavhengig fjerne vorter og vorter kan gjøres med preparater med salisylsyre eller spesielle patcher. Effekten kommer innen 6-8 uker.  
Hvordan ta vare på pierce ørene?
 Elegante øredobber med edle metaller - er alltid vakker, viktig og fasjonable. Vakre øredobber kan være gunstig å fremheve den naturlige skjønnheten av sin eier. Det er derfor min mor rushing å pierce sine døtre ører i tidlig barndom. For å unngå problemer med pierce ørene, ikke bare for første gang etter inngrepet, og gjennom hele livet, er det nødvendig å følge noen regler. Øre piercing - en svært viktig og ansvarlig ting!
 Selv våre bestemødre og oldemødre boret hans døtre og barnebarn enkel øret "Gypsy" nål. Dette er forståelig, for da var det ingen praktisk pistoler. Konsekvensen av slike "hjem" manipulasjoner var nok av pussdannelse i stikkstedet.
 I dag er de fleste moderne enhet for øre piercing pistol. Når du bruker dette produktet har sine positive og negative sider. Den største fordelen er at pistolen er ganske enkel og lett å håndtere, ørering funnet i mochtsi høyre øre. Den viktigste ulempen er at kanonen - et gjenbrukbart verktøy. Utvilsomt, er pistolen grundig desinfisert, men på grunn av instrument design, helt ren alle steder er ikke mulig.
 Øre piercing nål - en alternativ metode. I dag, må moderne engangsnåler tas etter ett bruk.
 Øredobber punktere - velg med omhu!
 For første øre piercing brukt såkalte "rosa". De er laget av forskjellige materialer, er den mest populære av disse er teflon eller polytetrafluoretylen. Dette materialet ikke forårsaker allergi, som er spesielt viktig i de tidlige dager etter inngrepet øre piercing.
 Ear Piercing barn og voksne - hva er forskjellen?
 Kanskje den viktigste forskjellen i øre piercing for barn og voksne - en psykologisk beredskap. Hvis mor er halvt år gamle datter hull i ørene, babyen knapt forstå hvorfor denne prosedyren utføres og trengte hennes øredobber i det hele tatt. En voksen kvinne går å bevisst prosess. Det er derfor mange eksperter anbefaler babyen pierce ørene tidligst tre år, vil barnet ikke bare forstå innholdet i prosedyren, men også ønsker å bære vakre øredobber. Selv sent piercing er også en ulempe: jenta må være godt forstått at prosedyren kan bringe henne ubehag, så piercing overtale sin datter til å være litt mer komplisert.
 Grunnleggende regler - vare på ørene i de første månedene etter piercing
 1.  I løpet av de neste 3-5 dagene, glem alle typer "vann" prosedyrer: basseng, aktiv trening, yoga - alt dette til side i minst en uke. Aktiv bevegelse kan forårsake svetting. I den betente sår kan få svette og forårsake betennelse. Også, ikke vaske håret eller gå til badet.
   Den beste tiden for øre piercing - sommer. Hvis du har hull i ørene i vinter, vær forsiktig og se opp for renheten av hatter. I løpet av morgenen av healing ikke bruker andre folks mobiltelefoner, og jevnlig tørke alkoholholdig løsning av sin egen telefon.
   Merkelig nok, men etter øre piercing er veldig viktig å velge en frisyre. Det er ikke anbefalt å bruke langt hår, så bakterier kan lett probraty morgen. Det beste alternativet - en høy hestehale, flette, støt eller kort hår.
   I løpet av de neste 4-6 uker etter svikt er ikke anbefalt å fjerne øredobber. 1-15 måneder vil være nok til å mate kunne helbrede, og deretter kan du enkelt endre nelliker på noen andre alternativer.
   Hver dag, morgen og kveld, behandle såret med hydrogenperoksid, løsning hlorheksyda eller vodka. Barn under 5 år siste alternativet er absolutt kontraindisert.
   5 dager etter punktering bla øredobber nøye. Så kan du ikke bare unngå stagnasjon, men litt utvide kanalen for øredobber.
   Casual Care pierce ørene
   Å hindre pussdannelse og gjengroing kanal, må du nøye ser etter pierce ørene for livet. Compliance enkle reglene vil hjelpe deg å unngå problemer i fremtiden
  1.  Bære bare metallet som ikke gjør at du allergier. Ofte suppurations forårsake vanlig smykker. Så før du bære øredobber for dagen, prøve å komme til sitt hjem i 1-2 timer.
    Før du setter inn i øret ringer, sørg for å behandle dem alkohol løsning.
    Det er ikke nødvendig å trykke på lås øredobber for nær øreflippen. Dette kan føre til skade og fester lapp.
    På vei til velvære er alltid hindringer. Hvis du bryr deg nok til å pierce ørene i tankene en rekke grunnleggende regler og gjøre dem regelmessig. Ørene dine vil gi deg "takknemlighet", slik at absolutt bære noen alternativer øredobber.  
Legger sine ører: Årsaker

 Hvorfor legger øret grunner ekspertuttalelser


 "Sannsynligvis alle har en slags sårbarhet. I - øret. Bare sitte på flyet - så legger ørene. Selv noen få timer etter landing følelsen "som en tank." På hotell zaselyayus otaku døde Teteriv. Og bade i sjøen, som den gamle - en makt bryst, med hodet hvis våt hodet vann deretter inn i øret. Og så neste morgen det begynner å gjøre vondt - som varmt syl biter i trommehinnen, akutte mellomørebetennelse har dolikovuvaty huset et par uker. Er det for å unngå alle disse redsler, jeg trenger å glemme om å reise og strand ferie?
 Legger ørene: hvorfor?
 Problemer Victoria på grunn av strukturelle trekk ved den såkalte øretrompeten (hørbar) rør som forbinder øret med nasopharynx. Dette gjør det mulig å gjenoppta normal mellomøret press når en person går til fjellet, takeoff og landing fly. Men hvis det skitne vannet fra sjøen og elva faller i det auditive rør gjennom munnen eller nesen og ikke umiddelbart kunne kvitte seg med det, det er et problem som kalles - ". Otitis svømmer" "øre finne" eller På eksamen otoskop ØNH ser trommehinnen er trukket inne og spyles. Hvis du ikke tar de nødvendige tiltak betennelse begynner å komme videre. Pussdannelse kan forårsake perforatsyyam i trommehinnen, hørselstap. Noen ganger kommer det til kirurgi. "

 La øret - hva gjør jeg?
 1. Lag noen svelge bevegelser hvis lagt ørene på flyet. Det hjalp ikke? Prøve å "blåse" øret. Knipe nesen med to fingre og hvordan å puste dypt inn gjennom munnen. "Naduvshys" prøver å "puste" gjennom øret. Statlige lovet ører må passere. Problemstillinger lagt øret - hva de skal gjøre - løst.
 2. Tilbring samme manipulasjon hvis rykket vann under dykking i sjøen. Luften skal gjøre vannet kommer ned fra øretrompet tilbake i nasopharynx.
 3. Postrybayte på ett ben, bøyde hodet mot øret, der har kommet væske inn. Trekk øret å rette øregangen. Vann bør helle ut.
 4. Tørk av øret hårføner, tilbake til hotellrommet. Etter 30 sekunder, direkte til øre stråle av varm luft fra en avstand på 45-50 cm.
 5. Ikke rengjør øret med bomull pinner, kan de forårsake skade. Den gamle bud ØNH lege sier, "No Sun i øret noe mindre enn neven din." Da gjenværende fuktighet i øret - et frukt miljø for vekst av bakterier og sopp, og eventuelle sår bare fremkalle inflammasjon.
 Laid øret hans: hva du skal gjøre?
 6. Prøv å lindre lidelsene til å bruke øredråper borsyre alkohol hvis øresmerter er der fortsatt. Fest øret tørr varme - for eksempel oppvarmet håndkle i solen. Disse tiltakene ikke hjelper, metthetsfølelse oppstår, og smertene øker, spesielt når det trekke på øreflippen? Dessverre, uten hjelp av Laura er ikke nok. Plunge med munnen lukket, puste under vann ikke nesen. Svømmetur gummi eller latex cap. La øret, hva du skal gjøre? Kjøpe spesielle ørepropper - parafin eller silikon ørepropper, de er solgt i sportsbutikker og apotek.  
Яндекс.Метрика