Metallisk smak i munnenOfte er leger møtt med spørsmålet om hvorfor det munn metallisk smak. Det er ikke noe enkelt svar på det er det ikke, så problemet kan ikke bli ignorert. Grunnen til dette fenomenet kan være betydelige forandringer i kroppen. Det er kjent at sykdommen er lettere å unngå enn å engasjere seg i en lang tid for behandlingen.
Grunner metallisk smak
I de fleste tilfeller, ubehag i munnen vises når konsentrasjonen av metallioner som kommer inn i kroppen, blir overskredet. Metallisk smak kan være et symptom på forgiftning skadelige stoffer, så la den være uten tilsyn tilstand er umulig. Arsen salter er uthevet i kobber, sink, kadmium og andre metaller kan forårsake en metallisk smak i munnen. De regnes for å være giftig, og fordi levekårene til å få en stor dose problematisk for forgiftning, de fleste tilfeller av forgiftning refererer til laboratoriepersonell og kjemiske fabrikker.
Metallisk smak kan være et resultat av å ta visse medisiner. Disse inkluderer metronidazol, tetracyklin, lansoprazol. Etter fullføring av behandlingen i munnen metallisk smak forsvinner.
En av de mest vanlige årsaker til problemet - tilstedeværelsen av proteser, som anvendes for fremstilling av metall. I munnen, under påvirkning av syrer dannet galvanisk par, og fremhever de metallioner som forårsaker dårlig smak. Vann beriket med mineraler som inneholder jern ioner, noe som kan føre til en metallisk smak i munnen. Noen ganger slike følelser forbundet med at tannkjøttet blør. Noen blødning kan ikke se, men smaken er følte umiddelbart, fordi blodet er mettet med jern. Folk som drikker vann fra springen uten behandling, som renner gjennom de rustne rørene klage som vises i munnen metallisk smak.
Smaken av metall som et tegn på sykdom

Ubehagelig problem kan være et symptom på en rekke sykdommer:

anemi - diagnosen er bekreftet av resultatene av blodprøver. Anemi vises i sykdommer i fordøyelses infeksjoner. I tillegg er anemi en hyppig følgesvenn av graviditet, amming, underernæring, overgangsalder, hormonelle lidelser.
vitaminmangel - det er mangel på vitaminer i kroppen, i de tidlige stadier vises faktorer som irritabilitet, økt tretthet, appetitt tap.
leversykdom, skjoldbruskkjertel.
diabetes sammen med symptomer som munntørrhet, konstant tørst og sult, kløe, munn ofte har en metallisk smak.

De fleste leger anbefaler omhyggelig undersøke magen, tarmkanalen for å sikre fravær av sykdommen. Årsakene kan være metallisk smak etter en omfattende studie av denne avdelingen. For eksempel, kronisk kolecystitt eller galleblæren dysfunksjon vesentlig påvirke smaken.
Omsorgen for deres helse og følelser, vil betimelig konsultasjon bidra til å unngå farlige konsekvenser.  
Bitterhet i munnen årsaker og behandlingNoen mennesker, for eksempel om morgenen eller etter et måltid på tom mage, kan du få en følelse av bitterhet i munnen. Vanligvis gjør årsakene til sin forekomst ikke har noen sykdom. Det kan skyldes overdreven spising krydret eller fet mat og alkohol. Men i tilfelle at bitter smak i munnen plager deg nesten hver dag, betaler spesiell oppmerksomhet til din helse. Bitterhet i munnen kan indikere sykdommer i mage-tarmkanalen, lever, galleblære og andre.
Årsaker til bitterhet i munnen
I de fleste tilfeller fører til opptreden av bitterhet i munnen kan bliavbrudd av galleblæren. Bile kommer inn i spiserøret, og det er derfor en person føler bitter smak. For å finne den eksakte årsaken, må du bestå en omfattende undersøkelse. Kanskje resultatene av undersøkelsen avslører galleblæren sykdom som krever umiddelbar behandling. For eksempel kan det være gallestein hvori bryter funksjon av galleblæren, og den resulterende stagnasjon i fordøyelseskanalen, noe som fører til en bitter smak.
En annen årsak til bitterhet i munnen kan bli sykdommer i mage-tarm. I slike tilfeller er den bitre smaken ofte ledsaget av smerte i magen, kvalme, raping og gul-hvitt film språk. Av sykdommer som forårsaker bitter inkluderer kronisk gastritt, intestinal motilitet, sykdommer i tolvfingertarmen.
Årsaken til bitterhet i munnen kan ogsåtannsykdom. Vanligvis dette symptomet forårsake tannkjøttsykdom og munnslimhinnen. Bitter smak er ledsaget av en ubehagelig lukt.
Bitterhet i munnen kan også bliresultat av medisinerSom antihistaminer eller antibiotika. Medisiner forårsaker dysbiose, ødelegger tarmmotilitet og bryte den.
Å kvitte seg med bitterhet i munnen, er det nødvendig å vite nøyaktig årsakene til sin forekomst. Bare i dette tilfellet kan vi velge riktig behandling.
Behandling av bitterhet i munnen
Hvis du tror at grunnene for å se en lege der, kan du prøve å kurere sin egen bitterhet i munnen.
Først av alt, må du ta hensyn til kosthold. Behandling av bitterhet i munnen bør begynne med diett. Utelukke fra din diett krydret og fet mat, nærende supper, søtsaker, noen planter (reddik, pepperrot, reddik). For behandling av bitterhet i munnen bør drikke rikelig med væske. Bytt ut kaffe og te decoctions av planter som mynte, rose, tranebær, hyllebær, rips.
For behandling av bitterhet i munnen, er det folk rettsmidler. Du kan bruke:
- Flax frø, male i en morter og infused i kokende vann. Suppen i tre til fem dager er tatt hver morgen og kveld for to hundre gram;
- Avkok av blomster av calendula, som er forberedt på frekvensen av ti gram urt per kopp kokende vann. I løpet av dagen bør du drikke fire kopper kjøttkraft;
- Revet pepperrot blandet med melk i andelen 09:59. Blandingen ble oppvarmet infusert, stamme. For behandling som brukes i tre dager fem ganger om dagen i ett jafs;
- Avkok av kamille, som ikke bare vil bli kvitt bitterhet i munnen, men også gi anti-inflammatorisk effekt.
Hvis de ovennevnte behandlinger bitterhet i munnen ikke gi resultater, så nødvendigvis trenger å se en lege.
For å unngå bitterhet i munnen, holde en sunn livsstil, følger den daglige diett, spise riktig, gi opp dårlige vaner og så lite nervøs.  
Hvorfor søte munnenIngen lege ikke umiddelbart svare på spørsmålet hvorfor den sure munnen. Det vil ta en rekke studier, nøye undersøkelse av pasienten og grundig forklaring lidenskap for mat. Bare da vil nominere en ekspert antakelse, og det er derfor det er en følelse syre tungen. Noen ganger den virkelige grunnen er avslørt bare i en tid da kurert flere samtidige sykdommer. Nå kan vi avtale med generell informasjon om emnet.
På grunn av de søte ting i munnen etter å ha spist?
Logisk, når en sur smak i munnen etter å ha spist visse matvarer. Disse inkluderer:
- Alle typer sitrus;
- Meieriprodukter;
- Alle merker av vin;
- Tomater;
- Umodne frukter og bær;
- Produkter som ble produsert via gjæring (f.eks øl og eddik) og andre.
Hvis ingen andre abnormiteter i kroppen, kan den følelsen sur munn bli kvitt enkel måte. Det er nok å skylle munnen med en løsning eller infusjon av kamille. De hjelper nøytralisere fremmed smak i munnen.
Noen ganger ikke føler at syre avgjort rett i munnen. Gjennom det hele tiden du ønsker å spise godteri ... Hvilke faktorer kan føre til en sur smak språk? Bedre å finne ut mer!
Det var en sur smak i munnen? Det er forskjellige grunner:
- Mageproblemer.Ikke bare ulcus, gastritt og mage, men kan føre til en følelse av syre i munnen. Også mulig å endre syrebalansen, som er ansvarlig for nedbrytning av mat i magen. Disse problemene er ledsaget av vekt eller smerter i området for magen, kvalme, oppkast, hyppig raping.
- Brudd på normal drift av fordøyelseskanalen. Halsbrann med syre gir en smak av refluksøsofagitt. Den kalles problem i ventilen mellom spiserør og mage. Lett bitterhet gir problemer i forbindelse med galleblæren.

- Sykdommer i munnhulen.
Hvorfor søte munnen med tannkjøttsykdom? Periodontitt bør behandles i tide, eller metallisk smak av blod vil alltid hjemsøke. Noen ganger tannkjøttet blør fra lungenerørende tale. Å ignorere problemet vil føre til å løsne og tap av tenner.
- Medisinering.
 Noen ganger er bivirkningene av forskjellige medikamenter kan bli sett "brudd på mage-tarmkanalen." Du kan heller ikke utelukke at på denne måten manifesterer narkotika idiosynkrasier. Hvis den sure smaken er tydelig forbundet med den foreskrevne behandlingen, bør dette alltid informere legen din. De enten fjerne tvil, eller erstatte narkotika for det samme stoffet.
- Plutselige forandringer i livet. Hormonell svikt eller en stressende situasjon kan endre smaken av mannen. De fleste av de gravide står overfor en lignende fenomen, i hvilket det er store forandringer i kroppen.

M Innhold trukket irrasjonell.
Ikke bare sure matvarer kan føre til sedvanlig nauseam i munnen. I "risiko" får skarp, stekt og veldig kalori mat. Det faktum at et overskudd av visse matvarer i kosten forstyrrer balansen av mineraler. Av denne grunn, å endre smaken på tungen.
Hvorfor søte munnen

Hva gjør du når det er en følelse av syre i munnen?
- Inkluder gode vaner munnvann urteekstrakter. For dette formål egner seg ikke bare kjent for mange daisy, men eikebark. De kan bli funnet i noen apotek.
- Juster kostholdet ditt. Rasjonen vegetarisk mat uten å legge overflødig syre (meloner, pærer, søte epler, gulrøtter), frokostblandinger (hirse, bokhvete eller byggkorn). Godt å redusere forbruket av kaffe og sort te. Tørst møte rent vann eller grønn te.
- For å opprettholde munnhygiene. Tannpuss nødvendigvis to ganger om dagen, morgen og kveld. Etter måltidet, er det ønskelig å anvende et spesielt munnvann for munn (selv om form og lett infusjon av urter, og en svak løsning av havsalt). Du kan ikke velge en skarp gjenstand i munnen, prøver å fjerne biter av mat stakk. Den sikreste takle denne oppgaven tanntråd.
- Søk profesjonell hjelp. Periodontist kur blødende tannkjøtt, og terapeuten vil være i stand til å sende til en annen spesialist hvis nødvendig.
Viktig!
Hvis problemet ikke kan løses alene, bør det definitivt se en lege. Jo lenger du drar fra å gå til klinikken, jo høyere er sjansen for alvorlige helsemessige komplikasjoner i fremtiden.  
Яндекс.Метрика