Kjole i gresk stil Graduation 2015 Bilde
 Skole - en virkelig godbit, er slutten av barndommen og trer i nye voksne liv! I løpet av denne viktige dagen dreaming nyutdannede være på toppen og imponere dine klassekamerater, lærere og alle gjester feiringer originalitet og særpreg av bildet.
 Også på denne dagen de ønsker å se eldre og eldre. Skolen prom - en fantastisk effekt. Gutter imponerende eleganse av sine dresser og smoking, og jentene - sjarmerende kveld kjoler.
 Jeg må si at til skoleball nøye forberedt, ikke bare til elever og foreldre, men alle mote designer. Selvfølgelig, alle vet at hvert år har sine egne motetrender i stiler og modeller av endelige bestillinger. Så, vår-sommer 2015 har vi utarbeidet en liten overraskelse - på moten konfirmasjonen kjoler gresk stil. De er preget av mykt lys stil som er absolutt egnet for sommersesongen.

 Utvalg av modeller og stiler greske konfirmasjonen kjoler 2015


 Så la oss vurdere mer hva stiler er dagens greske kjoler denne sesongen. Bare si at kjoler i gresk stil er av to typer: lange og korte. Hva er den viktigste funksjonen av disse stilene? Vanligvis alle kjoler gresk stil av fin, lette stoffer, sateng, chiffon og silke.
Kjole i gresk stil Graduation 2015 Bilde

 Som for de klassiske modellene av 2015 promenadekonsert kjole som de har overtaket med et enkelt bretellyu. Selv om denne sesongen vil være å møte gresk kjole med to stropper, samt nåværende og stiler som ikke har stropper. Likevel vanlig i slikt antrekk er uthevet med blonder eller silkebånd under bysten linje halsen. Generelt, er den øverste greske kjole ganske enkel å sy. Men tilbake dekorert veldig originalt - et bredt sateng bånd, kjeder, blonder eller andre dekorasjoner.
 Som for bunnen av konfirmasjonen kjoler i gresk stil, er det den mest variant. For eksempel vil denne sesongen bli populær blant greske nyutdannede cocktail kjoler med kne-lengde. De har alle gratis kutt, så gi noen form for romantikk form og letthet. Dekorasjon av skoleball kjole med bånd og blonder nødvendigvis utfyller bildet av en jente romantikk og eleganse.
Kjole i gresk stil Graduation 2015 Bilde

 Lange kjoler er også forskjellig gresk gratis skjørt, som er vakkert strumuvaty til gulvet gi din selvfølgelig noen effekt hover i luften. Naturligvis, for prom designere anbefaler å gi preferanse til modeller for slutt greske lange kjoler 2015, som de fullt legge bilde misunnelsesverdig eleganse og femininitet.

 Valget av promenadekonsert kjoler 2015 i gresk stil basert på den type figur


 Som ytre funksjoner kjoler i gresk stil, har vi spesifisert. Nå må du velge farge og motetilbehør 2015. Denne sesongen stadig mer populært konfirmasjonen kjoler i pastellfarger. Mest faktiske fargen av våren-sommeren 2015 - lys rosa, lyseblått, fersken, beige og andre.
Kjole i gresk stil Graduation 2015 Bilde

 Men viktigst av alt, er konfirmasjonen kjoler i gresk stil nesten universell, siden de passer alle. Eneste - er å korrekt velge av tilbehør sammen. Merk at for slanke og høye nyutdannede gresk kjole, ville det beste være å kombinere med en lang kjede, veske-clutch og sandaler flate sko, men med moderne flettet remeshkovыmy.
 Komplett er utdannet bør foret elegante hæler sandaler eller høye hæler. En veske utfyller bildet av rektangulær form med en stropp over skulderen (henge på hoften).
 I dag kjøpe prom kjoler gresk stil vil ikke fungere som vanlig i butikken og på nettet. Generelt, lytte til vår lille råd, og du vil være rettferdig og skinne på hans siste ball av den greske gudinnen!
 Forfatter: Lily Romanov  
Hvordan søke skyggeHvordan søke skygge hver kvinne må vite at det rette øyeblikket til å være i stand til å finne en riktig, valgt i anledning makeup. Ganske ofte i ansiktet av en ung jente kan sees skikkelig merket skygger. Hva er galt? Fordi de ikke trenger å stå på ansiktet ditt, eller gjøre det simpelt, vulgært. Skygger, vakkert satt av øynene, gjøre ansikter attraktiv skyggen hvis valgt riktig, øynene kan være mindre visuelt eller virkning å produsere dyptliggende øyne. For å unngå dette, må du følge noen regler. Så din favoritt site nyttige tips vil gi deg noen tips om hvordan du skal bruke skyggene.
Til ansikt var mild og behagelig, bør makeup være naturlig. Hvordan søke øyesminke naturlig? For naturlig makeup må bruke kvalitet børster og skygger. Applikatorer av svampaktig tips vil ikke spredt jevnt over overflaten av skyggene for alltid. Derfor, hvis din makeup ved hjelp av skygger, bør du kjøpe et sett med børster i forskjellige størrelser. Å slå et lett pensel baser brukt store og mellomstore størrelser. I gjennomsnitt anvendt øyelokk skygge, myk børste. Børste avrundet forårsake skygger på foldene av århundret. Et annet behov for shading pensel.
Hvordan søke skygge
Hvordan søke skygge- De store penselstrøk gjøre seg lettere skygge skygger som vil tjene som grunnlag. Bevegelsen fokuserte på vekst vippekanten til øyenbrynsbenet og. Børste lett skyggelegging redusere basis.
- En myk børste brukes til mellomstore rosa, beige eller brun skygge til det press over et århundre. Skygger blir trykt på fold, make-up unaturlig og uhøflig person. Igjen, blande skyggen å myke tonen.
- Pensle med avrundede ender flytte kote skygger mørk farge. Bevegelser uten sterkt press til stede banen fra det ytre hjørnet av øyet langs linjen for vekst av øyevipper til det innerste hjørnet. Børste for skyggelegging myker skygger.
Når anvendt skygger bør følge en viktig betingelse: start med svært lyse farger og mørke mål av tilsette gradvis mørkere farger. Å skygge farge var mer intens, de trenger å sette en våt pensel og vet hvordan du skal velge riktig nyanse.
Riktig valg av Shadows
Hvordan søke skyggeSkygger på strukturen er tørre og flytende, men valget av visse funksjoner for å vurdere huden din og din kolorotypu. Uavhengig av produsenter, både flytende og tørr skygge er både fordeler og ulemper. Snakker av tørre skygger, da deres bruk bør være klar over at de er absorberende. I denne forbindelse, for ikke følte viss tørrhet og ubehag kan oppstå når du søker makeup med tørre skygger, bør først bruke en spesiell foundation make-up. Med dette som utgangspunkt, vil huden ikke føle ubehag, og også makeup vil bli mye lenger. Også positiv forskjell tørre skygger er deres levetid. Så du kan bruke dem hele tiden til den er borte.
I flytende skygger, i motsetning til den tørre, inneholder spesielle næringsstoffer og næringsstoffer som er ikke bare å skape skygger struktur, men også gir næring til huden og beriker den med nyttige vitaminer. Men når du bruker disse skyggene bør være klar over at de har en tendens til å gli, spesielt i foldene av århundret. Følgelig, å når du søker makeup gjøre justeringer på det.
Velge skyggen, ikke glem å stole på magefølelsen og følelser. Kvalitet skygger som vil vare deg i lang tid og vil ikke falle ut av syne i løpet av dagen skal være glatt og fløyelsaktig å ta på, og bruk applikatoren de satt på ham litt, ikke smurt razlamыvayas og ikke i stykker.
Hvordan søke to-farge skygge
Hvordan søke skyggeVed bruk av to-farge en skygge skygge skygger bør være noe mørkere enn den andre. Du kan trygt kombinere forskjellige fargenyanser, nyanser som er godt tilpasset hverandre. Sekvensen av å bruke to-fargenyanser:
- Rund børste for å påføre skygge på hele overflaten av øyevipper, påfør en lys skygge skygger.
- En fin børste makeup skyggen mørkere nyanser tegne en tynn linje langs tallet, kommer fra den indre kanten til det ytre øyet.
- Bruk børsten gjøre skyggelegging, som glatte overgangen fra mørke til lyse nyanser av fargen.

La oss se på noen alternativer og funksjoner i å anvende ulike nyanser.
Putting skygger våt
Med denne teknikken kan bli anvendt for å forbedre fargen av skygger og øke stabiliteten av det resulterende makeup. Før du påfører skyggen børste Fukt med vann hvis den er for våt, vente til drenere overflødig fuktighet, så kan begynne å bruke skygger.
Bakte skygger
Dette synet skiller skygger god motstand. Også bakte skygger faller og ikke søle fra øynene hans. De har utmerket glans og gi ytterligere volum. Gjelder bakte skygger må kanskje knipse børsten, tett dekker hele overflaten av århundret. Hvis denne type skygge påføres med en våt teknikk, gir de tallet tett metallisk glans.
Krem skygger
Hvordan søke skyggeEiere tørr hud best egnet krem ​​skygge. Denne type skygger er ikke veldig motstandsdyktig, og de ikke holder ut foran mer enn tre timer, men de gir næring og fukte tørr hud. Ved søknad krem ​​skygger ved hjelp av en spesialbørste for nåværende formål.
Tegning base i skyggen
For å gjøre opp var stabil og lå jevnt, bruk en base i skyggen. Gjennom bruk av et kosmetisk produkt i øynene skygger er dypere og uttrykksfulle farger. Påfør basen under skyggen bør være i et enkelt lag på ren og alltid ønskelig å gjøre det etter det har blitt påført fuktighetskrem. Når du bruker pulverisert basen er det brukt på øynene med fingertuppene, og anvendelsen av kremaktig base under skyggen anbefalt å bruke en spesiell børste eller svamp.  
Яндекс.Метрика