Dråper i nesen fra kald
 Dråper i nesen mot kulde alle vet førstehånds. Vi kan si at det ikke er slik personen i verden som ikke ville bruke nesedråper fra forkjølelse.
 Dråper kaldt som i dag tilbys i apotek, kan deles inn i syv grupper:

 komplekse drops;

 vasokonstriktor;

 urter;

 Moisturizing;

 Antibakteriell;

 kombinert;

 bakterielle vaksiner.

 Dagens apotek har et stort utvalg av legemidler som øyne bare kjøre unna, og det er umulig å vite sikkert hvilket medikament bør velge og hvilke bør avstå.

 Dråper i nesen av forkjølelse. Hva behandles?


 De fleste er ganske lett behandle forkjølelse. Det kan alvorlig forstyrre arbeidet bringer flittig ulemper og irriterende, nesten vanskelig å sove, men folk bare gå på apoteket og kjøpe noen nesedråper fra forkjølelse, men ville bare blitt mye bedre og kunne puste fritt. Men, være at siden det kan, hvis den forblir ubehandlet rhinitt, som et resultat personen vil lide og bihulebetennelse, og bihulebetennelse. La oss se på noen typer dråper av en kald.
 Komplekse dråper kaldt
 Disse dråpene som komplekse, kan vi si er historiske siste legemidler som kommer på et tidspunkt da medisin og dråper kaldt farmasøyter forbereder sine egne oppskrifter.
 Komplekse nesedråper fra forkjølelse, som inneholder antiseptisk mezaton begynte å bli brukt for 40 år siden og fortsatt brukes til å behandle tubootytov, kronisk rhinitt og sinusitt. Vi kan si det er analogt til innenlandsk mezatona fenylefrin.
 Vasokonstriktor (dekonhenstantы)
 De mest kjente og ofte brukte dråper fra forkjølelse er en vasokonstriksjonseffekter narkotika. Denne gruppen omfatter for eksempel dråper kaldt Ksymelyn, Naftizin, Nazol, Xylitol, Halazolin. Disse stoffene er førstehjelp. Mange tyr til dem i første omgang, men bruker dem feil, forsinke helbredelsesprosessen. Bruk disse stoffene kan ikke være mer enn 3-4 dager.

 Hva du skal se etter når du kjøper dråper kaldt


 Før du kjøper et bestemt medikament bør ta hensyn til sin base, noe som kan være:

 polymer;

 vann;

 olje;

 løsning av kolloidalt sølv.

 Ikke engasjere seg i selv. Før du bruker eller som faller fra forkjølelse til å starte bør konsultere en spesialist.  
Hva gjør du når forstørrede porerProblemet utvidet langt funnet i alle aldre. Dessverre er det svært vanlig sykdom. Jeg ønsker å kjempe ham så snart som tegn, siden deres tilstedeværelse på ansiktet er akne, svarte flekker og andre problemer. Hvis du har sett forstørrede porer, er du antakelig lurer på hva de skal gjøre med dem. Måter mye: salon prosedyrer, spesialiserte kosmetikk og tradisjonelle medisiner.
Hvorfor forlenge tid
Grunner som ekspanderte porer på forsiden kan være forskjellig. Dette er ikke bare arvelig faktor. Solbrenthet, hormonelle forandringer, dehydrering, feilaktig rengjøring av fett, smuss og døde celler, dårlig kosthold, dårlig kvalitet kosmetikk, dårlige vaner, stress - alle negative faktorer for huden.
Ultrafiolett stråling påvirker kollagen, noe som resulterer i porer øker. Men i de fleste tilfeller fortsatt utvide - et resultat av feil bruk av kosmetikk. Hvis du er ute etter analfabet krem ​​glem å vaske av sminke om natten, sjelden bruker skrubber og kremer - utvidelser du ikke kan unngå.
Den viktige rolle immunsystemet når den senkes, oppstår problemer, ikke bare fra huden, men i generell helse. Porer se stygge, i tillegg bidrar de til akne og bakterier. Det vanligste problemet sett på haken, nese og panne. Men dette er ikke en setning, kan problemet løses.
Skjønnheten av avansert jfr
Kvitte seg med forstørrede porer umulig uten daglig hud rensing. Bruk en gel-kremer, best av termisk effekt - det har en god effekt på huden. Scrub ønskelig å bruke to ganger i uken. Hvis forstørrede porer dukket opp nylig, og ansiktet er svarte prikker kan brukes enda mer. Men husk at hyppig mekanisk rengjøring øke følsomheten i huden og gjøre den mer fet. Kroppen vil reagere på denne store utslipp av fett. Til dine handlinger lykkes, kan du bruke en skrubb moderat. Når inflammasjon plukke enkle hjelp av små partikler. Scrub kan forberede deg for dette, ta bakken kaffe, god salt og sukker. Bortsett honning, rømme, smør. All mix, påfør på huden, massasje og skylle et par minutter. Alt er gjort raskt, og du får et fantastisk resultat. Dette er ikke bare innsnevring jfr. Prosedyren hindrer aldring av huden. Så sørg for å bruke fuktighetskrem eller toner med salisylsyre.
Hvis du bruker en dyp rensing skrubb, sesong etter at du må lukke. Du kan gjøre dette ved hjelp av kosmetikk, innenfor som er bindende komponenter. Toner eller lotion hjelper også trange porer. Velge et produkt med ekstrakter av bjørk, rosmarin, calendula, hagtorn, sink oksid. Nylig stappe trange porer og effektivt bleke hud og podsushyt.
Ideell for vask - kosmetisk serum eller spesielle brød, som er røkelse, myrra harpiks. Til trange porer, må du redusere mengden av sebum. For å gjøre dette regelmessig fukte huden. Dekorativ sminke vesentlig svekker huden. Hvis du ikke bruker den ikke gjør det, foretrekker matyruyuschemu produkt eller pulver, sette dem i ansiktet med et tynt lag.
Problemer med huden løser effektivt påvirkning av ultralyd. Denne fremgangsmåten, der huden påvirker høy frekvens, fjerner hudormer, forbedrer farge og struktur.
I god salongen tilbyr en rekke behandlinger: rensing, toning, fuktighetsgivende med vitamin A og andre komponenter. Denne utvidelsen vil bidra til å løse problemet nå.
Kjemisk langt fra utvidet
En av måtene å løse hudproblemer - kjemisk peeling. Det strammer porene, fjerner uregelmessigheter, kviser, rynker. Imidlertid kan denne form for peeling ikke utføres hvis det er allergisk for en komponent.
Kjemisk peeling kan være forskjellig, avhengig av dybden av innflytelse. Mest tilbringe en overfladisk rengjøring med glykolsyre. Det er også mulig å kappe med mikrokrystaller eller spesiell dyse.
Inne kan du tilby cryomassage, utført dott dynket i flytende nitrogen. Behandlet alle problemområdene av fine linjer og forstørrede porer. Cryomassage - er en uavhengig kosmetisk prosedyre som tar sikte på å øke tone og sammentrekning av porene.
Face of avansert jfr
I kampen med høye sesonger kan du trygt bruke hjemmelagde masker. Den mest populære oppskrift - maske med honning, havregryn og sitronsaft. Det bør holdes på ansiktet i femten minutter og vask deretter. Et annet alternativ - to fiber, eple cider eddik og sitronsaft. Utmerket hjelp potetmos og agurk papirmasse.
Masker, laget av frukt er sammentrekkende effekt. Bruke jordbær, kiwi, sitrus og andre dyptrensende leiremaske vil gi, blandet med honning, eggeplomme og olivenolje.
Hvis du har forstørret porene, på en vanlig vask ice cube - det er den første uken du vil legge merke til åpenbare resultater.
Folk rettsmidler er svært populære i kampen mot huden blemishes. Først en masse oppskrifter, kokk masken er veldig enkelt. For det andre er de trygge, effektive og er billig. Nesten alle ingrediensene du har på kjøkkenet.
Hvis du ønsker å permanent løse problemet med årstidene, endre kostholdet. Utelukke fra kosthold stekt, røkt, krydret mat, alkohol, fast food. Sørg for at kroppen får den nødvendige mengden av vitamin A og E. For å gjøre dette, spise lever, tran, gulrøtter, aprikoser, egg, peanøtter. Du kan drikke vitaminer.
En annen maske som vil løse problemet utvidet langt - såpe-brus-salt. Best å gjøre det, tar et bad. Barn såpe pokatayte hender for å danne et skum, tilsett en klype salt og brus. Spre og søke på problemområder. Når du føler avgift må vente i fem minutter og vask. Hvis huden din er fet, kan inngrepet gjøres ofte.
Lengre tid - problemet løst, men tilnærmingen er alvorlig og kompleks.
Dampbad av utvidet langt
Denne fremgangsmåten er nyttig for rensing og pore innsnevring. Under påvirkning av damp alle som tetter porene kommer ut selv. Det vil si at huden blir det ikke utført noen mekaniske påkjenninger. I tillegg høy temperatur dreper alle bakterier. Blodsirkulasjonen øker, blir huden de næringsstoffene han trengte.
Dampbad bør gjøres minst en gang i måneden. Den tykkere hud, jo lenger prosedyre - opp til tyve minutter. I kokende vann kan legge honning, en skje med smør, kamille te - dette vil øke effektiviteten av prosedyren.
Hell kokende vann i en dyp beholder og sette den på bordet. Dekker et stort håndkle og helle over damp. Hvis et varmt håndkle kan heves.
Forebygging utvidet jfr
Hudproblemer, inkludert utvide langt lettere å forebygge enn å behandle. For å gjøre dette regelmessig rense huden og tilføre fuktighet det, bruk en myk Scrubs og virkemidler for å redusere mengden av sebum. Vann for vasking bør være varm og midler - ikke aggressiv. Beskytte huden mot eksponering for sollys, velge kosmetikk produsenter testet og spise riktig. Optimalt, om kosthold er mye friske salater, grønnsaker, frukt og mineralvann, juice, fruktdrikker, te grønn. Hvis manifestasjon litt tålmodighet, innsats og fest ikke vil være lat til å ta vare på huden din, vil forstørrede porer forstyrre deg.  
Яндекс.Метрика