Hvor fort å miste vekt i magen

Den beste måten å miste ekstra inches i magen - er den beste kombinasjonen av restriksjoner og regler som vil lede deg til det ønskede resultat.
 Ernæring
 Ganske populært magasin i USA viste at alle mennesker kan gå ned i vekt selv om de ikke kan gi opp sin favoritt mat.
 Forskning Ansatte University of Texas undersøkte livet trettifem friske kvinner under premenopausale. Deltakerne i studien ble enige om å spise for seks uker under "gratis mat". Målet - det stiller ikke de ekstra pounds, og deres økning. Resultatet overrasket alle - Nesten alle deltagerne ikke bare gått opp i vekt, de selv ble kvitt de ekstra pounds og fettprosent redusert.
 Forskning viser at vi kan fortsette å spise din favoritt mat. Det er viktig å alltid vite normen. Av denne grunn, trenger du bare redusere normal porsjon. Du vil spise din favoritt mat og miste pounds i magen.
Hvor fort å miste vekt i magen

 Anti-stress
 Komme til fedme vil hjelpe deg raskt lang sammenhengende stress. Forskere har oppdaget grunnen til at forut for fedme. I løpet av studien ble underkastet analyse tre tusen profesjonelle arbeidere. Resultatene viste at folk som okkuperer høyere stillinger, hadde en større body mass index.
 Kvinner ekstra inches rundt midjen assosiert med høye nivåer av kortisol - et hormon ansvarlig for stress. Kortisol er i stand til å påvirke fordelingen av fett i en kvinnes kropp og gjør ham til den første deponert i magen.
Hvor fort å miste vekt i magen

 Vann i kampen mot overflødige centimeter i magen
 Vann - svært effektiv fighter mot fedme Som nyere studier. I løpet av studien fant at folk som drikker vann før måltider tre ganger om dagen i tre måneder kunne redusere vekten med fem pounds mer enn andre deltakere. Vannet inneholder ingen kalorier, og forbruket før spising later mindre plass i magen for mat.
 Få nok hvile
 Hvis du betaler for å sove på kortere tid enn det som er nødvendig kroppen til å gjenoppretteSå sjansene for å score ekstra inches i magen øker kraftig.
 Friidrett
 Studier har vist at hvis du er overvektig, så bli kvitt dem og opprettholde et bedre nivå av form - den perfekte kombinasjon for en sunn kropp.Hvis medisinen er maktesløs - hjelper Gud
 Hvorfor Hvert år antall infertile par hvordan å takle denne katastrofen, og kan nå medisin?
 - I dag, kvinner som ønsket å være en mor, er det svært vanskelig å finne en helt frisk?
 - Dessverre, dette er sant. Selv med minimal screening vi virkelig ofte finne patologi.
 - Etter din mening, hva er årsaken?
 - Dessverre, tenåringer begynne å ha sex tidlig, og sjelden tilfelle ender med en partner. Derfor, inntil bevisst ønsker å få barn, en moderne ung kvinne kommer opp med unødvendig bagasje av erfaring, det tyngende kvinners helse - er en infeksjon, seksuelt overførbare sykdommer og abort, og et vakuum i 50 prosent av tilfellene dette er våre pasienter infertilitetsbehandling.
 - Hva statistikken: i dag, mange infertile par?
 - Den siste gjennomsnittstall for infertilitet - 15%. Men statistikk vanskelige å gjennomføre, noen ektefeller ikke bare gå til legen. Et par regnes som infertile, hvis graviditet ikke skjer innen ett år av vanlig seksuell aktivitet uten bruk av prevensjonsmidler. Men for å gjøre noe i denne familien ofte starter etter 5-10 års ekteskap. Slike betegnelser er vanskelig å utføre behandling, nøytralisere problemet. Det er best å bruke i utgangspunktet. Dessverre ble det mer mannlig infertilitet. Tidligere på kvinnelige hadde 80% nå - bare 55%. Også anslått levetid, nervøs eller skadelig arbeid. For eksempel, for å hindre befruktning er giftige stoffer som kommer inn i kroppen av menn ansatt i konstruksjonen av moderne bygninger. Og de samme polygame forhold, infeksjoner også føre til infertilitet. Kvinner i første omgang er bekkeninfeksjon, inkludert smittsomme sykdommer Egglederne. Den andre - endokrine faktor som er et brudd på oocytmodningen. Dette kan forekomme hos pasienter som får mye av hormoner eller arbeider i farlige yrker. Også i denne kategorien er de som ofte lider angina og andre inflammatoriske sykdommer. 
 - Om Røyking, alkohol og narkotika vil ikke snakke - hørte alt. Men andre dårlige vaner hindre oss fra fødselen?
 - Overdreven forbruk av øl, som er så glad i unge mennesker, forårsaker uopprettelig skade på forplantningssystemet. Også, kan barnløshet føre til overdreven eller for lite vekt. Hvis du ønsker å føde, ikke bli involvert vanlige dietter, justere å finne damer podium. Trenger å vite: når anoreksi avslutte produksjonen av kjønnshormoner, bryst atrofi Hvis hun spiser nesten ingenting, er det ikke i stand til å lage og gi fødsel til et normalt barn. Frukten kan vokse som forventet, om ikke nok næringsstoffer at det skal motta fra moren.
 - I noen tilfeller, infertilitet og kureres når medisinen er maktesløs?
 Det er nødvendig å overvåke deres helse og i tide til å se en lege. Hvis årsakene er genital infeksjoner, hormonelle lidelser, etter behandling kan gjenopprette reproduktive funksjon. Nå medisin har utviklet effektive metoder for å overvinne infertilitet - er in vitro fertilisering (IVF). Mer enn 30% av par bruker den til å takle problemet. Langvarig vanskelig å diagnostisere infertilitet. Hvis legene finner ingen årsak til infertilitet, hviler alt ikke i fysiologi og kanskje det det vi kaller rensing av sjel og sinn. I slike tilfeller, noen par foretrekker å adoptere et barn. Vanligvis, når en person begynner å gi deg selv omsorg for de syke, hjelpe de trengende, er det gitt som en belønning og barnet ditt. I en av våre pasienter var ufremkommelig pipe, hun gjorde IVF, fødte tvillinger, og da barna var åtte måneder gravid på egen hånd, men sjansene er disse medisinske funn, det var ikke i det hele tatt!  
Forhøyede hemoglobin hos kvinner
 Forhøyede nivåer av hemoglobin i blodet kan indikere tilstedeværelse av mange sykdommer. Dette spiller ingen rolle hvem registrert dette tallet: menn, kvinner eller unge barn.
 Det er viktig å starte behandlingen i tid for å unngå ubehagelige konsekvenser. Det anbefales derfor å gjennomgå regelmessige legeundersøkelser, spesielt donere blod for å kontrollere nivået av hemoglobin.
 Farene ved forhøyet hemoglobin hos kvinner? Uavhengig av kjønns rettigheter, kan økt hemoglobin forårsake betydelig skade på kroppen hvis du ikke tar noen handling for å redusere den. Men noen forskjeller. Dermed er det høyeste grense ulike hemoglobinnivå hos menn og kvinner. Hvis kvinner er det 150 g. Pr liter blod, for menn står på 160 g. Dvs, en kvinne kan bli diagnostisert "forhøyet hemoglobin" hvis blodet etter at det ble klart at hennes blod inneholdt 151 g. (mer) hemoglobin.
 De viktigste grunnene til at kvinner økte nivåer av hemoglobin, følgende faktorer: Røyking dreven trening, som bor i fjellområdene hvor det er en tydelig mangel på oksygen, bruk av anabole steroider.
 For å redusere hemoglobin bør spise så mye vitamin B12 og folsyre.
 I de fleste tilfeller er et effektivt middel for å redusere hemoglobin tilfredsstillende, er å eliminere alle faktorer som forårsaker den til å øke.
 Den farligste situasjonen er å øke hemoglobin i løpet av svangerskapet. Hvis dette blir økte i første trimester, bør det ikke føre til bekymring, som i de følgende månedene gravid fosteret vil ta alt av overskuddet.
 Men hvis den forhøyede hemoglobin observert i andre tredjedelen av svangerskapet eller enda senere, så må du søke akutt legehjelp, ledende graviditet. Det er mulig at årsaken til økt hemoglobin kan være noen mangel på visse vitaminer, og nyre- eller hjertesykdom og mage- og tarmkanalen.
 Og gravide og ikke-gravide kvinner med økt hemoglobin i blodet anbefales å følge prinsippene for sunn mat, tilbringe mer tid utendørs, ta en tilstrekkelig mengde av vitaminer og næringsstoffer. Bare med denne integrerte tilnærmingen kan oppnå positive resultater.  
Behandling av skjoldbruskkjertelen struma
 Ordet "struma" refererer til thyroid sykdom, i hvilken det større. Det finnes flere typer av det - avhengig av plasseringen, funksjonelle funksjoner, etc. Fremgangsmåter for behandling av avlingen avhenger først og fremst forskjellige og graden av sykdommen og pasientens alder. Det kan være både medisiner og kirurgisk.

 Struma hypofunction (lav skjoldbrusk hormon


 Den vanligste form for sykdommen. Det er observert på bakgrunn av jodmangel (endemisk struma) og autoimmune tyroidforstyrrelser lesjoner (Hashimotos struma). Mest innspilte såkalte diffuse form av endemisk struma - uten merkede noder. Hvis du setter denne diagnosen ville gå hormonbehandling. Det er viktig å velge riktig dose, vil det ha å kontinuerlig overvåke nivået av skjoldbruskkjertel hormon i blodet. Perfekt holde alle medisinske resepter - det vil hjelpe deg å oppnå det avgang sykdom.
 Hormonbehandling med L-tyroksin kan vare fra ett til to år. Dersom dosen er valgt riktig, vil synlig forbedring kommer i seks måneder. Følelsen bedre, i alle fall ikke stoppe behandlingen uten tillatelse - sørg for å passere hele kurset! Etter eksamen legen vil foreskrive deg narkotika jod for å forhindre tilbakefall.
 På dette punktet, kan du bruke folk rettsmidler, og særlig ta tang pulver. Hvis du kommer til å behandle struma tradisjonelle metoder, må du ta kontakt med legen din! Hvis L-tyroksin behandling du føler deg uvel så snart som mulig kontakt personen: mulige hjerteproblemer, spesielt hos eldre.

 Graves 'sykdom


 Uvanlig form for struma der det er overaktivitet (økte nivåer av hormoner) Skjoldbruskkjertelen - det kalles Graves 'sykdom eller diffuse giftig struma. Hvis du har blitt diagnostisert denne formen av sykdommen, vil behandlingen vare i minst et år. I Graves 'sykdom foreskrive medisiner som hemmer produksjonen av hormoner - kalt tyrostatykamy. Først vil legen forskrive deg høye doser av narkotika, så vil de gradvis avta. I noe tilfelle ikke endre dosen på eget initiativ! Det bør også være relatert narkotika, glukokortikoider, immunocorrectors.
 Et betydelig antall pasienter med struma vist kirurgi - for eksempel leverer når ervervet thyroid alvorlig ubehag. I Graves 'sykdom kan fjerne en del av den, og sett behandling med radioaktivt jod, som ødelegger cellene - et resultat av deres aktivitet er sterkt redusert. Denne behandlingsmetoden er brukt kun til pasienter nedetorodnoho alder.
 Hvis du har en stor (mer enn 2-3 cm) eller flere noder, legen vil trolig råder deg også til drift: er denne formen for struma risiko for malignitet høy nok. Enige om det eller ikke - du bestemmer imidlertid å bli forstått, på dette stadiet, konservativ behandling vanligvis er ineffektive. Moderne metoder for kirurgisk behandling kan få kosmetisk ryddig søm liten størrelse, som til slutt blir nesten umerkelig.  
Яндекс.Метрика