Hvordan fjerne side hjemmeSidene - en av de viktigste delene av den kvinnelige figuren. I kombinasjon med andre områder av kroppen, kan de ser ut som en utrolig attraktiv og stygg. Så ta vare på sin harmoni nødvendig for hver kvinne.
Hvordan fjerne sider med riktig ernæring
Kvinners tallet er ordnet på en slik måte at selv de mest slank av det smukke kjønn ut siden litt stygg. Men med hjelp av litt mosjon dette problemområdet kan være tørr og gjøre mye mer attraktivt. Men trening hjemme må kombineres med riktig ernæring.
Først av alt, gjøre frokosten en full, rik på protein og karbohydrater. Kan du råd til selv skadelige raske karbohydrater i form av søte eller stivelsesholdige matvarer. Men for lunsj og middag bør prøve å spise bare sunn mat: bakt, dampet eller kokt dampet kjøtt, kylling eller fisk salat (grønnsak eller frukt), stuinger eller meieriprodukter med lavt kalori.
Sørg for å spise små porsjoner men seks ganger om dagen, tygge maten godt. Unngå kjøpt ulike sauser, majones og søt drikke.
De kvinnene som ønsker å redusere sine sider hjemme, er det nødvendig som snacks i stedet for godteri eller smørbrød bruker tørket frukt eller nøtter. Og prøve til det siste måltidet du hadde minst tre timer før sengetid!
Hvordan fjerne sider med trening
Fysisk aktivitet bør også være riktig. Fange opp på anledningen og feil program, trenger du ikke har oppnådd gode resultater. Først av alt, gjør regelmessig trening. Boca gå bare hvis du deltar i minst tre ganger i uken. Ikke glem å gjenta: fjerne sider bare kan utføre flere tilnærminger, som hver vil være 10-15 øvelser!
Hvordan fjerne side hjemme

Sidene kan gjøre med og uten vekting dem. Hvis du kommer til å trene bare hjemme, må du kjøpe en liten manualer eller annen vekting.
De mest effektive øvelsene er:
- Stå rett opp og la hendene til sidene. Sakte bøye sidelengs, først en, så en annen. Å fjerne sidene, gjenta denne bevegelsen minst 25 ganger i hver av partene. I denne øvelsen, må du bruke vekter fra den første treningen, og nå så lav som mulig for å føle seg som strekker musklene.
- Stå rett opp, la hendene på sidene og gjøre svinger til venstre / høyre til den stopper.
- Lay på matten, uprites ene hånden gulvet og følger foten beveger seg (opp / ned). Gjenta bevegelsen av det andre benet. Best å gjøre denne øvelsen med vektingen, og for å maksimere last uten fot berører gulvet. Antall repetisjoner i hver fremgangsmåte bør ikke være mindre enn 20 ganger.

Hvordan fjerne side hjemme

- Ligg på ryggen på en matte, utføre øvelsen "Scissors" og "sykkel" i en tid, minst 20 sekunder hver. Å raskt fjerne sidene, gjøre alle vekting.
- Stå på en matte på alle fire, prognosen tilbake og gjøre et trekk rett ben opp, samtidig plassere hodet tilbake (som om du prøver å få hælen til baksiden). Denne øvelsen er vanskelig, så det ene beinet blir nødt til å gjøre 10 ganger, men gradvis venne seg til arbeidsmengden, øke det - følge flere tilnærminger.
- Stå rett opp, hold stativet støtte, for eksempel en vegg eller stol og gjøre bevegelser bakbein. Gjenta 15-20 ganger og endre tempo.

Hvordan fjerne side hjemme

- Stå rett og ta en fot utfall. Hold vinkelen på kneet var over 90 grader og ryggen er ikke krum. Foot, som fortsatt er på plass, må du ikke berøre gulvet. Opprinnelig angrep følge uten manualer, bare 15, men etter et par treningsøkter må ta opp en manual eller annen vekting.
Har du en horisontal bar hjemme? Du kan gjøre noen effektive øvelser for å fjerne retninger. Vhopitsya rekkverket og gjøre 15 ganger løfte ben og føtter av rotasjon.
Alle disse øvelsene når gjort riktig bør strekke musklene, slik at du føler det. Selvfølgelig vil hver gang etter trening du opplever under bevegelse, men i klasserommet må de "brenne". Dette ikke skjer? Sjansene er du gjør noe galt. Fix er ganske enkel: Følg trening foran speilet. Dette vil hjelpe deg å holde tritt med teknologien, noe som er utrolig viktig for å bygge den ideelle figuren.
Effektive måter å fjerne side
Hvordan fjerne side hjemme

En av de mest effektive metoder for å bekjempe sidene er rammen. Øvelser med konvensjonell utyazhelennym metall bøyle eller massasje hula hupom utført i 15-20 minutter om dagen vil bidra til å fjerne sidene hjemme om 2 cm per måned. Men når du spinner bøyle, må du følge noen enkle regler. Først, sørg for at amplituden bevegelses midje var liten. Heller ikke bør trene umiddelbart etter å ha spist, vent et par timer.
Under kronglete bøyle holde hendene utstrakt til sidene eller plassere dem bak hodet. Ben må stå sammen og trenger å rette ryggen. Bratt ikke ringe tilbake / fremover, men bare i en sirkulær bevegelse. Og aller viktigst - ikke prøv å hjelpe rumpe eller bryster, la fungerer bare midje.
Fjerne sidene av boksen og bruke fitball fordi, treningsdata av sportsutstyr, kan gjøres for å jobbe intensivt denne delen av kvinnekroppen.Egnet for denne øvelsen er:
Hvordan fjerne side hjemme

- Bevegelsen av bekkenet - sitte på fitball. Føttene skal være på gulvet. Skuldre lavere og rette ryggen. Kata rumpe ballen til venstre / høyre, ser på kroppen - det skal ikke bevege seg. Denne øvelsen 15-20 ganger følger for hver side.
- Vipper til siden - Knele, fitball plasser igjen. En hånd (høyre) Vedta hodet, og den andre (til venstre) satt på ballen. Bøye kneet etappe (til høyre) og sette den frem. Hoftene skal fastsettes som et resultat, men kroppen er litt nahylytsya igjen. Helle til høyre og flytte hele kroppen i en vertikal stilling. Hver side er nødt til å gjøre denne øvelsen 15 ganger.
- Løfte ben- Ligg på fitball venstre side og legg din venstre hånd på matten. Bena skal være rett, og balansen er nødt til å stole bare på utsiden av foten (venstre). Sett foten (høyre) opp og slå den på plass for fem sekunder. Gjenta øvelsen 15 ganger for hver side.
Hvordan fjerne side hjemme

Også stor reverserer ekstra inches svømming og løping.Regelmessig trening i bassenget, på tredemølle eller bare på stadion - det er ikke bare kardyozanyatyya som gir ganske hurtig vekttap, men det som gjør "go" fett er med dette problemområdet.
Å fjerne sidene, er det fornuftig å kombinere ulike typer trening sammen. Nyttig som intens massasje. Når masserer dette området et par ganger i uken, vil fettet oppløse mye bedre. Det skal praktiseres daglig og douches, bad eller badstuer - alle kjemper for enkel vakker og slank kropp!
Video hvordan du fjerner side
En biopsi av livmorhalsen: Hva er detBiopsi heter å ta på histologiske vevssnitt (i dette tilfelle fra overflaten av cervix), og deretter raffinert eller en diagnose. Denne prosedyren utføres ganske ofte, som moderne leger har nok erfaring til å etablere den sanne diagnose etter biopsi. Resultatene presenteres laboratorium er endelig, siden prosedyren er mest nøyaktig fastslå tilstedeværelse og natur livmorhals patologien.
Bevis. Biopsi er utført i tilfelle i cervical patologi funnet at trenger bekreftelse på celle eller vev-nivå. I dette tilfellet, normal visuell inspeksjon, resultatene av flekker ikke informative fordi den eneste riktige beslutningen gjort av en lege - biopsi. Prosedyren er gjort for å etablere slike sykdommer som endocervicitis, vorter, leukoplakia, cervical dysplasi epithelial karsinom. Dette er en alvorlig sykdom hvis behandling bør starte så snart som mulig, men uten biopsi nøyaktig diagnose svikter.
Trening. Biopsi - en liten operasjon, slik at det er nødvendig å utføre fravær av smittsomme sykdommer i det kvinnelige reproduksjonssystemet. Før operasjonen er unormal smøre på flora og hvis den er negativ, så kirurgi kan bli utpekt i nær fremtid. Hvis unormal mikroflora funnet, er det nødvendig å begynne å kurere infeksjonen, og deretter utføre en biopsi. Tidspunktet for å ta biopsier administreres umiddelbart etter menstruasjon (månedlig til følgende overflate såret har grodd, som tar vanligvis ti til fjorten dager). Før du gjør en biopsi, gir pasienten skriftlig samtykke til inngrepet
Vanligvis pasienter bekymret anestesi. Det er nødvendig og som er følt smerte under operasjonen? Du kan gi et klart svar - i livmorhalsen er ingen nerveender, så ta en biopsi er ikke ledsaget av smerte, som kvinner er ofte forventet. Det er imidlertid ventet ubehag fører til spenninger i musklene og livmoren. Det svarer til prosessen spasmer biopsi, men ikke mer - kraften av ubehag kan sammenlignes med å trekke i magen i løpet av menstruasjonen. Forsterket ubehag bare når hun er anspent, noe som gjør livmor kramper mer håndgripelig. Vanligvis pasienten umiddelbart merkbar humør lege og han tilbyr å lidokain spray. Om denne metoden for anestesi og kan spørre kvinnen om du vet at det er lett vnushaema og engstelig under prosedyren av denne typen. Det faktum gjør smertepasienter er mye roligere, så denne prosedyren er berettiget.
Hvordan er prosedyren? Før prøvetaking cervix malt jodløsningen pre-behandling med eddiksyre. Dette er gjort for å kunne skille mellom friske områder og de som har gjennomgått en patologisk prosess. Det er lett å skille fordi normalt vev flekken lett. Prosessen kan utvikle seg i flere scenarier avhengig av hvilket verktøy gjør en biopsi. For eksempel, ved hjelp av spesielle tenger (i noen tilfeller ved hjelp av en skalpell) stykke vev til en dybde på tre millimeter og en bredde på omtrent fem millimeter bare vidschypuyetsya. Deretter livmorhalsen blir behandlet med en spesiell løsning. I en annen utførelsesform er en biopsi tatt laser. Behandlingen er den samme som i normale biopsier, men etter laserkirurgi er det ingen blødende blodkar (under laser som er loddet ved endene).
En biopsi av livmorhalsen: Hva er det

Komplikasjoner. Vanligvis den eneste komplikasjonen er blødning fra livmor fartøy, som ga rik livmorhalsen. I noen tilfeller (manglende overholdelse av reglene for personlig hygiene anbefalinger etter operasjonen) mulig infeksjon nettstedet. Dette øker temperaturen i nærvær av en purulent utflod blandet med blod eller blodpropper. Smertefull følelse i magen, forårsaket av sammentrekninger av livmorhalsen er vanligvis enkelt fjernes analgetika - indometacin eller Nurofen.
Hvordan oppføre seg på?Etter biopsi ikke er anbefalt å løfte tunge objekter som veier mer enn tre pounds. Forbudt seksuelt aktiv to uker etter inngrepet, og oppløsning - bare etter undersøkelse legen gitt såret overflaten lang. Å ikke åpne blødning, ikke gå til badstuer og bad, ta et bad (bedre å begrense kalddusj). Etter operasjonen, trenger ikke å ta aspirin - det bidrar til kondensering av blodet og hindrer tap av fibrin, og - blodpropp.  
Яндекс.Метрика