Behandling av eksem på føttene
 Kronisk betennelse i huden, både voksne og barn, som følge av årsaker allergiske, arvelighet og kollisjon med aggressive stoffer som kalles eksem. Det kan være mikrobiell, seborrhea, eller ekte profesjonell. Eksem viser til alvorlige sykdommer og ikke alltid mottagelig å kurere.
 De viktigste symptomene på eksem på føttene: Fremveksten ukarakteristiske for en mann oser utslett som vedvarer over tid, hud rødhet, kløe og svie, noen steder overdreven tørrhet, sprukket, snu til skorper.
 Bare hudlege kan gjøre riktig diagnose og finne årsaken til utslett, sprekker og kløe i bena. Å tildele behandlinger for å gjøre blodprøver, hud avskraping av disse er rammet av eksem, etc.
 Avhengig av graden av skade og typer eksem behandling kan ta lang tid. Under demping av sykdom kan ikke nekte behandling helt, må du utføre forebyggende prosedyrer etter remisjon kan gå for å stabilisere og bringe huden tilbake til det normale, så gjennom hele behandlingen nødvendig å bruke anti-inflammatoriske kremer og steroider - legemidler som øker virkningen av immunsystemet.
 Utdanning eksem kan utløse hyppige klimaendringer, kjemisk sammensetning, som er i kontakt med huden og gir en sterk allergi, mekanisk skade hud, nervøse sammenbrudd og konstant stress.
 Hvis allergisk eksem på føttene
 Ofte er eksem en allergisk, og legene fant henne arvelig. Ved første tegn på sykdommen bør konsultere en hudlege for å få det diagnostisert og foreskrevet behandling som eksem tendens "moderat", men det forsvinner ikke helt. Remisjonsfasen og dens varighet vil avhenge av hva slags mat pasientens medisiner han tar sammen, hvis de har hormoner i normal mage-tarmkanalen og galleveier. Du bør sjekke med din lege allergolog at han fant ut at kroppen produserer en negativ innvirkning på hva folk bør begrense seg til en lang periode.
 Eksem på føttene kan være forårsaket av stress, slik at kroppen vår reagerer på signaler fra utsiden. De fører til endringer i nervesystemet og endokrine systemer. Eksem vises i stedet for den omsorg som har blitt dårlig behandlet, og skadestedet dannet en konstant kilde til smitte.
 Hovedsymptomer
 Behandling av eksem på føttene bør starte med en grundig og uavhengig gjennomgang av ekstremiteter. Hvis du har noen utslett vedvarer i flere dager, og rødlige knuter hovne og sprekke, du snart til å planlegge et besøk til legen. Senere, når det er mange noder og de alle burst, hud erosjon er små områder som er kalt eksem brønner, rundt som huden flak og skreller av, forårsaker intens kløe. Nederlaget av eksem kan påvirke noe område av huden på føttene og på hender og hode og ansikt.
 Hva er varicose eksem?
 Venøs insuffisiens og åreknuter - direkte årsaker skorper på føttene, slik de vises på ankelen og ankelen (der venene, spesielt utvidet).
 En person som har problemer med ledd og blodkar, som fører en stillesittende livsstil (derav vekt, ødem), forårsaker eksem helbreder sakte, og på steder erosjoner oppstå sår. Vanligvis varicose eksem vises i nærheten av stedet blir det ytre infeksjon, og da sykdommen blir kronisk.
 Behandling av eksem på føttene for the People
 Sammen med den tradisjonelle løpet av antibiotika, som velger hudlege pasient individuelt, følger god melk og vegetabilsk kosthold, begrense inntaket av kjøtt og tung mat, eliminere fra ditt daglige kosthold krydret og søt. De midlene som vi alltid bruker i forbindelse med hygiene (såpe, sjampo, vaskemidler) må fjernes fra bruk, bedre å slå til tradisjonell medisin, som kjemper med eksem i første omgang.
 Sykdommen er bedre behandles inne fordi urteekstrakter anvendes ved behandling av eksem overalt. Hvis ditt område med hardt vann, med hver tar et bad eller dusj, legge til et par dråper glyserin til huden på føttene blir mykere.
 Effektiv folk rette for eksem - te blanding av urter: salvie, malurt, plantain, nesle. Det er brygget i forholdet 1/1 og drikke en halv kopp to ganger om dagen (morgen og kveld).
 Bad med soppdrepende effekt av blader og knopper av bjørk bidra til å fjerne redusere kløe og flassing av bena. De må blandes med blader av planten knopper og kok 1 liter. kokende vann, la stå inntil en farge brygget svart te.
 Hver dag er nyttig ikke bare smøre beina med smør eller fløte fra apoteket, kan det være en beroligende krem ​​hjemme. For ham å blande to spiseskjeer olivenolje og to spiseskjeer med eddik 9% av den første natten og tørke utslett og blemmer på huden på føttene.  
Utslett på hudenNår det gjelder ulike utslett, den første som kommer til tankene for de fleste av oss er, selvfølgelig, ungdoms problemer - kviser, hudormer, kviser og så videre. Men, dessverre, la disse problemene i ungdomsårene er langt fra alle. Dermed er utslettet helt i stand til å ødelegge stemningen, og planlegger å ødelegge havet voksne.
I hatet akne, voksen fangst og mye mer alvorlige utsikter, er risikoen for å pådra smittsomme eller viral slags arr, for ikke å nevne den vanlige allergi og dens manifestasjoner i huden. Selvfølgelig har medisin lenge funnet en løsning på mange problemer forbundet med sykdommer i epidermis, men det er nyttig å huske ikke bare forebygging, men også noen effektive metoder for å håndtere ulike plager som for natur.
Hudsykdommer allergi natur

Listen over de mest vanlige utslett inkluderer allergisk, rask retrett dersom tiden til å identifisere patogenet, allergen og begrense dens innvirkning på kroppen.
Liste over mat patogener og andre stoffer ledet sitrusfrukter, egg, kjøtt, melk, nøtter, honning, tomater, fjær, pels, husholdning, konstruksjon og Book støv, mugg og så videre. Mangler erfaring og ikke vite den eksakte årsaken til utslett, bør du begrense kontakten med alle de farlige allergener. Få svaret på spørsmålet om du har allergi eller ikke, kan du bare etter en vanskelig blod.
Det finnes en rekke symptomer som kan også indikere for deg at du står overfor et utslett på huden er allergifremkallende natur. Hvis allergi er vanligvis rennende øyne, rennende mulige, tung pust, dårlig helse generelt. Hvis alt dette er supplert med et utslett, så mest sannsynlig er allergisk. I slike tilfeller kan upassende selvmedisinering imidlertid apotek alltid kan kjøpe et bredt spekter av medikamenter mot sykdommen. Hvis du kjenner dine utsatt onani allergi angrep, bør disse stoffene alltid være for hånden.
Husk at lider av allergi absolutt alle mennesker uten unntak, bare ikke alle blir konfrontert med stimuli som forårsaker symptomer. Så hvis du har dette og unngå skjebnen til en test for denne sykdommen, ikke zarikaytesya, noen endring i situasjonen, flytte, gå i et uvanlig sted, en tur til hvile, nytt hus, ny oppvaskmaskin og så videre, kan forårsake allergi. Derfor bør et bredt spekter av medikamenter mot denne sykdommen være hver medisinskap.
Boble og punkt (i form av insektbitt) Scars
Denne typen utslett er blant de mest komplekse og er et tegn på et alvorlig problem. Ignorere det kan ikke være. Ja, kan disse utslett snakke om symptomer på viral (herpes zoster), allergifremkallende, patogene (sopp) og selv parasittisk (kløe midd) forårsaker sykdom.
I den fasen av boblen utslett er en generell svekkelse av kroppen, noe som betyr at sykdommen er å få fart, og forsinke besøk til dermatolog ikke er nødvendig. Ingen selv behandling ikke er effektiv, fordi du ikke alltid være i stand til å gjøre de riktige diagnose og bestemme årsakene til forverring. Selv om du tror at symptomene er de samme som i beskrivelsen av sykdommen, ikke start behandling. Husk at mange dermatologiske sykdommer ofte ta form av hudsykdommer. Således kan det være allergisk urticaria og allergisk kløe. Bare en erfaren lege etter en rekke tester vil foreskrive behandling. Den eneste riktige måten i dette tilfellet - er veien til kontoret hans.
Kviser, kviser eller akne
Heldigvis, og kanskje for moro skyld, men med de ovennevnte utbrudd i ansiktet, kan du kjempe ofte uten noen medisinsk behandling. Et spesielt problem kan være unntatt akne (kviser), og da bare hvis det er i den siste fasen. I andre tilfeller, av disse små problemer kan bli kvitt huden. Det er nødvendig å følge de viktigste reglene og råd om hvordan å unngå utseendet av denne typen utslett.
Først av alt, bør det bemerkes at helse er avhengig av generelle helse. Hvis det forekommer infeksiøs inflammasjon, det liksom påvirke huden. Så ærlig vurdere deres helsetilstand, og trykk deretter på utslett behandling. Det er mulig at årsaken til det - kontaminering av det hele, eller som det i dag kalle det - slagg forurensning. I dette tilfellet vil den beste anbefalingen bruke doble metoder for rensing av kroppen i tandem med behandling av utslett.
Resultatet vil være avhengig av regulariteten av handlingene. Hvis du starter kurset, ikke uhylyaytesya og ikke glem å gjøre noe. Her er en av behandlingstilbud og forebygging av akne hos voksne. Det passer for alle som ikke har akutte og kroniske sykdommer i fordøyelsesurinveiene (tilgjengelig med mage og andre alvorlige sykdommer, men ikke på tidspunktet for forverring).
For å rense kroppen. Start hver dag med en spiseskje olivenolje eller linfrøolje på tom mage. Da ti minutter av å drikke et glass rent vann. Frokost en halvtime. Frokosten bør bestå hovedsakelig av karbohydrater (komplekse karbohydrater) - frokostblandinger pluss frukt, nøtter. I løpet av dagen, drikke rent vann i mellom måltidene (opp til to liter om dagen). Du kan legge sitronsaft i det. Unngå konserveringsmidler og kreftfremkallende, som er rikelig tilstede i stekt, røkt mat og lettere mat.
Å behandle et utslett på huden. Først av alt, ta hensyn til kosmetikk, som bruker dem. Dette gjelder makeup - skygger, pulver og så videre. Svært ofte dårlig kvalitet kosmetikk, kremer, tonics, pulver og forårsake utslett. Så først prøve å velge akkurat denne typen kvalitetsprodukter. Det er riktig å si om gjerrige mann som betaler to ganger. Bedre potrattes gang, og glem hudproblemer.
I kosmetikk, vil god forebyggende hudutslett hos voksne tørk isen fra suppen av kamille, som lindrer huden perfekt.  
Яндекс.Метрика