Hvor mye flokete hår kam?
 Med entusiasme, dyktig gjort på kvelden frisyrer, kan styrken på følelser sammenlignes bare horror som vil dekke deg for neste dag, før gre prosedyre. Hele arsenal av kosmetikk og profesjonelle stylister teknikker, i dette tilfellet, slår mot ditt brennende ønske om å finne fred og lykke til deres sløvet hår. Og selv ta noen venner hvorfor, akkurat, i ditt tilfelle, ikke gi den ønskede effekt. Årsaker til håret floker
 Gjerningsmennene av denne tragedien kan bli din vane å gå med håret i vinden og regn, og latskap, som ikke gir deg en god kam håret før vask eller tørr å ende før binde dem i en knute. En annen årsak kan være re tupyrovanye hår for en ny frisyre uten forutgående grundig kjemming. Være forberedt på floker hans manke, hvis du har krøllete, og før du går til sengs du ikke zapletaete. Det er, selvfølgelig, saklige grunner for å drøye håret i lange opphold i sengen alvorlig syk, eller unike reaksjoner på hårstrukturen uvanlig hardhet og sammensetningen av fargestoff. Generelt spørsmål om hvor mye å gre flokete hår, men en gang, men sto foran hver kvinne, selvfølgelig, hvis hun ikke gjorde ultrakorotkaya hårklipp.
 Løsninger på dette problemet
 De er fem:
 aggressive i gre tørt;
 gre med bruk av kosmetikk;
 gre under en sterk strøm av vann;
 gre bruke oljer;
 radikal - vыstryhanye Koltun (ball av hår tett klistret sammen og gått fra lagrede fetttalgkjertler, skitt og støv).
 Hva kan være effektive?
 Hvis forvirring hår er ikke hyppig, og du levde med ham ikke mer enn en dag, deretter plukker tålmodighet med klimaanlegg, balsam og hår maske du kan takle denne katastrofen. Man trenger bare å oppfylle følgende vilkår:
 for det første, ta en kam med noen tenner og bredt;
 fukte håret balsam uutslettelig;
 begynne å gre gjennom tråder, fra spissen, gradvis flytte til røttene;
 demonterte så tråder, kam massasje børste for å fjerne eventuelle dingler hår.
Hvor mye flokete hår kam?
 Du kan ikke bare uregjerlig hår uten aircondition eller behandling balsam erstatning under en strøm av vann. Hår absorberer fuktighet og bli tung og mindre fleksibel at komplisere forsøk på å gre dem.
 Tradisjonelle oppskrifter foreslå å bruke balsam i stedet for Burdock olje, som også er bra for håret struktur. Effekten av eventuelle resultat legges på scenen for forebygging.
 Hva du trenger å vite og gjøre for å ikke putalys hår?
 1.  Hver dag, flere ganger gre dem hele. Forresten, Tyrolean kvinne 100 ganger hver natt tilbrakt i håret stiv børste schetynnoyu, bedre sirkulasjon til hårrøttene og distribuere hele lengden av strengene hemmelige talgkjertler.
   Dekke til håret hat mot sol og vær. Splutuyutsya ofte tynt og tørt hår.
   Fullfører du bruker sjampo balsam eller balsam for håret. Men ikke glem å vaske av midlene. Sørg for å gre håret rett etter vask.
   Om natten, langt hår flette eller knytte en hale.
   Stokk håret mens du utfører husarbeid.
   Ikke bruk mousse, lakk, spray kontinuerlig.
   Hair utvilsomt naturlig ornament av kvinner. De understreker sin appell, skaper effekten av fascinasjon for det motsatte kjønn. Sin naturlige skjønnhet og helse, og det slår finne svært dyktig stylist.  
 Gang på catwalken av verden, de første vester som var mer som mannlige modeller, de er stramme gang og senket inn i sjelen av det smukke kjønn. Man kan anta at det ikke er praktisk type klær, men de er veldig galt.
 Tynn og lett vest vil bli uunnværlig høydepunkt ethvert bilde hver dag og det varmet og andre pels kan skjule mot kulde og vind, selv i svært ubehagelig vær, mens bildet blir annerledes spesiell sjarm og eleganse.
Kvinners mote vest 2014-2015 år (10 bilder)

 Kvinners mote jakker skryte sin variasjon og allsidighet, i sesongen 2013-2014 år kan notere en enestående rekke interessante og stilige modeller som tilfredsstiller selv de mest krevende og kresen kjøpere.
 De som fortsatt ikke har fått så nyttig og uvanlig element av kvinners garderobe, vil denne artikkelen hjelpe avgjøre i å velge de mest fasjonable og interessante vester.
 Nylig, svært populære fanget denim, skinn og pelsvester, som selvsagt ikke er et selvstendig element av klær så krever montering dyktig ensemble, som vesten vil fungere som hoved eller sekundær rolle, som vi skal snakke videre.
Kvinners mote vest 2014-2015 år (10 bilder)

 Nå diskutere hvem og hvordan å bære vester. Vanligvis vest - er en unik ting som er absolutt alle, men for å gjøre det ser ut kan være mer lønnsomt og verdig, er det verdt å lytte til noen anbefalinger.
 For eksempel, hvis du bestemmer deg for å kjøpe en pelsvest, han, selvfølgelig, i seg selv er dyrt og luksuriøst, men risikoen er kledd i en vest og bli en uformelig ball. For å unngå denne ubehagelige hendelsen skjedde, se på figuren, hvis du er slank og øm jente, passer du modellen til de forkortede lås knapper eller i form av lyn.

 For å understreke den slanke figur, kan du bruke semsket reim, kan det fremheve midjen, noe som gir silhuetten enda mer brukervennlig.

 Hvis du er en dame med appetittvekkende former, for å skjule feil tallene bedre valg av middels lang jakke som dekker hoftene litt. Dette strekker seg visuelt lengden figur av en obligatorisk tilbehør for damer - en tynn stropp, som er de beste brystene understreke og markere midjen.
Kvinners mote vest 2014-2015 år (10 bilder)

 Som for denim og strikkede jakker, er de i hovedsak universell, men alt bør nærmet intelligent. Hvis du har store bryster, bør du unngå unødvendige mønstre og pynt på dette feltet, og hvis, tvert imot, tynn jente, så kan du legge en vest pocket, blonder eller annen dekorasjon.

 Denim vester


 Populariteten til jeans ganske enkelt forklart, komfortabel og praktisk, det er nesten utelukkende består av bomull, som tillater kroppen å puste og føler deg komfortabel.
 Plus - produkter med jeans har alltid vært interessante stiler og modeller, og dessuten jeans ting veldig enkelt kombineres med nesten alle klær. Det er denim vest lenge holdt seg på kistebunnen, kjente motehusene har lenge vært inkludere dem i sine samlinger, og i mote som et rent feminin modell og format "unisex".
Kvinners mote vest 2014-2015 år (10 bilder)

 I den kjølige sesongen ble svært populært å bruke denim vest med pels krage som er svært elegant og spesifisitet. I denne kule vesten ikke fryse om natten, kan det brukes som en vanlig tur og en fest.
 Det er spesielt varmet alternativer - skinnforet vester. Style denimvest med en dyp utringning, som er de beste høydepunktene alle feminine sjarm, har blitt svært populært blant den kvinnelige befolkningen, og denne universelle kjærligheten vil vare mer enn en sesong. En krage vest kan også trimmes med pels og spenne vanligvis har utseendet av lyn, som er skrått.
Kvinners mote vest 2014-2015 år (10 bilder)

 I de varmere månedene kan du kjøpe en denim vest dekorert med blonder eller perler, som også er en populær trend for sesongen 2014-2015. Blonder kan trimmes krage og nakke området, eller andre områder av vesten, for eksempel frontlommen. En rekke av dekorasjon på lys denim vest er rett og slett fantastisk, designerne prøvd sine beste: Elements skraper, Ombre, alle typer riveting, dekorative glidelåser, perler, nagler, kjeder, steiner, krystaller og paljetter, broderier og perler.
Kvinners mote vest 2014-2015 år (10 bilder)

 Men ikke glem at alle skal være i moderasjon, ikke overdriv. Lengde denim jakker varierer også, men mest favoritt ble forkortet versjon eller bolero vest.

 Pels jakker i år 2014-2015


 Høst og vinterklær krever varme og komfort, slår vi til jakker, vindjakke, dublonok og frakk, men alt til slutt gå lei, det kom inn i spillet og pelsvester. Dette stilfulle og originale klær, i stand til å legge til notater din måte ubeskrivelig sjarm og fortryllelse.
 Forrige sesong, pelsvester okkuperte high-end rangeringer tilbedelse av kvinner. Og denne sesongen - er intet unntak, produkter laget av naturlig og kunstig pels forbli relevant og etterspurt, men litt endret retning stil.
Kvinners mote vest 2014-2015 år (10 bilder)

 Selvfølgelig, jo mer populær pels vest med pels, og topplisten er mini vester, beskjæres jakker alternativer og kne lengde. Som for de typer pels, er det ingen begrensninger, lang, medium eller kort, er valget ditt.
Kvinners mote vest 2014-2015 år (10 bilder)

 Som for fargen komponent, er de fleste nye kolleksjoner behersket i varme farger: beige, brun, champagne, rød og melk, samt klassiske hvite og svarte modeller. Elskere av ekstravagant og fargerikt som det er profitt: en trend crimson røde og lyse røde nyanser.

 Hva kan bæres som en vest?


 Igjen allsidigheten til dette plagget, er det lett å matche med forskjellige klær, men hvis du for eksempel søke denim kamizelkam, er det best at de er kombinert med søte kjoler i en celle eller i blomst, ser også bra med selvfarget blonder bluser og skjorter. Det er interessant å se denim vest kombinert med lange kjoler, som lyse farger og duse fargetoner.
Kvinners mote vest 2014-2015 år (10 bilder)

 Men pelsvester beste slitt med klassiske buksedrakter, arbeidsklær, en aktuell kombinasjon: pelsvest, leggings og høye støvler. Også pelsvest se bra ut med kjoler like over kneet lengde, samt blyant skjørt.
Kvinners mote vest 2014-2015 år (10 bilder)

 Vi snakket om de mest populære modellene av jakker, men nå, for eksempel, begynner å nyte betydelig etterspørsel strikkede vester, skinn og stoff alternativer. Lærprodukter vil gi ditt image brutalitet og arroganse, og vevde og strikkede kolleger, tvert imot, kan avbilde en romantisk og elegant.  
Яндекс.Метрика