Den sopp tåneglene, spiker sopp effektiv behandling for the People

 Soppen tåneglene oppstå på grunn av soppinfeksjoner som er lett overføres fra én person til en annen. Ofte familie sopp infisert negler gjennom sko og andre husholdningsartikler. I tillegg kan smitte skje på offentlige steder, for eksempel dusj, bad, og sportstreningssentre, svømmebassenger.
 Når utidige behandling av spiker sykdom vil bli ødelagt. Da tykkelsen av den skadede negleplaten spiker sopp behandlingen blir lengre og mer vanskelig. Å bekjempe sykdommen er forskjellige moderne medisiner og medisiner. Men det er like vanlig behandling for the People. Det skal bemerkes at den effektive behandling av spiker sopp er bare i absolutt overensstemmelse med retningslinjer og systematisk tilnærming til problemet.
 Bjørk tjære
 Ved første tegn på sopp bør ta såpe og en vaskeklut til å gni det i veldig varmt vann, deretter damp den i føttene i 15-20 minutter. Dampet såle og hæl ren pimpstein. Sørg for å klippe negler. Tørk av foten, betaler spesiell oppmerksomhet til området mellom tærne. Deretter smøre krem. Denne prosedyren for å gjøre om natten og i morgen vaske føttene i kaldt vann, tørk og tørr. Smør bjørk tjære negler, fingre, sprukne fingre. Deretter satte føttene på papir (ikke avis), og så sitte 15 timer. Tørk etappe bandasje, slitasje bomull sokker. To dager å vaske føttene i kaldt vann såpe. En uke senere, gjenta prosedyren. I sko sette helst også vatt med tjære, for å drepe bakterier. To uker senere, soppen vil helt.
 Salve av spiker sopp
 30 g eucalyptus olje, 10 gram honning og eple cider eddik en ch.lozhku mix. Denne salven tåle tre dager i kjøleskapet. Smør det berørte området en gang om dagen til sopp vil ikke fungere.
 Fotbad og tea tree olje
 Opp til tre liter vann, tilsett en liter av eple cider eddik og litt korn av kaliumpermanganat. Hold føttene i badekaret i ti minutter, deretter forsiktig tørk. Du må gjøre følgende prosedyrer hver dag i en uke før du går til sengs.
 Bath bruker også samle inn følgende urter: tre av eik bark, to verbena, to frukt bjørnebær, to ringblomst blomster, to kjerringrokk gress. Legg tre spiseskjeer av blandingen i et glass vann, kok i 15 minutter, avløp. Varigheten av bad 20 minutter. Tea tree olje har sterk soppdrepende effekt, derfor etter bade negler og føtter fett med et tynt lag med tea tree olje.
 Kalanchoe
 I neglelakk uten å bruke gips legge til et lite stykke papir Kalanchoe. Lukk spiker med spikerhull. Komprimerer oppdatering hver dag. Resultatet vil bli merkbar hull porozheviye og deretter vokse sunn spiker.
 Aske gummi
 Brenne gummi stykke vasket, deretter samle asken, tungt satt på spiker wrap. For full løpet av behandlingen bør bruke tre eller fire økter.
 Kashka med hvitløk
 Bedtime gni alle negler, inkludert sunt velling hvitløk. I morgen, tørke en bomullspinne fuktet med eddik.
 Kombucha
 Kombucha forlate staten eddik, deretter rive av et stykke kjøtt, som er satt på verkebyll for natten, dekk med plastfolie og prybyntuvaty. Prosedyren må gjentas inntil den berørte spiker ikke vil forsvinne. Så smøre vekselvis propolis ekstrakt og 5% jod løsning.

Soppen tåneglene: symptomer og behandling
 En av de mest vanlige sykdommer er sopp tånegler. Statistikk viser at hver femte innbygger av jorden lider av soppsykdommer av negler og føtter. Deres årsaker kan være alt fra et svekket immunsystem - feilaktig matchet sko. Ofte soppsykdommer kan oppstå fra vaskulær sykdom i de nedre ekstremiteter.
 Årsaker til spiker sopp
 I tillegg til de ovennevnte grunner som bidrar til forekomsten av soppsykdommer, bør vi merke noen. Ofte infeksjon kan oppstå på offentlige steder. For eksempel, i badstuen, dampbadet eller bassenget.
 Sopp formerer seg svært godt i våte omgivelser. Det har vært tilfeller av infeksjon etter en pedikyr. Skruppelløse ansatte salonger kan glemme å desinfisere dine verktøy, til slutt - kunden smittet i en skjønnhetssalong.
 Folk som lider av svette føtter, ofte utsatt for smitte. Derfor prøver ikke å bruke andres sko. Kommer på besøk, for å bedre utnytte sine tøfler eller sko brakt hjem. Diabetikere er også i fare, som ofte er utsatt for risiko for smitte av soppsykdommer.
 Forebygging av soppsykdommer
 Av forebyggende tiltak bør tas på alvor. Hindre forurensning kan bruke følgende tips:
 1. I tilfelle av nederlag sopp noen av din husstand, aldri bruke vanlige ting: saks, vaskekluter, tøfler, etc.
 2. Hvis svette føtter, utfører handlinger som reduserer risikoen for smitte av sopp. Disse inkluderer vasking frem deres videre behandling av talkumpulver og borsyre.
 3. Når du besøker basseng eller badstue, prøv å bruke gummi sko.
 4. Delta på bare testet skjønnhet der pedikyr er en trygg tiltak.
 Symptomer på spiker sopp føtter
 De mest vanlige symptomene på soppsykdommer som er synlige for det blotte øye. For å forstå hva denne ubehagelige sykdommen rammet neglene trenger ikke å gå til legen. Bare i de tidlige stadier av sopp er det vanskelig å identifisere. Negler, som bukket under for infeksjon, vises kjedelig og ujevn. Ofte sin farge blir gråaktig eller gulaktig fargetone. Neglene blir sprø, har ujevne kanter og utsatt for sprekkdannelser. Mest sopp vises på føttene og deretter går på negler. Så hvis du merker endringer i huden på føttene, for eksempel, var det beskytningen, umiddelbart trekke oppmerksomhet til det. Det er mulig at dette er ikke bare en mangel på vitaminer og sopp som treffer kroppen din.
 Behandling av Fungal spiker sykdom
 Kvitte seg med spiker sopp er vanskelig. Tidligere brukte metodene er ganske strenge, frata folk fra sykdommen. Ofte brukt kirurgisk teknikk. De berørte negler ble fjernet, deretter holdt terapi. Nå nok midler til å bekjempe soppsykdommer. I ulike salver, som terbinafin eller Nizoral, spesielle soppdrepende antibiotika.
 Vær imidlertid oppmerksom på at ulike sopp behandles av forskjellige medikamenter, så før du gjør behandlingen bør oppsøke lege.
 Den moderne farmasøytiske industrien tilbyr et meget godt produkt - эkzoderyl, som har en positiv effekt i behandling av mange typer av mold, men han er ikke i stand til å gi effektiv hjelp for visse typer soppsykdommer. I alle fall vil bare en helhetlig tilnærming til dette problemet bli kvitt sykdommen og bidra til å gjøre neglene sunne og vakre.  
Nail sopp på håndenSlike sykdommer som spiker sopp, er mest vanlig i bena. Årsaken til denne sykdommen er en soppinfeksjon. Ofte er det sopp på føttene etter å ha besøkt badstuer og bassenger for generell bruk. Men skjer er at spiker sopp kan vises på hendene. Sykdommen er svært ubehagelig i den minste mistanke om forekomst sin nødt til å ta visse forholdsregler.

Sopp på hånden - Symptomer

Sopp - en smittsom sykdom som kan føre til spiker infeksjoner i hendene på grunn av feil hygiene eller mangel på behandling verktøy for manikyr. Noen ganger hender det at kvinner er smittet med sopp negler på hendene etter å gå til en skjønnhetssalong hvor mester feil håndtert spiker tilbehør, hender også at sopp oppstår når faktorer som stress, frysing hender, nedsatt immunforsvar, sykdommer i karsystemet.
Gjenkjenne sopp som treffer spikeren kan raskt hvis gitt til hender og omsorg for dem på grunn av oppmerksomhet. Legg merke til at neglene nedtonet og begynte å smuldre opp og skalle at de har fått en gulaktig fargetone som deformert negleplaten og neglene ble fortykket - så bør søke profesjonell da, for å unngå utseendet av slike sykdommer som spiker sopp på hånden.
For å gjøre en diagnose av "sopp", tar Doctor analysen en del av neglen og hold en komplett studie in vitro på sopp. Forsinke behandling av soppinfeksjoner er ikke nødvendig, da dette kan provosere allergiske reaksjoner, forverring av kroniske sykdommer svekke immunforsvaret.

Metoder for behandling av spiker sopp

Mer nylig, for å fjerne sopp på spiker, spiker spesialister helt fjernet og pasienten propyvav løpet av medikamenter som stopper utviklingen av soppinfeksjon. Prosedyren som var smertefull, og rehabilitering var lang nok. I dag, det er andre måter å kurere sopp på negler. For eksempel kan en lege foreskrive puls terapi. Dens betydning er å ta narkotika for et bestemt mønster: de fleste medikamenter pasienten tar 7 dager, etterfulgt av en tre-ukers pause. Men som stadium av sykdommen kan være forskjellig, er behandlingen individuelt, og vi kan ikke snakke om selvmedisinering - Forbedring av negler ikke snakker om en full gjenoppretting.
I den innledende fasen av å utvikle sykdommen kan legen forskrive lokale fasiliteter i form av salver og kremer som er brukt direkte til negleplaten to ganger om dagen. Før du påfører et middel til negl, må spiker forberede seg. Første er såpe-soda bad, for matlaging i vanntemperaturen er 40-50 grader, bør oppløse en spiseskje med natron og 50 gram såpe. Negler som rammet sopp bør slippe i forberedt vann slik at løsningen gjemte dem helt. Ta et bad tar minst 10-15 minutter, tørk av med en ren hånd håndkle. Deretter negleplaten podpylyvayutsya og kåte lag på neglene fjernes ved hjelp av spiker kutter. Det er viktig å håndtere Manikyr etter hver bruk.
Legemidler er lokal applikasjon KANIZON (den inneholder klotrimazol) Nizoral (ketokonazol) ЭKZODERYL (naftyfyna hydroklorid). Dette preparatet som MYKOSPOR (den inneholder byfonazol) selges komplett med vanntett tape. Denne medisinen brukes til negler ved hjelp av en spesiell dispenser, deretter limt på spikeren patch. Produktet bør overlates i gips dag. Denne prosedyren blir gjentatt inntil de berørte områder av platen helt forsvinne. Etter fjerning av berørte plater behandlingen bør fortsette, forårsaker bilen til negl til gjenvekst av sunne negler er ikke påvirket av sykdommen. Disse verktøyene er i stand til å fjerne sopp på negler.
Også i de tidlige stadier av sykdommen, den spesielle neglelakk. Lotseril og Batrafen - maling, som ofte brukes til å behandle sopp på negler. Lotseril brukes 1-2 ganger i uken og varigheten av perioden er 6-8 uker. Batrafen negler dekke den første måneden av en dag, den andre måneden - to ganger i uken, og de neste tre månedene - en gang i uken frem til gjenvekst av sunne negler. Ved terapeutisk lakk kan brukes på vanlig neglelakk for å gi neglene velstelt utseende. Hvis aktuell behandling mislykkes, bør begynne å ta medisiner som kan avlaste deg av denne ubehagelige sykdommen. Disse stoffene blir tatt muntlig og kalles antimykotika generelle ytelsen.
Av antimykotika av allmenngjøring som kan vinne sopp inkluderer Lamisil, Diflucan og Nizoral og deres ekvivalenter. Det er viktig å sørge for at du ikke har noen kontraindikasjoner for å ta disse legemidlene. Disse stoffene er kontraindisert for personer med nedsatt leverfunksjon og nyre barn. I tillegg kan disse stoffene ikke kombineres med seg andre legemidler. For eksempel bør Lamisil ikke tas samtidig med hormonelle prevensjonsmidler. Også ta disse stoffene er forbudt dersom du er bryst-mate en baby og planlegger å bli gravid. I dette tilfellet er det nødvendig å utsette unnfangelse og bruke prevensjon for å unngå graviditet.
Forebygging av sykdom
Å forebygge sykdom, er det nødvendig å observere personlig hygiene negler på hender og bare være forsiktig når du svømmebasseng, badstue, treningsstudio. Soppen er ekstremt motstandsdyktig mot temperatur og overlever ved oppvarming til 100 grader og avkjøling til -60 ° C. I sanden på stranden soppen kan overleve i flere måneder, så gå barbent på sand på stranden, på gulvet i et basseng eller bad er ikke anbefalt.  
Яндекс.Метрика