Produlo øre: hva du skal gjøre?
 Plutselige smerter i øret etter eksponering for eller under kraftig vind har forårsaket hans zastudы. Øret kan også blåse den varme sommerbrisen, og hvis ingenting blir gjort, komplikasjoner føre til utvikling av mellomørebetennelse. Øret består av tre avdelinger av vind betent mellomøret. De første symptomene vises kjedelig kveld, deretter skyting smerter. Ved første synes de bare ubehag, men etter et par timer med progressiv utvidelse av feltet av smerte.
 Hva hvis produlo øret?
 Zastuzhennoe øret bør varme opp for å ta ned utviklingen av betennelse. Kan behandles i hjemmet, men Laura synes ønskelig i ethvert tilfelle, selv om smerten forsvant. Hjemme, kan du gi deg selv eller barnet ditt etter behandling:
 - Warming komprimerer;
 - Instilling øredråper;
 - Inntak av vitaminer og antibiotika.
 Hvis du starter behandling umiddelbart etter den første opptreden av smerte, kan forkjølelse ta 2-3 dager. Det er viktig å nærme seg til behandling av komplekse, ikke kompresser, dråper dosert etc.
 Oppvarming komprimerer
 Du vil trenge:
 - 8 lag med bandasje 10x10 cm;
 - Cotton 12x12 cm 2 cm tykk;
 - 40 vodka? fortynnet med vann eller alkohol (1: 1);
 - Varm vegetabilsk olje;
 - Komprimer papir isolasjon.
 Voksen Behandling for vodka komprimere, barn - varm olje. Først fukte i vodka eller olje bandasje, bruke den til det berørte øret. Deretter gjør det samme med vatt. På toppen put kompressor papir, fikse bandasje. For hennes bruk bandasje rundt hodet som stiller så sunt øret forble åpen. Komprimere bør holdes 5-6 timer. Prosedyren blir utført fire ganger om dagen.
 Veksling zastudы i mellomørebetennelse og utdanning for mistanke oppvarming gjødsel komprimerer kontraindisert. I dem gjelder øredråper, for eksempel, otypaks. De reduserer betennelse, har en bakteriedrepende effekt. Otypaks karakterisert ved at den kan brukes for voksne og unge barn.
 Antibiotika tas i pilleform for voksne bare hvis smertene ikke blir stoppet eller økte, og kan ikke gå til en lege. De forhindrer utvikling av husdyrgjødsel, stopp betennelse, og fremgangsmåten bør ha kort natur, som antibiotika kan forstyrre fordøyelseskanalen.
 Hva hvis medisinen ikke er tilgjengelig?
 Det er tradisjonelle metoder, i stand til å bistå de muligheter til å gå til en lege.
 1. Enhver vegetabilsk olje og varme for å dryppe inn i øret. Bedre bruk peanøtter eller mandel. Ganske 2-3 dråper rett etter det bør binde øret for å gi varme.
 2. Ferskt løk rist, pakk en liten mengde ull innhentet vattpinne inn i øret i 2 timer. Du kan også grave fersk løk juice.
 3. drypp øret kan varme borsyre alkohol. Oppvarming temperatur 37?, Faller to nok. Du kan også bruke levomytsetynovыy alkohol.
 Bruk av feil medisinering kan dreies lett, slik at du kan bruke dem uavhengig i minimale doser avventer muligheten til å besøke Laura.  
Laser fjerning av plantar vorter
 Den sikreste og raskeste måten å bli kvitt vorter - laser fjerning av plantar vorter. Denne prosedyren er smertefri, kvalitet, slik at du kan bli kvitt vortene for alltid.
 Laserbehandling gir ingen skader på den friske vevet rundt. Etter fjerning av svulster på stedet vises mørk skorpe. Det bør ikke løsner og våt. Ti dager etter å fjerne den vil forsvinne av seg selv.
 Denne metoden for å håndtere vorter blodløse fordi laseren tette alle fartøyene, og smertefri ved lokalbedøvelse.

 Når du skal søke en hudlege?


 Selv små individuelle vorter er ikke alltid sikker for kroppen. Risikoen er alltid samozarazhenyya: berøre en vorte ulike områder av huden forårsaker utseendet på ny på dette området.
 Særlig farlig er tilstedeværelsen av endrede vorter, forstørret og en endring i farge og ofte travmyruyuschyhsya. I dette tilfellet, en høy risiko for infeksjon i blodet og utseendet av maligne tumorer i huden.
 Til legen for å gjelde selv om de enkelte vorter. Spesialist råd vil bidra til å forhindre deres vekst og gi svar på mange spørsmål om denne sykdommen.
 Laser fjerning av plantar vorter forebygge skader tilbakefall, smerter, komplikasjoner. Men alt dette er mulig hvis fjerne vorter hjemme med midler kjøpt på apoteket.

 Laser fjerning av plantar vorter: Fordeler med denne metoden Varighet av behandlingen - to minutter.

 Styrking på stedet vorter er alene i to uker.

 Exsanguinity.

 Evnen til å kontrollere dybden av gjennomtrengning av laserstråler i vevet.

 En kort periode med healing - om ti dager.

 Under healing stedet for de tidligere warts ikke krever spesiell omsorg.

 Fravær av tilbakefall.

 Lagre svulster for histologisk analyse.

 Denne metoden for å bli kvitt vortene brukes for pasienter i alle aldre, selv for små barn. Før ankomsten av laser vorte fjernes kirurgisk. Dette krevde bruk av bedøvelse og venstre på plass neoplasmer arr.
 Fjerning av plantar vorter laser fører til det faktum at det i deres sted skorpe er dannet, som i seg selv uten ytterligere behandling. Til slutt skorpe tørker opp og i stedet er det en rosa flekk. Gradvis blir det farge.
 Etter denne behandlingen personen vil glemme ubehag når han går, og vorter vil ikke engang et spor.  
Metoder utvinning av Zhdanov
 Metoder utvinning av Zhdanov har to grunnleggerne: Shichko og Bates. I sine undervisningsmetoder Zhdanov kombinert to forskere, endre noen feil. Med regelmessige øvelser som er nevnt i denne teknikken, kan synet bli fullt restaurert. Innen en uke av praksis, folk ta av briller.

 Teknikken


 I samsvar med denne metoden en person bør gjøre litt mosjon og holde en dagbok over ting som han har til å oppfylle den påfølgende dagen. Denne bloggen serverer opprinnelige metoden for selvhypnose, at folk liker å skape seg et program, for eksempel, "i morgen skal jeg ikke drikke alkohol på hans fødselsdag", "Tomorrow kreditt tilbys utmerket" og så videre.
 Metoder for Zhdanov utvinning innebærer bruk av medikamenter som hjelper gjenopprette visjon, og styrke kroppen som en helhet.
 Disse stoffene er:

 vandig ekstrakt av propolis;

 "Vetom" - et stoff for å løfte immunitet;

 "Blueberry" inneholder en blanding av blåbær og cerago.

 Metoder utvinning av Zhdanov: hva ytelse?


 Definitivt si at metoden er effektiv eller ikke - umulig. Meningene til folk oprobovavshyh denne metoden er svært forskjellige. Noen hevder at på grunn av Zhdanov de kraftig forbedret kvaliteten på og tapte poeng, andre - kaller ham en sjarlatan og metode - ute av drift.
 Det er noen faktorer som påvirker effektiviteten av metoden:

 Menneskelig suggestibilitet. Dersom en person er lett påvirkelig, i hvilket tilfelle sannsynligheten for at synet effektivt gjenopprette øker.

 Diagnostisert. Hvor visjon er forverret på grunn av følelsesmessige problemer, bare avbrutt øye funksjon og struktur av øyet er ikke endret, er sannsynligheten for utvinning av denne metoden svært høy.

 Desire og systematiske krav til ytelse. Det er klart at hvis du ikke tar noen forsøk, vil resultatet bli. Sight restaurert bare når klassene er regelmessig og systematisk.

 Metoder utvinning av Zhdanov er ikke et universalmiddel. En av egnede mennesker, andre - nei. Ikke miste av syne det faktum at alle øyeleger anbefaler sine pasienter forbedre sin visjon med briller.  
Styrking immunitet hos barn
 Immunitet - en naturlig motstand mot eventuelle infeksjoner er et resultat av immunsystemet. Det er to typer av immunitet: spesifikke og ikke-spesifikke.
 Uspesifikk immunitet mot alle mennesker nesten identiske og beskytter kroppen mot bakterieinfeksjoner og bakterier. Spesifikk immunitet i hver enkelt person først og fremst avhenger av ulike sykdommer, vaksinasjoner. Det er derfor det er viktig å styrke immunforsvaret hos barn.

 Funksjoner barnas immunitet


 Barnas immunitet er mer utsatt for mange infeksjoner, for eksempel i en alder av seks måneder av barna immunglobuliner IgG, som en gang mottatt av blod fra moren mens i livmoren. Etter 6 måneder, er dette lager oppbrukt og barnet blir utsatt for infeksjoner. Egne immunglobuliner produsert nærmere seks år, cellulær immunitet - før puberteten.
 Et barn vokser og utvikler seg gjennom vaksinasjons møter med mikrober, kjøpe spesifikk immunitet mot dem. Uspesifikk immunitet beskytter barnet mot infeksjoner. Det er fra denne immunitet og avhenger av hvordan barnet er utsatt for sykdom. Barn med svakt immunforsvar ofte lide.

 Regelmessig styrking immunitet hos barn Herding - det viktigste middel for å forbedre immunitet. Det bør starte fra fylte tre i spillet, med morgen øvelser. Deretter gradvis gå videre til vannbehandling, gni hendene, halsen og overkroppen vann. Etter vannbehandling barnet må bære varm.

 For å forbedre immunitet skal gi barn en multivitamin, vil det motstå immunsystemet infeksjoner på grunn av vitaminer og mineraler. God hjelp er tilpasset te.

 Immunstimulerende medikamenter foreskrevet av lege i tilfelle av alvorlig vitamin mangel. Dette styrker immunitet hos barn sjelden tildelt.

 Det er viktig for et barn fra en tidlig alder for å lære riktig ernæring og forklare at godteri og søtsaker i ulike fargestoffer bare skadelige og bryte dietten. En god og balansert kosthold - effektiv styrking immunitet hos barn. I kosten må være til stede frukt og grønnsaker, kokt, rå, dampet. Nyttig korn, ris, bokhvete, Herculean, havre, hvete. Vi kan ikke utelukke fisk og magert kjøtt.  
Яндекс.Метрика