Hvordan vaske kone stiftelser intim hygiene
 Som du vet, å følge alle regler for hygiene - nøkkelen til god helse. Men all den oppmerksomheten som er betalt til utstedelse av kvinner er et tema som lenge har vært ansett i vårt land hvis ikke forbudt, så i hvert fall uanstendig. Vi snakker om intimhygiene. Tross alt, ikke hver og en av oss kan svare på spørsmålet om hvordan du skal vaske kvinne. Noen følge rådet til mødre og bestemødre som ble lært å gjøre det minst to ganger om dagen og alltid med såpe og vann. Resultatet - en krenkelse av mikrofloraen i skjeden, gjær, og ulike inflammatoriske prosesser. Mange kvinner lever og stadig henvise en lege, men uten å endre reglene. Samtidig opprettholde intim hygiene avhenger veldig mye.
 Intim hygiene: hvordan?
 Spørsmålet er så viktig at noen ganger for å fortelle en kvinne hvordan å vaske video ville absolutt ikke vondt. Men det er visse retningslinjer som må følges. Først bør det bare vask med varmt vann og sørg for å rengjøre hendene. Kaldt vann kan føre til betennelse, for varmt - vondt. Og renheten av armene kommentar er unødvendig.
 Merk - vask med en svamp er ikke anbefalt for svært delikat slimhinner, kan det føre til små riper og skader. Du trenger ikke engang føler, men de vil bli et paradis for bakterier. Selvfølgelig kan bikinisonen svamp bli brukt, men også med forsiktighet.
 Ikke rett strålen med vann direkte inn i vagina. Den vasker bort sin naturlige smøring, og sammen med det - og beskyttelse mot bakterier. For å rense vagina, ved hjelp av fremgangsmåten til vanning. Dette gjøres ved hjelp av medisinske urter (bruk sitt beste for å oppsøke en gynekolog). I tillegg er det for vanning kun kokt varmt vann.
 Intim hygiene bør bruke en separat håndkle. Det burde være mykt og naturlig ren.
 Hvilke verktøy kan jeg bruke?
 Såpe - ikke det beste alternativet for intim hygiene. Det finnes spesialverktøy. Velger de beste som inneholder melkesyre. Les nøye sammensetningen. I dag i butikkene selges og antibakterielle midler for intim hygiene. Som aktiv bestanddel de inneholder triclosan, noe som kan påvirke den naturlige mikrofloraen i vagina. Disse verktøyene kan brukes kun på resept.
 Nyttige tips
 Ideelt sett bør hver vask etter bruk av toalett. På samme tid bør skiftes daglig pakning. Men hvordan du gjør det på jobben? Ikke alle kontor toalett bidé. En carry gel og håndkle helt ubehagelig. Det er helt akseptabelt alternativ - spesielle våtservietter for intimhygiene. Velg ønsker de som inneholder ekstrakter av urter (for eksempel kamille).
 Spesielt viktig er servietter under menstruasjon fordi på denne tiden kroppen er mest utsatt for smitte. Det bør ikke bli glemt i tid for å endre pads eller tamponger. Legg igjen en tampong inn i skjeden kan ikke være mer enn 3-4 timer. Med pakninger er også strenge - du trenger å endre dem ofte.
 Den høyre undertøy
 Legg merke til at det også er viktig intimhygiene undertøy, som er en kvinne. Det bør gi opp for nær og tett, som i de fleste tilfeller sydd av syntetiske stoffer. I dag kan du finne stilige og vakre bomull truser. Og det viktigste kriteriet ved valg av slike klær bør være din helse, ikke bilder fra moteblader. Men, selvfølgelig, for spesielle anledninger i garderoben din bør absolutt være spesielle ting - denne regelen har ikke blitt kansellert.
Intim hygiene og allergier, medisiner for intime hygiene Kvinner
 Velg metode for intim hygiene av kvinner er ikke lett - det mangfoldet som tilbys gele, skum og søt stor, men ikke alle av dem er trygge og allergivennlig. Hvis du etter de første dagene av bruk huden blir avgiftsbelagt, vises kløe og irritasjon, må kjøretøyet stoppes - allergiske reaksjoner kan føre til utseendet på bleie utslett og andre problemer.

 Hvordan du velger et middel for intime hygiene Kvinner


 Praktisk hjelp er intim gel - flaske med dispenser gjør bruk av gel komfortabel og inneholdt i produktsoppdrepende og anti-inflammatoriske ingredienser kan opprettholde det ønskede nivået av surhet.
 Gjennomsnittlig søt - et flott verktøy for kvinners intimhygiene. Velge aksjer luktfri, nøytral skygge. Perfekte baby såpe, som har satt det, ikke irritere slimhinner og effektivt renser tekstiler.
 Hvis du skal bruke veien eller på jobb i lang tid, kan du ikke gjøre uten våtservietter. Hypoallergeniske stoff impregnert med spesiell deodorizing og antiseptiske tilsetningsstoffer, bruker dem lett, og liten pakke passer selv i en liten kvinners vesken.
 Før du kjøper et kjøretøy for intim hygiene av kvinnene lese informasjonen på flasken og lukt sammensetning. Altfor skarpe fruktig lukt indikerer et stort antall varianter som påvirker hud og slimhinner. Sats konsistens gel - væske skal være tykk og glatt, ingen fargede slutninger. Velge aksjer med klar eller lett tonet innhold - fargestoffer kan føre til irritasjon. Bruk ikke vanlige våtservietter for å friske opp - deres sammensetning avviker fra spesielle fond, slik at du kan forstyrre balansen av mikrofloraen. Dersom etiketten indikerte tilstedeværelse av lactobacilli eller melkesyre, og medikamentet gjenoppretter alkaliske balanse av huden. Tilstedeværelsen av urteekstrakter, øker effektiviteten av verktøy - slike rensevæsker ha helbredende egenskaper, bidrar til å eliminere rødhet og svak irritasjon beskjæres begynner.

 Få deodoranter - god eller skade


 Begrense hjelp forfriskende deodorant for intime steder - altfor ofte stoffet av smaker kan irritere delikat vev. Hvis du er bekymret for en stygg lukt som kommer fra kjønnsorganene, og deretter se en lege - et vanlig symptom på mange sykdommer av den seksuelle sfæren. Deodorizing betyr for intim hygiene av kvinner kan ikke brukes mer enn to ganger i uken - etter podmyvaniya strengt og å sørge for at du ikke har genital infeksjoner.

 Pakninger for hver dag


 Du kan bruke dem hver dag, men ikke glem å endre pads hver fjerde time. Ellers forstyrret permeabilitet og begynner veksten i antallet av mikroorganismer typisk mikroflora, som kan føre til dysbiosis.  
Intime hygiene jenter og kvinner
 Hvordan overvåke deres intime helse
 Følelsen av komfort - Hovedkriteriet intime kvinners helse. Og handling bør være fokusert på å opprettholde denne følelsen. Kom til bistandsmidler for intim hygiene jente daglig, våtservietter, intime gel og såpe. Sistnevnte, forresten, bør du velge en lav pH uten aromatiske dufter? Slikt betyr intim hygiene bidrar til å eliminere tørrhet i skjeden og gi trøst.
 Hvis du følger de "fem reglene for intim hygiene, så beskytte deg mot mange ubehagelige konsekvenser.

 Intim hygiene jente. Intim hygiene kvinne


 Hvor ofte bør jeg ta en dusj
 Minst to ganger om dagen - morgen og kveld. Og hvis natt er gjort logisk, hvorfor det er et slikt behov i morgen? Det faktum at våre talgkjertlene jobber døgnet rundt, fremhever sebum og cellefornyelsesprosessen er kontinuerlig. Derfor, i morgen skal vaske av den usynlige "skitt". I tillegg bør hver dag skifte klær og sokker, pyjamas - en gang i uken.

 Du kan endre undertøy og badedrakt med en nær venn
 Dette bør ikke gjøre det noensinne. Selv om du er så nære venner at barnehagen sammen sitter på potten). Selvfølgelig skal alle nære venner være universell, interesser, venner og til og med favoritt moter men slik intime klær bør bo i hver sin egen.
 Det er viktig å opprettholde en balanse av intern mikroflora
 Den riktige balansen av mikrofloraen i tarmen og vagina gir komfort og beskyttelse mot natur infeksjoner. Ubalansen fører til en rekke problemer som bakteriell vaginose, som er manifestert ved kløe, svie og ubehag intimt. Gjenopprette og opprettholde balansen i tarmmikrofloraen i skjeden og du kan bruke produkter som inneholder gunstige bakterier.
 Intime hygiene jenter og kvinner

 Hva er de viktigste årsakene til bakteriell vaginose
 Bakteriell vaginose - en krenkelse av mikrofloraen i skjeden, forekommer hos 58% av kvinnene minst en gang i året. Årsakene til ubalansen - er enkel: menstruasjon, syntetisk undertøy, parfymerte Sex midler, dårlig ernæring, selv stress.
 Du kan ha en total makeup i form av intim hygiene jente
 Også her er svaret negativt. Ved hjelp av leppestift, lip blesnam eyeliner, mascara, blush, la vi dem på partikkelen selv, inkludert bakterier. Så må du ha en leppestift, en mascara, et pulver, og ta vare på dem. Før hver bruk, kosmetikk som har løs struktur (mineral makeup), må du fjerne det øverste laget med en tørr klut. Leppestift bør også rengjøres og børste og børste vask med jevne mellomrom.
 Dette var grunnlaget for intim hygiene av jenter og kvinner.  
Normale blodplate kvinner
 Blodplater - blodceller er fôring blodkar og gi rask koagulering med skader og kutt. De er i stand til å danne pseudopodia rasplastыvatsya som lette dannelsen av en blodpropp. Mangelen på blodplater i legemet gjør blodkar sårbare, muligheten for blødning, men et overskudd av blodplater beskytter ikke mot tap av blod, til tross for sin høye viskositet og koagulering.
 Normale blodplate kvinner - en garanti for god hematopoiesen, nok jern i kroppen, kan det variere og avhenge av den konkrete situasjonen og helse. Forvente at det skal 1 mikroliter blod.
 1. Blodet fysisk friske kvinne blodplatenivåer kan variere fra 150 til 450.000 til 1 mm.
 2. Når graviditet redusert antall blodplater - 100-420 tusen per mikroliter - blod og hun blir mer flytende.
 3. Under menstruasjon tallet kan være annerledes, fordi hver kvinne er rikelig lengde og individuelle valg. Innholdet av celler i blodet i området fra 75 til 220.000 pr mikroliter.
 Farene ved økning og reduksjon i blodplater?
 Lave nivåer av blodplater i blodet (trombocytopeni) kan være tegn på ulike sykdommer som lurer i kroppen: virusinfeksjoner karakter, anemi, leukemi, problemer med lever, skjoldbruskkjertelen. Også trombocytopeni kan oppstå etter transfusjon av blodplater ved fortynning eller være fødselsdefekter, såsom von Willebrands sykdom, oppstår når en person spontan blødning.
 Økende antall blodplater (eller trombotsytemiya) er en ubehagelig symptom, noe som kan være et tegn på sykdom patologi lungene (tuberkulose), fordøyelsessystemet sykdommer, leddgikt, kreft, mage eller nyrer, blodforgiftning, kraftige blødninger i kroppen.
 Hvordan man skal håndtere avvik fra normale blodplater?
 Redusert blodplatetruende blødning, et fenomen som vanligvis er tilstede i kvinner i løpet av menstruasjonsperioden (7 dager). Denne prosessen hjelper kvinner til å beskytte mot iskemiske hjernesykdommer, hjerte og trombose angrep og gi fødsel til en sunn baby. I tilfellet hvis platetallet hos kvinner ikke er assosiert med menstruasjonssyklusen, bør du kontakte en lege slik at han utnevnt bruk av spesielle legemidler som øker clotting. Hvis du ikke gjør det, risikerer hun selv når lite hud traumer av å miste mye blod.
 Økt blodplate helse er heller ikke bra, det gjenspeiler hvordan en kvinnes kropp er utsatt for blodpropp. Blod blir mer viskøs, akselererer det koaguleringen, det sakte flyter gjennom fartøyene, som danner en stillstand, noe hevelse og nummenhet i huden. Dette kan utløse et hjerteinfarkt, hjerneslag, venøs trombose i underekstremitetene, og følgelig for tidlig død. For å redusere antall trombocytter i blodet, må du ta platehemmere som aspirin, blir blodet mer flytende, og sin nåværende forbedret.
 Å vite om tilstanden av blodplater i blodet, en kvinne trenger minst to ganger i året for å ta blodprosent og testet i sin terapeut. Ved deteksjon av avvik, straks oppsøke lege og ikke til selvmedisinering.  
Яндекс.Метрика