Kjemisk krølling av håret til kort, mellomlang og lang hår

 De fleste innehavere av rett hår minst én gang i sitt liv nakruchuvaly hår på curlers eller vevde fletter stramme å få fine krøller. Men dette holder styling, dessverre, ikke mer enn et par dager. Bare perm hår er et pålitelig verktøy for bulk låser i lang tid.
 Hemmeligheten med denne prosedyren er en spesiell kjemisk sammensetning, som håndterer mester hår. Før det omfatter svovelbroer eller disulfidbindinger, kan ødelegge den kjemiske strukturen av håret og gi dem en rekke stillinger og former med papiljotter (spoler). Deretter håret håndterer spesiell lås, styrker disulfidbroer i den nye posisjonen. Jeg skulle bare fjerne curlers som håret er krøllet.
 Typer hår perm
 I dag syre perm hår er fortsatt det mest populære, som er den minst skadelige og mest stabile. Denne bølgen kan inneholde opptil seks måneder på håret, og samtidig opprettholde et ganske stramt curl. Men likevel har den syre perm kontraindikasjoner for myk og tynt hår, som denne strekningen av hår ved roten og ikke være i stand til å holde formen og syreskader og gjøre dem sprø.
 Ansett som mindre stabil alkalisk perm, det holder om lag tre måneder. Krøll på sin søknad bli en naturlig look. Prosedyren har myk alkalisk bølger på håret, men likevel er det ikke for alle. På tykt, hardt og rett hår som typen bølgen vil vare litt over en måned.
 Syre bølge av tyohlykolevoy syre refererer til en rekke kortvarig, fordi dens prakt hårtap i en måned. Det bør bemerkes at denne bølge gir den minste skade og er egnet for farget hår.
 Nøytral perm kombinerer egenskapene til syre og alkalisk zavyvok. I kjemisk sammensetning for behandling av hår er allantoin, som er karakterisert for dets mykgjørende egenskaper. Den har en mild effekt på håret og hodebunnen, og har ingen kontraindikasjoner for alle hårtyper. Nøytral perm hår skaper store krøller.
 Strukturen av aminosyren og aminosyrer er vinke proteiner som gir næringsrik og terapeutisk virkning på hårstrukturen. Etter bruk denne type bølge bryte myke, milde og naturlige krøller. Imidlertid er bølge forskjellig slitestyrke, og dermed lang, hard ytyazhelыe hår er ikke egnet for dens anvendelse. Siden vekten av håret krøller raskt gjort rett.
 Curling "Silk Wave". Takket være medlemmer av den kjemiske sammensetningen av vinke silke proteiner, vare på håret struktur, selv avklart kort hår får sunt utseende. Siden medikamentet har den minste innvirkning på svovelbroer hår, varer mykt curl flere måneder. Medium og kort hår er perfekt for denne type bølge.
 Nesten hver bølge kalles - byozavyvkoy, er dens sammensetning utenfor tyohlykolevoy syre, ammoniakk og hydrogenperoksyd. De hell erstattet midlene tilsvarende i sammensetningen til håret molekyler som er i stand til å skape ikke bare hår, men også gi dem et sunt og naturlig utseende.
 Japansk typen bølge lipid - protein kompleks LC2 eksperter anbefaler for problem hår. Siden lipid - proteinkompleks regulerer fuktighet hår også. Dette kommer curl medium hardhet som går bra med langt hår under skuldrene.

Hemorroider: moderne metoder for behandlingHemorroider - utvidelse cavernous årer distal rektum og anus, ledsaget av spesifikke kliniske symptomer. Men anal sprekker, proktitt, eksemer hudforandringer anal området, som er noen ganger også referert til som hemoroider, bør du vurdere virkningene av sykdommen.
Å diagnostisere sykdommen sensor bunnen av endetarmen, og deretter gå videre til behandling.
Det finnes flere metoder for behandling av denne sykdommen.
Motta en mild avføringsmiddel og bokhvete diett forhindre forstoppelse og spenningene som oppstår i løpet av avføring.
Blødning hemorroider stoppe med innføringen av et stoff som fører til overvekst av arrvev årer; Denne metoden kalles skleroserende terapi. Denne fremgangsmåten er relativt smertefritt, da injeksjonen utføres ved toppen, ikke følsomme for smerten ved anus.
En alternativ behandling brukes til frysing og fjerne hemoroider spesialverktøy - cryoprobe. Store hemorroider knytte tynne gummitråder, som et resultat de tørker opp og faller av smertefritt. Alle disse behandlinger er smertefri og om kan utføres på poliklinisk basis.
Vi anbefaler også en diett rik på fiber, som sin mangel - en av de viktigste årsakene til forstoppelse og derfor sykdommen. Spesielt gjelder dette for hemoroider under svangerskapet.
Hemorroider: moderne metoder for behandlingAnal sår kan gro uten behandling. Avføringsmidler, naturlegemidler og spesielle medisinske produkter (stearinlys, salver) reduserer skader ved å lage olje og beroligende nedre rektum. Sitz bad reduserer ubehag og øker blodstrømmen, som fremmer helbredelse. Dersom disse tiltakene er ineffektive, vanligvis trenger kirurgi - hemorrhoidectomy.
Trombose i eksterne hemorroider vellykket behandlet av kirurgi ved hjelp av lokalbedøvelse. Huden gjør et lite snitt og fjernet node.
Hudfolder anus vanligvis ikke krever noen spesiell behandling. Imidlertid, hvis det er nødvendig, kan fjerne dem ved en enkel operasjon i hvilken lokalbedøvelse er vanligvis brukt.
De fleste tilfeller av fistel healing anus ved hjelp av en kanal seksjon fistel og dens drenering. Noen ganger brukt mer komplisert kirurgi.
Behandling hjemme
Hemorroider: moderne metoder for behandlingNår prolapsed hemorrhoid, eksternt manifestert som ytre utseende av tuberous hevelser i anus, anbefaler utgangspunktet kjølig bad og podmyvaniya medisiner - stearinlys anestezin, henarynom og 4-6 dag - varm sitte bad.
Restraint hemorroider smerte kan lindres ved å bruke en plastpose med is og bruk av medisinske salver og stikkpiller.
Tradisjonelle behandlinger for hemorroider
Sammen med tradisjonell medisin, er det mange tradisjonelle metoder i arbeidet med hemorroider. Her er noen av dem.
• Ta en teskje av vegetabilsk olje, bringe den til en byll (ikke koke i varmt vann), kjølig og bland med kamfer olje og alkohol. Når du bruker shake. Brødre i cheesecloth og smøre humper og sprekker.
• Bland en spiseskje vann urter og pepper jernmalm, hell kokende vann (2 kopper), koke 1 minutt. og deretter la stå i en time. I inntak, gjør dette infusjon klyster.
Hemorroider: moderne metoder for behandling• Charcoal hayseed lys i en bøtte og sitte på den. Det utgassing anus.
• En spiseskje av ryllik og en spiseskje av immortelle helle en liter kokt vann, dekket, inntil kult. Ta to ganger om dagen, morgen og kveld glass mens du ligger i sengen.
• Smør knop og sprekker honning, etter vask anus.
• Sitter i en badestamp med bekken ryllik skjær.
• Bland eik bark og linfrø, 30 g, kamille blomster, 40 gram. To spiseskjeer av blandingen helle en liter kokende vann gulvet. Bruke kjøttkraft for klyster. Denne metode for behandling av hemorroider vil glemme denne sykdommen.
• Mix 20 skalaer salvie blader og frukt av hestekastanje, kamille blomster 30 gram, 50 gram eik bark. 3 ss av blandingen per liter kokende vann, la stå i seks timer. Bad og komprimerer anus.
• Bland 20 g senna blad, buckthorn bark, lakris rot, koriander fosteret. Gjør infusjon spiseskje blanding per kopp kokende vann. Kjøle over natten og drikke en halv kopp.
• Ta en teskje av Senna blader, ryllik, koriander frukt, lakris rot. Gjør infusjon spiseskje blanding per kopp kokende vann. Sette mot nedkjøling. Drikke en halv kopp om natten.
• Bland en teskje av kamille blomster, blomster av reinfann, vovchuha røtter, jordstengler med røtter Valerian, to teskjeer urt kjerringrokk, tre teskjeer av eik bark. To spiseskjeer av blandingen til å fylle gulvet liter kokende vann og sette mot i 4 timer. Ta tredje kopp infusjon tre ganger om dagen i 20 minutter. før du spiser. Bruk infusjon for komprimerer og bad.
• Fra rå poteter å lage lys. Deres daglig ved sengetid bør legge anus krok til tett sluttet stearinlys inni.
• Hvis du vil ta saften av fersk aske, er det sannsynlig at selv nære interne hemorroider. Dette juice er veldig bra for forstoppelse. Drikking ta tre ganger om dagen med vann. Du kan legge til sukker.
• På bunnen av kan ligge lavt jern sterkt oppvarmet murstein og dryss hvitløk på den. Dette finhakk. Når røyken å gå sitte på kan. Gjøre disse røykbadstue som kreves.  
 Hvis du ikke allerede har i garderoben hennes minst en, om ikke flere poncho, så mest sannsynlig, du bare aldri lagt merke til hvor interessant og relevant dette antrekket, spesielt i livet til en moderne og vellykkede damer.
Hva kan bæres kvinners poncho? (9 bilder)

 De fleste kvinner vet ikke hva det kan kombineres og hvordan du skal bruke det, er det et svært viktig poeng, avhengig av suksessen som, eller du vil se stilig og trendy, eller gå ned av fugleskremsel, som rømte fra hagen.
 Poncho - det er veldig snilt av klær, men på samme tid, hvis du prøver det en gang satt på, vil det sannsynligvis ikke vil ha ham noe annet å forandre til slutten av sesongen.

 Hva slags mirakel er? Mange mennesker poncho, primært knyttet til Latin-Amerika og urfolk som bodde der i århundrer.
 Europeere elsker å presentere denne formen for etniske plagg kom til oss fra de amerikanske indianerne som var brede rektangulære stykker stoff med åpninger for hodet, og de var alle - de fattigste og mest fattige indianere i stykker kontinent, og ganske velstående mennesker.
 Mest interessant, var første poncho klær for både menn og kvinner.

 På den tiden av borgerkrigen i Amerika poncho var tradisjonelle klær soldater nordsiden. Og under andre verdenskrig poncho kom til det europeiske kontinentet, som tyske soldater brukte en spesiell gummi klær mønstre som fortsatt kan slå inn i et telt (av 4 poncho kunne improvisere et telt).
Hva kan bæres kvinners poncho? (9 bilder)

 En ny bølge av historie poncho var på 60-tallet av forrige århundre, da denne uvanlige klesplagg var rent feminin, og hell erobret alle verdens catwalken.
 Etter dette mote for kvinner nesten ikke bestod, i løpet av årene har det hatt tid til å utvikle seg, få nye former og farger, nå er det mange forskjellige stiler og tekstiler, som syr denne stilige versjonen av yttertøy. Men for å gjøre det ser virkelig stilig og harmonisk, er det nødvendig å vite hva kvinner kan bære en poncho. Og, selv om debatten om dette spørsmålet blant designere og stylister sannsynligvis aldri avta, men likevel generelle retningslinjer og regler for dette interessant emne iført kvinneklær, vil vi være i stand til å fortelle deg.
Hva kan bæres kvinners poncho? (9 bilder)

 Hva er den poncho?


 Som om å tenke hva som kan variere rektangulære strimler av tøy med et hull for hodet? Det viser seg at i mange år klærne til en rekke variasjoner over dette temaet, en gang i mote strikket jakker, og de kan være så varm og ganske lett, så veldig originalt og uvanlig.
Hva kan bæres kvinners poncho? (9 bilder)

 Over tid, begynte å dukke opp nye svinger i bransjen, for eksempel, er veldig populært poncho med pelskrage og skinninnsatser. Også populære modeller av ull, bomull, fleece, Drapa og mange andre strikkede materialer.
 Det viktigste i en poncho - det er den nedre kanten, og hvis de fleste av en stil sterkt pofantazyruesh, den nedre delen av produktet tar ofte de mest uvanlige former. Det kan bli fillete kanten, edge-børster, pent arkivert bort og lukket land, og de kan være dekorert med noen pyntelister eller draperi.
 Det viktigste som skiller seg fra konvensjonell poncho jakker, gensere og kapper - en mangel på ermer, motedesignere og prøvde selv her, kan du selv finne modeller med ermer, men heller av deres likhet.

 Navnet har en veldig klar opprinnelse, det har en direkte sammenheng med ordet "lat". Faktisk, kastet og gikk, ingen unødvendige bevegelser.
Hva kan bæres kvinners poncho? (9 bilder)

 Forresten, plaget med spørsmålet om hvem som kan bære jeans, og hvem som ikke gjør det, ikke gjør det, fordi dette er en kjole som kan brukes til alle, fra de slip jenter med modellen ser ut, slutter damene med en curvy form og volum. Feature kuttet er at alle de ekstra pounds gjemt i foldene av elegant kappe, noe som gir bildet en lys, feminin look.
Hva kan bæres kvinners poncho? (9 bilder)

 Ulike typer av ponchoer og hva de bærer


 •  I lang tid i mote var den såkalte klassiske versjonen poncho, det er vanligvis preget av en viss lengde til midten av låret. Kuttet følger en veldig fri, slik at den lett passer alle damer med veldig forskjellige komplektsyyamy. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe den klassiske versjonen, det er faktisk går bra med de fleste bukser og skjørt er vanligvis utfylle hele bildet og lange hansker, slik en vakker lue med små felt.

 •  Tiden gikk, og ponchoer og begynte å tiltrekke seg den yngre generasjon, og da var det kort poncho - forkortet versjon av den klassiske versjonen. På grunn av sin svært ekstravagant og lyse sinn slike modeller er veldig glad i unge jenter, fordi de kan brukes til å lage svært unike og uvanlige bilder som ikke akkurat kommer ut av den normale frakk eller genser. Korte jakker ofte erstattet med lette kapper og skjerf varme, men det er best å kombinere dem med skinny jeans, leggings, smale skjørt og selv med aftenkjoler. Som for sko, kan du velge sko eller støvler med hæler og dress alternativer å gå lavt.

 •  Mini poncho - en egen underart, som alltid er en heller utfylle enn en ting, pivot i bildet. De ofte pels eller fleece, kombinerer perfekt med kjoler, bluser, trange bukser og jeans, beina er velkommen høye støvletter eller støvler ser også bra med boots med hæler eller plattform.

 •  Det viktigste er alltid å balansere bildet, så du bare aldri komme i trøbbel. Selv poncho noen ganger kombinert med maxi-skjørt og slacks, er dette alternativet ikke for alle.
  Hva kan bæres kvinners poncho? (9 bilder)

   Ganske surround toppform må være balansert lys og smalere bunn, så du definitivt vil se stilig og elegant. Et viktig poeng - riktig fottøy, ser poncho bedre med høye støvler og lukkede sko, helst å alltid presentere en liten hæl.
  Hva kan bæres kvinners poncho? (9 bilder)

   Et annet viktig poeng - det er tilbehør. Hvis du bestemmer deg for å gå i bukser, må du gi opp en stor smykker, perler og anheng synlige, og et stort antall armbånd. Fra skjerf og lommetørklær nasheynыmy også må være forsiktig, er det bedre at de harmonerer i tekstur med en poncho.
  Hva kan bæres kvinners poncho? (9 bilder)

   Vi håper at nå som du vet hva en poncho og hvorfor du spiser, vil du få en ingen så viktige tillegg kvinnelige garderobe.
   Forresten, vesker - er ikke bare stilig og vakker, men også veldig varm og komfortabel. Ikke bare det, det kan utfylle nesten alle klær, er det en god varm i all slags vær, er det virkelig kommer vordende mødre - smart skjuler en voksende mage fra nysgjerrige øyne, men samtidig holde mor og baby i komfort og varme.  
  Яндекс.Метрика