Hva under redusert trykkLavtrykk - et ganske vanlig problem. Med ham leve mye folk og dermed de ikke føler mye ubehag. Hypotensjon - en sykdom uten alder, skjer det i yngre og mer modne mennesker.
Fysiologiske årsaker redusert trykk
Før du bestemmer deg for hva du skal gjøre med lavt trykk, må du forstå hva som forårsaket det. Hypotensjon kan være en funksjon av fysiologi. Disse menneskene har spesielle følelser, slik at de ikke gjør noe. Hjernen i denne tilstanden er ganske normal. Lavt trykk kan forekomme hos idrettsutøvere - en respons på trening og opplæring.
Problemer kan begynne på ferie når kroppen tilpasser seg det nye miljøet. Klima påvirker vår kropp sterk påvirkning - viktig er fuktighet, temperatur, trykk. Dersom trykket faller av alle disse grunner, ikke folk føler noen symptomer - ingen hodepine, slapphet, døsighet og kronisk tretthet.
Lavtrykk som et tegn på sykdom
Dersom hypotensjon på grunn av patologiske årsaker, er det viktig å iverksette tiltak for å avhjelpe situasjonen. Hypotensjon kan være en konstant følgesvenn under vegetative-vaskulære dystoni. Det kan føre til feilfunksjon av skjoldbruskkjertelen eller hun er en komplikasjon av traumatisk hjerneskade. Trykket kan bli redusert etter alvorlige operasjoner og mennesker med kroniske sykdommer. Blant de utløsende faktorer omfatter: tap av en betydelig mengde av blod, alvorlig stress, hjerteinfarkt, forgiftnings eller bruk av visse medisiner.
Hvis du vysypayetesya, er den riktige måten av livet, spise rasjonelt men du sykdomsfølelse, svakhet, svimmelhet og andre symptomer på lavt trykk, må du oppsøke lege. Denne tilstanden kan snakke om utviklingen av betennelse i kroppen eller indre blødninger. Sykdommen har ennå ikke manifestert, men ved hjelp av biokjemi kan diagnostiseres.
Press er ofte redusert i første halvdel av svangerskapet. Dette er en normal prosess - ting endrer hormonelle nivåer. Noen ganger kan årsaken være toxicosis - brekning på grunn av press uunngåelig avtar. I alle fall hvis du ofte redusert trykk, forteller legen din.
Hva du skal gjøre ved lavt trykk
Først av alt, roe ned og pomiryayte press. Hvis det er ikke mye forskjellig fra normalområdet, prøv en kopp kaffe eller sterk te. Deretter forsvinne symptomer som svakhet, tretthet, kortpustethet og hevelse, hukommelsestap, hjerneaktiviteten til det normale. Ved lavt trykk kan oppleve søvnløshet, følelsesmessig ustabilitet og hyppig forstoppelse, halsbrann, hode og hjerte smerte og selv aversjon mot høye lyder og skarpt lys.
Hvis du har lavt blodtrykk, husker noen regler. For vellykket behandling er det viktig å korrigere en viktig plikt og hvile. Søvn bør være minst åtte timer om dagen, bør spise riktig og fullt ut, ta vitaminer. Kurs kan drikke narkotika for å stabilisere og normalisere trykket. Dette infusjoner Schisandra, Rhodiola rosea, spesielle te.
Alle disse tiltakene normalisere tilstanden og forhindre plutselige hopp press. Som et resultat forsvinner svakhet, smerte og andre symptomer. Husk å utføre spesielle oppgaver ofte gå. Hvis hypotensjon nyttige Douches. Først bør vanntemperaturen ikke varierer sterkt. Men hver dag gjør vannet kjøligere. Med trening plukke de som ikke krever plutselige bevegelser og tendenser. Belastningen bør være ubetydelig. Aldri hoppe over frokost, sørg for å spise grøt i morgen med kaffe eller sandwich. Du kan drikke grønn te - en flott forfriskning.
Dersom hypotensjon er en vanlig forekomst, trenger å tenke på hennes behandling. Pass på å sjekke det kardiovaskulære systemet. Kanskje den grunn er en vitamin-mangel. I dette tilfellet, må hele tiden ta vitaminer, og spesielle forberedelser for å støtte arbeidet til hjertet. Behandling av lavt trykk bør utføres kontinuerlig, som folk praktisk talt ubrukelig.
En diett med lavt trykk
Servering på redusert trykk bør være moderat, uten dikkedarer. Spise ost i dietten for å øke mengden av animalsk protein. Det anbefales å drikke kaffe og te. Diet hypotensjon rettet mot normalisering av hele kroppen. Vi anbefaler bruk av proteiner, vitaminer, spesielt C og gruppe B. Spesielt viktig er vitamin B3 - det finnes i lever, melk, egg, gulrøtter og andre produkter. En av de mest effektive folk rettsmidler - rå bete juice, til en dag drikker minst to hundre milliliter drikke. Med regelmessig bruk juice tilstanden har bedret seg en uke.  
Venstre ventrikkel hypertrofi: årsaker, symptomer, behandlinger
 Hjerte- og karsykdommer, dessverre, nylig alvor yngre. Det er grunnen til at flere mennesker er interessert i hva som er venstre ventrikkel hypertrofi, hva er dens årsaker og hvordan det er farlig. Det er ikke en sykdom og komplikasjoner av eksisterende problemer med det kardiovaskulære system. Og hvis du behandler det neglisjert, kan bli svært farlig.
 Hva er årsakene?
 Av seg selv, betyr begrepet "myokardial hypertrofi" en unormal økning i myokardial masse. For å forstå hvorfor dette skjer, må du gå tilbake til det grunnleggende anatomi. Husk at vårt hjerte er sammensatt av celler aktivt redusert kun med 25% (dette muskelceller), og i 75% består av bindevev (kollagen såkalt ramme). Når belastningen på hjertemuskelen er redusert celler øker i størrelse. Når du spiller sport det er grunn til det faktum at de fleste myocytes økt i diameter, puls avtar, og "makt" av hjertet øker.
 Hvis årsaken til hypertrofi ble kardiovaskulær sykdom, pasienten trenger omfattende behandling, fordi med unntak av hjertemuskel og andre organer som er involvert. For eksempel, er hypertensjon vasokonstriksjon, med hjertefeil - endring ventilåpninger. Alt tatt sammen krever nøye undersøkelse og behandling, siden nærværet av sykdommen, forverret myokardial hypertrofi, og påvirkning av stoffskiftet. For ikke å nevne det faktum at tilstedeværelsen av hypertrofi er flere ganger økt risiko for hjerneslag, hjerteinfarkt og andre sykdommer.
 De hyppigste symptomene
 Det bør bemerkes at selv om en slik CVD ingen myokardial hypertrofi (forkortet HMLZH) kan oppstå på grunn av genetisk predisposisjon, tilstedeværelse av fedme, fysisk inaktivitet, dårlig valg av livsstil. I nærvær av risikofaktorer for å bli undersøkt i en bedre kardiolog. Men noen symptomer HMLZH kan bli funnet på egen hånd. Men husk at de ikke er spesifikke for sykdommen, så nøyaktig diagnose kan sette en lege og bare etter eksamen, inkludert ekkokardiografi.
 Tegn på venstre ventrikkel hypertrofi er: kortpustethet, uregelmessig hjerterytme, brystsmerter som oppstår under trening, noen ganger - hevelse. I tillegg bør du ta hensyn til blodtrykket. Hans opphav i morgen kan tyde på utvikling HMLZH. Det samme gjelder for mennesker som lider av hypertensjon. I dag er en hypotese om at jo større trykkforskjeller er registrert i løpet av dagen, jo høyere er risikoen for hypertrofi som.
Venstre ventrikkel hypertrofi: årsaker, symptomer, behandlinger

 Behandlinger
 Uavhengig behandling for hjerteinfarkt hypertrofi er ikke gitt. Denne sykdommen er behandlet grundig med hypertensjon. Den spesifikke forberedelser til dette kan foreskrive en lege og bare etter en grundig undersøkelse. Men de fleste av disse stoffene tilhører gruppen av ACE-hemmere.
 Uansett hvilket medikament forskrives bør det bli kvitt dårlige vaner. Main - er ingen røyking og alkohol, han er den viktigste faktoren. Det bør redusere kroppsvekten - vanligvis overvekt fører til økt kollagen skjelett og venstre ventrikkel hypertrofi. Åpenbart bør tilnærming til denne saken nøye etter samråd med lege. Men generelt, husk at vekttap på 5 kg senker blodtrykket med ca 5 mm systolisk - "topp", og 2 mm diastolisk - "lavere".
 Hjerte- og karsykdommer og salt

 Det antas at å begrense bruken av salt har en positiv effekt på blodtrykket og reduserer risikoen for kardiovaskulær sykdom (inklusive myocardial hypertrofi). Studier har vist at reduksjon av saltinntaket til 10 gram per dag til 5 g senker det systoliske blodtrykk ved 6 mm. For eldre, vil denne regelen være litt annerledes - opp til 2 gram per dag. Redusere saltinntaket øker effektiviteten av narkotika.
 Det skal bemerkes at 5 gram salt - ca en teskje. Det synes som mer og ikke må. Men hos personer med høyt blodtrykk er vanligvis redusert smak følsomhet, og første gang et slikt salt kan virke utilstrekkelig.
 Ernæring og fysisk aktivitet på HMLZH
 Av seg selv, bør dietten gjennomgås ikke bare for vekttap, men også for å redusere inntaket av salt. Den inneholder natriumklorid nesten alle produkter. Men maten av vegetabilsk opprinnelse - grønnsaker, frukt, frokostblandinger det svært lite.
 I små mengder salt som finnes i melk, ost, fersk fisk eller kjøtt. Det er derfor vi setter salt i disse matvarene, og dens beløpet kan kontrolleres enkelt. En annen ting - ferdige produkter. I en standard brød saltinnholdet er høyere enn i hjemmebakst, og pølse salt er 15 ganger mer enn alle reglene for kokt kjøtt. Så hjemmelaget mat uten bekvemmelighet mat, kan forbedre situasjonen.
 Totale kaloriinntak bør ikke overstige 1200-1500 kalorier per dag. Fett det vil måtte reduseres.
 Som for trening, så dette problemet bør nærmet seg forsiktig. Å kvitte seg med hjerteproblemer, anbefales det å gå mer, anbefaler vi å gå utendørs. Du kan gjøre aerobic, svømming, yoga og pilates. Således, avhengig av den fysiske tilstand, bør varigheten av arbeids ikke være mer enn 30 til 60 minutter per dag, fire ganger i uken. Men kjører kan bare forsterke problemet. Akkurat som vektløfting og annen makt belastning - forårsaker denne effekten.  
Яндекс.Метрика