Sprekker i hjørnene av leppene
 Med en slik ubehagelig symptomer som sprekker i hjørnene av leppene møte en masse. Og i slike tider kvinner ikke engang bryr seg hva som syntes Zayed, samt kvitte seg med dem. Etter alle disse sprekker ikke bare uestetisk utseende, men også levere en rekke andre ulemper - smerte under en samtale, problematisk bruk leppestift, kløe og svie i munnvikene. I tillegg, salt, surt eller krydret mat øker smerte. På grunn av sprekker i hjørnene av leppene presserende behov for å bli kvitt, og i fremtiden, og hindre deres forekomst.
 Årsaker til sprekker i hjørnene av leppene
 Fra utseendet av sprekker i munnvikene ingen er immune, populært kalt Zayed vises hos barn og voksne, og i alle aldre. Det antas at disse sprekker ofte forekommer om vinteren og tidlig om våren. Men i lav immunitet kan de virke når som helst på året.
 Så hvorfor da, det er sprekker? Årsakene, faktisk svært mye.
 1. Fungal og smittsomme sykdommer i munnhulen (f.eks candida, streptokokkinfeksjon).
 2. Mangel på vitaminer og mineraler (særlig B vitaminene A, C, E, sink, jern).
 3. Sykdommer i fordøyelseskanalen.
 4. Eventuelle problemer i kroppen som er forbundet med metabolske forstyrrelser.
 5. allergiske reaksjoner leppestift eller tannkrem.
 6. Bruk av vanlige håndklær eller redskaper, som kan overføres via en soppinfeksjon som forårsaker sprekkdannelser. Dessuten kan dette føre og kysse med en infisert person.
 7. Noen vil kalle det på grunn av konstant slikking av leppene i den kalde årstiden.
 Behandling av sprekker i hjørnene av leppene
 Først av alt, for å hele tiden satt på leppen huden leppe fuktighetskrem eller chapstick, ikke znevodnyuvalasya. Om natten er det lurt å smøre leppe sårheling middel (Panthenol Spray og liknende preparater). Men i løpet av dagen (hvis mulig) skal påføres huden maske med honning eller smør - som alle gjør huden myk.
 To ganger eller tre ganger om dagen i morgen kan du sette noen dråper aloe juice. Nyttig og lotions er laget med mange urte påfunn, mest egnet for dette formålet kamille, flokk, celandine og salvie.
 Du kan lage en maske av epler, forkokte i melk. Masken er utarbeidet som følger: eple bør koke i melk, knust for å danne en slurry og bruke denne blandingen på hjørnene av munnen hennes for omtrent en halv time. Da masken bør forsiktig skyll med varmt vann.
 Du kan også bruke tea tree olje, rose hofter og tindved - de også smøre sprekker på leppene.
 Generelt er det nødvendig å gjøre alt for å hindre deres forekomst. Spesielt varierer dietten vytamynyzyrovav den. Dersom sprekker ofte vises i hjørnene av leppene, så må du ta mer nøtter, bønner, kjøtt, urter, sopp, havregryn, bokhvete, granater. Men salt og krydret mat dersom det Zayed trenger mest ekskludert fra kostholdet.
 I tillegg bør du prøve å ikke røre såret med hendene - det kan irritere betent område. Og selvfølgelig, du bør alltid nøye behandle huden daglig smøring lepper noen fuktighetskrem. Og da kan vi glemme dette problemet som sprekker i leppene og smiler lykkelig rundt.  
Allergi behandlinger folkDessverre, i vår tid, når miljøforholdene er ikke veldig gunstig allergi blir stadig mer utbredt sykdom. Selv om det absolutt ikke er dødelig, og kvaliteten på livet til en person som lider av allergi, mye verre. For flertallet av husholdningenes allergener vi står overfor hver dag, noe som betyr at pasienten er dømt til å konstant hoste, rennende nese, rennende øyne, utslett og andre ubehagelige symptomer som hindret ham fra fullt arbeide og slappe av. I tillegg er allergi en av kroniske sykdommer, slik at det er ganske kostbare behandlingskostnader. På den annen side, kan du alltids prøve folk rettsmidler er tilgjengelige, i de fleste tilfeller hjelpe hvis ikke helt bli kvitt sykdommen, minst, redusere sin eksponering.
Hva menes med allergier
Under en allergisk reaksjon forstå "feil" reaksjon på en kollisjon med en bestemt allergen. I mild alvorlighetsgrad av allergi medisiner holder ikke, prøver bare å beskytte folk fra den umiddelbare årsaken til hans sykdom. Men i noen tilfeller bruker folk rettsmidler for å lindre pasientens tilstand.
Typiske allergener på kontakten du vanligvis trenger å bli behandlet inkluderer dyr dander, støv, mugg, pollen, insekt gift, gress, vaskemidler og enkelte matvarer. En person mer sannsynlig å møte risikoen for allergi hvis hans familie dokumentert tilfeller av sykdommen.
Hvis du ikke er et barn som lider av allergi, betyr det ikke at det ikke manifesterer seg i fremtiden, så for ikke å engasjere seg i behandling, kanskje i mange år, er det bedre å ta vare på forebygging og prøve å fortsette å styrke immunforsvaret.
Grunnene som forårsaker fremkomsten av allergiske reaksjoner
Generelt, allergi er det ikke på et tomt område - for henne, er det visse forutsetninger. Ofte forekommer på bakgrunn av generell slagging legemet, slik at en av de viktigste komponentene i behandling og forebygging av denne sykdom er en fullstendig rensing av de organer og systemer, som skal utføres med jevne mellomrom. For dette formålet, er det bedre å bruke folk rettsmidler som er mer skånsom handling enn tradisjonelle medisin preparater.
Noen ganger allergi kan føre til enda banalt nærvær av parasitter i tarmen dysbiosis eller på grunn av patologiske forandringer av den normale tarmfloraen. I dette tilfellet, trenger bare å bruke folk rettsmidler, siden bruk av konvensjonelle medisiner fra apoteket, ofte feilaktig valgt, kan ytterligere forsterke problemet.
De fleste allergi oppstår på grunn av livsstil og ikke for sunn diett, så er de fleste av produktene er forskjellige skadelige additiver. I de fleste tilfeller må gjennomgå behandling for sykdommen, og folk som opplever ofte stress.
De viktigste symptomene på allergi
Siden den enkelte menneskekroppen reagerer på en bestemt allergen, kan symptomene på allergi manifest ganske annerledes. I noen tilfeller, allergi forveksles med øvre luftveier fordi den er ledsaget av en hoste, rennende nese, rennende øyne osv Dette er meget farlig, fordi behandlingen pasienten vil være galt, noe som kan føre til en forverring av alvorlige komplikasjoner og ulike typer av astma eller lungeødem.
Til andre vanlige tegn på allergi inkluderer allergisk konjunktivitt, og ulike utslett. Ofte er de en reaksjon på direkte kontakt med visse rettigheter kosmetikk, husholdningsrengjøringsprodukter, medisiner, eller spise visse matvarer. I slike tilfeller, utseendet på allergi ledsaget av rødhet og tørrhet i huden, blemmer, kraftig hevelse, peeling, kløe. Konjunktivitt krever obligatorisk behandling og følges av økt slezotochyvostyu, brenning og rizyamy, hevelse i huden rundt øynene.
Noen ganger allergi vises etter inntak av et produkt eller tar spesielle medisiner som sykdommer i mage-tarmkanalen, som diaré eller forstoppelse, kvalme, oppkast, kolikk, hevelse i lepper eller tunge. Svært alvorlig allergi (og her ett behandlings folk rettsmidler kan neppe gjøre) er anafylaktisk sjokk, som oppstår som en reaksjon på et insektstikk eller administrasjon av narkotika. Derfor, i tilfelle av dyspné, kramper, tap av bevissthet, oppkast, ufrivillig vannlating og avføring, sprer utslett over hele kroppen bør umiddelbart ringe en ambulanse.
Riktig matallergier
Til du aldri diagnostisert "allergi" er nødvendig for å aktivere kroppens forsvar. For dette formålet bruker vi folk rettsmidler, kan så generøse gaver av naturen redde oss fra de mest alvorlige og vanskelige sykdommer. For forhindring og behandling av allergi har lenge brukt saften innlegget som må overholdes i fem dager. I løpet av denne perioden, bør du spise bare juice. Selvfølgelig, det er vanskelig, men takket være denne type diett vil du ikke bare la hatske allergier i det siste, men føler en reell rush av vitalitet og energi.Du kan prøve å forberede juice fulgt oppskrifter:
• En av de mest originale folk rettsmidler, preget av en krydret smak, inkluderer juice for matlaging som tar to epler, en fjerdedel av en kål og en kvist av selleri.
• Ikke helt fint sliter med allergi, men legger vitalitet og øker effektiviteten sammen med juice i like proporsjoner og krydret med fersk ingefær epler og appelsiner.
• Mye av vitamin C og E inneholder juice innhentet fra kvartal pod av rød og grønn pepper og en halv agurk. Det er et utmerket middel for allergier, også gi huden din en fløyelsaktig tekstur og stimulerer fordøyelsessystemet.
• Fans av eksotiske sikkert glede en måte å behandle allergier, som juice, noe som gjør at du ønsker å ta en halv teskje honning, en mango, ananas halvdel, en teskje av pulverisert kokos, 150 ml fersk melk og most banan.
• Fordi allergisymptomer hos personer som er konstant i nervøs spenning, uttrykt mye sterkere, blir de oppfordret til å ta juice, som er produsert av en blanding av store grønne epler, 10 blader av salat og to sprigs av selleri.
Disse saft kan anvendes i forskjellige kombinasjoner for å behandle allergiske reaksjoner. For saklig disse folk rettsmidler for allergi var mer intens etter juice diett uke bør avstå fra å spise annet enn frukt og grønnsaker matvarer. Etter det, hver uke i menyen inkluderer et nytt produkt. Protein produkter ofte er kilder til allergi kan ikke spise før den tredje uken av kurset etter rengjøring. På denne måten kan identifisere potensielle allergener for kroppen din og forebygge sykdommen, eliminere farlige matvarer fra kostholdet ditt. Også prøve å helt forlate te, sjokolade, sukker, alkohol og kaffe. Deres konstant bruk i matallergier ofte føre til tilbakefall, behandling som er svært ikke-triviell oppgave.
Hvordan å behandle allergier folk rettsmidler
I økende grad pasienter er allergisk å ty til gode gamle folk rettsmidler som ikke bare vil bidra til raskt å håndtere de mest alvorlige former for det, men også positivt påvirke helsen til organismen som helhet.Disse inkluderer følgende oppskrifter som er godt rykte i behandling av allergiske manifestasjoner:
• En god måte å behandle allergier, som ble kjent for våre forfedre et par århundrer siden, er bruken av andemat Swamp. Ta ti teskjeer av rå helle en halvliter av alkohol eller vodka, og deretter la til å sette drikke i løpet av uken. Å kvitte seg med uønskede allergi så snart som mulig, ta skjær tre ganger daglig 15-20 dråper, som først må løses i vann.
• Den mest effektive tradisjonelle behandlinger for allergi inkluderer mumie, for å være helt naturlig. Det kan skille de følgende kriterier: kvalitet mamma bare kan oppløses i vann, og løsningen har en mørk farge og er helt ugjennomsiktig. I behandling av ulike typer allergier bør ta 100 ml skjær mumie, fortrinnsvis om morgenen og drikke den varm melk.
• Hvis du er en lang tid lider av alvorlige allergier, kan du prøve å gjennomgå behandling løvetann. For å gjøre dette, vaske gress og løvetann torsjon i en kjøttkvern. Pulp vikle et stykke tykk klut og vri godt. Å behandle tilstanden ved hjelp av bare saften således oppnådd. Hans halv fortynnet med vann og kok opp over middels varme. Vanligvis et avkok ta tre spiseskjeer to ganger om dagen 20 minutter før måltider. Men siden noen mennesker utvikler en allergi mot løvetann, de første par dagene, du bedre drikke en spiseskje med kjøttkraft for å sjekke kroppens reaksjon. Behandlinger bør være ca 1, 5 måneder.
• Det er ofte ledsaget av oser allergiske utslett på huden. For behandling ved hjelp av urtebad, som kan tilberedes på ulike måter. Men den mest populære er følgende: Ta ti spiseskjeer Valerian rot, storfe, kamille, celandine, salvie og bland godt. Ta fem spiseskjeer av blandingen, hell en liter kokt vann bare og kok i 10 minutter. Suppen bør stå i en halv time, deretter press og hell den i karet. Eksperter anbefaler for beste resultater i behandling av allergi ta et slikt bad hver to eller tre dager i 10 minutter.
• Til tross for at antall allergi behandling - en ganske lang prosess, er det en av de mest populære folk rettsmidler som ofte brukes som førstehjelp for denne sykdommen. Vanligvis buljong flokk utarbeidet bare fra fersk rå drink i stedet for te eller kaffe, etter sin Gulf kokt vann. Det bør trekke i 20 minutter. Hvis du regelmessig bruker den flere ganger om dagen i minst ett år, allergier nesten alltid gå med livet ditt.
• Klem saften av frisk selleri og ta det for et par teskjeer tre ganger om dagen i en halv time før et måltid. Ettersom dette er en av de mest effektive måter å behandle allergi, det kan også påføres som et skjær. For å gjøre dette et par spiseskjeer hakkede røtter helle to kopper kaldt vann og la stå i to timer. Sil infusjon og ta på en tredje kopp tre ganger om dagen på tom mage.
• Hvis du ikke har tid til å forberede urte påfunn, kan du prøve andre metoder like vellykket takle allergi, men mer enkle og ikke krever tidkrevende. I slike tilfeller, bruk av essensielle oljer: fenhelnoe, bay eller Dill. 5 dråper olje drypper på en liten bit av sukker og spise det en halv time før måltider tre ganger om dagen. Etter måltidet, et glass vann legge en teskje av kalsiumklorid løsning og drikke det umiddelbart.
• En fjerdedel kopp knust humle helle et glass vann bare for å koke, deretter vikle en blanding av noe varmt og insisterer 20 minutter. Filter ekstrakt og drikke en tredje kopp tre ganger om dagen i en halv time før et måltid.
• Svært nyttig for allergi følgende oppskrift: ta en teskje storfe, rank mure, ringblomst, laurbærblad og hell blandingen halvliter bare kokt vann. Ingredienser bør stå i en termos kveld, etter som det er filtrert og tilsett to ts av mørk honning og eple cider eddik. Drikk infusjon tredje kopp tre ganger om dagen, helst en halv time før måltider. Etter måltidet bør ta litt pulver avledet fra eggeskall, klemme.
• Når allergiske hudsykdommer kan legges til badet liter infusjon av vill rosmarin eller stemorsblomster.
• For å lindre deres tilstand i allergisk dermatitt, hell fire teskjeer av tørt gress felt korostovnyka to glass bare koke vann, sil og drikke en halv kopp om dagen.  
Яндекс.Метрика