Hvordan bli kvitt hikke
 Det er lite sannsynlig å møte en mann som minst en gang ble et offer for dette fenomenet som en hikke. Det er i de fleste tilfeller uten noen åpenbar grunn annet enn en midlertidig ulempe uten å forårsake annen skade forsvinner. Noen ganger krampaktige puste spasmer kan ta lang tid til noen timer, men de ender uten konsekvenser. Å lære å bli kvitt hikke på kortest tid viet mange artikler.
 Imidlertid gjenstår det faktum at en universell måte er ennå ikke funnet, og i hvert tilfelle må operere på forskjellige måter. Det kan være at ingen av dem ikke bringe det ønskede resultat.
 Mekanismen bak
 Det er interessant å forstå mekanismen for sykdom.
 Fra brystet inn i bukhulen, tett ved siden av spiserøret, vagusnerven strekning. Den kobles deler av kroppen til det sentrale nervesystemet. Gjennom en smal åpning i membranen, som er kjent for å være en muskel-sene skillevegg som skiller det indre rom av det menneskelige legeme på toppen av brystet, og lavere - bukhulen, nerve bokstavelig bryter sammen i spiserøret.
 Noen ganger er det situasjoner når området er passere gjennom membranen trykk eller skade på nervus vagus. Siden reduksjonen fører til dysfunksjon av mange organer, reagerer kroppen på stimuli raskt og riktig, det sender et signal til "sentrum" - nervesystemet. Hun i sin tur aktiviserer nerve er ansvarlig for reduksjonen av membranen.
 Strengt tatt hikke - er et forsøk fra kroppen gjennom rytmiske sammentrekninger av mellomgulvet kvitt vagus nerve Nezhdana motgang - hans traumatisk faktor.
 Årsakene til hikke
 Her er de vanligste årsakene som kan reagere på stimulering av vagus nerve:
 - Hasty måltid når store stykker passerer gjennom spiserøret;
 - Stretching magen vegg mye treffe ham mat;
 - Ubehagelig presset eller strukket ut over hele kroppen;
 - Sterk kjøling, bidrar til herding av muskler;
 - Frykt: hvis det er en skarp ufrivillige bevegelser av musklene i bukhulen;
 - En kraftig pust;
 - Andre grunner til at en person kan oppdage hvis ta hensyn til deres tilstand før utbruddet av hikke.
 Så, hikke, hvis du ser nøye på den, skjer mot en bakgrunn vagal reaksjon på et stimulus. Noen ganger dens årsaker er psykogene faktorer. Det er lagt merke til at i sistnevnte tilfelle påvirker det noen unge kvinner.
 Årsaker til kramper i mellomgulvet kan være mer truende faktorer. De er forbundet med patologiske prosesser i kroppen eller virkningen av deres eliminering: sykdom encefalitt, forgiftninger av forskjellig opprinnelse, hjerneslag, traumatisk hjerneskade, svulster og andre sykdommer av varierende alvorlighetsgrad.
 Hvordan bli kvitt hikke
 Selvfølgelig, med så mange mulige årsaker til fremveksten og måter å bli kvitt hikke kan være svært forskjellige. I dag er det ett eneste sanne metode for å eliminere hakking. Bare i kampen mot sykdommen bør være basert på disse dataene, som ble beskrevet ovenfor. Å vite årsakene kramper i mellomgulvet, kan en person ta visse andre tiltak som bidrar til å slappe av denne muskelen og dermed føre til balansere sine indre organer. Nedenfor er en liste over de mest kjente metoder for å oppnå dette.
 Snakk med spiserøret "hjerte til hjerte"
 Som Provocateur hikke i de fleste tilfeller er det spiserøret, og deretter bør starte med det.
Hvordan bli kvitt hikke
 1. I hikke anbefaler "kaste" ham noe uventet: sur, bitter eller søt. For eksempel sukker og sennep, som lå ved roten av tungen. Som syre kan ta en skive sitron eller eddik.
 2. brekningsrefleksen som oppstår når du klikker på roten av tungen, kan få ned rytme spasmer. Det er kjent at Kennedys personlige lege hikke takle sin pasient, holder tungen og holde den i noen sekunder i hånden.
 3. Redusere blenderåpning kan stoppes ved å legge is på halsen.
 Vann "prosedyrer"
 I spiserøret kan påvirkes ved å motta vann. For eksempel, ikke bryte og ikke puster, noen små slurker med vann. Prosedyren kan være komplisert, nemlig bøye seg fremover fra bak lukkede hender og drikke vann fra langt avvist cup (kan ikke klare seg uten en assistent). Denne metoden kalles "sip ballerina."
 Med vann kan vaske bort matrestene fra spiserøret. Kanskje de var bare forårsake nerve irritasjon, som ligger vegg i vegg.
 Pusteøvelser av hikke
 Du kan prøve å rette, strekke mellomgulvet eller, tvert imot, det slappe av. For dette formålet, ulike metoder for å puste.
 1. Flere ganger på rad før du vil krampe, hold pusten til pusten og ventet på ham.
 2. Gjør noen dype åndedrag med hevet hendene over hodet. Trening kan fortsette å sitte og deretter lener seg fremover.
 3. En annen måte forbundet med lys metning med karbondioksyd. For å gjøre dette, puste i en plastpose til fremveksten av en følelse av mangel på luft.
 4. Etter en slurk vann for å strekke armen, rette opp og få noen maksimal nese.
 Zaspokoyimosya, rozslabymosya seg
 1. Vil hjelpe sedativa: valokordin, Corvalol eller noe sånt. Drikke varmt vann.
 2. hikke under varme gjør vondt, og du kan drikke varm te.
 3. Bevisst flytte fokus fra hikke til noe mer behagelig.
 Gjør - igjen, gjør det - to: fizkultminutki
 1. Prøv å skape en vibrasjon i brystet, banket de samme rytme hikke. For eksempel ligge på ryggen og løfte hendene opp. Etter å ha venstre hånd, rett ved håndleddet med en liten amplitude gjøre rytmiske bevegelser opp og ned. Dette forsøket på å vibrasjon av bevegelser bestått ved brystet. Innen kort tid, går vanligvis krampe.
 2. Det "Office" versjon av hvordan du raskt bli kvitt hikke. Det bør lene seg tilbake i stolen og trakk hendene opp og tilbake litt til det ytterste posisjon for omtrent ti sekunder.
 3. Du kan prøve å sove litt på siden.
 Rare og dermed effektive metoder
 1. Lag to fingre på begge hender, fingre og store pads til hverandre.
 2. Blant de spanske folk metoder det er: førsteamanuensis hodet rundt ved nesen scarlet, bånd eller tøystykke.
 3. Umiddelbart avbryte krampe hjelper metode plutselig skrekk, plutselig klapp, høyt rop.
 Narkotika av hikke
 Hvordan å kurere hikke i noen tilfeller, leger foreslå å ta antiemetika, beroligende midler eller legemidler med en kompleks virkningsmekanisme: haloperidol, finlepsin, diphenine, tserukal, atropin, skopolamin, Motilium, pipolfen.
 Men hjelpe alle disse metodene bli kvitt hikke bare hvis det er tilfeldig. Mens lange besettelse hikke bør kontakte legen din som vil foreskrive X-ray studie av spiserøret og andre undersøkelser for å finne årsaken kramper.  
Hvorfor endring syklus?
 I en viss alder kvinner begynner menstruasjon (månedlig blødning) som viser pubertet. Menstruasjon - en del av menstruasjonssyklusen (den første dagen av en savnet perioden før den neste), som varer et gjennomsnitt på 21-35 dager.
 Menarke, begynner den såkalte første menstruasjon vanligvis mellom 9-14. Den endelige syklusen er satt under to eller tre.
 Varigheten av menstruasjon og menstruasjonssyklus som helhet er gjentatt hver måned med mindre modifikasjoner i 1-2 dager. Hvis ja, er da en jente eller kvinne sunt.
 Det hender at syklusen er brutt, og dette tyder på noen problemer som oppstår i den kvinnelige kroppen.

 Endre syklus - manifestasjoner


 Detektere forandringer i menstruasjonssyklusen på forskjellige måter. Det bør være på vakt hvis syklusen er mindre enn 21 dager eller mer enn 45 dager. Faktisk mensen varer normalt 3-5 dager, hvis det varer mer enn en uke - det er blødning. Rikelig eller omvendt, altfor sparsom menstruasjon også indikere endring syklus.
 En kvinne kan komme en tid da menstruasjon er fraværende helt. Denne perioden kalles amenoré. Den såkalte primære amenoré oppstår i jenter som etter 15 år fortsatt ikke vet hva menstruasjon fordi det ikke har skjedd. Hos voksne kvinner kalt amenoré periode da det var ingen mensen 05:57 måneder

 Hva som forårsaker ustabil syklus


 Grunner skiftende syklus kan være annerledes. Tung og langvarig blødning nesten alltid indikere alvorlige problemer i den kvinnelige kroppen, godartede svulster i livmoren (muskelknuter eller polypper), ulike betennelsesprosesser i kvinnelige reproduktive system. Svangerskap utenfor livmoren er vanligvis ledsaget av blødning. Noen ganger for tung månedlig - et symptom på en ondartet svulst i livmoren.
 Amenoré kan være forårsaket av ulike faktorer: raske vekttap som følge av strenge dietter (ingen hemmelighet at kvinner ofte mobbet over sin egen kropp). Mens ung mor amming kan ikke skje månedlig. Amenoré kan utløse alvorlig fysisk stress, hormonelle systemfeil, alvorlige psykiske problemer.
 Men ikke alle som skremmende. Endre syklusen og på helt friske kvinner. Når en plutselig endring i klimasoner, for eksempel en ferie hvor som helst i Jamaica.
 Hvis en kvinne tar pillen, så syklusen er satt til å tilsvare deres mottak.
 Endre syklus og hvis abort er gjort, og på eventuelle vilkår. Ikke rart leger advarer om de negative konsekvensene av abort for den kvinnelige kroppen.
 Uansett hva det var, for sin fullstendig hvile er best å oppsøke lege og sørge for at helse ikke er truet. Som de sier: "Det ville vare resten - vil følge."
 av Volodin Marina
 Spesielt for området "World Women"  
Яндекс.Метрика