Masker for fet hud

 Beauty ansikts hud avhenger av mange faktorer: tilstanden i kroppen, stress, miljø, bruk av kosmetikk, etc. Det krever grundig og forsvarlig omsorg. Rensing og fuktighetsgivende bør være daglige rutiner. Dette er spesielt nødvendig hvis en hvilken som helst type problem.


 Hva er problematisk hudtype?


Masker for fet hud

 Problem hud er mest utsatt:

 •  utslett;


 •  utseendet av akne;


 •  utvidelse av porene;


 •  fettete;


 •  tørrhet og flassing.


 •  Ofte har problemet typen høy fet. Imidlertid kan det være sant at pannen, nesen og haken vinger har fet konsistens, og resten av folket - tørr. Dette kalles en blandet syn.


   Hvor å spandere?


  Masker for fet hud

   For fet type er gode kremer og tonics fra alkohol. Siden akne effektivt kjemper salisylsyre og kremer basert på det. Også skjønnhetseksperter rådes til å vaske med renset vann med sitronsaft eller eddik. Forskjellige syrer godt påvirke overflatefett, noe besitter tørking.
   Det er nyttig å tørke ansiktet med is hver morgen. Denne prosedyren bidrar til å normalisere funksjon av kjertlene, holde tonen og kjempe mot mimikk rynker. Is kan forberede deg ved å fryse avkok av kamille eller calendula. Men denne metode er bare egnet for fet hud, men ikke for å tørke.
   For tørr hud er viktig for å sikre tilførsel og fuktighet. Hver morgen, etter vask, bruker rik krem ​​eller olje. Forblir fjerne duken.
   Spesiell oppmerksomhet bør behandle tørr hud i kulden. I slike tider er det utsatt for lave temperaturer, vind og regn. Hver kveld legger på huden gresskar smør og vent til den er helt absorbert. Tror ikke du bare fukte huden, men også gjenopprette sin tekstur oppnådd etter stresset hele dagen.


   Masker for fet hud


  Masker for fet hud

   Ansikts bør gjøres 1-2 ganger i uken. Til tross for den daglige omsorg er nødvendig å gjennomføre ytterligere omfattende behandling. Moderne kosmetiske selskaper lage produkter spesielt for hud med tilstedeværelse av eventuelle mangler. Det viktigste - å velge de riktige midler blant alt dette mangfoldet.
   De beste vurderingene har rensende maske for fet hud fast Yves Rocher - Pure System.
   Også gode vurderinger om fuktighetsgivende masker firmaet "bark". Verktøyet er basert på kun naturlige ingredienser. Maskere aktivt fukter, nærer og kamper med funksjonshemninger. Etter påføring ansiktet synlig glattet, bleket, blir myk og fløyelsaktig.


   Hjem maske for fet hud


  Masker for fet hud

   Hjemme, kan du forberede en effektiv hjelp av hendene på mat. Vi tilbyr nærende maske oppskrift med en beroligende innflytelse.
   Vi trenger følgende ingredienser:

 •  ost - 1 ss. l.


 •  yoghurt - 2 ss. l.


 •  malt kaffe (fersk eller sove sediment) - 1 ss. l.


 •  essensielle olje av appelsin eller sitron.


 •  Spread ost yoghurt, kaffe og legge til bare noen få dråper eterisk olje. Rør blandingen og vår maske klar. Påfør jevnt til ansikt og hold i ca 30 minutter. Skyll med varmt vann og bruke fuktighetskrem.
   For mixed-type pakker er flott med friske bær. I en blender slå noen bær, pakk den resulterende slurry i gasbind og satt på ansiktet. I 20-25 minutter kan du rydde opp.
   Vi håper at vår artikkel var nyttig for deg. Ta vare på deg selv med glede!
  Pulver for problem hud

   Problem hud med en tendens til overdreven fett krever nøye vedlikehold. I tillegg til medisiner må velge og kosmetikk. I dag snakker vi om hvordan vi bruker hver dag - en kompakt pulver.


   Pulver for fet problemhud


  Pulver for problem hud

   pulver skjønnhetseksperter rådes til å bruke eierne av problem hud siden stiftelsen kan føre til blokkering tid på grunn av økt talg ekskreter. Også, passer ikke og krem ​​pulver. Blant de mange moderne fasiliteter vanskelig å velge den beste kvaliteten.
   Først bør pulver være nekomedohennoy ikke inneholde urenheter og oljer har antibakterielle egenskaper. Nå stadig mer populært mineral makeup. Den er spesielt egnet for fet hud, fordi det inneholder i sin sammensetning sink.
   Mineral pudder for fet hud problem er kompakt og smuldrete. Begge skal være i orden, men det er bedre å foretrekker sistnevnte. Klar struktur vil ikke skade huden din og irritere den. Lyspartikler nøye og rette eventuelle mangler zamaskuyut glans.
   Viktige detaljer:
  Pulver for problem hud

   • velge det produktet med den høyeste grad av SPF (nødvendig for beskyttelse mot skadelige UV-stråler);
   • unngå midler med en skarp lukt (kan indikere medlemmer av parfymen, som er uakseptabel for fet hud).
   Ikke glem om omsorg for børster og svamp til pulver. De bør alltid vaskes minst en gang i måneden. Unnlatelse av renhet kan føre til skadelige bakterier, noe som ytterligere forverrer forholdene i dermis.
   Sørg for å grundig rense ansiktet før du går til sengs. Hvis hud partikler vil samle kosmetikk, vil det provosere akne, komedoner, etc. Bruk kremer, tonics og kremer. Veldig nyttig mytsellyarnoy vaskevann.


   Velge den beste pulver for fet hud


  Pulver for problem hud

   gjennomgang kvinner, har vi satt sammen en liste over de beste kvalitetsprodukter.
   1. Clinique Pulver til problem og fet hud (Clarifying Powder)
   Dette verktøyet er laget uten tilsatt smaker og oljer. Stor ikke bare å maskere svakhetene, men også behandling. Etter påføring ansikt er strålende, matt, glatt og jevn. Den består av salisylsyre som gir lett peeling.
   2. Vichy Aera Teint
   Mineral og Matting pulver for fet hud effektivt bekjemper irritasjon, rødhet og kviser. Består av fem aktive mineraler og allergivennlige komponenter.
   3. Essense Pure Skin
   Utmerket pulver for fet hud porøs. Vel jevner tekstur maske feil og gir en sunn glød. Ikke skaper effekten av "maske" og godt fordelt på huden, gir det en fin skygge. Produsert i flere farger.
   4. Nekomedohennaya pulver Shiseido Pureness
   Utmerket verktøy med nesten gjennomsiktig, lys tekstur. Til tross for lav tetthet, gjør gode folkedrakter feil og ikke tette porene. Matting effekten varer i ca fem timer og krever ingen ekstra prypudryuvannya.
   Husk at en god pulver er usannsynlig å være veldig billig. Ingen grunn til å spare til sin egen personlig pleie. Det er bedre å kjøpe et kvalitetsprodukt enn i fremtiden for å bli kvitt virkningene av tvilsom kosmetikk.
   Antibiotika kalt Klyndatsyn gir ødeleggende effekt på mange patogener. Denne medisinen kommer i form av kremer og stikkpiller som er beregnet for vaginal administrering. Den brukes til å behandle et rent kvinnesykdommer.
  Klyndatsyn stearinlys: brukeranmeldelser

   Indikasjoner for bruk


   Ifølge bruksanvisningen, er dette stoffet angitt for behandling av vaginal dysbiosis. Denne sykdommen kalles også dysbiosis skjeden eller bakteriell vaginose. På noen fora på problemene med å bekjempe akne utslett krem ​​rådet Klyndatsyn brukes til å behandle akne. Men bedre å bruke for å bli kvitt akne Clindamycin som Klyndatsyn har en feit basis, noe som er dårlig absorbert inn i huden. Med andre ord er denne kremen bare for vaginal administrering.
  Klyndatsyn stearinlys: brukeranmeldelser

   Kontraindikasjon


   Instruksjonene som fulgte med stoffet indikerte at kontraindikasjoner av klindamycin er intoleranse. Heller ikke å bruke det i de første tre månedene av svangerskapet. I senere månedene av svangerskapet behandlet med dette stoffet er tillatt dersom den overstiger fordelene ved risiko for barnet.

   Bivirkninger


   Vanligvis, stearinlys og fløte tolerert ganske godt. Men noen ganger pasienter klager over:
 •  elveblest;

 •  utslett;

 •  kløe.

 •  I sjeldne tilfeller oppstår ved behandling vaginitt, cervicitt. Svært sjelden observert trombocytopeni, agranulocytose, nøytropeni. Noen ganger stoffet forårsaker økt hjertefrekvens, magesmerter og hyppige defekatsyyam.
  Klyndatsyn stearinlys: brukeranmeldelser

   Man må huske på at systematisk bruk av rusmidler kan utvikle trost, candida så følsom for dette stoffet. Fløte og stearinlys helst ikke brukes i kombinasjon med andre rusmidler yntravahynalnыmy.
   Omtaler pasienter dette stoffet er vanligvis ganske gunstig. Dette er fordi bivirkninger er observert i et lite antall pasienter. Likevel er det de som tror at stoffet ikke gir den ønskede effekt eller forårsaket ganske sterk allergisk reaksjon.  
  Яндекс.Метрика