Vitrianka - en utbredt infeksjon av barn fra 6 måneder til 12 år. I den gjenopprettede varer livslang immunitet. Voksne i barndommen flyttet vannkopper kan også bli syk. Og sykdommen er mye vanskeligere og mer komplisert enn hos barn.
Vitrianka barn, som det viser seg, symptomer og behandling

 Vitrianka ekstremt smittsom. Viruset spres lett av luftbårne dråper. Derfor, barnegrupper understreke masse vannkopper sykdom.

 Vitrianka hos barn - symptomer


 De viktigste symptomene på vannkopper inkluderer en opptreden på hudutslett. Først det er rødhet på ca 1 cm, og deretter plassere dem på boblen dannet med en rekke klar væske inni. Etter en stund blemmer tørke opp, få skjema podsohshyh skorper. Det er fordelt i hele kroppen og selv de slimhinner. Lokalisering kløende vannkopper så vanskelig å tåle svært små barn. Også markert forverring av den generelle tilstanden til barnet: feber opp til 38 ° C (noen ganger høyere), svakhet, hodepine.
Vitrianka barn, som det viser seg, symptomer og behandling

 Smittsom barnet anses en dag før utslett inntil slutten av 5 dager etter starten av den siste boble.

 Vitrianka hos barn - Behandling


 Spørsmålet om hvordan å behandle vannkopper hos barn ba alle foreldre til syke barn. Faktisk er selve behandlingen ikke bare symptomatisk. Alle elementer som skal behandles utslett grønn maling, og så fukortsynom. D. Dette er for å unngå pussdannelse og sårdannelse. Kløende steder barn ofte kam, øker sannsynligheten for ytterligere bakteriell infeksjon. Dette er farlig fordi den sporer utslett kan alltid forbli.
Vitrianka barn, som det viser seg, symptomer og behandling

 Hvis temperaturen er for høy, og barnet tolererer ikke anbefales det antipyretisk (unntatt aspirin!). Å distrahere barnet fra kløe, foreldre må betale ham mye oppmerksomhet, leke, lese, og så videre. D. I noen tilfeller kan du bruke beroligende medikamenter.
 Det er verdt kort klippe neglene til barnet. Å redusere kløe rådes til ikke å overopphete baby. Seng barnet bør endres daglig.
 Mange leger forby denne perioden bade pasienten, men faktisk å ta et bad ingen ubehagelige konsekvenser er det ikke. Etter bading barnet bør ikke håndkle og forsiktig klatt.

 Vaksinasjon mot vannkopper barn


Vitrianka barn, som det viser seg, symptomer og behandling
 Vaksinasjon mot vannkopper inntil nylig i vårt land ble gjort. Men i dag er registrert en rekke vaksiner for vaksinering. Post-vaksinasjon immunitet vedvarer i 7-10 år etter revaksinasjons er nødvendig. Likevel, det beste alternativet - det perebolet i barndommen når sykdommen overføres lett og skaffe seg livslang immunitet.  
 Herpes barn er mye mer sannsynlig enn voksne. Årsaken er utbredelsen av viruset. Husstand, og du kan bli luftbårne, og mor under graviditet og fødsel. Dersom barnets immunsystem er sterk, skape noen spesielle forhold for å hindre herpes infeksjon er ikke nødvendig. Sykdommen vil fortsette jevnt, så fikk livslang immunitet.
Herpes barn

 Typer herpes hos barn


 Felles menneskelig herpes seks typer:
 •  Virus 1 og type 2 - utslett som røde blemmer, vanligvis ligger på leppene.

 •  Virus Type 3 - forårsaker vannkopper i noen tilfeller retsydyvyruyuschuyusya helvetesild.

 •  4 typer virus - årsaken til mononukleose. Ved ungdomsårene, denne typen virus infisert mer enn halvparten av alle barn med sykdommen er i en smurt skjema.

 •  Virus type 5 - cytomegalovirus. Preget av asymptomatisk infeksjon, mangel på konsekvenser av infeksjon.

 •  Virus type 6 - psevdokrasnuha forårsaker plutselig eksantem ligner røde hunder.

 • Herpes barn
   Av alle typer herpes virus mest problemer med å levere de tre første. Med svekket immunforsvar mulige komplikasjoner: gingivitt, stomatitt, meningitt, etc.

   Symptomer på herpes


   Herpes Symptomer hos både voksne og barn, men hos barn oppstår mye lysere. I den første fasen av infeksjonen forverret generelle tilstanden til barnet, er det letargi, utilpasshet, økt kroppstemperatur. Det er noen ganger en sår hals og hodepine, innføre foreldre avveie. De vert sykdom ved ren kald.
  Herpes barn

   Den neste fasen er preget av utseendet av kløende utslett på slimhinner. Deretter utslett med blemmer forvandlet til en fargeløs væske inni. Over tid er væsken i dem lik gjødsel. Barn bry med sterke smerter i munn og svelg.
   Den siste fasen er preget lopanyem bobler og utdanning på disse områdene morgen. Når de er dekket med en skorpe - kløe og smerte passerer. Da prosessen med healing, gjenoppretter huden fullt og spor herpes gjenstår.

   Behandling av herpes hos barn


   Behandling av herpes obligatorisk. Ellers er også lokalisert form av sykdommen lett smitte over på generalisert. Når de ytre tegn på infeksjon er gjort, vanligvis intravenøs antiviral behandling i 14 dager (med menynhoэntsefalytnыh symptomer - 21 dager med økende dose). Samtidig området lesjoner behandles med antivirale salve.
  Herpes barn
   Enhver skade på øyet ved hjelp av spesielle øyedråper. Også effektiv i å bekjempe herpes virus antistoffer. Med tradisjonell medisin kan brukes eksternt avkok av Hypericum og lakris kvalitet.  
   Meslinger - en smittsom sykdom av barn. Det er svært smittsom, smittekilden - en syk mann. Faren for infeksjon rundt det i løpet av de første tegn til slutten av fem dager etter at utslettet utslett. Meslingvirus inn i kroppen gjennom luftbårne dråper gjennom slimhinner. Det ytre miljøet er ustabilt virus dør raskt.
  Meslinger hos barn

   Meslinger hos barn - symptomer


   Det starter med akutt sykdom. Barn klager over generell svakhet, hodepine, er fraværende matlyst, at kroppstemperaturen øker (39-40 grader C). Så er det kaldt og tørt, smertefull hoste. I tillegg uttales tegn til øyekatarr, rødhet i øyet, rive, lysskyhet. Etter dag 3 av sykdommen vises først utslett. De ligger på slimhinnen i munnen på barnet og er plyamky hvit, og himmelen - rosa utslett punkt karakter. Opp til fem dager med sykdom utslett spres gjennom kroppen.
  Meslinger hos barn

   Først på hodet og ansiktet, deretter på stammen og deretter i hender, føtter. Utslett - mange rødlige flekker med bobler, kan de vokser sammen for å danne store oppdateringer. I denne perioden barnets allmenntilstand forverres, stiger temperaturen igjen, forsterket katarr. Etter fire dager med tidlige lesjoner forbedring oppstår, normal temperatur, hoste og rennende nese er. Utslettet forsvinner, og er nå i revers - armer, ben, torso og deretter hodet.

   Komplikasjoner fra meslinger


   Et barn som har et sterkt immunforsvar, bærer meslinger i de fleste tilfeller uten komplikasjoner. Ubehagelige effekter oftest hos barn under ett år, allergier og voksne.
  Meslinger hos barn

   Mulige komplikasjoner: bronkitt, laryngitt, lungebetennelse, mellomørebetennelse, eustachitis, konjunktivitt, stomatitt. Alvorlige komplikasjoner av meslinger - encefalitt, meningitt - er svært sjeldne.

   Behandling av meslinger


   I ukompliserte meslinger pasienten er hjemme under medisinsk tilsyn. I alvorlige tilfeller trengte sykehusinnleggelse. Behandlingen er symptomatisk:
 •  kjølemiddel ved høy temperatur;

 •  hoste sirup;

 •  vasokonstriktor nesedråper;

 •  øyedråper;

 •  anhtyhystamynnыe midler.

 • Meslinger hos barn
   Ved å bli sekundære infeksjoner og komplikasjoner trenger antibiotika.
   Rommet syke barn kreves hyppig ventilasjon, våt rengjøring, friskt sengetøy. Windows skal være mørkt, til tross for det lysskyhet. Vi anbefaler å drikke rikelig med væske og mild, kosthold.

   Meslinger


   Gjenopprette fra meslinger person kjøper livslang immunitet. Den primære forebygging av smitte anses rettidig immunisering. I samsvar med gjeldende vaksinasjons kalenderen, er det holdt to ganger - på en og seks år, og deretter på 16 og 35 år.  
  Яндекс.Метрика