Sorte kjoler for prom Bilder 2015
 Ønsker i dag å bestemme kjole på prom night? Hvorfor ikke velge den klassiske svart kjole, fordi det er perfekt for spesielle anledninger, spesielt for skoleball.
 Det bør bemerkes at historien om den svarte kjolen ble skapt av kjente designere mange forskjellige stiler og endret mange vev. Svart farge klassisk aldri går av moten og kjole i denne sikker på å gjøre slankere figur og fremheve alle dine verdighet farge. Det viktigste å velge riktig stil vakker svart kjole i 2015 og hva vi vil prøve å hjelpe i denne artikkelen.

 Styles mote sorte kjoler til konfirmasjonen 2015


 Så, alle jenter utdannet som foretrekker denne sesongen er svart, stylister anbefaler å ta hensyn til mote sorte kjoler tilfeller. Vanligvis, de er laget av silke, sateng og stretch. Disse modellene er allsidige kjoler kveld kjoler, promenadekonsert natt om - det er moro, lykke og smiler som stylister anbefaler utfyllende sorte kjoler Cases luksuriøse dekorasjoner eller løse perler og stener.
Sorte kjoler for prom Bilder 2015

 Sørg for å fortelle om en ideell svart kjole til skoleball 2015 nemlig de lange eller korte kjoler laget av tynn musselin, blonder mesh eller gjennomsiktig. Disse konfirmasjonen kjoler passer bare for jenter med en slank figur. Så, alt fet utdannet som elsker oppmerksomhet fra det motsatte kjønn - til videre eksperimentere!
 Pыshnotelыm skjønn enten om å oppleve, fordi de er ideelle svart konfirmasjonen kjoler og kne-lengde V-hals. Det beste er om disse antrekkene er laget av fasjonable denne sesongen sateng eller fløyel. Merk at en kjole bør pynte originale to til tre slag, men det viktigste er ikke å overdrive det!
 Et godt alternativ ungdom svart kjole i 2015 som er flott for en fornøyelse feiring - en kjole med netting eller gjennomsiktig chiffon, eller en kjole med åpen rygg. Det er denne stilen vil hinter om natur slem eier og fremheve sin ungdom og skjønnhet. Vel unektelig trend av sesongen - den lille sorte kjolen i stil med Coco Chanel. I dag, har designerne tilbød ham en stilisert versjon, laget av mykt skinn eller skinn inserts.
Sorte kjoler for prom Bilder 2015

 Dette prom kjole vil sette pris på all dødelig skjønnhet, som ønsker å virke sexy og tilgjengelig! Det er verdt å merke seg at fasjonable denne sesongen som den lille sorte kjolen 2015 ermeløs og ermer. Viktigst - det passer hans stil figur, fyller bilde jenta prakt.

 Tilbehør til mote sorte kjoler til konfirmasjonen 2015


 Det synes å være de viktigste stiler av moteriktige svarte kjoler denne sesongen har vi listet opp. Og hvordan du kan dekorere, utfyller og fullføre sitt image - det er opp til deg. Det eneste jeg ønsker å merke seg at denne skoen for prom antrekk må ha klassisk stil og høye hæler.
Sorte kjoler for prom Bilder 2015

 Som for smykker, da de ikke trenger mye for å overdrive det. Trekker elegant og raffinert innredning, la det ikke engang smykker og vakre smykker. Faktisk, som den berømte Coco Chanel sa: "Smykker bør ikke føre til sjalusi, og bør ta med glede! »
 Generelt, eksperimentere med stil, med hår, sminke og tilbehør, og vi er sikker på at du får en unik endelige bildet gjør deg sjarmerende, elegant og vakkert!
 Forfatter: Lily Romanov  
Korte kjoler for prom night 2015 bilde
 I går kveld skole til graduate - ikke bare vare møte klassekamerater og lærere, men også en mulighet til å vise sin skjønnhet. Mange jenter kan kle seg i skolen, som i mange skoler er forbudt, som i standard skoleuniform er svært vanskelig å vise fram sin unikhet.
 Graduation samme - score når alle forbudene er fjernet. Denne vakre kvelden frisyrer, ferie sminke, mote konfirmasjonen kjoler, glade smil og god humor.

 Korte kjoler i samme stil som "barokk" på prom night 2015


 Alle unge damer som foretrekker korte konfirmasjonen kjoler kan få en rekke ideer for å skape et endelig bilde, ser på den nydelige samling av 2015, utviklet kreativ designer Karl Lagerfeld. Hennes show ble holdt i Palace of Versailles.
 Korte kjoler fra motehuset Chanel så rett og slett fantastisk. De bygget mange sprø damer sine skjørt, delikat blonder, originale komposisjoner med kunstige tredimensjonale blomster, glitrende krystaller, gull dekorasjon og andre elementer som er karakteristiske for stil med "barokk".
Korte kjoler for prom night 2015 bilde

 Stilig kort kjole med blonder farge for prom 2015


 Openwork blonder tekstur i kombinasjon med myke pastellfarger legge femininitet og sjarm kjoler fra samlingen av Valentino. Denne sesongen stilen på 60-tallet, mer relevant enn noensinne, noe som er grunnen til at slike modeller kjoler vil være en virkelig velsignelse for nyutdannede. Det er verdt å merke seg at kutter korte blondekjoler fra Valentino veldig enkel. Vanligvis disse skjørt som prysborena i midje bodice og kuttet død "shuttle".
Korte kjoler for prom night 2015 bilde

 Det er også designeren av konfirmasjonen kjoler med ermer. Generelt, korte blondekjoler "er ikke tynget" innredning og ytterligere detaljer. Snarere, Pier Paolo Pykolly og Marie Curie følte at komplekse kutt kan gjøre mindre attraktiv luft og vakker tekstur farge guipure

 Ungdom stil kort konfirmasjonen kjoler 2015


 Men, kanskje de mest modige jenter kan komme til min eksamen i korte og provoserende antrekk representert i stort antall i samlingen av Disquared2. Sammenlignet med beskjedne kjoler Valentino, som skaper et utmerket bilde av jenter, konfirmasjonen kjoler er ideelle Disquared2 av, skal vi si, hulyhankam.
 I slike modeller, kjoler i samme stil som de unge du alltid i søkelyset, spesielt med det motsatte kjønn. Det ideelle alternativet ville være en svart kort kjole med åpen rygg, eller, for eksempel, en lys rosa kjole med asymmetrisk kutt på hem. Og hvis du supplere disse trendy antrekk metall tilbehør, så du bare finne deg selv på toppen av mote Olympus. "
Korte kjoler for prom night 2015 bilde

 Style "Ny bue" i 2015


 Uovertruffen motemerket Christian Dior alt kjent for sin luksuriøse stil nytt utseende, som betyr "nytt utseende." Et karakteristisk trekk ved disse kjolene var stramme bodices med et ganske bredt crinoline. Naturligvis, i den tidlige opprinnelsen til denne stilen, og tilbyr fasjonable Dior kjoler opp til midten av leggen.
 I dag, kan nyutdannede enkelt kjøpe og kort konfirmasjonen kjole stil nytt utseende. Vanligvis er de i sesongen 2015 modell utstyrt med en uvanlig krage som en kjede av blomster, og to-lags hem.
 Sammen med de ovennevnte fashion modell konfirmasjonen kjoler, kan jenter også foretrekker gresk elegant kort kjole med et bredt bretellyu over en skulder. Ikke mindre imponerende utseende og kort cocktail kjoler, laget av "høste vev holdere legge en spesiell eleganse.
 Så stort utvalg av korte kjoler som gjør at hver utdannet til å bli hans siste skole ball i rampelyset!
 Forfatter: Lily Romanov  
Trendy neglelakk, Fall-Winter 2014-2015
 Vakre velstelte negler - kortet av noe ekte fashionista. Med interessant manikyr kan fremheve en enkelt antrekk og lage en lys aksent i bildet. Det er derfor viktig ikke bare for å holde sine negler i orden, men vær klar over de siste nyvinningene i verden av dekorativ maling. Trendy neglelakk 2014-2015 representerte et bredt spekter av overflater som er laget med alle de nyeste fremskritt innen kosmetikk. Den hotteste neglelakk 2014


Trendy neglelakk, Fall-Winter 2014-2015
 Blant de mest fasjonable spiker høsten 2014 har flere store trender. Ledende posisjoner hele året, og fall inkludert dekker matt belegg. Den eneste forskjellen høst-vinter manikyr - farger. Denne sesongen lyse pastellfarger gradvis fortrenge mørkere nyanser. Også blant favorittene kan identifiseres termolaky som skifter farge avhengig av omgivelsestemperaturen. Dette manikyr er veldig originalt, og viktigst av alt - bare søkt i lang tid holdt. I tillegg stadig forandrer den sin hue, slik ser hver gang på nytt. Å skape en festlig manikyr perfekt lakk "metallic", som nyter fortsatt popularitet for mer enn en sesong.
Trendy neglelakk, Fall-Winter 2014-2015
 Lucky kameleon blitt mer populært nærmere vinteren. Spesielt relevant er blå-grønne modulasjoner på New 2015 Blå Goat. Blant mote neglelakk denne vinteren vil lakk og glitter.
 Gjennom året vil nyte popularitet og "kaviar" manikyr som du kan gjøre selv ved hjelp av en spesiell maling med fine korn.

 Fashion farge neglelakk, vinter 2014-2015


Trendy neglelakk, Fall-Winter 2014-2015
 Hvilken farge neglelakk vil være den mest fasjonable i fremtiden høst og vinter? Dette spørsmålet har ikke noe klart svar, fordi fargene i år representert ved forskjellige nyanser.
 Alle større sommer neglelakk farger var pastellfarger. Denne trenden vil fortsette i løpet av høsten 2014. Den eneste forskjellen er at trendy farger blir mørkere. For eksempel ved å trykke være kaffe, mørk beige, plomme.
 Fasjonable sommer neon maling erstatte mer behersket naturlige toner. Svart, lilla, burgunder, blå, sjokolade - vil være en av de mest populære innsjøer i høst-vinter 2014-2015.
Trendy neglelakk, Fall-Winter 2014-2015
 Klassisk rød lakk opphører ikke å være populært i denne sesongen. Populær er dens rike, mørke farger, for eksempel blod eller kirsebær farge.
 En av de mest fasjonable teknikker i manikyr spiker fortsatt en hånd nær 2-3 farger nyanser. For eksempel, en blanding av blå og blå-fiolett. Det bør også tas i betraktning at kontrasterende farger bedre valg for manikyr med et mønster. Som en universell alternativet kan velges lakk hvite nyanser, for eksempel melk eller snø.  
Яндекс.Метрика