Klar utflod under svangerskapetHver gravid kvinne føler angst og bekymring, fordi livet hennes er i endring mye. Mangel på informasjon fører til frykt. Men de kan unngås hvis du vet hva effekter under graviditet anses normalt. Av spesiell interesse er utflod.
Funksjoner sekreter under svangerskapet
Livmorhalsen i løpet av menstruasjonssyklusen tildeler slim. Før eggløsning i løpet av denne prosessen tilsvarer hormonet østrogen etter - progesteron. Han dominerte i den kvinnelige kroppen tidlig i svangerskapet. Fet i denne perioden bør være tyktflytende konsistens - det beskytter livmoren fra infeksjon.
Med utviklingen av graviditet avgjørende innflytelse på kroppen har østrogen, noe som resulterer i den observerte væske og et rikelig utvalg. I begge tilfeller anses normalt fargeløs utflod uten en skarp lukt. Noen ganger har de en liten hvitaktig nyanse. Slik tildeling leverer ikke kvinnen ubehag, og for en følelse av renhet bør bruke bind.
Når svangerskapet er ganske stor, kanskje klar utflod være fostervann. De er vanligvis godt merket. For å utelukke eller bekrefte diagnosen farlig for kvinnen og barnet bør testes, slik at legen kan nøye undersøke utflod. Den aktuelle testen selges i apotek, men gjør det bedre lege.
Hvis det ikke er lekkasje av vann, vurderer legen tilstanden av kvinner, og særlig i løpet av graviditet. Hvis membraner er ødelagt, det er infeksjon, så forlenge svangerskapet for mer enn to uker kan ikke. Hvis begrepet mens små, leger anbefaler abort. Etter det tjuende uke, en kvinne foreskrevet antibiotika, saltvann, som administreres intravenøst ​​og medisin som trengs for å modne lungene til barnet etter fødselen, og han kunne ikke puste på egenhånd. Deretter tilbringe en c-delen.
Rikelig slim observert under graviditet bør varsle kvinner som er diagnostisert med livmorhals inkompetanse. I dette tilfellet, i midten av svangerskapet cervix trykket av fosteret avdekket. Denne tilstanden øker risikoen for infeksjon av membraner og deres belastning.
Slim mot slutten av svangerskapet - er sannsynlig å plugge som beskytter livmoren fra bakterier. Gjenkjenne korken lett - rikt utvalg, kan de se striper av blod, men det bør være noen. Hvis den observerte utslipp med blod - mest sannsynlig, morkakeløsning - alvorlig patologi som krever øyeblikkelig kirurgisk levering.
Farlig tildeling av graviditet
Gjennomsiktig utvalg er ikke farlig for en gravid kvinne. Angst er forårsake annen situasjon - endre farge eller lukt. Dette er et klart tegn på at skjeden og livmoren er en infeksjon. Denne situasjonen krever en legens råd. Det vil ta en vattpinne og grunn ubehagelig utflod. Dette vanligvis bakteriell vaginose eller candida.
Trost eller vaginal candidiasis utflod er grå eller hvitaktig. For konsistens, ligner de ost og lukter svært ubehagelig. Den skyldige av denne sykdommen er en sopp Candida. Behandling er gitt utelukkende gynekolog.
I bakteriell vaginose i kvinnens vagina akkumulere skadelige bakterier som fører til utseendet på vannaktig utflod fra trengende lukt. Terapi innebærer bruk av antibiotika og andre medisiner som legen skal forskrive.
Gardnerellez vises også slimete sekret. De Rikelig, vannaktig, med en ubehagelig fishy lukt, merket symptomer som svie og kløe, hevelse i kjønnsleppene, smerter ved vannlating. Denne sykdommen er vanlig i svangerskapet.
Bakgrunnen for den uvanlige utladning, bortsett fra bakterielle infeksjoner kan være virkningen av eventuelle eksterne faktorer. Dette kan være irritasjon etter bruk av gel eller vanlig såpe, trange klær, økt svetting, etc.
Den største faren spotting. Med sitt utseende bør umiddelbart oppsøke lege, er det et tegn på at normal graviditet risiko. Utflod som involverer blod kan indikere en trussel for spontanabort eller graviditet utenfor livmoren. Hvis valget ble lyse rødt, var smerte, må du ringe en ambulanse og gå til sykehuset - den eneste måten å redde barnet.
Under graviditet, noen, selv små endringer - det er en anledning til å oppsøke lege.  
Hva er vaginitisVaginitis kalles ofte kulpitom. Disse ulike navn på gresk og latinsk opprinnelse indikerer betennelse i slimhinnen i skjeden. Denne sykdommen hos disponerte kvinner i alle aldre lider selv små jenter.

Årsakene til vaginitis

Vaginitis oppstår av forskjellige grunner, men symptomene er alltid lik. Ved undersøkelse, legen diagnostisere sykdommen er meget enkel, mye vanskeligere å identifisere den virkelige årsak til sykdommen, da det fremmer penetrering av vagina patogener eller parasitter, inkludert trichomonas, difteri bacillus, gonococcus og andre. Noen ganger vaginitis er forårsaket av brudd på reglene for personlig hygiene, og hvis du ikke vaske hendene, for eksempel plugging. Årsaken til sykdommen er infeksjoner som kan overføres under samleie, slik som gonoré, klamydia, ureaplasma og andre.
Vaginitis utvikler seg som en komplikasjon etter infeksjoner som skarlagensfeber, difteri, patogener som går inn i blodet i skjeden og dens innvirkning på flora, bidrar til forekomsten av betennelse. I noen tilfeller er årsaken til sykdommen en generell nedgang i immunitet. Dette aktivt spredd patogene flora, som er en del av vaginal miljøet og i balansen av gode bakterier er ikke årsaken til betennelse.
Symptomer og behandling av vaginitt
Sykdommen begynner med ubehag i perineum. Deretter vaginalslimhinnen er rød og sveller. Noen ganger betennelsen går til store kjønnsleppene og lår. Dannet tykk hvit utflod som snart vil bli grønn. Noen ganger labia lepper dannes et tykt lag av hvitt og gult plakk, som er nesten umulig å fjerne. I denne sykdommen smerter ledsaget av svie og kløe. Kvinnen føles tyngde og ubehag i underlivet hulrom. Til tross for ubehag, vaginitt vanlig bringer ikke alvorlig trøbbel kvinnekroppen. Men sørg for å se en lege fordi symptomene ligner på symptomer på andre alvorlige sykdommer, candidainfeksjon, klamydia, trichomoniasis.
I den akutte fase av sykdommen på grunn av økt temperatur kan være en generell svakhet og ubehag. Noen ganger oppstår vaginitis med svakt symptomatisk. Det avhenger av kroppens forsvar som kan bekjempe noen sykdom.
En konsekvens av vaginitt - betennelse spredte seg til eggstokker, livmor. Den lange løpet av vaginitt kan føre til klumper av skjeden og dens Tilveksten. Spesielt utsatt for dette barn og kvinner i alderdommen. Å eliminere farlige konsekvenser vaginitis bør behandles under medisinsk tilsyn og i samsvar med sine anbefalinger. Vanligvis foreskrevet systemisk og lokalbehandling - vaginal skylling med innføringen av narkotika, bassenger, avstivningsanordningen og vitaminer, antibiotika.
Spesiell oppmerksomhet er betalt til behandling av vaginitt hos gravide kvinner. De er veldig viktig å fullstendig eliminere betennelse, men svangerskapet er forbundet med restriksjoner på dosering og hvordan du bruker narkotika. Riktig behandling av vaginitt og påfølgende forebygging av tilbakefall i de fleste tilfeller gi en god prognose.  
Hva er syfilis og hvordan å bekjempe denSyfilis - En alvorlig smittsom sykdom refererer til en gruppe av seksuelt overførbare sykdommer. Ill være både menn og kvinner - som regel i reproduktiv alder.
Teorier om utseendet av sykdommen er forskjellige. Vanligvis hver nasjon antyder at syfilis ble brakt til landet av utlendinger - som europeiske land synder i Amerika og vice versa. Den utløsende agent for sykdommen er en mikroorganisme som tilhører den rekkefølgen av spirochetes - blek Treponema. Navnet gitt mikroorganisme som konvensjonelle fargestoffer for bakterier ikke male pigment sin tynne kropp i en spiral.

Mulige måter infeksjon

Pale pallidum betraktes levedyktige utenfor kroppen mikrobe fordi det umiddelbart drept av tørking og temperaturforskjellen. Gitt dette, kan infisert med syfilis bare være i direkte vanligvis seksuell kontakt med en smittet person med denne sykdommen. I dette tilfelle, kan det ikke påvises visuelle symptomer på syfilis. Derfor er den viktigste risikofaktoren kritikkløs sex.
I tillegg kan fosteret under svangerskapet også inntrykk med syfilis, sykdommen overføres fra mor som lider av denne sykdommen. Denne ruten for infeksjon kalles - vertikalt.
Svært sjeldne tilfeller av syfilis infeksjon av husholdningen, i dette tilfellet, går agenten i kroppen gjennom forurensede hender eller gjenstander av forbruk. Det bør bemerkes at en slik bane er ansett som et unntak.
Symptomer og tegn på sykdom

På det punktet hvor vprovadyvsya patogen vises lyse rødt sår (sjanker) med en tett base, er det helt smertefri. Dette er cirka tre til fire uker. Etter en viss tid kan det forsvinne, men det betyr ikke kurere - det vil være andre symptomer på syfilis, som i denne perioden blek Treponema begynner å formere seg og lymfekar beveger seg gjennom kroppen. En person smittet med sykdommen, kan oppleve følgende symptomer på syfilis, tretthet, hodepine, feber noen ganger, men oftere på dette tidspunktet ingen symptomer ble observert.
Etter den tiden av sykdommen er manifestert av et utslett på huden, kan sår vises på fotsålene og slimhinner. Hvis du ikke søker betimelig medisinsk hjelp, vil symptomene på syfilis skje igjen og igjen, og personen kan føle seg helt frisk. I tillegg passerer fra utbruddet av mer tid, er de lengre perioder av remisjon lagret. Og pasienten som ikke har noen spesiell kunnskap om manifestasjoner av denne sykdommen, kan det antas at sykdommen har trukket seg tilbake, og nå er han helt frisk. Men dette er en misforståelse, fordi midlet allerede har trengt inn i de indre organer og vev. I tillegg kan det påvirke nervesystemet og leveren.
Hvis behandlingen ikke utføres regelmessig eller i det hele tatt, har sykdommen blitt forsinket i år, og etter ca tre eller fire år på kroppsoverflaten vises sår begynner å bryte ned indre organer, bein og nervesystemet. Således, de mest sårbare hjerte og blodkar, spesielt i aorta. På veggene avsatte kalsium begynner betennelse. I denne perioden er sykdommen symptomer på syfilis vist som følger: pasienten føler smerte i brystet, kortpustethet.
Hvis behandlingen startes på dette stadiet, kan sykdommen bli stoppet, men å fullt gjenopprette riktig drift likene ble overrasket umulig.
I et ufødt barn hvis mor lider av denne sykdommen, kan du oppleve alle symptomene på syfilis. Smitte skjer gjennom morkaken. Dette fører vanligvis til abort i de siste månedene av svangerskapet eller dødfødsel. Men det er forekomster av babyen i live, men med medfødt syfilis. Disse barna kan herdes, alle tiltak og fremgangsmåter for diagnostisering og behandling må nødvendigvis utføres i spesialiserte sykehus.

Metoder for diagnose og behandling

Hvis det var noen grunn til å mistenke muligheten for infeksjon med syfilis eller i yakomurazi kan ikke vente til det blir tydelige tegn på syfilis bør umiddelbart ta kontakt med hudlege. Legen vil foreskrive tester og være i stand til å diagnostisere. Syfilis er diagnostisert ganske vanskelig fordi det kan manifestere seg på forskjellige måter, og tegn på syfilis er vanskelig å definere deg selv.
I tillegg er denne sykdommen svært alvorlig og krever spesielle diagnostiske tiltak. De fleste av dem er pålitelig deteksjon av Treponema, men denne metoden er bare tilgjengelig hvis huden er området preget av erosjon. Andre metoder for påvisning av sykdom basert på blodprøver. Det en person smittet med syfilis, er det antistoffer - proteiner som kroppen produserer for å bekjempe patogen. Disse antistoffene kan oppdages under Wasserman (RW). En blodprøve tatt fra en vene. Denne reaksjon på en pålitelig måte indikerer tilstedeværelse av antistoffer i blod, men hvis pasienten er infisert nylig har det nødvendige antall av antistoffer til et positivt resultat ikke hatt tid til å bli dannet. Den mest nøyaktige resultatet kan oppnås først etter to eller tre uker etter sjanker formasjon.
Metode for rask diagnose vil få raskere resultater. Men reaksjonen mikropretsypitatsiyi kan vise andre lignende med bleke Treponema bakterier.
RIBT-reaksjon (reaksjon immobilisering blek treponem) og RIF-respons (Immunfluorescens) kan gi nøyaktige resultater, men reagenser som brukes for denne deteksjonsmetode er ganske dyrt fordi de brukes i spesielle tilfeller.
Vaksiner mot syfilis ikke eksisterer, akkurat som det er ingen effektive midler til forebygging. I denne forbindelse, er den mest effektive avvisningen av promiskuitet.
Vi må huske at:
kondombruk er ikke en full garanti, men reduserer risikoen for entreprenør syfilis;
Sykdommen kan være infisert på nytt;
Gravide kvinner anbefales å oppsøke lege, fra de tidligste stadiene av svangerskapet, i tillegg til å donere blod Wasserman minst to ganger i løpet av svangerskapet;
raskt diagnostisert og startet behandling vil fullstendig utrydde sykdommen.
- Syfilis er behandlet med penicillin terapigruppen, og oppgangen kan være ett hundre prosent. Men aller viktigst - ikke stoler på leger som lover at behandling ville være å legge inn en enkelt injeksjon.
- Nei. Selv redusert takket være moderne medisiner Ordningen omfatter noen av prosedyrene. Således behandlingen nødvendigvis gjennomført laboratoriestudier, fordi selv om syfilis symptomene forsvunnet, er det nødvendig å bekrefte resultatene av analysen.
Og, selvfølgelig, hvis pasienten bedt om profesjonell hjelp bare når sykdommen har gått langt nok og symptomer på syfilis oppstå i mange organer, behandling vil være lengre.
Яндекс.Метрика