Sprekker i Mr. yatah: årsaker, behandling
 Med et slikt problem som sprekker på hælene, kjent for mange mennesker. Bli kvitt det er ikke lett: behandling av frakturer som brukes som folk rettsmidler og medisiner som er ment hudlege. Hvis du oppdager et problem, bør du umiddelbart betale et besøk til legen, som må bekrefte eller utelukke tilstedeværelse av soppinfeksjon og riktig behandling.

 Grunnene som fører til sprekker på hælene:
 1.  Lang iført trange og ukomfortable sko.
   For tørr hud føtter.
   Soppen tånegler og føtter.
   Mangel på vitamin A og E.
   Sykdommer relatert til det endokrine systemet.
   Disse er de viktigste årsakene til sprekker på hælene, men sørge for at sykdommen ikke er forårsaket av gastritt, diabetes eller problemer knyttet til skjoldbruskkjertelen. I tillegg, liktorn, sprekker kan oppstå etter en lang tur aktiv. I varmen føtter sveller som et resultat av svekket sirkulasjon, noe som gjenspeiles i huden. Noen ganger er problemet med klimaendringer: i sommer, med svette strukket epidermis og i den kalde årstiden, det øverste laget av huden tørker og sprekker.
   Noen ganger et utbrudd av fem på grunn av underernæring. Den menneskelige kroppen trenger mat for å fordøye alle de viktige vitaminer og elementer. For fem igjen bli myk og glatt, for å inkludere i kosten av grønn løk, tomater, bønner, asparges, salat og smør.
   Effektive måter å bli kvitt sprekker på hælene
  1.  Velprøvd metode er å behandle sprekker på hælene av vaselin. Du må poparyty føtter i en svak løsning av borsyre. Etter at fem bør gjelde et tynt lag med vaselin, sokker og la over natten. Prosedyren er anbefalt å gjenta hver dag inntil situasjonen er normalisert.

    Veldig veldig bra salve med friske blader av syrin og svinekjøtt fett. For utarbeidelse av et medikament er nødvendig for å lage en pott blad syrin, skiftende deres svinekjøtt fett. Blandingen skal synke på lav varme i 10 timer, og klar til å lagre medisiner som kreves i kjøleskapet. Fem anbefalte daglige smøre salve ved sengetid.

    Effektiv soda bad. Å forberede badet må oppløses skje av brus i to liter varmt vann og tilsett litt havsalt. Meter bør holdes i vann i 15 minutter, og deretter behandle de fem øren med en slipende belegg.

    Når problemer med føttene olivenolje er rett og slett uerstattelig. Det anbefales å gni inn i huden av føttene daglig etter vannbehandling.

    Bli kvitt problemet hjelper vanlig honning. For å bringe foten for å kunne anvendes på dem honning om morgenen skylle grundig.

    Hvis det er bare tynne hæler hakk, og fortsatt ingen sprekker, kan du gjøre komprimerer av løk eller eple masse.

    Nyttig for hud fot 10 - minutters bad av kjøttkraft Hypericum, kamille, suksesjon, salvie, calendula og eik bark.
    Av selv-behandling kan gå bare når soppen og infeksjon er utelukket. Hvis infeksjonen ikke kan unngås, er det nødvendig medisinsk behandling og langvarig antibakteriell behandling.
    Forebygging av sprekker på hælene
    I profylakse anbefales ikke å ta et bad i lang tid. Ved vasking føttene er ønskelig å bruke såpe som ikke inneholder alkalier. Også nyttig å legge vann eller bruk lanolin skum med fuktighetsgivende agenter.
    Det er ikke anbefalt å sole seg lenge huden ved ultrafiolette stråler gjennomgår tørking. Personer med tørr hud på føttene, er det ikke tilrådelig å gå barbeint, fordi sprekker kan trenge bakterier og forårsake betennelse. For å unngå smitte, smøre fem spesiell krem ​​med propolis eller vitaminer.  
Hvorfor etsya hår?Mange eiere av rett hår livslang drøm å ha krøller. Krøllete dame, tvert imot, nøye rette håret, klager om hvor vanskelig legging og vedlikehold.
Hvorfor hår vever i noen mennesker, mens andre - ikke? Hva om krøllete hår dårlig forvirret? Hvordan å behandle håret?
Blame natur
Øyenfarge, hår, struktur, tetthet, menneskelig vekst, form av ansikt, hender og andre ytre funksjoner lagt på genetisk nivå. Og innflytelse denne prosessen har ennå ikke lært. Heldigvis. Det er forskjell fra andre gjør mennesket unikt og vakkert.
Tilstedeværelse eller fravær av låser avhenger av hårsekkene. Dersom folliklene er buet form, den voksende bølgete hår. Hvis formen på pære er lik, så gå rett hår. Disse eller andre follikler - et resultat av århundrer med genetiske påvirkninger, blandet, etc. i hvert stamtavle.
Påvirke formen på hårsekkene umulig. Men lære å leve med krøllete hår må. Videre kan krøller ikke være en ulempe. Til alle tider, ble krøllete hår ansett som et tegn på sensualitet og femininitet. Så, ta vare på dem vanskeligere enn rett. Men muligheter og frisyrer for krøllete hår ukladok mangler masse.
Omsorg for krøllete hår
Krøllete hår er mer skjør, så de krever spesiell omsorg. Ellers elegante krøller kan bli en forsømt slep. Vurdere de grunnleggende reglene for omsorg for krøllete hår:
Brukes til rengjøring myke krøller varmt vann. Tett varmt eller kaldt vann ødelegge strukturen av den allerede følsomme hår.
Bruk av spesialverktøy for krøllete hår. Sørg for å bruke balsam etter shampoo. Det ikke bare gjør det lettere å gre, men i tillegg nærer håret, skaper en beskyttende hinne over hele lengden. For tilbøyelig til fett og normalt hår balsam trenger i stedet for å bruke en fuktighetsgivende balsam. Den utfører alle funksjonene til krydder, men ikke bry hår.
Vask krøllete hår i den grad av forurensning. Hvis dette skjer altfor ofte, velger spesialverktøy, egnet for hyppig bruk.
Etter vask håret promakyvat håndkle og tørke naturlig. Hvis lang vått hår for å holde varmen, så det er sannsynlig ulike sykdommer. Tross alt, fuktig og varmt miljø raskt spre skadelige bakterier. Hvis intensive tørke håndkle krøller, håret fanget. Føner ødelegger strukturen krøller følsom, så bruk denne metoden trenger så sjelden som mulig.
Du kan ikke gre vått hår: de svekker og begynne å splitte.
Ved å bruke store kam med et par tenner, fortrinnsvis med et antistatisk belegg. Bølgete hår begynner å gre fra tips, gradvis stigende langs roten.
Tips av myk krøllete hår bør trimmes regelmessig (minst tre ganger i måneden).
Prøv ikke å bruke farger. I tillegg naturlige hårfarger nå på moten. Hvis det er behov pidfarbuvatysya deretter bruke bare male på en naturlig basis som ikke inneholder ammoniakk.
For å aktivere blodsirkulasjon gjør selv-massasje av hodet en gang i uken, to ganger i året gjennomgå en skjønnhetssalong. Masserer hodebunnen, forbedrer flyten av næringsstoffer til hårsekkene.
Shampoo for krøllete hår
Den primære middel for omsorg for hår - en sjampo. Den korrekte hans valg - en viktig del av sunt og vakkert hår. Hva bør sjampo krøller og låser?
1) fuktighetsgivende. I 99% av tilfellene krøllete hår - tørt hår, så de trenger ekstra fuktighet.
2) kvalitet og riktig sammensetning:
kokosolje ekstrakt, trollhassel; Jojobaolje og lakris; ekstrakter av blomster av hvit lotus og mais krøller fratatt effekt puhnastosti gjøre dem mer føyelig;
salvie, enzymer papaya juice, pepperrot styrke hår, forhindre eksisjon;
lauretsulfat, natriumhydroksyd, ricinusolje, silikoner, pantenol belastning hår og forsiktig jevne dem;
keratin aminosyrer og forenkle styling, beskytter mot miljøfarer.
Styling krøllete hår
Legging krøller - en spesiell sakrament. For krøllete hår kan resultere i feilaktig manipulasjon for å slå hodet i løvetann. Derfor er det viktig ikke bare å velge den styling fullstendig, men også til fremgangsmåten.
Vi gir volum
Ta spray håret med et godt nivå av fiksering, men uten å belaste effekt. Sjenerøst drysset dem rengjøre fuktig hår og forme håret.
Ukrupnyuye krøller
Påfør fuktighetsgivende mousse på tørt hår. Ekstrakter tråder med store tang og pidkruchuyemo dem.
På fuktig hår gjelde mousse og knytte skjerf rundt kronen. Når håret er tørt til sytti prosent, skjerf fjerne. Dette gir myke bølger.
Vått hår i fletter flette, noe som gir tørr og deretter raspletaem.
Lage krøller klart
Å velge hår, påfør i vått hår gel med våt stabling effekt og danner krøller med fingrene. Gre eller bruke.
Plasseres uregjerlig hår ved hjelp av voks (gjelder kun på slutten), myk - med gel, hardt - skum.  
Kløe i halsen av et barn
 Ikke alle foreldre vet at en slik tilsynelatende uskyldig symptom er kløe i halsen av et barn kan være et tegn på alvorlige og farlige sykdommer. I nærvær av følelse i halsen, barn ofte klager over ubehag og ønsker å hoste hals. Ganske ofte ledsaget av et høyt skrapete kvelende hoste og slezotochyvostyu øyne. Men som kunne provosere slike symptomer som et barn og bli kvitt det raskt og effektivt?

 Forårsaker kløe i halsen av et barn


 I de fleste tilfeller er kløe i halsen av et barn på grunn av belastningen på stemmekanalen, og ofte indikerer tilstedeværelse av inflammasjon eller bakteriell eller viral infeksjon, hvor det er en uttørking av slimhinnene folder hals.
 Tickle observert ved halsbetennelse, betennelse i mandlene, akutt luftveissykdom og andre sykdommer. Derfor bør utseendet på dette symptom straks begynne behandling for å hindre spredning av smitte til området av den nedre luftveier.
 Foreldre bør være svært forsiktig, fordi ofte kløe i halsen av et barn kan observeres i fravær av symptomer på infeksjon. I dette tilfellet bør du umiddelbart ta kontakt med en spesialist, fordi dette symptomet kan være forårsaket av nevroser hals, hevelse i hjernen, sentralnervesystemet lidelser, allergier, stoffskiftesykdommer (tilstedeværelse av noder), og refluksøsofagitt, esophageal brokk, magesår.

 Kløe i halsen av et barn og metoder for å håndtere det


 Behandling kløe i halsen av et barn avhenger av korrekt diagnose av sykdom, som utløses utseende av dette symptom.

 I nærvær av en smittsom etiologi gjelder antiseptisk og anti-inflammatorisk narkotika. Også anbefale hyppig gargling, rikelig varm drikke, urte innånding.

 Hvor kløe i halsen er forårsaket av en allergisk reaksjon, bør du bli kvitt kilden som forårsaker allergi, allergi også nødvendige mottaksanlegg.

 Hvis årsaken kløe i halsen er en sykdom i fordøyelsessystemet til barnet må justere kostholdet sitt.

 Når skrapete grunn av nevrologiske lidelser, bør konsultere spesialister, som vil utnevne en person barnet behandlingsstrategi.

 Og husk det viktigste, ta vare på helsen til sine barn!  
Яндекс.Метрика