Hvorfor peel huden på fingreneMed en slik ubehagelig problem som peeling lett, når epidermis bokstavelig talt begynner å skrelle fra fingrene, ansiktet kanskje nesten alle. Det faktum at du er syk, blir det klart umiddelbart. Dette symptomet er så opplagt at ikke ta hensyn til slike endringer i huden på fingrene ikke kan. Hvilke grunner kan skrelle huden og dermed bør frykte mer alvorlige konsekvenser, er omtalt nedenfor. Også berøre temaer hud behandling.

Årsaker som kan skrelle huden på fingrene

Våre hender, fingre, sammen med en person hele tiden i sikte. Nivået av omsorgs folk gjør deres oppfatning av den enkelte, som er så veldig vanskelig å endre. Selvfølgelig, de bare fingre er i stand til å ødelegge selv de mest stabile image mange mennesker, spesielt forretningsfolk. Så, møtt med et slikt problem på huden, den første tingen å gjøre
- Kontakt straks en hudlege. Gitt at de sykdommer som kan forårsake slike endringer på huden av fingrene et par, er du ikke alene diagnose, og som et resultat, kan behandling bare forverre situasjonen. Snarere besøker legekontoret, vil du høre en av de to vanligste diagnosene i dette tilfellet
- En allergi eller mangel på vitaminer i kroppen. Mindre skrelle huden kan og på grunn av dermatologiske sykdommer.
Allergisk reaksjon
En allergisk reaksjon på denne typen ganske sjelden på grunn av det faktum at det bare kan føre til en kraftig stimulus for direkte kontakt. Epidermis kan lider av allergi mot kosmetikk eller husholdning verktøy. Forstår at du er allergisk, du kan nesten umiddelbart. Hvis du begynner å bruke et nytt verktøy, og hudreaksjon tilstede innen et par timer, kan det være nesten ett hundre prosent tenker på allergier. I dette tilfellet, kan legen forskrive en kort kur med medisiner utvinning. I tillegg er selvsagt nødvendig for å gi opp midlene som feilen begynte å skrelle epidermis. Som operativ bistand til å passe fingrene eller foreskrevet av legen din beroligende og helbredende kremer, nærende krem ​​eller ren typen "Velvet Hands".
Å forbedre tilstanden til epidermis kan gjøre daglige bad nyttige basert kjøttkraft kamille, essensielle oljer av lavendel og tea tree (per liter buljong ett / to dråper olje). Vel healing og normal honning. Bare smøre fingrene (du kan børste alle) honning for en halv time hver dag til huden tilstand bedres.
Mangel på vitaminer
Hvis diagnostisert når tilgjengelig vitaminmangel, begrenset til noen kremer og bad vil ikke fungere. Faktisk kommer problemet fra i huden. Huden på fingrene i stand til å skrelle hovedsakelig på grunn av mangel på vitamin A og E (tilgjengelig med røde frukter og grønnsaker, meieriprodukter, egg, samt vegetabilske oljer). Ikke liker huden og vitamin C-mangel, som er spesielt tydelig i den kalde årstiden. Få dette vitaminet kan være sitrus, vanlig løk, epler. Det skal sørge for å sikre at du får akkurat vitaminer fra mat, men hvis det er liten mulighet for å variere kostholdet, vitaminer som er egnet for den typen askorbinsyre eller "festal".
Med normalisering av vitamin i kroppen negative metamorfose av hud bør stoppe. Komplett healing med og kosmetisk omsorg mulig i en uke. Hvis huden er fortsatt peeling, bør igjen oppsøke lege. Kanskje diagnose eller unnlatelse var kroppen fortsatt ikke mottar den nødvendige frekvensen av vitaminer som allerede har din unnlatelse.  
Sprekker i Mr. yatah: hvordan å kurere, årsaker, hva om Mr. sprakk mynte?
 Sommer, varme, og kan ikke gå i sandaler og lukket i sko ikke pobihayesh. Du går med hodet høyt hevet og med tårer i øynene Blame - sprekker på hælene av det ødelegge utseendet og forårsake utrolig smerte.
 Høres det kjent ut? Mange kvinner lider av denne sykdommen ikke bare om sommeren. For å redusere smerte litt og behandle våre langmodighet p'yatochky, gjort ulike forsøk på å sverte krem ​​lukke opp tape, først damp og deretter spredt salve spasertur dag og natt i hans sokker og mange andre.
 Som et resultat p'yatochky litt healing, men er bare bare bære åpne sko, gå barbent på sand eller gress, som alt begynner over.
 Hvordan å kurere sprukne hæler gang for alle, aldri å nevne dem? Gjør det ganske enkelt hvis du vet årsakene til sin forekomst.
 Årsaker til sprekker på hælene
 Hos nyfødte p'yatochky alltid rosa og skrelle dem så tynn at alle synlige blodkar. Over tid, huden på hælene av stadig mer åpenbar, dannet hennes hornlaget som beskytter foten fra eksterne stimuli.
 Hos voksne, spesielt kvinner som ofte går med nakne hæler, iført ubehagelig sko med høye hæler, stratum corneum, justere til skiftende ytre miljø er i ferd med å endre seg, tykne. Huden mister sin elastisitet og coarsens til det punktet at den begynner å sprekke.
 Sprekker på hælene dannet og feil vare på føttene dreven friksjon pimpstein, bruker barberhøvel valg formildende kremer.
 Dessverre, kan sprekker ikke bare på grunn av fortykkelse av stratum corneum, men feil av soppinfeksjon. Det finnes flere typer sopp som kan "slå" på hælene, forårsaker sprekkdannelser.
 Sopp blotte øye kan ikke se, og til å bestemme sin tilstedeværelse eller fravær kan bare lege mykologi. Legen er skrape huden på hæl og finner en slags sopp. For hver type soppinfeksjon utnevnt individuell behandling i apoteket og kjøpe "noe mot sopp" er meningsløst. I beste fall - stoffet ikke fungerer, og i verste fall - kan forverre sykdommen.
 De forårsake permanent off-season tørre hæler kan være nyresykdom. "Kvalitet" i nyrene gjenspeiles på huden albuer og føtter. Hvis det er, og det er ofte sprukket hud, betyr det at du trenger å sjekke inn nyre urolog.
 Mangel på mikronæringsstoffer, god trening, ubehagelig sko, dårlig sirkulasjon, diabetes, også føre til sprekker.
 Uavhengig, hjemme, vi kan bare behandle sprekker forårsaket av overdreven dannelse av stratum corneum.
 Vurdere hvordan å behandle sprukne hæler bruker narkotika.
 Tradisjonell medisin og sprukne hæler
 1. Mangel på sporstoffer og vitaminer kurert eller tar kompleks vitaminer, eller tillegg av matvarer som inneholder retinol (vitamin A) og tokoferon (vitamin C). Tomater, bør asparges, vårløk, smør, gulrøtter og eggeplomme alltid være på menyen.
 2. Veletablerte krem ​​og salver som inneholder vitamin C og A. calendula, kamille, ringblomst og propolis kunne konkurrere med sprukne hæler. De myke opp huden og hjelp coarsened rask helbredelse av sprekker. Disse kremer, salver og urter for infusjoner og decoctions selges i apotek.
 Før du bruker noen av de foreslåtte anlegg, må damp p'yatochky i varmt vann, deretter forsiktig behandle dem med pimpstein eller spesielle enheter for å fjerne stratum corneum av huden. Etter denne prosedyren er brukt krem ​​eller salve, ta på sokker og ikke fjernet før om morgenen.
 Bruk salver og infusjoner trenger hele tiden for å hindre dannelse av ny grov hud.
 3. Nå på salg merkede sokker for å fjerne keratinized lag på hælene og hele foten. Inne i disse sokkene er healing gel som fungerer på en måte som et solid lag av huden begynner å skrelle bort på egenhånd i løpet av få dager, og tær er som en baby.
 De som tviler på effekten av legemidler og ikke tror på helbredelse gjennom import av sokker, la meg gi nasjonale oppskrifter.
 Behandling av sprekker på hælene av folk rettsmidler
 1. innersåle laget av never. Slike terapeutiske sålene er laget av to lag av bark. For sålene bør ta to plater av bark og lim dem sammen ved hjelp av furu tjære. Da bark rozmichayutsya konturer sålene og to plater festet sammen langs konturen kobbertråd. Deretter skar sålene. Å behandle sprekker såler er slitt på bare føtter hver dag i 3-4 timer.
 2. Baths med potet skins og linfrø. Skrell og linfrø bør blandes med vann (1: 1) for å danne en slurry og slippe det fem. Etter 20 minutter, vaske føttene bør smøre sprekk og jod.
 3. pakker akselerere behandling og myke grove hud. Bør bruke pakker må sprukne hæler over natten.
 Laget pakker:
 - Med revne epler;
 - Med revet løk;
 - Med honning;
 - Med olivenolje;
 - Root misvisende.
 4. Informasjonskapsler fra sprengning. Kok løk skallet og bland det med friske groblader (blader bør finhakket). I den resulterende massen må legge en teskje honning, smør og mel. Elt deigen og rull den til en kake. Denne kaken feste til tå og fest med en bandasje. La healing kake over natten. Fremgangsmåten bør gjentas flere ganger.
 5. Felles burdock later stor hjelp for å takle sprekker. Bladene skal avvise en tre hammer og sette på en natt-til-tå grønne siden.
 6. Bland eddik og glyserin. Rasparte føtter, behandle fem pimpstein og deretter smøre medisinsk personale.
 7. Baths of soda løsning, med lakserolje, balsam gran fra, med johannesurt, salvie, calendula, kamille, melk med svisker bidra til å stoppe rask helbredelse av sprekker.
 8. salve fra friske blader av syrin. Ta et blad syrin og axunge. Gjøre sine lag i pannen, cover og plasser i ovnen i 10 timer (oppvarming temperatur - lav). Hell olje i en glasskrukke. Om natten smøre sprekker og slitasje sokker. Bank of fett bør lagres i kulde.
 9. sårsalve med løk. Finhakk løk glass. Potushkuyte løk i olivenolje over svak varme. La den avkjøles og fjerne mesteparten av løk olje. Olje sette på et dampbad, og deretter legge til det 30 gram bivoks. Når voksen er smeltet, fjern fra varmen olje. Grease fikk en sprekk salve om natten.
 Under behandling, bør du ikke gå med nakne hæler, å bære lukket sko og forsegle sprekker med gips bakteriedrepende medisinsk pad. Dette er for å sikre at fuktighet akkumuleres i vevene under medisinske prosedyrer, ikke fordampe fra overflaten av tåen. Bakteriedrepende pad hindrer smitte fra å komme inn i sprekker.
 Etter fullstendig helbredelse av sprekker, ikke glem daglig pleie av huden på føttene. La oss åpne sko bringer glede og ikke smerter fra sprekker i hælene.  




Яндекс.Метрика