Bli kvitt spurs på Mr Memory
 Kalt bein spurs utvekst av en torn i hælen. Denne oppbyggingen dannet på det sted hvor akillessenen fester.
 Vokser sporen det faktum at med alder eller på grunn av skade leddbånd og muskler blir stivere og bein - sprø. Mens du går fot er vanskelig og faste forbindelser gradvis begynne å "trekke" fra hæl anspore.
 Dårlig holdning av foten (skru inn eller ut), flatt eller stige for høyt, fedme, diabetes eller traumer bidrar til hæl anspore.
 Diagnosen er basert på undersøkelse fot podiatrist og fot x-ray.
 På grunn av det faktum at sporen - et bein utvekst, så kan det bare fjerne kirurgisk. Men fortvil ikke, fordi beinet ikke vondt og det er størrelse, i prinsippet, ikke spiller en stor rolle. Sår betent vev rundt vokse.
 Derfor problemet med "hvordan å bli kvitt sporen på hælen" flyter greit inn i problemet med "hvordan bli kvitt betennelsen rundt hælen sporen."
 Tradisjonelle metoder for behandling
 Å bekjempe spurs leger anbefaler følgende fremgangsmåte:
 - Behandling av gjørme (mud applikatorer);
 - Ultralyd behandling;
 - Stråling (strålebehandling);
 - Mineral bad;
 - Iført ortopediske sko og sålene;
 - Injeksjon av hormoner;
 - Støt bølge terapi;
 - Kirurgi.
 Folk rettsmidler
 Tradisjonelle former for å bli kvitt spurs - mange, rubbing urte komprimerer, leirebehandling, oppvarming, magnetiske innleggssåler, ulike ekstrakter, selv peke i femte etasje.
 Den enkleste måten er ikke alltid det verste, la oss se på tradisjonell medisin oppskrifter som er enkle å bruke hjemme.
 1. gni rå potet og pepperrot og mix. Lage et omslag fra den resulterende slurry og holde den over natten.
 2. helle frokostblanding eller pose med bokhvete og rulle posen ned.
 3. Et stykke av smult med huden festet til tå om natten.
 4. Folie av te bind til tå og gå med det hele tiden.
 5. natron (1/3 kopp) Hell varmt vann til en tykk blanding, lage en kompress og binder seg til tå.
 6. I en bolle helle varmt vann, tilsett brus og såpe. Ben beholde sin komplette løsningen for å kjøle seg ned.
 7. Smør fem jod.
 8. Sett en sokk hund hår.
 9. kål blader med honning og påfør fett på tå.
 10. gjelder tå pickles.
 11. Om natten gjør pakker av svart reddik, rist.
 12. Pinch rød pepper hell i sokker, i den femte, og så gå.
 Til smerter i hælen bør tas svært alvorlig, og ikke "skylden" alle på Spurs. Akutt smerte kan forårsake sykdommer slik som reumatoid artritt, ankyloserende spondylitt og Reiters syndrom.
 Når smerten er ikke nødvendig å medisinere seg selv. Det er best å besøke podiatrist eller kirurg og bare etter at legen sette den endelige diagnosen, prøv å kombinere resepter av folk rettsmidler.  
Hvorfor pisket håret og hvordan å bekjempe den?
 Tilstanden på hår er mye nok nøyaktig indikator på helse. Derfor bør hvert problem knyttet til dem gis mest oppmerksomhet. For eksempel, er det verdt å vurdere hvorfor pisket håret? Hvorfor og hvilke skritt bør jeg gjøre?
 Noen teori
 Problemet splitte hår påvirker vitenskapelig begrep - trihoptiloz - langsgående splitte hår i endene eller hele lengden. Dette er vanligvis på grunn av feil vare, tilstedeværelsen av visse sykdommer eller avhengighet. Det er en slags gruppe risiko. Ja, slutter eiere i lange krøller tørr svært ofte sichutsya hår. I tillegg skjer dette når håret er veldig tynt. Deres struktur kan brytes når de vokser til en viss lengde, og begynner å gå i stykker under sin egen vekt.
 Den vanligste årsaken
 Totalt tryhoptyloza årsaker kan deles inn i tre grupper. De første avtaler med interne sykdommer. Hva med pisket hår - et symptom etterforskning, men ikke et selvstendig fenomen. I dette tilfellet bør du ikke gå til frisøren eller kosmetolog, og en lege. Den hyppigste bruddene trekk som er trihoptiloz Denne vitaminmangel, dvs. mangel på vitaminer. Det er vanligvis ledsaget også problemer med negler som blir sprø og begynner å stratify. Alt dette - resultatet av en mangel på B-vitaminer, A, C og E.
 Trihoptiloz også være forårsaket av andre faktorer - ulike infeksjoner, anemi, parasitter. Hvis ingen masker, trenger sjampo ikke fungerer, bør undersøkes for å sikre at ingen betennelse kronisk.
 Den andre gruppen av årsaker - er tilstedeværelsen av hudsykdommer som seborrhea, neurodermatitis, iktyose, og andre. Svært ofte de er et resultat av feil kosthold, hormonell ubalanse i kroppen. Noen ganger er seborrhea sopp i naturen. Sørg for å kvitte seg med årsakene til sykdommen, før behandlingsstart tryhoptyloza.
 Til slutt, den tredje gruppen av faktorer ekstern natur. Dette stress, dårlig vann, temperatur og ulike eksperimenter med å male hår, fleece og styling.
Hvorfor pisket håret og hvordan å bekjempe den?

 Forebygging og behandling
 Hver kvinne vet at flisete tupper håret må klippes regelmessig. Og best gjøres ved en prosedyre som kalles "hot saks". I dette tilfelle spissene som "loddet", og deres påfølgende spaltning advart. Men det - bare overfladisk løsning. Det er best å se en lege trichologist. Etter en grundig undersøkelse kan det være å ta et multivitamin og en spesiell diett på grunn av mat i denne saken så mye avhenger. I tillegg vil legen fastslå årsaken, og i noen tilfeller vil først behandle sykdom forårsaket trihoptiloz.
 Som for forebygging, bør du huske de enkle reglene for omsorg:
 Ikke bruk metall kammer, ødelegge de hårets struktur.
 Ikke børste vått hår, det bare skade dem.
 Match pris hår for stram strikk.
 Ikke vaske håret for ofte - det ødelegger deres naturlige hår beskyttelse.
 Hemmeligheter forsvarlig omsorg
 Riktig pleie - hemmeligheten av helsen til håret ditt. Prøv ikke å bruke en hårføner eller gjøre det så sjelden som mulig. Fra ployok, termo-curlers og strykejern har også å gi.
 Velg kvalitet tre kam med blank overflate og noen tenner. Anmeldelse av håret tilbehør. Skarpe pins kan skade, må de kvitte seg med.
 Split hår som trenger konstant beskyttelse. Plukk dem kvalitets pleieprodukter. Hvis du ikke kan gi opp helt av hårfarge, velge de mest lette aksjer, og den beste - av terapeutisk effekt. Gi din låser en hvil på en perm, og midlene for styling. Siste ofte inneholder alkohol, som tørker håret. Kjøpe en spesiell krem ​​for håret pisket med vitamin B5 samt lecithin og ulike urteekstrakter (lind, kamille).
 Se din livsstil. For sunt hår viktig fysisk aktivitet, frisk luft, veldig lang søvn og et balansert kosthold der fett må reduseres til et rimelig nivå av medisin, men grønnsaker, frukt, urter og nøtter bør være større. Ikke glem å opprettholde væskebalansen. Regel væskeinntak - 15-2 l per dag.
Hvorfor pisket håret og hvordan å bekjempe den?

 Effektive folk rettsmidler
 Så nå vet du hvorfor pisket hår og hvordan man skal håndtere det fra standpunktet av offisielle medisin. Men det finnes effektive folk rettsmidler. God hjelp varm komprimerer, som gjør to ganger i måneden umiddelbart før vask hodet. Den bruker en litt varmet Burdock olje (men du kan erstatte alle grønnsaker). Eksperter anbefaler også bruke mandelolje. Verktøy gnidd inn i huden og håret røtter, deretter hodet innpakket med cellofan og på toppen - varmt håndkle. Omtrent en time senere håret grundig vasket med sjampo. Å bruke skyllevannet, syrnet med sitronsaft. Denne masken hjelper hvis håret pisket hele.
Hvorfor pisket håret og hvordan å bekjempe den?

 Å skylle kan ta infusjon apotek kamille eller lime. Veletablert verktøy som peppermynte ekstrakt og bjørkeblader. I tillegg, for å gjøre split hår maske fra eggeplomme blandet med olivenolje, honning, cognac og henna. Alle ingrediensene er tatt i like proporsjoner - en teskje.  
Hva piller øke presset
 Vegetative vaskulær dystoni (hypotensjon) - en patologisk tilstand hvor blodtrykket er mindre enn 100 til 60 mm Hg. Fra et fysiologisk synspunkt, er dette på grunn av nedgang i muskel tone, som ligger i veggene i blodårene. Personer som lider av hypotensjon, er det viktig å vite hvilke piller øke blodtrykket.

 Hypotensjon


 Vegetative-vaskulære dystoni manifestert i tretthet, svakhet, konstant hodepine og svimmelhet. I vinter, den hyppige besvimelse, reisesyke, uttrykk urimelig frykt, hjertebank, angst.
 Av medisinske årsaker, er denne sykdommen delt inn i to grupper: primær og sekundær hypotensjon hypotensjon. Den første gruppen utvikler gjennom arv og konstitueringen av kroppen, slik som jenter radmager og skrøpelig fysikk. Den andre gruppen av utviklings sykdommer på grunn av allergi, viral hepatitt, anemi, magesår. Denne sykdommen kan overvinnes ved å ta piller foreskrevet av lege.

 Hva piller øke presset raskt Koffein. Det kan tas som en drink og tabletter. Misbruke stoffet kan ikke, fordi det kan føre til uregelmessig hjerterytme.

 Anstrøk av magnolia. Utbredt verktøy som selges i alle apotek uten resept og er ganske billig. Det bør ta 25-30 dråper før måltider. Anstrøk av magnolia - lav toksisitet narkotika, men bruken kan føre til overstimulering, søvnløshet og hjertebank. Hva piller øke presset ennå? Stoffer som sitrongress infusjoner - Ginseng tinktur og levzei.

 Bellataminal. Dette stoffet er gitt dersom det er forstyrrelser i funksjon av vagus nerve i nevroser, i overgangsalder, søvnløshet, atopisk dermatitt, eksem diffuse.

 Andre legemidler:

 HEPTAMYL (Geptamil).

 ANHYOTENZYNAMYD (Angiotensinamidum).

 Mezaton (Mesatonum).

 Noradrenalin gidrotartrata (Noradrenalini hydrotartras).

 Efedrin hydroklorid (Ephedrini hydrochloridum).

 Kordiamin (Cordiaminum).

 Phethanolum (Phetanolum).

 Som med alle medisinske betyr og hva piller øker trykket kan fortelle en lege etter en full inspeksjon, levering analyse.  
Яндекс.Метрика